Кръв след секс-помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кръв след секс-помощ
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1024 пъти
Здравейте!
Обръщам се основно към дамите. По принцип винаги съм правила по-груб секс, но тези дни ми се случи нещо леко притеснително. Преди 2 дни правихме доста брутален секс с приятеля ми. Лошото е, че сутринта като станах видях, че ми беше текло кръв (подобна на тази в последния ден на менструацията-кафеничкавата), усещам и някакъв вид болка от време на време, но много тъпа(в областта на яйчниците). По принцип и на следващия ден изтече малко кръв.
На някоя случвало ли се е подобно нещо? Трябва ли да се притеснявам?
(Ясно е, че ще отида на преглед, но следващите 2 седмици имам много ангажименти, съответно нямам време, заради това реших на този етап да се обърна към някой изпатил. Разпитах приятелки-на тях не се е случвало. )
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: b8ff573334
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, може би няма да ти помогна много, но все пак
ще споделя с теб. Преди седмица ми се случи нещо подобно, но не се стигна до кръв. За сметка на това болката беше ужасна. Правихме секс с приятеля ми, аз бях по гръб, а той върху мен, но беше изправен и краката ми бяха на раменете му. При един от тласъците му, явно проникна по дълбоко и аз усетих болка и му казах да спре. След това решихме да пробваме друга поза, той пак върху мен, само че аз бях легнала по корем. Много обичам тази поза, но болката беше просто нетърпима, при всеки един негов тласък аз се превивах от болка, долу ниско под корема, там където обикновено боли по време на менструация. Затова го накарах да спрем. След време болката спря.
Тъй като нямаме възможност редовно да правим секс, следващия път когато го правихме беше след около 4-5 дни, отново стигнахме до тази поза, аз съм по корем и той върху мен и отново тази пронизваща болка.
След втория път сериозно се притесних и влязох в интернет да чета. Едно от предположенията беше киста. Засега още не съм ходила на преглед и не мисля да ходя. Смятам, че болката се появи от по-дълбокото проникване тогава и след време ще мине, като трябва да внимаваме по време на секс повече или изобщо да не правим, поне за известен период от време.
Разбира се твоя проблем е по-сериозен имало е и кръв, така че отиди най-добре да се прегледаш. Успех :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5ee1bb2bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Случвало ми се е да правя по-груб секс и после да усещам дискофморт ниско долу в корема. Като напрежение, тъпа болка, слаба. И интимната ми зона става по-чувствителна, но не ме боли. Опитът ме научи в такъв случай да не правя секс 2-3 дни и след това се оправям. Не съм ходила на лекар за това специално, но наистина не съм имала сериозен проблем. Притривам се, това е. Кръв не съм имала никога, но и не съм правила чак толкова брутален секс. Едно е да има по-силни тласъци, а съвсем друго сексът да прилича на блъскане на заяждащо чекмедже. Второто по-добре го избягвай, очевидно не ти понася добре и не е за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 024d45891b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичета, ходете на преглед (към авторката и №1). Всяко неглижиране на здравето може да ви навреди, особено ако нямате деца.

Аз имах същия проблем, оказа се т. нар. "раничка", но защото не бях отишла на лекар навреме, а чаках порадни всичките ми важни ангажименти, накрая си докарах възпаление на целия таз. Така че, горещо съветвам и двете да се лекувате по-навреме. Изпих един кош антибиотици, лекувах се 3-4 месеца.

Надявам се да се стреснахте достатъчно, за да си запазите час за гинеколог по най-бързия начин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker