Страх ме е да изляза навън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е да изляза навън
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1897 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15. От две години имам един доста голям проблем. Ще ви разкажа за историята ми и моля ви дайте ми съвети.
Значи бях 6 клас. Беше към края на годината - някъде юни и беше много горещо. Бях с един къс гащеризон с V деколте. Беше ми много неудобно да ходя с него, защото имах чувството че хората постоянно ме оглеждат, но не знам защо си го бях сложила. Отивах към училище и някъде към средата на пътя видях една кола. Движеше се бавно до мен, но мислех че просто заради разбития асфалт се движи така. После се усетих и разбрах, че ме следи. Погледнах шофьора и какво да видя. Някакъв възрастен човек може би на 60 и няколко години беше чисто гол в колата гледаше ме и си бараше... Когато го видях веднага се обърнах и започнах да бягам към училище. Когато бях пред оградата на училище се огледах и видях, че не ме е следил, но оттогава супер много ме е страх да ходя където и да е сама. Не знам каква травма ми нанесе този човек, но все още не мога да го забравя. Не съм казала на никого за това само на 1 приятелка. Моля ви помогнете ми. Как да преудолея това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: b80b337d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с родителите си! Ако оставиш нещата така, че причиниш на психиката си поражения. Колкото и да ти е неудобно майка ти и баща ти са единствените хора, които могат да ти помогнат адекватно.
C31

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b7f8c70bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Била съм в много подобни ситуации с преследвачи. В чантата винаги имам спрей за самозащита и електрошок (този който е с вид на айфон 4, идва със зарядно така че няма нужда да мислиш за батерии), ако се прибирам сама от някъде било то тъмно или не и се чувствам странно вадя електрошока включвам го и го държа като телефон. Надявам се, че никога няма да ги използвам но все пак. Купи си и ти, определено няма да ти изчезнат притесненията но ще се чувстваш по-добре.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3cdaeb43bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, сподели на родителите ти и отди малко на психолог. Без да разбирам, за мен си получила страхова невроза. Дори да не е това, след като поведението ти възпрепядства нормални неща като излизане навън, не можеш да оставиш нещата просто така, може и да се задълбочат. Сподели с родителите си и знай, че всичко ще е наред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5e2a219ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ти си една малка пикла. Когато пишеш истории постарай се поне да не са глупави, защото тази която си написала е много глупава. През деня мъж на 60 години ще стои чисто гол в колата си и ще си бара пениса!! Ти чуваш ли се какви ги говориш глупачке. Спри да пишеш невероятни истории защото по всичко личи, че си ги измисляш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 115583d2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Как да го преодолееш, ами говори с някого. Някой който няма веднага да те затвори да не излизаш.
Също така преосмисли начина си на обличане. С предизвикателен вид привличаш всякакво внимание, не само желаното от теб.
И отделно, имай повече осъзнатост за обстановката около себе си, оглежай се малко повече и преценявай. Не е нужно да те е страх, нужна е правилна преценка.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 59cb44ed6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се страхувай! А сподели с родителите ти за проблема, който имаш. Може да се консултирате и с психолог.
Има всякакви хора по улиците и луди, и ексхибиционисти, и крадци и т. н Но това не означава, че трябва да се страхуваме да излизаме навън. Просто трябва да сме по-внимателни.
Ти си момиче само на 15 години. Трябва да преодолееш страха си. На първо време гледай да излизаш с приятелки, съученици, родители, да не си сама. Постепенно ще се успокоиш. На улицата има риск за всеки. По-смело, не се страхувай!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8896b4bdca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До номер 5, ти си супер малоумно парче, има ги сякакви педофили бе шемет, лично аз и брачеда сме виждали такъв тип да кара гол до училището.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a4fa45649f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хахаха ами момиче като си показваш формите за да привличаш интерес, после бъди готова за този интерес иначе малко по-скромно :-)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 581d9bb0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да си показва каквото си иска!! Утрепките трябва да внимават в картинката, не жените. По тая логика тогава да кажем на изнасилените деца да не изглеждат като деца, че да не привличат педофили ли????!!! За човешки права чували ли сте някои там по изоставените села с изостаналото мислене?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 581d9bb0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защо е одобрен 5ти, който не просто обижда, а обижда жертва? ! Адската наглост! Точно дъртаците най-много си позволяват такива извращения. Старчетата от комплекси и ужас, че никой не им иска разложените тела, съвсем откачат. Такива индивиди и на младини са нагли, безочливи и крайно комплексирани. В сайта е пълно с такива злобни индивиди. Едно време и около нащо даскало се мотаеше един кирлив старец и те пита за часа, а в следващия момент започва да си го вади и да ти нарежда: колко си напращяла, ще ти го набия целия... Цялото училище беше пропищяло от тоя некролог, а му трябвале един ритник и е в гроба. Тоя 5ти сигурно е от тея старчоци.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 581d9bb0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Долна и мизерна нациика сме си и това е. За това ще си тънете в кочината докато изчезнете. Не плюят долния психопат, а плюят и нареждат на момичето, че то било виновно и трябвало да внимава как се облича?! Ако иска и чисто гола ще ходи и никой няма грам право да я доближава, да й подсвирква или да я плюе и обижда! Аман от тая ваща долна българска паплач... Добре, че сте на изчезване.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 45be17a432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не мисля, че има от какво да се страхуваш. Както го описваш човекът не се интересува лично от теб, а се възползва от стимулиращата го визия. С този фетиш никога не би потърсил личен контакт с теб.
Ще ти го презентирам в лесно запомнящ се формат: "кой се бара зло не мисли".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 06f08da380
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Коментарите на мъжете тук са под всякаква критика, не ги взимай на сериозно. Предизвикателна... пълни глупости, не си дават сметка, защото не са го изпитвали. Скейтърка бях на тийн години, със смъкнати панталони, кецове, широки суитчъри, къса коса и верига, и пак са се търкали в атвобуса зад мен всякакви ненормалници, в южния парк ексхибиционисти посред бял ден, криещи се по хълмовете и изкачащи в засада, по червени шорти с изваден член, на колело, ни спира един такъв индивид с моя приятелка, ние сме на по 14 години и ни дава апарат да го снимаме, и ни пита в коя поза - на ляво или на дясно му е по-красив. Е, ето бъйло давно, на 14 по онез времена не бяхме отракани като днешната младеж. Сульовците тук ти пишат да не се обличаш както ти харесва, все едно сме в някоя ислямска д-ва. Нещастници. Вземи си спрей, за всеки случай, но трябва да знаеш, че тези перверзници се възбуждат най-вече от смущенинето и вниманието ти, и не са агресивни (в по-голямата си част), а безкрайно болни и страдащи. Просто игнорирай или крещи да се махнат. Спреят да ти е на достъпно място, но най-вече за успокоение, за употреба - в краен случай. Струва около 5 лева, продава се в оръжейните магазини, вземи такъв с насочваща струйка, не като аерозол, защото иначе ще поемеш и ти, което боли, избери някой, който съчетава люто и елементи на парализа, само за сигурност. Не те съветвам да взимаш електрошок, там е нужно да си на малка дистанция с повредения индивид, както и има вероятност да се самонараниш. Спреят тип кобра е достатъчен, за да се чувстваш защитена. Без да го използваш на всяка цена, но знаейки, че ти е под ръка. Ще те посъветвам най-вече да не се възприемаш като жертва.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f7f0be98c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нацийката ни е много добра, бе 12! Такива индивиди, като в тази история винаги ще има. И аз съм попадала като дете в такива ситуации, а не съм млада. Най-добре сподели с родителите си, не я мисли тази случка, ще избледнее с годините. Бъди смела, такива хора са страхливци. Пак до номер 12, що да сме долна паплач и що да сме на изчезване? Ти от где си, за мангал или чалма пишеш доста добре на български. На изчезване тря бъдат такива злоби, като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: afb17dc7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката:
Благодаря на всички за помощта! Взех си лютив спрей и си го държа в чантата. Чувствам се по-сигурна и не ме е страх да излизам сама освен по тъмно. А за онзи... индивид в колата разбрах, че и други приятелки са го виждали. Между другото още в деня в който го видях за около 2 секунди ми се мярна номера на колата и го запомних и след това си го записах. Мога ли по някакъв начин да се оплача в полицията, за да може други момичета да не попадат в същата ситуация? Отново благодаря за помощта!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c0e5b8af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Какви права бе, алоууу??? Тук не говорим за права! То ако е за права всеки има право да извърши какви ли не глупости ама има рискове и после ще си понесе последствията. Права имала да ходи гола??? Ми тя има право ама и някой друг има право да я награби нали? Що да няма като ходи гола? После ще трябва да си плати цената, както и тя си плаща затова, че е тръгнала така. Много големи либерастки и Me2 станахте, брей да му се не види.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker