За срещите от сайтове и приложения за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За срещите от сайтове и приложения за запознанства
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2983 пъти
Здравейте,
Ще гледам да е кратко и ясно. От известно време използвам приложението Тиндър. Преди няколко дни се срещнах с жена, с която се запознах там. Когато я видях наживо обаче не ми допадна, имам предвид не ми допадна начинът, по който изглежда. Иначе разговорът ни вървеше по някакъв начин. Тя е умно и интелигентно момиче, изглежда готин и добър човек, но наистина не ми допадна визуално. Знам, че красотата е относително и преходно нещо, и да отдаваш прекалено значение на това е повърхностно, но това е нещо, от което се влияя. Отделно от визията не съм сигурен, че тя е моят човек. Бяхме в парк. Времето обаче стана хладно и видях, че се чувства некомфортно. Казах ѝ, че ако ѝ е студено, можем да се ориентираме към приключване на срещата. Тя потвърди, че ѝ е студено и би се прибрала, но добави, че може да отидем в някое кафе. Приех, че ми дава вратичка, да избера едно от двете, и казах, че също мисля да се прибирам. Разделихме се. И малко по-късно получих съобщение, в което се извиняваше, че е бързала да си тръгне и че е щяла да се радва, ако сме поговорили още малко. Не отговорих веднага, но по-късно ѝ писах, че времето наистина не е било много хубаво като за май месец. И толкова. Почувствах се глупаво и гузно, като страхливец и гадняр. Въпрос №1: трябва ли да ѝ пиша нещо? Някакво обяснение или нещо от рода: „Може да се видим пак някой път“. Нещо ме гложди и в същото време знам, че това не е добра идея и е добре да оставя нещата както са. Въпрос 2: как постъпвате в ситуация, когато човекът, с когото се срещате не ви харесва по една или друга причина, без да се получава грубо или гадно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: e6e928f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не бих писала, още по-малко да се обяснявам за каквото и да е.
Ами държа се естествено, а после като откажа няколко срещи по важни причини и те губят интерес.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d846d316f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз като мъж, ако не ме харесват, предпочитам да ми го кажат директно, без недомлъвки от рода на: "ще се видим пак", оставяне на вратички, прозорчета и т.н. Не знам при жените как е, но по-голяма част от мъжете съм убеден, че мислят като мен. Времето е ценен ресурс, нека не си го губим излишно. Кажи й директно и й пожелай успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 565468ea76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ти като повечето български мъже нямаш никаква смелост да кажеш че човека отсреща просто не ти харесва, проблема си е твой обаче :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c0dd22df12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При подобни запознанства всичко може да се случи. Възможно е теб да те харесат, ти да не харесаш момичето или обратно-да не те харесат. Трудно би могло да се предвиди какво ще се получи на 1-вата среща, затова не трябва да се ходи с големи очаквания, за да няма разочарования.
Сега, по въпрос номер 1-- дали да и пишеш нещо от рода на"може да се видим някой път ". Отговорът според мен се крие в това, че ти не я харесваш, имал си възможност да отидете на кафе, но явно не си пожелал, нещо те "гложди". Според мен едва ли би искал да се видите отново, така че е глупаво да и пишеш, а после да се чудиш как да и откажеш. Трябва да бъдеш честен и спрямо себе си и спрямо нея- моето мнение, по-добре в ситуацията нищо повече не прави, не пиши, не се обяснявай-то е ясно всичко, че ти не я харесваш. А момичето, ако има повече опит е трябвало да усети и разбере това- не си искал да отидете на кафе, избрал си да се прибирате, тя пак ти пише с някаква надежда да се видите. Насила хубост не става! Всичко трябва да се случва естествено, с желание.
А по отношение на красотата, че е преходна спор няма. Но запомни старото правило"Мъжът обича с очите си, а жената с ушите си! ". Ти като мъж няма как да искаш да виждаш една жена, ако тя на теб лично не ти харесва външно. Нямам пред вид да е супер красавица, модел, но на теб задължително външно трябва да ти харесва- да имаш желание да я докосваш, да я прегърнеш, са трепва нещо у теб. Явно няма привличане, химия в случая от твоя страна. Не трябва да се обвиняваш за това- или има или не, това е положението среден път няма.
По въпрос номер 2 -мисля, че почти ти отговорих. Как да постъпим без да обидим някого. по-добре навреме да си изясним нещата и за себе си и за другия, да бъдем откровени и честни и със себе си и с другия. Така си спестяваме грешки, лутане, недоразумения.
Нищо повече не прави! Продължавай нататък докато намериш твоето момиче, с което да се чувстваш щастлив, и с което уверявам те няма да си задаваш тези въпроси- как да не я засегна, обидя, щото не ми допада, не я харесвам, а ще имаш желание да пиете кафе, да сте заедно независимо какво правите, ще искаш да я прегърнеш, няма да искаш да си тръгва. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5220b6402a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прочети темата ми и обърни внимание на номер 5

http://spodeli.net/3/story-141379.html

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3d7f2f212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имам късмет в повечето случаи взаимно да не си допаднем с човека - в такъв случай нито аз, нито той пише/звъни. Съответно всичко приключва с въпросната среща.
Все пак, като се случи да попадна в ситуация, в която липсата на симпатии е само от моя страна, директно казвам, че не искам повече да се виждам с въпросния. Никога не казвам, че е заради външен вид, макар че 1-2 пъти е било така. Причината да не го казвам е, че всяка критика към човека води до намаляване на неговото самочувствие - а външния вид не е нещо върху което може да се влияе, ако не се отнася до тегло. Ако му кажа на мъжа, че не го харесвам заради кривия нос, може да му създам комплекс, ако вече няма. Или да го задълбоча.
Използвала съм всякакви оправдания, които към дадения момент може и да са били реални. От това, че не съм изкарала добре на срещата; през това, че просто не съм заинтересована - "не мога" да посоча причина, но нямам желание за среща; минем към "в труден период съм, май още не съм готова за срещи", отидем към "Аз искам нещо (не)сериозно, а ти обратното и затова няма смисъл" и завършим със "Сдобрих се с бившия, съжалявам, че ти загубих времето". Независимо от това какво оправдание ползвам и истинността му, гледам да съм ясна и конкретна, че не искам бъдещи срещи. Никога не използвам за основание повишена заетост, болест или друго такова нещо, защото тези неща отминават и дават възможност на човека след 2 седмици пак да те пита дали не искаш да се видите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8333b11db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като те чета, която и да е, ще ти се качва на главата и ще ти къса нервите. Поне я избери хубава, та да има защо да търпиш.
Не излизам с хора от приложения, но ако се случи, бих останала известно време от приличие, после изведнъж ще се сетя, че имам спешна работа и чао. Повече не бих писала - няма смисъл. Те хората сами се сещат. Не е нужно да се държиш невъзпитано, но няма смисъл да се правиш, че ти е изключително приятно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 41ed384609
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първо - Не мога да повярвам, че има човек, който е успял с тиндър. При мене със сигурност нищо не става, където и да съм. Второ - реално погледнато каквото и да й пишеш няма да има значение. Мислиш, че ако й пишеш че ще се видите отново ще имаш вратичка - няма. Как отрязвам човек без да се получи грубо. Хайде сега, нали го учихме още в детската градина - “довиждане”. Никой не може да гарантира, че ще се видите пак - хората казват, че от теб зависи. Аз си стоя вкъщи и хората казват, че съм много добре, защото е мое решение.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08e3b81973
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами просто се стегни и и кажи истината, няма смисъл да се чуди какво е станало. Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да кажеш, че нещо не ти е допаднала? Дори и да и стане гадно, е по-добре отколкото да се чуди и да прехвърля срещата в главата си и да си мисли, че не е трябвало да казва това или онова. Просто порасни и застани зад действията си. Аман от страхливи мъже!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 41ed384609
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Също така съм забелязала, че ако стош до врага си, ти дават пари, иначе не може да живееш. Ето затова те съветвам да вземеш грозното момиче и така ще имаш със сигурност пари. В противен случай си мъртвец. Мой личен опит, да не се обидиш. Да, така е. Ти си в Ада и никой не го казва, а ти го показва. :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f19f930fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Няма какво да се чувстваш гузен. Просто не сте се харесали. Пиши и да си знае, а не да се чуди и да си мисли, че нещо е сгафила. И задължително пиши, че от твоя страна не се е получило, че да не се надява напразно или да си вкара филм, че е виновна.

Дори и да и стане гадно е много по-добре отколкото да и кажеш от съжаление, че ще се видите и тя да се надява напразно. Би било много подло, пък и после ще стане още по-трудно да се откъснеш от нея, защото ще се чувстваш в пъти по-гузно.

Нито си и обещавал нещо, нито си се възползвал по някакъв начин от нея. Идеята на тиндър е точно тази - виждате се и евентуално се харесвате или не се харесвате. Ако не се харесате - чао и толкова. Няма сръдни, няма виновни, просто не се е получило. Никой не е длъжен да хареса никого от пръв поглед.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 53e9a32484
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм зряла дама на 45 години и в Тиндър често си намирам млади любовници. Мисля, че тези сайтове са прекрасни. И младите мъже са уникални, знаят как да предразположат една истинска дама.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 95a0e80b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Тиндър е място за безплатни жиголота и проститутки. Там се срещат хора, които са готови срещу един сок и едно кафенце да се съблекат. Знам от познати, че го ползват за намиране на безплатен секс, но не и за нещо сериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8ea66f74b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Пълни глупости говорите. И в Тиндър, както навсякъде, има всякакви хора. Аз лично съм имал няколко много сериозни връзки, с жени от там.
Както и съм ходил на няколко срещи, които не са се превръщали в нищо повече.
Просто когато хората не се харесат не поддържат контакт.
Според мен не трябва да казваш нищо. Ако кажеш на някой, че не ти харесва е като да кажеш, че е грозен в лицето му. Няма смисъл.
Всеки нормален ще схване намекът ако не му се отговори два пъти и ще си даде сметка.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e80d5eac14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Мъжете постепенно изчезват! Какво ще стане ако кажеш на момичето, че не ти допада външният и вид бе?! Цяла вечер си и говорил глупости, а не му харесвала. Ти в такива сайтове какви момичета търсиш? Честна, работлива, с много пари и фотомодел?! И аз съм търсил в такива сайтове. Сядаме и първото което обсъждам е защо от сайт. Като каже оножда ми се или не ме забелязват и казвам; имаш шанс или не търся такава като теб. Какво ще ти стане да бъдеж мъж а не путьо?! 97 процента от тези момичета по сайтовете гледат да привличат внимание и да слушат простотии от типа; много си готена, ща спапкам, олее къф балкон си направила. Лигавят се с ухажорите и ние трябва да се влачим с изплезен език ли? Бъди мъж, не маминко!
Дядо Тошо

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f9565b6d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   12, много лъжеш, ама няма кой да ти повярва. Пък, ако все пак е истина това, което казваш, ти не си никаква дама, а болна, дърта, проста, долна и егоистична пачавра. Това е най-милото което може да се каже за такива като теб.

Представям си какви са ви обожателите. Най-големите боклуци от младите. Никой нормален не би погледнал дори лелките и бабичките. Все пак, както казах, яко намирисва на лъжа.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 95a0e80b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Ако сте стигнали до положение, в което да търсите връзки в Тиндър и ако не сте на по 16-17, а 28-35, то това е твърде жалко за вас. На тази възраст се очаква да имате сериозна връзка или поне здрава среда и среща с познати, сред които да търсите любовта. Аз съм човек, разчитал на подобни сайтове преди 10 години и много съжалявам за този период, защото след години установих, че съм била просто едно дете, което батковци са използвали за секс. Сега нямам инстаграм, фейсбук и не влизам в никаква мрежа за запознанства. Имам връзка от 4 години и годеж. С мъжа ме запозна приятелка, те са приятели. Така нещата стават естествено, а и винаги може да се поразпита за човека - той не е просто един непознат, който може да се представи както си иска, да се изчукате и да си тръгне. Имам поглед над подобни сайтове - там са самотни и неориентирани хора.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 53e9a32484
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   До 12. Не те ли е срам, леличке? Как може на 45 г. да се занимаваш с такива глупости? Нямаш ли деца? И какво биха казали те, ако разберат, че си лягаш с младежи на техните години?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fca86ec1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторът на темата съм. Благодаря на 1,2,4,5,6,11 и 14, особено на 4,5 и 6. Благодаря за разбирането и съветите – помогнахте ми. Няма да предприемам нищо. Едно от нещата, които съм научил е, че ако не си сигурен какво да правиш, е по-добре да не правиш нищо. Освен това не искам да ѝ давам напразни надежди, както и да действам от съжаление. Няма полза и за двете страни, а дори е обратното. Наясно съм, че при такъв вид срещи, такива неща се случват. Аз лично нямам проблем да ме отхвърлят, разбирам когато не съм желан и не досаждам. Има много случаи, в които ми се струва абсурдно и неприемливо да кажеш на някого, че начинът по-който изглежда не ти харесва, по какъвто и начин да го кажеш.Искам да изясня ситуацията на №15 - Дядо Тошо. Не съм омайвал момичето нито в чата, нито цяла вечер. В тиндър ѝ предложих да се срещнем и тя се съгласи. Срещата беше за не повече от час и през това време всеки разказа по нещо за себе си. Аз просто се държах добре и обикновено гледам да се държа добре с хората. Тук ще отговоря и на №7. Да, качват ми се на главата и могат да ме манипулират – не говоря за жените, а като цяло. Доста време съм имал проблем със самочувствието и увереността, проблеми с чувство на вина и др. И доста пъти поведение от типа „да не обидя“, „да не постъпя лошо“, „да се държа добре“ е работило срещу мен. На английски се нарича people-pleaser. Такива проблеми имам все още, но не колкото преди – работя над себе си по един или друг начин. С времето спрях да се виждам с хора, с които не искам, или поне го правя рядко. Имам си слабите страни и слаби моменти и в този случай изживях нещата, както съм ги описал в темата.
Относно Тиндър не се старая да доведа нещата до някакъв конкретен резултат и да манипулирам хората и не очаквам определен резултат. Иначе срещите от тиндър като всички други срещи могат да доведат до нещо сериозно, нещо несериозно или до нищо. Това ми е втората среща от приложението. При първата слабия интерес беше взаимен и това реши всичко – поговорихме, изпихме по нещо, разменихме фейсбук и всеки по пътя си. №12 – радвам се за теб. :) Благодаря ви още веднъж за подкрепата!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1c1038cbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Първо, не бих прибегнала до такива сайтове. Ако бях на мястото на автора все пак, не бих залъгвала момичето щом не ми допада. За мен първото впечатление е особено важно. Не харесам ли човека, по-нататък го избягвам. Не бих се обяснявала, на нея ще и стане ясно, че няма да излезе нищо. Иначе става някакси размазано, едно неопределено, нечестно е да губиш времето на човека като нямаш никакви намерения. Не прави нищо, но внимавай в бъдещи такива срещи. Като не ти допадне, изпрати я и и пожелай всичко хубаво занапред и толкова.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1c1038cbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   12 - Сайтовете са направени с добра цел- да помогнат на хората да намерят "своя" човек за връзка, но винаги има нечестни или несериозни и разни извратеняци, да не говорим пък за някакви дърти к-рви, които търсят там свежо месо. Ще се срамувам от себе си ако изпадна до там да се предлагам на момчета, ако връстница на майките и бабите им, да се забавляват с мен и да ме захвърлят като парцал. И не бих се хвалиха колко съм дашна и лесна. Но всичко опира до самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 62054f7d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До номер 18
Защо да е жалко, че хора на 28-35г. биха търсили връзки в Тиндър? Аз не съм от тях, но това ваше изказване и слагане на хората в някаква рамка не ми допада. Все едно аз да кажа, че ми е "жал" за вас, защото на младини сте използвали такива сайтове и батковците са ви ползвали за секс... И все едно да ви попитам къде ви е бил акълът, че след години съжалявате за част от животът си... Никой не знае къде е късметът му...
И как решавате вие, че на определена възраст се очакват някои неща? Кой ги очаква? Вие ли? Обществото ли?
Не искам да съм груба... просто едно от нещата, които са ми неприятни са хората, които се срамуват от изборите си, слагат етикети на другите, заради собствените си минали избори... и живеят според "очаквания".
Това не е рецепта за щастие.
Да уточня - не използва такива приложения, имам сериозна връзка от години...
До автора на темата: не сте длъжни да харесате когото и да е, според мен обаче може просто да кажете - не усетих химия, приятен човек си и вярвам, че ще получиш това, което заслужаваш. Мълчанието според мен е неправилно.
С31

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08e3b81973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Към 22, автора
Докато не се научиш да стоиш зад действията си, все така ще си. Ще оставиш жената сама да се досети, вместо да драснеш някой ред, и да и кажеш, че просто няма да стане. Нямам думи. Толкова ли те е шубе, или не уважаваш своето време и нейното, че не можеш да дадеш адекватно обяснение? Ако не си сигурен какво да правиш, просто не правиш нищо? Ето това беше причината да се разделим с един, защото просто се ската, зарови си главата в пясъка, както правиш и ти. Дори и най-противният човек, външно или вътрешно, заслужава обяснение, просто от човешка гледна точка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08e3b81973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Можеше примерно да кажеш, че не си готов за срещи, преживяваш раздяла, още обичаш бившата си, мислиш за нея. Но въпреки това да споменеш, че дадената жена ти е било приятно с нея, дори и да е най-голямата лъжа, която си казвал. Аз бих разбрала мъж, който не е емоционално готов, но ми го казва, а не просто да духне като поредния страхливец. Просто няколко реда, но биха подействали много по-добре, отколкото просто да се изпариш. Дори и да са пълна лъжа, но винаги съм уважавала мъжете, които могат да ми дадат обяснения какво не е наред. Не да ми кажат грозна си, или други обиди, а просто като човек да ти кажат, че не мислят, че ще се получи, че не са готови. Няма нужда да изпадаш в подробности, а просто да постъпиш човешки. На тебе приятно ли ще ти е някоя да излезете и после от нея ни вест, ни кост?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 85ba8dd4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Какво нападате лелката, да е жива и здрава. Да си има млади любовници. Вижте Алла Пугачова и повечето й мъже. Който каквото ще да прави. Авторе пробвай и в Badoo.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 625e534281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Авторе, просто й казваш, че според теб не си допадате и толкова. Това с игнорирането е много страхливо и незряло, защо да й създаваш излишни чуденки и емоции?

Подробните обяснения са излишни. Ето например, веднъж се разбрахме да излезем с едно момче. Като се видяхме, осъзнах че е нисък. Като бях с токчета се падаше дори леко под мене. След като видях това, някак си спрях да го възприемам като мъж, а по-скоро като момче, на което аз съм какичка.

Истината е, че с течение на срещата не ми допадна и в други отношения, но и това си каза думата. Разбира се, като ми писа на другия ден, не му казах "сори пич, нисък си", а нещо от рода, че не мисля, че нещо ще се получи между нас. Но да стоя и да гледам как ми праща съобщения, на които да не отговарям докато не се "усети" ми се струва много по-гадно и изключително неуважително. Не сме вече в гимназията, все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 14b749dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Интересно ми е, снимки не бяхте ли разменили? Какво не ти допадна?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fca86ec1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторът съм. :) Писах на момичето. Съгласен съм, че човек трябва да поема отговорност за действията си и да не бъде страхлив. Още повече, че поради сходни интереси е възможно да се видим пак, а и останах с впечатление, че е готин човек, въпреки кратката среща, така че най-малко от уважение е хубаво да и дам обратна връзка. Сега, за протокола: с 2-3 изречения ѝ казах, че ми е било приятно, но не съм усетил химия. Извиних се, че съм се покрил така и че е било невъзпитано и пожелах хубав ден. Благодаря на всички, които се включиха със съвети, със споделяне на опит и с критика. На №25 благодаря, че ми подсказа, какви думи да използвам.
До №31. И двамата имаме снимки в профилите си. Просто понякога хората слагат снимки, от които не се вижда всичко. Снимки със слънчеви очила, снимки, на които са в гръб или не са съвсем фронтално, загледани мъм морето или някъде в хоризонта и т. н. Снимките бяха от този тип. Някои го правят защото се притесняват от това как изглеждат, други държат на дискретност. Обикновено подминавам такива профили, но в случая не го направих. Малко ми напомняше на Тринити от "Матрицата":). Няма да казвам кое не ми допадна. Не мисля, че е редно и че е необходимо.
Бъдете здрави! :)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 939f0a4359
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Да допълня нещо за №31. В темата съм писал, че отделно от външния вид не съм я усетил и като моя човек. Донякъде ми напомни на една М., която задявах преди време. М ме привличаше по някакъв начин, но в същото време в голяма степен бяхме различни като светоглед и като възприятия и е хубаво, че не се стигна до никаква връзка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 8d54bd3bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Извинявам се, че повдигам толкова стара тема, но дискусията ми се стори много интересна и реших да се включа.

Ще кажа, че преди години излизах доста по срещи с момичета от нета и то във времената, в които малцина имаха снимки (някои от вас сигурно си спомнят крилата фраза по него време: asl pls? ima6 li pic? :))), т. е. в масовия случай си беше "среща на сляпо". Не е трудно да се досети човек, че имаше големи изненади, повечето от които неприятни, водещи до деликатни ситуации. Веднъж например дойде едно момиче без зъби и тотално обезобразено в лицето. Не си тръгнах, както биха направили мнозина, разходихме се в парка и реално си прекарахме добре, защото беше приятен събеседник.

Принципно преди среща от нета обичам да си постилам с дългосрочна комуникация (минимум няколко седмици интензивна размяна на съобщения) и да изграждам някакво добро познанство върху общи интереси и теми, в същото време поставяйки ясни граници и с вътрешната нагласа, че всичко е на приятелска основа, пък ако има двустранна искра на живо - добре дошло. По този начин имаш елегантен коридор за отстъпление, без да се налага да се държиш грубо, неадекватно или да си смучеш тъпи оправдания от пръстите. С някои от девойките, с които нямахме взаимно привличане, продължихме комуникация на приятелска основа, с някои се виждахме втори-трети път, но като цяло комуникацията изветряваше с времето и постепенно спираше от само себе си.

Макар че една ли ще прочете, поздравявам автора заради адекватното му държание

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker