Живеем заедно, а не правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живеем заедно, а не правим секс
преди: 5 години, 21 дни, прочетена 1812 пъти
С приятеля ми сме от много години заедно, от близо две години живеем заедно. Живеем с майка му и не знам дали заради тази причина секса е много по-рядко отколкото преди, а за последните 4 месеца се случи само един път. Когато сме само двамата вкъщи се разхождам гола или със секси бельо, само и само да го накавам да се позаинтересува от мен, но уви. Имаме възможност да се отделим да живеем заедно, но той не иска. По принцип той има проблем с единия тестис. Отказва да отиде и на лекар. Не иска да си направи и спермограма, защото не мога да забременея, а моите изследвания са наред. Казва, че няма желание за секс, но виждам, че члена му се втвърдява и сутрин винаги се търка в мен през дрехите. Дали вече не ме харесва и не иска да прави секс с мен или може би си има друга? Като започна темата, той ми отговаря с: ооо я стига с твоите глупости, писна ми, не ми се говори затова и излиза от стаята. Вече не се чувствам обичана и привлекателна, а смея да твърдя, че се поддържам и изглеждам добре. За мен секса е много важен в една връзка и усещам, че вече чувствата ми към него изстиват. Не знам дали само спомените с него и това, че доста съм свикнала с него е причината все още да живеем заедно. Признавам си, че има и доза страх, защото съм на 34 години и не знам дали ще си намеря друг... Почти нямам социален живот, защото през свободното ни време винаги сме заедно и само двамата, поотделно никъде не ходим, даже и с приятели не се събираме. Всичките ми приятелки са семейни с деца и с тях вече рядко се виждам. Забуксувала съм на едно място и не знам как да изляза от това положение???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 19 дни
hash: d8f362eeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да ти бяга и отказва, трябва да го заклещиш и да се опиташ да поговориш на тази тема с него и докато не решите какво ще правите да не излезете от стаята. Ако искаш мнение от трети човек - дори бих предложила да заживеете заедно отделно,а не с родителите, все пак сте големи хора.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: 47666cf153
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Споко, на тея години е нормално, нещо колегите мъже много се излагат. Това явление е масово и не знам на какво се дължи. Но по-добре, трябва и за вълците да има. Драги пичове, грижете се за жените ви защото гледката след това е грозна. Мъжете след 30 (не всички) стават тумори, мързи ги да дишат. После като се върнете от командировка, не се чудете защо жена ви е в настроение.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: 9c33ab994b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е чакай сега, той нали секса не беше важен. Нали казвате, че можете и без секс. А иначе вие сте тези, които оревават форумите, че мъжете ви не ви искат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: 6261f081b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много добре те разбирам, защото горе долу съм в същото положение. И при нас сексът намаля, но ние имаме и други проблеми. С него съм от страх да не остана сама и защото въпреки всичко все още го обичам. Да не би твоят човек да си е пуснал изследвания и да не може да има деца, затова да се държи така и да не може да ти каже. Моят е същия отворя ли тема за нещо и той започва с я стига с глупостите. Не знам какво да ти кажа наистина мога само да кажа, че искрено ти съчувствам и те разбирам.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 264a5d0e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Мисля, че просто трябва да станеш по-уверена и в крайна сметка, ако се наложи да напуснеш този човек. Защо ли- ами в момента си подвластна на емоции (неувереност, страх, тъга), той те приема за даденост, не те уважава достатъчно, че да ти даде някакво обяснение за ситуацията, не разбира чувствата ти, все пак си млада жена, която има физически и емоционални нужди, не ти трябва такъв човек, ако не си промени поведението, само със спомени не се живее... На 34 си, прекрасна възраст, на която имаш време да промениш нещата и да бъдеш щастлива. Късмет!


The Little Donut

 
  ...


...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 2db5813b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле, ние имаме 20години съвместен живот, като от15 сме женени и имаме две деца. Еми няма ден в който да не кажа(покажа) на съпругата ми, че искам да правим секс. В месеца го правим поне 10-15 пъти, често си случва и да се самозадоволявам:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: 9c02c3505b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен просто връзката ви се е изчерпала, няма развитие, омръзнали сте си, охладнели сте, живеете заедно по навик. Рутина и скука. Не ходите ли по екскурзии, почивки, културни развлечения- така и да сте все заедно двамата няма да ви е скучно? Едно дете би донесло някаква промяна в живота ви, но щом той не иска и секс да правите, няма да стане. Че вие дори толкова можете и да комуникирате, щом досега не сте говорили за бъдещето на връзката си? Опитай се да го накараш да те изслуша поне веднъж и ако пак излиза и отказва, значи не те уважава, не само не те обича и желае. Какво следва ти е ясно. Безсмислено е да останеш в такова съжителство.
П. С- едва ли има друга, нали казваш, че сте заедно навсякъде? Освен ако чука в работно време.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: c94ba28bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, ще те посъветвам, ако държиш на секса във връзката да си намериш друг приятел, защото от опит ти казвам, мъжът ти няма да се промени от тук нататък и изведнъж да започне да те желае. Причината не е в майка му, защото ако толкова му се правеше, пак щеше да те из... ука, когато нея я няма. Просто на човека не му се прави секс и 100% се е подтиснал от това, че ти си подхванала темата за липсата на секс и ще се убедиш, че по-добре няма да стане. Освен това липсата на секс е много вредна за жените, води до редица заболявания. А и времето си лети, ти искаш дете, а той няма да ти го направи.
Аз бях като теб, изкарах 5 години, роди ни се дете по някакво чудо, понеже той е с намален брой сперматозоиди. От деня в който заживяхме заедно секса драстично намаля. Докато в последните 2 години от съвместния ни живот бях спряла да искам секс от него, въпреки, че много ми се правеше. Резултата-стрес, изнервяне, намалена имунна система, болки ниско в корема и разбира се отчуждаване между нас. Разделихме се когато бях на 30, но останахме заедно в апартамента, за да си помагаме с детето. На 31 срещнах сегашния си мъж. Нищо общо с първия, правим секс най-рядко през ден. Радвам се, че не търпях положението в което не бях щастлива, както ме съветваха много хора, а се отворих за нова връзка. Младостта е прекалено кратка, за да я пропиляваме в нещастни връзки. Защото една такава връзка може такива травми да ти нанесе, че да си ги носиш дълго време и да влияят на евентуални бъдещи отношения.
Не си губи времето, имаш още време, но не го губи в чакане. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker