За сънищата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За сънищата
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 22279 пъти
Възможно ли е да има някаква духовна връзка между теб и човекът когото сънуваш? Възможно ли е когато сънуваш този човек той да мисли за теб, да те сънува също и, или да се опитва да се свърже с теб на подсъзнателно ниво понеже наяве това няма как да стане поради 1 или друга причина?
Пиша този пост с надеждата наи-накрая някой да успее да ми помогне да си отговоря на тези въпроси, понеже аз не мога и не мога, а подобни сънища ме измъчват и искам да мога да си обясня на какво се дължи това и най-накрая да разреша проблема и всичко да спре.
Това което ме подтикна към усиленото търсене на информация е - сънувам един и същи човек в продължение на година и половина... С въпросната личност бяхме много близки известно време, но поради стечение на обстоятелствата преди 1год и половина прекъснахме връзката си, а преди година - всякакви контакти. Държа да подчертая, че съм преодоляла и забравила раздялата и, че през ежедневието си не съм се сещала за въпросният човек дори и за миг, но уви той продължаваше да ми се присънва, затова не разбирам как може да е плод на въображението или съзнанието ми. В сънищата си винаги страдах по въпросният, винаги свършваха зле, а след събуждането си се чувствах като парцал.

Реших, че цялата тази история е приключила, когато преди около 5 месеца го пратих подяволите в съня си и оттогава спрях да го сънувам, но... се оказа, че е било само за известно време! След този сън нататък, във всеки сън с него става въпрос, че той се е завърнал и аз отново страдам по него, понеже той ясно с действията си в съня ми доказва, че не иска да бъде с мен. Наяве не изпитвам никакви чувства към него, нито пък милея за миналото, така, че няма как проблема да идва от мен или от това, че още изпитвам нещо и това да е повод да го сънувам, но не. За последно ми се присъни днес през деня, защото си легнах сутринта и някак си имах усещането, че се опитам да използвам това, че той е в сънят ми за да успея да комуникирам с него, понеже на яве няма как да се случи или поне нямаме желание и да го питам как е и т. н, поговорихме малко и аз пак се чувствах нещастна. Зададох му въпроса дали е срещнал друга такава като мен, която да обича така и ми отговори с ДА. И усетих, че вече е изстинал към мен, защото обича друга.

Общо взето такива неща, давам ви подробна информация за да бъде по възможно да се опитате да ми го разтълкувате. Искам да знам какво наистина означава всичко това, за да мога да мирясам най-накрая и да спре да ми се рови из спокойствието, защото днес вече след като се събудих почти само за това мисля и вече се съмнявам, че може би става нещо, все пак година и половина да сънувам един и същи човек в подобен сценарий, не е нормално. Обикновено сънувам глупости и фантасмагории, но има нещо особено при тези сънища, усеща се. Ще бъда много благодарна на хората отзовали се с помощ при тълкуването... Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8aab0a8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тема за чичо Рей.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8cac76c2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ще споделя моя опит със сънищата. по принцип се сбъдват (не повечето). пророческите ги познавам по това, че дълго време ги помня. оставят ярък отпечатък в съзнанието ми. например веднъж сънувах едно момче (преди още да съм го видяла наживо! ) е, като се видяхме, всичко от съня се повтори, дори и гласът му беше като от съня ми. имала съм и други такива, но това е най-пресният пример. може би след време пътищата ви пак ще се пресекат. може би подсъзнателно имаш чувства към него...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c821a2454
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да, най- вероятно подсъзнателно все още не си преживяла всичко. Ти може да опитваш всячески да не мислиш за него, но подсъзнанието ти не може да го изхвърли. Просто не си доизживяла нещата. И аз имах подобни сънища с човек, който исках, но нищо не се получи между нас. Преди няколко месеца приключихме всякаква комуникация с него и в продължение на доста време го сънувах. Просто ме болеше от тези несподелени чувства, макар да се мъчех да отричам че все още ги има. Истината е, че все още не съм го преодоляла. Мисля, че и при теб случая е такъв.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c10b814705
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И при мен е така. Не спирам да сънувам човек, който обичах и който много ме нарани. Вече 6 месеца е в сънищата ми. Дори и само за миг може да е, но задължително ми се присънва. Това ме измъчва и не мога да разбера защо го сънувам, при условие, че не съм го виждала и чувала от 3 години...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6161bb8817
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз съм от онези, които сънуват стара любов. Даже май "бия" коментиралите дотук по продължителност, защото с въпросния човек не поддържам връзка вече 5 години. Щастливо обвързана съм, но той продължава да се появява в сънищата ми и след като се събудя, просто ме гони носталгия по емоциите, които съм имала, защото съм ги преживяла отново насън. С течение на деня чувството отшумява и пак го забравям. До следващия сън. И аз не знам на какво се дължат тези сънища, ядосват ме ужасно, направо се чувствам виновна, а то няма за какво. Обяснявам си го с това, че беше първата ми голяма любов и беше ужасно емоционална връзка, която аз прекъснах. Той пък май така и не ми прости. Сигурно и вината още ми тежи, сигурно и той още ме обвинява. Последното, което разбрах за него, е, че така и не се е обвързал отново. Може би като се обвърже, ще ме остави на мира :D

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4d1e6c2c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравей, Авторке :) Какво стана? Продължават ли сънищата, има ли развитие?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b424d8efbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И на мен ми се иска някой да сподели мнение, защото съвсем от скоро и аз се разделих с човека, който все още обичам много, и аз не поддържам контакт, но вече 4 пъти го сънувам, но не виждам лицето му, много ми е интересно защото във всичките сънища все така- тялом е с мен, но не виждам лицето, като дух, прозрачно...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1f992626c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте, и аз така след дългогодишна връзка сънувах бившия си приятел почти две години... наскоро даже пак. Вмомента не помня сънищата като съдържание, но се сещам, че доста от тях бяха как сме били щастливи заедно- това го сънувах скоро след раздялата.... а като се мина известно време сънувах как се разделяме все. Според мен се дължи на това, че подсъзнателно имаме чувства, недоизказани и некоментирани неща и това ни тежи и мъчи. А и съм чела, че когато даден човек мисли за теб, ти го сънуваш. Не знам това доколко е вярно, но може и да е, все пак като си бил с някого, няма как изведнъж всичко да изчезне, ако наистина си го обичал.
Интересно ми е, авторката след толкова години, дали ползва същия имейл и дали ще види, че има още коментари и евентуално да отговори как са нещата след толкова години?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a5e222ba98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, не е ли странно как истини от типа:"щом сънуваш някой и той те сънува" намират най-много поддръжници. Сламка за егото на човека ми се струват тези "открития".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6ec06a2d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз пък непрекъснато сънувам една приятелка, с която бяхме доста близки в пордължение на години, но аз самата прекратих това приятелство, защото много ме натоварваше. Не поддържаме връзка от 10 години и въпреки това продължавам да я сънувам. Наскоро пак я сънувах, как сме се видели, бяхаме в някакъв апартамент и т. н. Аз лично от моя страна не искам да контактувам с нея, не ми липсва, нито изпитвам някаква носталгия по времето, когато бяхме близки. Дори след като спряхме да се виждаме съм я виждала на улицата и съм минавала по друг път за да не се засечем. Наистина от моя страна няма нищо, което да ме кара да мисля за нея дори. Но ето непрекъснато я сънувам. Аз си го обяснявам, че може би като си бил близък с някой и се е натрупало в подсъзнанието спомени, които излизат по време на сън. Не знам но дори някакви бивши гаджета за които съм страдала не сънувам, пък нея я сънувам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 63fe888be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При повтарящи се натрапчиви мотиви в сънища, бих Ви препоръчал да се опитате да усвоите техниката Осъзнато Сънуване. Има доста групи във ФейсБук, включително и на Български

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4b4a873e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 11.

Това да минаваш по друг, за да не я засечеш, говори за гузна съвест. Ще спреш да я сънуваш, когато поговориш с нея и се "изчистиш" от натрупалата се вина.
Свържи се с нея. Не е казано да ставате първи приятелки, но поне познати. Иначе ще продължиш да я сънуваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker