Сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънища
преди: 5 години, 19 дни, прочетена 1061 пъти
Здравейте. Споделям това с надеждата, че на някой от вас може да му се е случвало подобно нещо и може да ми каже какво да направя по въпроса.

От известно време сънувам постоянно и само гадни неща. Знам, че сънищата са това, което правиш през деня или мислиш по задълбочено над нещо. Обаче при мен нещата са различни явно.. давам пример:
Хубав и прекрасен ден с любимия човек и домашните ни любимци, които ни даряват със страшно много любов. Никакви лоши мисли за деня и като легнем и накрая заспивам и сънувам глупости от сорта, че се карам с приятеля ми, изневерява ми, лъже ме или пък аз се влюбвам в друг човек... и всичко е толкова реално, че на следващия ден ми е отвратително.
Например нощеска сънувах, че след като приятелят ми ме зарязва заради две жени(момичета) аз намирам друг човек който ме разбира и се влюбвам в него.
След като се събудих изпитвах същото реално чувство на влюбване в даден човек...
Имам чувството, че живея в съня си :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 15 дни
hash: 2a870e47b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз понякога сънувам страшни екшъни и отвратително гадни реалистични неща, но за това си има обяснение като ги сънувам вечерта съм се наял с тежка храна трудно храносмилаема. Това е и твоята причина.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 917e99ae7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сънищата са на ниво подсъзнание. Не е нужно денят ти да е бил лош или да си мислила негативно, че да имаш кошмари. Понякога причината за кошмарите се корени в по-дълбоки страхове, които имаме. Твоят пример с прекрасния ден с любимия и сънищата за кавгите може да се тълкува и по друг начин. Възможно е да се страхуваш, че ще изгубиш щастието си и този страх да се проектира в сънищата ти. Не е толкова ненормално, не си единствената с подобни проблеми.
Опитай да си лягаш малко по-рано, в спокойна обстановка. Преди лягане може да пиеш чай от лайка или мента, които са успокояващи за психиката. Опитай така, ако отново имаш кошмари, поговори с приятеля ти. Може би ще ти олекне като му споделиш. Намали кафетата, ако ги пиеш в промишлени количества, защото възбуждат нервната система и повлияват на качеството на съня. Можеш да пробваш да пиеш мента, валериана и глог преди заспиване, на повечето хора им влияе добре. Ако се притесняваш много и положението не се оправи, опитай с хомеопатия. Съмнявам се, че са ти нужни лекарства, проблемът ти не е много задълбочен и би следвало скоро да се отпуснеш. Неприятно е, разбирам, но всичко се корени в психиката ти и трябва само да се отпуснеш някак и да спреш да мислиш за кошмари. Никога не си лягай с мисълта, че ще сънуваш поредния лош сън.

 
  ...
преди: 5 години, 12 дни
hash: 0ded94cd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това се наричат изкуствени сънища. Не са реално твои мисли а проектирани от гадни същества от други измерения за да те дразнят и плашат. Те обичат да си хапват негативна енергия. Не им обръщай особено внимание. Не се шегувам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 дни
hash: 6a3050f5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж и на мен ми се е случвало да сънувам кошмари, но моите са по-скоро в графа романи на Стивън Кинг. Твоите сънища обаче много интересно все се въртят около връзката с приятеля ти. Аз мисля, че може би някакви неща те глождят отвътре, но ги подтискаш. Седни и си помисли какво наистина те тревожи и после говори открито с него. Все пак двойка сте. Обясни му и за постоянните сънища, които те измъчват. Общо взето един вид чрез сънуването мозъка се самопочиства от някои образи. Но когато започне системно да се самопочиства по един и същ сценарии, да изниква един и същ образ или символ тогава обикновено нещо подсъзнателно напира да избие съзнателно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker