Наранен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наранен
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1436 пъти
[ ] Здравейте на всички читатели. Нека и аз да разкажа моята първа история. Мъж съм на 37 години вече щастливо разведен без деца за мое щастие. Живях с бившата си 14 години но след като ми каза че не иска деца и че няма никакви чувства към мене бях доста наранен и обмислях варианта в който да и поискам развод. Наранен от цялата тази ситуация започнах да си пиша с една жена с която не бяхме се виждали поне от 25 години, знаем се само като деца, срещнах я във Фейсбук. Така аз започнах да споделям за моите проблеми А тя за своите. Тя беше също разведена с едно прекрасно момченце. Писахме си около месец и доста неочаквано за мен аз се влюбих в нея, в нейните разбирания за живота в нейния характер беше ми пратена като ангел от небето. Един ден просто реших да й призная че съм влюбен в нея я попитах според нея дали може нещо между нас да се получи. Тя така и не ми даде отговор. Казваше ми с някакви уклончиви отговори, че не може да знае дали може да се получи нещо между нас. Продължихме да си пишем и аз всеки ден и казвах колко съм влюбен в нея и почти всеки ден и пращах стихчета, нежни и чувствени лично написани от мен. Тя разбира се много се радваше на моите стихове и ми се усмихваше с емотинки. Когато обаче поисках да се чуем тя не искаше, казваше че така се чувства по-защитена беше доста наранена от предишни връзки разбирах я проявявах разбиране. Поисках да се видим, също ми отказваше казваше че още не е готова. Попитах я дали изпитва някаква симпатия към мен някакви чувства също не ми даваше отговор казваше ми че не може да знае. Ден след моя развод за моя изненада тя се съгласи да се види с мен. На следващия ден също се видяхме. Прекарах с нея един незабравим ден. Живеехме на разстояние един от друг от 650 км. когато се върнах в къщи тя спря да ми пише и спря да контактува с мен не знаех защо се случва така. Или пък ми отговаряше с по една дума или някаква емотинка. Така аз се реших да замина пак при нея и да и направя изненада, тя не можа да повярва че съм там. Прекарахме три дни заедно покани ме в тях и беше незабравимо за мен. След като се върнах вкъщи вече тя отново спря да ми пише дори вече не чете съобщенията ми не знам дали съм направил нещо но не мисля че съм направил нещо с което да я нараня. Единственото което и казвах, че съм влюбен в нея до полуда и бих направил всичко за нея. Моля ви помогнете ми със съвети дали да продължа да я търся и да и пиша или просто да я оставя на мира. Явно няма никакви чувства към мене.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 74846270e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да,няма никакви чувства,иска само необвързващ секс,без някой да й досажда колко влюбен бил,колко иска да са заедно и бла-бла.
Приеми,че жената не иска никакви по-сериозни взаимоотношения,може би е в такъв етап,ако ти искаш сериозна връзка - търси.
Не я напрягай излишно,така по този начин още повече я караш да бяга от теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 675e1379c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По един начин изглежда човек на снимки или по чата ала друго е когато контакта е на живо, да ти гледат мимиките, движенията, говора, тембъра на гласа ако щеш, начина на изказване и т. н.
Може на живо да е преценила че не и допадаш по една или друга причина и затова гледа да те отсвири. Не и се натискай и унижавай, жените най мразят да имат досадни лепки до тях, които нямат чувство за мярка и досаждат със своята настоятелност и оригиналничине.
Дръж се мъжкарски на ниво без да и сервилничиш. Ако една жена те желае то тя сама ще те вкара в леглото си дори без да и мигне окото. Тук случая е друг според мен, гледа да се отърве от теб ала те щади да ти го каже право куме в очи.
Ти достатъчно си направил и си и показал че държиш на развитие, дай и глътка въздух сама да реши, не и досаждай защото това не работи в твоя полза. Ако има да става нещо то времето ще си покаже.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f222cac051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си направил нищо нередно, просто не те харесва. Според поста ти, изглеждаш отчаян и нямаш търпение да влезеш в нова връзка, тя е усетила, че искаш да я обсебиш или че твърде бързо след развода се влюбваш пак и не й се струва нормално.
Може просто да не сте един за друг. Може би тя също страда по някой, който не споделя нейните чувства. Може и просто да не си нейн тип. Тя все пак има да мисли и за дете, хлапашките влюбвания са сладки само в тинейджърската възраст, за жена с отговорности е повече натоварващо.
Каквато и да е истината, трябва да приемеш, че няма да се получи и да продължиш напред. Има много свободни жени, които биха били готови да ти родят твое дете, не се отказвай от това. Ще намериш своето щастие, но не задушавай жените, с които искаш да го създадеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e03be5650
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оставяй я, не си губи времето, не си на 27, а 37!
Човек харесва ли те -ЩЕ БЪДЕ С ТЕБ!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cfd657a6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прекалил си. Опитала е да ти го каже заобиколно и да те отблъсне, като се държи студено, но ти не разбираш. Разбира се, тъпо от нейна страна да не е дирекна. Но ти трябва да спреш на тоя етап, като жена ти казвам, че не е приятно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2cee277869
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При положение, че след като се видите тя прекратява комуникацията с теб, е ясно че няма желание да се получи нещо помежду ви. Пък и тя, предполагам, е зряла жена, която би трябвало много добре да знае кога има чувства към някого и кога не и да не се притеснява да го заяви. Не е ученичка, която да не знае все още къде се намира. След като не може да ти даде ясен отговор на въпроса дали има чувства към теб и дали иска да имате връзка явно просто отговорът е отрицателен, но може би, виждайки милото ти отношение и жестовете, които правиш, не знае по какъв начин да ти го каже. Най-добре се отдръпни, в крайна сметка нахалството и безсмисленото упорство никога не оправя нещата, само може да ги влоши. Ако реши един ден, че е изпуснала нещо стойностно, тя сама ще те потърси.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0ea8ca8017
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Предполагам, че тук ще се излее една критика към жената, но пък искам да се разгледа и чисто човешката гледна точка на ситуацията.
Авторе, между вас двамата има 650км, жената има дете и е преживяла тежка раздяла, самият ти си се развеждал по времето, по което сте започнали да си пишете и ти си развил чувства. Според мен, но това е лично мое мнение и не го налагам, тази жена има някакви основания да е предпазлива и да се дистанцира. Има много индикации, че връзката ви не би била успешна. Нека не забравяме, че преди всичко тя е майка и мисли не само за себе си, но и за детето си. Ти би ходил да я виждаш, тя би идвала при теб или директно единият се нанася при другия, но детето в тази ситуация ще се обърка и това е проблем. Освен това ти нямаш дете, а тя има. И двамата сте вече големи хора. На нея ѝ е ясно, че ако е с теб, ти в един момент ще поискаш собствено дете и това няма да е много късно във времето. Да, но тя вече има едно дете. То как ще се почувства? Тя иска ли второ? Бърза ли ѝ се? Дори тази жена да има някакви чувства към теб, то пак е напълно нормално да се дистанцира и да гледа да не се стига до нищо сериозно. Ситуацията при нея е такава, че тя лесно ще се обърка в чувствата си и ще стане нерешителна. Не бива да я насилваш. Независимо дали теорията ми е вярна, или жената има други аргументи, далеч не толкова смислени, просто няма смисъл да се занимаваш. Ако тя имаше желание за нещо с теб, вече щеше да го е показала. Не сте малки, тя се е научила да демонстрира чувствата си отдавна и щом не го прави, значи няма чувства или желание за връзка с теб. Едно от двете е, но което и да е, пак е лошо за теб. Ти искаш семейство, а времето няма да спре да те чака. Съветвам те да не се занимаваш с безсмислени любовни истории, а да се концентрираш върху нещо, което дава само положителни индикации за бъдещето. Можеш да изгубиш още 14 години в надежди, че някоя ще се промени и ще омекне, или пък изневиделица ще дойде на твоята вълна, но е по-добре да не чакаш чудеса, когато по нищо не изглежда шансовете да са на твоя страна.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 91b833310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, колко още теми мислиш да пуснеш с тази история? Ти си графоман, бе човек! Сигурно така си досаждал и на жената, щом ѝ е писнало да те чете.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c48d1a5076
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За 37 годишен си доста наивен. Основни неща около жените не знаеш.
Действаш много плахо и несигурно. А пък това, че си искал да се обвързваш с жена с дете е още по-голяма грешка. Какво, ще гледаш чуждото, докато отделно и плащаш и нейните капризи ли?
Какво е това заливане със съобщения и обясняване в любов?
Незабравими 2 дни си прекарал, ама тя те е използвала по най-редовния начин за жените. Сори, ама трябва да приемеш реалността.
На 26 съм и ми е много странно, че го пиша на 37 годишен мъж това, а не на 18 годишен, който тепърва си е хванал гадже.
Бих направил всичко за нея... човече сериозно ли си го казал? Какво точно ще направиш за нея.? Ще се гръмнеш ли, ако и дадат 100 бона и те накара? Мъж на почти 40 си, стягай се..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 483df96e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жалко за изгубеното ти време 14 години не е малко. Ако е било наистина така, както казваш- не искала деца, било е редно да ти го каже по-рано. Това не е нормално поведение от нейна страна. Не ми се вярва жена да не иска деца. По-скоро сигурно не е можела да има и не е искала да си подбива самочувствието, затова ти е казала че не иска. С теб си е запълвала времето така да се каже и като си настоял, хоп и избягала... Хубавото е, че си млад. Не притискай жената, опитай да не я търсиш да видиш какво ще стане. Може просто в момента да ней е до връзки

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker