Разделихме се но още ми липсва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделихме се но още ми липсва
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1144 пъти
Здравейте, мили хора!
Проблемът ми е следния. С вече бившия ми приятел се разделихме и още не мога да спра да мисля за него. Запознахме се по интернет. Той живееше в чужбина. Върна се заради мен в България и заживяхме заедно. Беше истинска любов и привличане. Поживяхме малко и решихме да заминем да търсим по-добър живот. Клише е, но е вярно, че чужбина събира и разделя. Не тръгнаха нещата. Ежедневието стана напрягащо и вместо да сме щастливи, че живеем добре, всичко се обърна. С времето мислехме за раздяла и ето че се случи след година и половина заедно. Много се обичахме, но това се оказа недостатъчно. Той се чувстваше затворник, искаше си предишната свобода, не му допадаше че и аз го обърнах на домакиня. Нямахме време за социален живот-само работа и битовизми. Това натежа, виждах, че не е щастлив, а и двамата полагахме зверски усилия да се получи. Отчуждихме се, влюбването мина. Той постоянно търсеше някаква промяна, сменяше работата на няколко месеца без да има значение моето мнение, аз от друга страна взфсимах решения, които не му харесваха. Той също смяташе, че го пренебрегвам постоянно.. И така, докато накрая все по често говорихме за раздяла и тя се случи. Тук е момента да кажа, че аз бях тази, която сложи края, но в крайна сметка си беше резултат от мислите и на двамата. Не търся виновни или нещо.. Обичам го, сигурна съм, че и той има чувства, просто твърде бързо се отказахме да се борим. Спряхме да поддържаме връзка в социалните мрежи по мое желание. Тук е момента да кажа, че когато се разбра какво ще се случва, две седмици продължихме да живеем заедно, просто защото единия нямаше къде да отиде. Беше ад, но все пак той си тръгна.
Та накратко е това. Два месеца са минали откакто не сме заедно, той се върна в България. Мисля че сега се чувства по-добре. Просто още имам чувства и ми се иска да го потърся.
П. п знам колко наивитетско звучи всичко, но не мога да си го избия от главата. Тук съм за съвет и благодаря предварително на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 327aa27c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма начин - трябва да го преболедуваш.
В случая единствено времето лекува.
Няма да се върне, а и да се върне, ще стане абсолютно същото.
Животът не е само "щастие", нито само консуматрщина, има си и битовизмите, и компромисите, и саможертвите... Който не е готов за това, по-добре да не прави връзка, семейство...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08f5beb648
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Било к'вот било...





Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cb04a8803a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е нали е живял в чужбина и се е върнал заради теб в България...а накрая на темата пишеш отново-цитирам: " Два месеца са минали откакто не сме заедно, той се върна в България. " ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7f06aa007a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига с тия борби бе, моля ви... Не сте на тепих... За какво да се борите, моля? Преживей го, друг изход няма.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ca0c2d64f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сега ти си изолирана и сама в чужда страна и самотата ти дава лоши съвети. Ако толкова се обичахте щеше да ес случи. Ако толкова не можеше без него, най-късно на врата щеше да го спреш и да му се молиш ако трябва. Същото важи и за него. Има двойки, които могат да са заедно само ако външните фактори го позволяват. Любовта ви е била временна и не е била готова за такива сериозно изпитания. Обичали сте се като гаджета, не като съпрузи, които са заедно в добро и зло. Нищо лошо няма в това, радвай се, че се е случило и си била щастлива, но продължи напред. Ако не си щастлива в държавата, в която си, се върни и ти в България.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker