Запознанства с жени при тотална липса на време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанства с жени при тотална липса на време
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1806 пъти
Здравейте,

Аз съм в средата на 30те, търся жена във възрастова граница 30-40 за нещо по-сериозно. От известно време се чудя има ли изобщо шанс да се запозная с потенциални партньорки, при положение че работната ми седмица е супер натоварена. Аз съм на ръководна позиция, работният ми ден обикновено започва в 8:00 и завършва в 21:00, често и по-късно. Освен това пътувам често в чужбина - различни командировки в САЩ, Европа и Азия. Средно по 10ина дена в месеца съм извън България, като по този начин дори 1 или 2 от уикендите ми на практика са извън сметките. Приятелският ми кръг е или от хора вече женени, които не се събират а си стоят при семействата, или от хора като мен, на които не им се излиза никаде, защото са преуморени. Малкото пъти, когато се събираме, поводите са официални и се говори най-вече за работа във формална обстановка. Освен това имам чувството, че почти няма жени в тази възрастова група, които да са свободни. А се говори, че точно жените над 30 най-трудно намирали партньор. Къде са те, питам се аз?
В ограниченото време, с което разполагам, се чудя къде имам най-голям шанс да се запозная с такива жени? По дискотеки? Ами там са основно студенти и тийнейджъри, сред които се чувствам съвсем не на място. Онлайн? Имам регистрации в някакви сайтове, но освен съобщения от разни сводници, които ми предлагат проститутки, друго не получавам. А и имам чувството, че повечето женски профили са фейк и 90% от хората в тези сайтове са всъщност мъже. Как бих искал да има някакво такова събитие, на което да могат да се срещат само хора без партньор, активно търсещи и в подходящи възрастови групи, при съотношение жени-мъже 50:50?

Всички двойки, които познавам, са се запознали навремето по разни купони през студентските години. Имам чувството, че който пропусне тези времена (както аз) е безвъзвратно изгубил шансовете си. Сред вас има ли хора, били в подобна ситуация? Как излязохте от този омагьосан кръг?
Благодаря за коментарите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9bffb15a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена,авторе, и се срещнах с половинката ми след завършване на университета. На 33 съм и също на ръководна позиция, с малко свободно време. Ако бях срещнала мъжа ми сега, действително надали щях да имам физически времето за връзка. От друга страна, когато човек е влюбен, спи по-малко. При добро желание може да се намери време за личен живот.
Жените около 30 обаче обикновено са обвързани, защото са се наживяли и вече мислят за семейството, деца. Средата ти не предразполага към запознанства със свободни жени.
Можеш да пробваш да разшириш социалния си кръг като се запишеш на някой курс, например езиков. Хем като хоби, хем ще срещнеш нови хора.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d383c33bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм на тази възраст и наистина забелязвам, че има подобна тенденция при моите връстници. Аз съм женен, но срещнах съпругата си в университета. Но тези, които не срещнаха половинките си в университета, сега масово са без семейства. Защото после живота ги грабна, почнаха работа, на работата масово са по-възрастни и няма голям избор, а и няма време за срещи от работа. Някои смениха и града/държавата и малко или много изгубиха средата си, която често не съответства на техния манталитет, граден от детството. Така че май има нещо вярно, че всяко нещо е с времето си. Разбира се, има и хора по-гъвкави с по-динамичен начин на живот, но не всеки е така и има времето и енергията всяка вечер след работа да излиза или да ходи на курсове и да търси половинка.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f2b31fabd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, аз съм на 31, моят приятел е 6 години по-малък от мен. Заедно сме повече от три години...Казвам това като факт, мисля, че няма не е нужно да си определяш възрастови граници, относно жената.
Дискотеките - студентки, има такива и на по 25 години. С тях разликата ви не е голяма.
Няма определено място, където мога да ти препоръчам, но мога да ти кажа - ако харесаш жена, където и да е - отиди при нея и се запознайте. Няма значение дали е кафене, на улицата, в дискотеката. Не се натрапвай, но пробвай.

С31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 239e2a0e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Някоя колежка, стига да е подходяща.
2. Намери време за курс по танци и езици, там има мноооого жени.
3. Да ти падне от небето, ама се съмнявам.
Просто и жените на твоята възраст никъде не ходят, освен на работа и си стоят сами, имам няколко такива колежки. Трудно е да срещнеш подходящата/щия, даже понякога просто е невъзможно. Има голяма вероятност да останеш сам и ако това те плаши като перспектиа, направи нещо. Бъди активен. С чакане на съдбата - гаранция нищо няма да се случи.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 728b456414
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   А на необвързаните жени над 30 обяснявате, че мъжете на тяхната възраст вече били заети, особено свестните, читавите и.т.н.
Аз имам чувството, че определена маса хора сякаш изпитва удоволствие от това да обяснява на хората над 30, които не са срещнали любовта, че вече им е късно.
Даже, ако този автор беше жена всичките чички и дядки щяха да се изредят да я плюят.

Ами авторе, просто трябва да излезеш от зоната си на комфорт. Казваш, че се преуморяваш от работа и затова не ти се излиза често. Ами представи си, след като искаш не просто партньорка в живота, а и деца.. тогава как мислиш, че ще се справиш с това преуморяване, което споменаваш?

Търси жена според нещата, които на теб са ти интересни, на местата, на които на теб ти е приятно да ходиш.

Не гледай хората, които са си намерили половинка още в университета. На доста от тях връзката не оцелява във времето, или стоят насила заедно в токсична връзка, я по финансови причини, заради децата, изневеряват си.
А като споменах изневяра, това което казва 2 за градения манталитет от детството май в много случаи си е дрън-дрън, защото иначе нямаше да има толкова много изневеряващи семейни, разведени..

Излизай със свободните ти приятели и познати, пътувайте, ходете до разни близки дестинации за събота срещу неделя. Просто бъди по-социално активен. И пак ти казвам - ако искаш и деца, с това преуморяване не виждам как ще се оправиш. Вечно преуморените и заети родители са токсични. Децата имат нужда от вниманието колкото на майка си, толкова и от това на баща си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 239e2a0e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако това да си намериш жена ти е приоритет трябва да намериш време. Същото е като работата - за спешните задачи се намира време веднага.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1ac0d24e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич майнати й на работата, по смислено нещо от семейството няма. Да ти е* и парите и всичко. За какво гърбиш като куче, до сега не съм видел да заравят някой с парите. Честно да ти кажа и аз като теб започнах да работя много, освен финанси друго не виждам. Като дойде събота и неделя и не мога да смогна да правя нещата които искам. Бях в пъти по щастлив с по-малко пари, и то пари силно казано е всеки знае че с работа пари не се изкарват. Не губи надежда, моя шеф беше върл работохолик. На 41 му се роди първото дете и тогава ми каза. "Парите са толкова преходни и безсмислен, създай семейство докато е у време, всичко друго няма смисъл". Осъзнай колко губиш докато висиш в офиса денонощно

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9a78731326
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съвет номер едно. Звучиш като сухар. Не бъди сухар.

Не е мъжко да си изморен, дори да си изморен ;)

Ти звучиш като тея, дето се оплакват от тях, че се прибират и заспиват и дори не чукат жените си.

Върни се към съвета ми и действай.

Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6be11e4e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Можеш да я срещнеш навсякъде. Не пренебрегвай и сватовниците. Аз срещнах приятелят си в болница, оперира братовчед ми.
Успех и бъди себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 490ea6f957
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитай все пак със сайтовете. Едно време срещнах жена си в такъв сайт, някъде преди около 10 години. Сега не знам какво е положението, може би и в разни групи във фб и другите соц. мрежи, коментирай, опитвай да завръзваш контакти, може и да се получи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1b66b10e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   5, ами свестните наистина са заети. На авторът нещо определено му куца, за да е сам на тази възраст...
Каква му е файдата, че е "на ръководна позиция", след като няма с кого да сподели живота си и да се възпроизведе като човек? !

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 023f5f4d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре, ти може и да се запознаеш, но имаш ли време да градиш връзка? Сменяй работата, за да имаш личен живот, семейство, деца и т.н. каквото искаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 79729248ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 12 ми взе думите от устата - при такъв начин на живот каква връзка мислиш, че ще имаш? На коя жена ще и бъде приятно с вечно зает и преуморен мъж, който не и предлага (почти) никакви развлечения и няма интереси извън работата си? При твоите отсъствия толкова върви и интимния ви живот. В резултат...сещаш се какво следва. Колкото и да е сериозна бъдещата ти приятелка или жена след известно време ще се окажеш пак сам. Ти си превърнал работата и кариерата си в център на живота си, сега си се сетил за жена и семейство като допълнение. Но сериозната връзка, още повече семейството и децата изискват време и внимание, които ти не можеш да отделиш. В някакъв момент ще се изправиш пред дилемата или да си останеш сам с възходяща кариера или да я замениш за чисто човешките чувства и радости. Изборът е твой.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: beb525332f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имало поговорка навремето, че хорато до 20 се женят по лябов, от 20 до 30 по сметка и интереси, а от там нататък за когото ги оженят всички останали. Може малко да съм я модернизирал, но не съм променял смисала й. Все пак поговорката е стара, а това което искам да ти кажа е, че трябва да търсиш колежка или да се надяваш на доброжелатели да те сватосат. Май е по-добре да повдигаш въпроса пред колеги и приятели, че търсиш подходящия човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker