Как да обясня на мъжете какво точно искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да обясня на мъжете какво точно искам
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 3167 пъти
Жена на 32 години съм, отдавна разведена с дете за втори клас. Живея в столицата, работя добра работа с прилична заплата в сферата на туризма. Имам самостоятелно жилище. На външен вид естествено не съм като модел от корицата на списание, но смея да твърдя че даже младея за годините си. Поддържам се, обръщам внимание на външния си вид, но не ми е фикс идея. За в момента приоритет са ми детето и работата. Не ми се занимава точно сега да създавам ново семейство. Не търся и съвместно съжителство с мъж понеже от година, две съм в самостоятелно жилище и все още се наслаждавам на тишината и спойствието - аз и детето. Това което търся е мъж с който освен секса да сме и приятели. Да излизаме заедно. Той да познава моите приятелки, аз неговите приятели. Да уточня, че няма финансов интерес. Напълно съм съгласна веднъж той да поеме разходите по вечерята или киното, друг път аз и така да се редуваме. Не търся баща на детето си или човек, който да поеме издръжката ни. Просто искам нещо тип гадженца в тийн възраст. По тази причина и не запознавам детето ми с мъжете с които излизам. Но не ми е приятно пък да бъда използвана като секс кукла и безплатна проститутка и да ме крият по тъмните ъгли. Имах веднъж такива отношения и не ми допадна изобщо. Как да обясня на мъжете, че искам нещо средно между ангажиращото и съвсем неангажиращото. Всички се плашат все едно брак ще им предлагам. Все си мислят, че искам да ги впримча в нещо супер сериозно и кой знае какво ще искам от тях. Обяснявам, разяснявам и нищо. Женен мъж не ме устройва като вариант. Била съм в ролята на съпругата и знам колко е неприятно и болезнено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: dfea488615
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз като мъж те разбрах идеално и смятам, че много правилно разсъждавш. Нито си курва, която иска само секс, нито пък си супер обсебваща като много разведени майки и търсещи баща на детето си и финансов стълб. На мен лично ми направи много добро впечатление и бих оценил искреността ти и директността ти относно това, което искаш. Смятам, че трябва просто да обясниш нещата на мъжете, с които излизаш, точно по същия начин, както го направи и тук. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ca18fabcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

2.   Годпожо, като мъж ще ви кажа нещо важно продиктувано от мойте наблюдения в такава ситуация като вашата.
ПОВЕЧЕТО мъже в България искат лесен и неангажиращ секс, който дори да им излиза евтино. Сега ще анализирам вашите предложения.
В първата част от вашето предложение вие предлагате да се виждате за секс и да си редуваме сметките. Евала на такава любовница като вас. Както казва един колега няма на света по добро нещо от българска любовница хем я чукаш без презерватив и свършваш в нея, хем гълта, хем анален предлага, пък и накрая сметката в хотела или ресторанта плаща. За тази част от вашето предложение мъжете на опашка ще чакат и млади, и стари, и куци и сакати, и болни, и здрави, и глупави, и умни, и хитри, и прости всякакви. Госпожо къде ви е достойнството вие за парче месо ли се възприемате? Как ще допусните мъж, който да ви чука и вие да му плащате сметката, когато излизате па макар и на принципа "един път той, един път аз". Той освен да се възползва от вашата щедрост, друго не виждам какво може да направи. Ако, очаквате да оцени това, което правите за него - забравете! Няма да сте нито първата, нито последната глупачка (не се обиждайте).
За втората част от предложението ви. Добре е, че не желаете връзка с оенен мъж. Искате обаче вашият партньор да ви бъде приятел, т.е. да водите някакъв социален живот и вие да го запознавате с неговите приятели, а той с вашите. Това обаче си е ангажимент. Ако на вас ви се струва това за нормално или елементарно, то за повечето разведени или неженени мъже е неприемливо. Защо? Ами, защото им разваляте спокойствието, защжто им влизате във вътрешния параметър на живота и насрая, защото е по -лесно да ебнат и да побегнат. Не разбирате ли?
Съвет: не се страхувайте от любовта? Колкото и да е трудно намерете си човек, който да обикне вас и детето, защото сте млада, а животът си тече. Не си губете времето с разни въздухари, които само сексуално ще ви използват и накрая губещата ще сте вие.
Успех

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 329d898b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   На твоите години, пък и с не чак толкова малко дете ти е минало времето за подобен тип връзки. Аз съм мъж на твоята възраст и от моя гледна точка не те виждам като опция за връзка.

Първо, че мъжете около 30-40 години, които най-вероятно ще са твоята целева група се оглеждат да създадат семейство, което ти не им предлагаш.

Второ - винаги може да бъдеш нечия любовница, ама пък ти вече си била и каза, че не е твоето нещо, което е разбираемо.

Трето - така, както описваш ситуацията много ми напомняш на една моя колежка, която също си мислеше, че не е много обсебена от детето си, ама истината беше напълно противоположна. Това го казвам, защото като имаш дете на мъжа до теб ще му е ясно, че ще е на второ място, но едно е да си втори, а друго е в класацията да няма друго освен първото място, където да бъде детето ти (надявам се разбра какво се опитвам да ти кажа).

Единственият ти шанс за такава връзка е с прясно разведен мъж с дете/деца, защото вероятността той също да иска да го кара ергенче, което чат-пат да получава секс и женска компания без нищо ангажиращо е наистина голям.

Дали ще успееш да намериш такъв мъж не знам, но ти препоръчвам за такива да се оглеждаш, и това да ти е целевата група.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0107fad31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Според мен няма как да ти се случат нещата.Как си го представяш мъж на 35-40 години да те вземе да отидете на кино и да си се приберете?Избери си дали искаш секс или връзка и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3da46714ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз ако съм няма да имам нищо против такива взаимоотношения но не намирам логика да те запозная с приятелите ми и да ги занимавам с нас. Бих отишъл с теб и тях единствено на някакво напиване или излизане на вечеря в широка компания.

М33 от морето

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 01913aa11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   На твоите години (и над) мъжете, които са готини- във всяко отношение вече са заети. Остават стари ергени и разведени. Една част от тях искат семейство или постоянна по-сериозна връзка. Такива ти не искаш. Остава една част, която търси / предлага неангажиращ секс. Но дали ще го предлага само на теб? Да намериш приятел пък е нещо много по-трудно. Да го играете тийнейджъри-гадженца на вашите години и с деца е нелепо . При тийн-гаджетата има елемент на влюбване, на някакви чувства, вълнения, от които искаш да избягаш, даже младежка неопитност и незрялост. Остава ти една съвсем малка част, сред които да търсиш секс-приятелят. Колко такива мъже познаваш, че и те да те харесат за същото? Изглежда бройката клони към 0, щом си тук с подобна тема. Остават сайтовете за запознанства, към които аз лично имам доста резерви.
Има и нещо друго - това искаш ти СЕГА. Но нищо не гарантира, че няма да влюбиш (или той), да се привържеш, да свикнеш с човека и отношенията да се променят. И ако единият не приеме това другият да се окаже пак сам.
Мъжете на години и с минали връзки зад гърба си са опознали жените и са видели доста женски номера, парили са се и не са склонни да приемат нещата "на юнашко доверие", особено като има и дете. Каквото и да обясняваш, човекът би си имал едно на ум. Аз поне щях да съм така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 31251602e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз подкрепям мнението на номер 1. Според мен просто трябва да обясниш нещата така, както си ги написала тук.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c5f1efb045
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   За да станат нещата, трябва да срещнеш мъж, който иска също „нещо средно“, но много се съмнявам в това.
„ Просто искам нещо тип гадженца в тийн възраст. “....хаха, ти сигурна ли си, че знаеш какво искаш?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: dfea488615
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Вие па жената я изкарахте или някаква курва, или нещо, което никой не търси. Тя точно обясни, че не иска просто секс. Не, според мен има много такива разведени мъже на подобна възраст, които търсят точно това. Аз съм женен, но ако бях разведен, щях да търся точно това. Изцяло секс вързките никога не са ми допадали и са ми повърхностни, но и веднага след един развод надали бих се впуснал в сериозна вързка. Такъв вариант би ме устройвал идеално. Така че може би авторката трябва да се ориентира към някой в нейното положение, защото старите ергени обикновено са или в едната, или в другата крайност. Докато един разведен мъж в разцвета на силите си на 35-45 би искал точно това, поне част от тях де.

От номер 1

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 88f1511609
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което го искаш, още не се е появило във вселената. Ще ти бъде все по-трудно с годините. Пък и връзка да искаш, струва ми се невъзможно. Трябва да е някой разведен, но и те го играят ергени - децата са при майката. Те всички търсят само секс и бег. Вземи си котка.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 88f1511609
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   И аз исках нещо такова, на вече много години съм сама. Направи си изводите.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ad8bb2bcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Остават стари ергени и разведени. Една част от тях искат семейство или постоянна по-сериозна връзка. "

Преди 40 години, може би щеше да си права.
Днес, не толкова. Хората предпочитат, да се освободят взаимно, вместо да се давят в токсичността на вързката си, дори и да е брачна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 27c48d2170
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Колко задръстени коментари...Живея в държава,където по голяма част от мъжете и жените след развод,поддържат точно такъв тип връзки.Успех

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 01913aa11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   #1 - Ник0й не е изкарва авторката никаква. Повечето се опитаха да ѝ обяснят, че трудно ще получи съчетанието на неангажиращ секс и приятелство. Според мен двете неща взаимно се изключват. За безплатен секс без връзка и отговорност - кандидати бол. Но тя иска повече- приятелство. Какво е приятелството, ако не да пуснеш един човек в живота си, в средата си, да си загрижен, да му помагаш, както и той на теб? Аз поне така го разбирам- като вид ангажимент с човека. . Тоест пак своего рода обвързване, от което тя бяга. Както казва иска нещо средно - между ангажиращото и неангажиращото. Между плътското и духовното, защото приятелството е нещо духовно. Ако прави секс действително само заради самия секс, би следвало да не я интересува кой е мъжа, какви му са приятелите, да ходят някъде заедно, точно както проститутките не се интересуват. Това обаче я унизява , жените не мислят като мъжете. Блага Димитрова има една мисъл " Мъжът е съсредоточен в мига, докато жената търси продължението". В този смисъл няма да ѝ се получи това, което иска.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 42064717a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   "Гадженца в тийн възраст"?! Никога не бих се хванал, дори и на шега, с толкова вятърничава жена...
Запомни много добре едно: След като си сама, ЗА ТОВА СИ ИМА МНОГО СЕРИОЗНА ПРИЧИНА! И тази причина НЕ Е извън тебе!
Колкото и да разправяш каква си и към какво се стремиш, има нещо у теб, което прикриваш, или не осъзнаваш, което отблъсква хората... И това не е ТЯХНАТА несериозност и "страх", а нещо у теб.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7a65915a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Минал съм по твоя път. Няма нужда да обясняваш - съвсем нормални отношения искаш като за жена с дете. А обясненията не са нужни, защото човешките отношения не подлежат на договаряне. Днес искаме едно - утре - друго.

Моя съвет - търси разведен мъж, който живее с деца. Такъв естествено ще разбере какво искаш, защо го искаш и ще се съгласи да имате връзка в малкото свободно време, което (предполагам) имаш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fdaac4d063
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Как може да си позволявате да натрапвате 45 на 32 годишна жена? 1, макар че е писал свестен коментар, чак 45 е споменал - отврат! То бива бива наглост... Защо не натрапите 45 на 32 годишен мъж?!
Да, всеки може и трябва да ляга с който иска, но не е редно, нито справедливо това индирекно дефиниране, което е явна проява за опит да се натрапят определни възтастови съотношения м/у единия и другия пол, за любовни/сексуални отношения.

Като гледам само 1 и 7 са схванали какво точно казва авторката.

А 12 е написал/а един супер смислен и реалистичен коментар! Който знам, че на много старчета и старици, и други задръстеняци, няма да изнася...

На такива като 2 ще кажа първо, че сексът е нещо, което двама души дават един на друг - нещо взаимно! Мисля си, че точно заради такива малоумни дъртаци като 2, България се превърна във Вулгария и Чалгария - ей такива като него промиха мозъците на маса малки момичета, произлизащи от простовати родители, че една жена като прави секс го.. видите ли... дава един вид, и че като ше дава да гледа да е срещу заплащане... поне на сметките ѝ. Но не очаквам този, сигурно към 60 годишен дъртак да разбере какво пиша (абе разбира той всичко, ма не би му изнесло), все пак за хора като него жените са крави за разплод и домашни прислужници.

И второ, че любовта за различните хора може да представлява различни неща и съответно може да се изразява по много различни начини - ако двама души се харесват и си допадат не е нужно, нито задължително да споделят битовизмите си, да създават семейни отношения, само защото са в репродуктивна възраст и имат финансови възможности. Хайде стига сте натрапвали някакви ваши си рамки... 45 годишен.., семейство...
Споделянето на битовизми и семейният живот изобщо не гарантират това, че връзката ще се запази, и то качествена и здравословна за психиката на двамата участници в нея. И това допускам, че на повечето ви е съвсем, съвсем ясно.

Хайде, задръстените (и) дърти моралисти и разните семейни лицемери, и някакви отчаяни, които много искат някоя да им размножи най-после златния ген, хакайте ми единичките.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 139bc93263
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Това са точно отношения, каквито търся. Мъж съм, на около 40. Изглеждам добре, осигурен, но никога не съм се женил. Работата ми е приоритет. За съжаление, обаче, всички жени около мен през последните години, или ме натискат за брак, или търсят някой, който да ги издържа. Жалко, че няма повече жени като теб...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7c11534e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До авторката!

Аз харесвам жени в твоето положение стига наистина да не търсиш баща на детето и финансов стълб. Ако идеята ти е да си излизаш с някой на вечери и да си имаш само приятелски отношения с бонус и секс то аз съм човека за теб стига да си допаднеме визуално и все пак някакви общи интереси.

М 27 София.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 44f322c4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Влюбих се!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e644ec47d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Най-лошото е, че въпросният мъж винаги ще е на второ място, а детето ти винаги на първо. Излизал съм с жена, много сходна като мислене с теб. Не се получава. Все детето е болно, все има родителска среща или нещо от сорта. Да не говорим, че на всяка наша среща и то беше с нея (понеже няма кой да го гледа) и трябваше да му търпя лигавщините постоянно. Усамотение - нула, само вечер като заспи евентуално. Един мъж иска или семейство или само секс, но няма как да е нещо междинно както ти си го представяш. Намери си мъж, който да приеме детето ти, заживейте заедно, роди му още едно и така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 399bf9a6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Ами обясни им, че искаш мъж на повикване. Когато на теб ти се ходи на кино или на ресторант винаги да откликнат на поканата ти и им кажи, че ти плащаш сметката. Когато пожелаеш секс пък им кажи, че ти командваш парада и каквото пожелаеш в интимността те са длъжни всичко да изпълняват, било то френска или пък анален секс, без негодувание и то колкото пъти ти искаш. Толкова е лесно, просто трябва да си искренна в изискванията си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fedbdf7d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Това не се ли казва приятели с привилегии?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 931df63158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Много сложно им го описваш, авторке. Просто им казвай - искам неангажираща връзка, с човешко отношение. Ако те питат какво имаш предвид им кажи, че си човешко същество като тях и, че не желаеш само секс, а и нормално отношение, и общуване. Това казвай, без обяснения, изисквания и прочие, защото ти казваш, че не желаеш някакви неща, но пък - виж се, че имаш други изисквания, а изискванията - отблъскват всеки, и аз имам определен типаж хора, с които ми е по-приятно, но като видя, че не са - оставям ги, а с тези, с които сме сходни - не се обясняваме, а се разбираме, и на мен би ми било неприятно, някой да ми поставя условия, все пак не правим бизнес.

За съжаление, безчувственият коментар на номер 2 е много точен. Особено тази част ”Ако на вас ви се струва това за нормално или елементарно, то за повечето разведени или неженени мъже е неприемливо. Защо? Ами, защото им разваляте спокойствието, защжто им влизате във вътрешния параметър на живота и насрая, защото е по -лесно да ебнат и да побегнат. ” - за съжаление, малко човечни хора има наоколо, които да дават от времето си, емоциите си и приятелското си отношение, на познати, що остава за непознати, с които се запознават тепърва. Наскоро ми се случи да проявя добрина към един непознат, а той в недоумение ме пита ”защо го правиш? Какво ти пука за един непознат? ”....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9184935516
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   1/9 - каза само едно смислено нещо с което съм съгласен - че авторката е идеална за един разведен мъж... Само че биха я избягвали 2 огромни категории мъже:

1) мъже които искат семейство, поне евентуално
2) мъже които търсят неангажираща връзка със свободна жена

Авторката не е свободна жена, а си има дете да гледа, и даже е достатъчно наивна да смята, че то няма нужда от баща в живота си... Тя ще очаква да звънне на мъжа и да му каже - имам свободни 2 часа за теб, еди кога си - бъди на линия. Няма как да намери уважаващ себе си мъж който ще приеме тези условия, при положение че не е просто за секс... Освен ако не е изпаднал до това ниво, а това наистина е един разведен мъж без много опции, пари и смазано его. На него не му се занимава да преследва нови жени, нито вече има кой знае какви планове за живота. Една такава връзка наистина би го удовлетворила.

Към авторката. Скъпа, не е въпросът да им обясняваш какво ти искаш, а какво можеш да предложиш. Просто няма сделка с мъжете към които се целиш. Свали си изискванията. Потърси разведени, разбити мъже, на средна възраст, без женско внимание и така...

"тип гадженца в тийн възраст"

Съжалявам, но ЕГН-то ти някак си не позволява баш така да ти се получи. Както ти си много далеч от 18 годишна мацка, така и човека дето ще го намериш ще е много далеч от идеалът...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 347099340d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Виждам, че тука са коментирали мъже, които са доста далеч от възрастта на авторката, което според мен е абсолютно малоумно меко казано, защото тези хора са различно поколение - следователно вижданията и емоционалните им нужди са доста различни от тези на един съвременен около 30 годишен мъж, да кажем самостоятелен, добре образован и интелигентен, за който приоритет е да се развива в работата си, да пътува, да се наслаждава на живота без да се забърква във водовъртежа на битовизмите. И всъщото време да не желае да е с някакви случайни и/или курви гонещи парите му, а с жена, с която да са си верни и да изградят духовна връзка, да са заедно, защото им е приятно, а не заради някакви материални изгоди, услуги и неща, които за съвременния човек на тази възраст са цел най-често, ако не е способен да печели особено добре и няма мотивация да се развие, а вместо това иска да се опре на един чисто битов живот.

Старите поколения си гледайте вашите набори и там внучетата ли каквото имате. Не се бъркайте на тези, които сме родени след вас. Глупаво е.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c2e93befe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Една камара учени, професори и страшно много години не са успели да разберат "какво искат жените"! Предлагам ти да седнеш един ден в тишината и да прочетеш написаното от теб. Опитай сама да си отговориш на критериите. Лично на мен ми изглежда като " проститутка" на повикване. Или както се изрази номер 2;" парче месо". Не искала да и е в къщата, да го запознавала с детето, ама да си познавали приятелите. Аз пък искам сух дъжд. Или ближи ми дясната срамна устна. От коя гледна точка? Естествено че ще объркаме. Тази или другата. Има едни магазини за големи. Що не пробваш там? ! Пак ти казвам, замисли се какво си написала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7933836b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   До 19
Че защо да не е с 45 годишен? !
Аз съм на 46 и в момента ми се натрапват няколко 30-32 годишни и няколко още по-малки. И ми се натрапват не заради пари, а заради самия мен- защото съм готин във всяко отношение. А едната след като ме опозна по добре дори се влюби в мен. Но може би не съм типичен 45 годишен, знам ли:) 181см, с леко дълга тъмно кестенява коса, зелени очи, атлетично тяло за което се грижа всекидневно. Живея и се храня доста здравословно, не пуша, не пия концентрати. Мога да правя секс по 3-4 пъти дневно и пак да ми се прави. Работя на дабра позиция и Имам добър доход, обличам се доста добре, с чувство за хумор, романтичен и т. н. И моля те - не обиждай 45 годишните с такива епитети СТАРЦИ/СТАРЧОЦИ/СТАРИЦИ, защото е просташко

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 977b75df7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   31, не ги нарича старчоци. Нещо си недочел от комлексите. Освен това е доста смешно да се описваш така като някаква 16 годишна кифла. Сигурно всеки ден качваш поне по едно селфи в инстаграм.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 01913aa11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   До 31 - И като се събуди, краката ти отвити, вратът ти потен и прозорецът отворен. Чиче, чиче... остана само да пишеш, че те викат и в Холивуд. :)))) И защо ли като си толкова прекрасен си сам на 45? Сигурно не можеш да направиш избор между мис Европа и Меган Фокс?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2126722a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   45 годишен е в разцвета на силите си, да, ама от перспективата на баба ми. Това е действителността. Другото е някви пари. А тази тема не е за пари.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c2849dcbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   " Как да обясня на мъжете, че искам нещо средно между ангажиращото и съвсем неангажиращото. "


И после майка ми реве че няма внуци...

Ами как да и обясня че днешните модерни български жени предпочитат on demand услуги.

Или може би не си намерила правилния човек?

Аз поне с това се успокоявам и като гледам работи на моменти преди епизодите ми с депресия.

Дет се вика женски проблеми. Вие никога няма да имате проблем с намирането на желаещи. Никога.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a890bcb85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Много е просто да обясниш на някого нещо - в прав текст. А който както иска да го приема.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2126722a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   35 - жените, които не искат още деца или по принцип изобщо не искат деца, не са причината за това, че не си намерил жена, която иска семеен живот, защото e пълно с жени, които искат семеен живот. Кой знае колко скромни момичета са те заглеждали, ама ти си слят за тях. Искаш някоя и готина и умна. Освен това, ако си над 18 год. и още трябва да обясняваш неща на майка ти, ами този факт изобщо няма да ти помогне да си намериш жена, а дори и да намериш в семейния живот само ще ти пречи.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 36a1bb3361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   От 31
До 32
Какво кифленско видя в това, че се поддържам и водя здравословен начин на живот!? Нямам инстаграм и никъде не качвам селфита.
До 33
Накъде да пише, че съм сам? Имам прекрасна жена до себе си:) и всичко останало.
До 34
В момента дори уча второ висше:)
7 дни в седмицата съм на фитнес, като в момента съм на 6 дневна силова сплит програма, ако това ти говори нещо. И да ти кажа нещо- в залата е пълно с 20-30 годишни абсолютни тюфлеци, които никоя жена няма да погледне! Те поне са се усетили, че вървят към - чичка със шкембе и полагат някъкви усилия, за разлика от много други в тази възрастова група.
Някой като е отпуснат и безволев- всички били такива, то било от годините!
Някой като се поддържа - значи е кифла!?
Странна логика.
Отделям време да пиша само заради определенията, че всички над 40-45 са едва ли не пътници!
Даже съм решил в близките години да вляза в още по-добра форма;)
Поздрави на всички:):):)

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bf159b58f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Ако разбирам правилно, авторката търси нещо средно между съпруг, приятел и любовник, но на повикване. Тоест, когато и е удобно, да вдигне телефона и да си го повика. Без ангажименти от нейна страна. Хубаво, че обяснява и е открита но всеки, който я слуша, би се замислил доста...
Какво би се получило на практика? Тя ще търси тоя някой, когато има нужда от нещо. Или когато има свободно време и настроение за разходка или нещо друго. През останалото време, тоя някой, какво ще прави? Ще чака да му се обадят и той да скочи веднага? Тоест, от него се очаква, винаги да е на разположение и да е безгласна буква...
Мисля, че в този тип отношения, трудно би се намерил някакъв среден вариант. Изглежда много добре, но само на пръв поглед. Едната страна, рано или късно ще се почувства използвана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5aab706dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   "По тази причина и не запознавам детето ми с мъжете с които излизам." - а искаш ти да не бъдеш крита, а дали мъжът ще има твоята свобода? Разводач ли си търсиш? Мъже ще се намират, колкото да го топнат, и ако им хареса може и да повторят, но нищо по сериозно. Темата предизвиква идея, да има мъже под наем. При нужда си поръчваш кавалер за разни нужди, срещу заплащане разбира се. Свършваш си работата и го връщаш, как официално има коли и жени под наем?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 47ba2501ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Съгласен съм с някой от по-горните коментари. Авторката да си изясни - иска ли пълноценна връзка или иска неангажираща такава. За мен като мъж е доста трудно, човек да има взаимоотношения с разведена жена с дете, която хем иска да имат общи познати /приятели/, хем да излизат заедно /вечерят/, хем и секс да правят, ама по приятелски... Ако е така - веднага отпадат всички необвързани мъже, които все пак имат желание да създадат семейство някой ден. В същото време отпадат и всички мъже, които търсят само неангажираща връзка /без обвързване/. Остава варианта за разведен мъж с деца или такъв който не иска семейство.

П.С. - Не е задължително, ако все пак авторката си търси сериозна връзка, мъжа да заживее при нея и детето веднага. Може да стане и в последствие, когато се почувства готова за това.

М.32г.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7b72142624
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Другите го казаха - авторката и е добре така само дето и е малко скучно и самотно. А и иска един такъв мъж да си го показва пред приятелките, че да не я гледат със съжаление всеки път като и обесняват какво им е подарил мъжът :) Да ви кажа истинската причина защо толкова иска такъв мъж, дето да си го води пред приятелите :) Мислиш ли, че някой мъж би искал да се вее с твоите приятели? :)

Другито е ясно - мъж на повикване. Когато и доскучее. Когато е на кеф да излезе. Когато я присърби. Когато трябва да се вдигне нещо тежко.

Успех :)

п. п. - внимателно прочети краткото но много съдържателно мнение на номер 11 :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 01913aa11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Авторката да пусне обява "Търси се чукач-надомник , който по-да е и разводач-душеприказчик по съвместителство".

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 54037bbb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Авторке, аз съм имала такава връзка преди да се омъжа повторно. Трябва да ти кажа, че тя е истински ад за мъжа. За да се презастраховам, бях избрала мой стар приятел - отдавна разведен, с голям син в чужбина, т. е. свободен. Аз - също свободна. Звучи чудесно: познаваме се отдавна, имаме общи интереси и т. н. Започнахме да се виждаме. Тъй като общо взето имаме общ приятелски кръг, за никого не беше изненада. Дотук добре. Но той започна да става настоятелен. Аз не се чувствах длъжна да му звъня всеки ден, а той го очакваше. Понякога със седмици не му звънях, заминавах с приятелки на море, без въобще да го спомена пред него, винаги си плащах аз сметките и... мислех, че това е ОК за него, какво повече да иска, нали му давам пълна свобода... Да, обаче се оказа, че иска. Започна настойчиво да ме търси, да ми държи сметка за дните, в които съм била някъде, да се измъчва от ревност... Накрая отношенията ни ескалираха в конфликт. Аз се чувствах притисната, той - разочарован. Скарахме се така, че две години не си говорихме. И двамата избягвахме местата, където можехме да се срещнем. Постепенно възстановихме приятелството си и трябва да кажа, че след тази случка то дори укрепна. Но отношенията ни от тогава до днес са строго платонични. Целувка по бузата при среща и дотук, никой не си и помисля за друго. Още повече, че аз след това се омъжих за мъж, при който това "иди ми-дойди ми" просто не вървеше, той директно ми каза, че или съм с него при всички произтичащи от това последствия, или довиждане. И аз се примирих с това, че страхотният секс върви заедно с прането, готвенето и сгъването на мъжки слипове.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c50f9ded6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Колкото като авторката съм виждал, ама с точно същите разсъждения и след третия път ми обявява, че е дълбоко влюбена. "Ама нали само за секс? " - "Вече не! ". След което почват едни терзания, едни чудесии, през цялото време е вкарват във филм да се чувствам виновен, гад някакъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker