Как да разбера дали ме харесва едно момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера дали ме харесва едно момиче?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1121 пъти
Здравейте! На 25г. съм, редовно трениращ, в отлична физическа форма бих казал. Работя в ИТ сферата. От малко градче съм, всички се знаем там, но по едни или други обстоятелства съм се преместил в съседен по-голям град, поради работа и тренировки. Събота и неделя си се прибирам пак в малкото градче. Момче от ми градче имаше 2г. връзка с едно момиче пак от малкото градче. По стечение на различни обстоятелства се преместихме да живеем и тримата в големия град, но те бяха гаджета. Както казах познати сме с момчето и с момичето (на здравей, здрасти), но с момичето не съм разговарял никога, просто здравей, здрасти и визуално се знаем. Та... Момчето и момичето се разделиха наскоро и започнах да се занимавам с това момиче. То е на 24г. интересното е, че нещата тръгнаха много добре, излязохме 1-2 пъти на по сладоледче или да повървим, да поговорим и така, но нещо ме тревожи.. Пише ми, аз й пиша доста.. , но от време на време ако и направя намек, че искам да сме нещо повече от приятели, сякаш го игнорира.. Интересно ми е, вече стана 1 месец си пишем, направи ми впечетление, че си пише и с други момчета малко тъпо ми стана честно казано.. Дали да не я попитам дали можем да сме повече от приятели директно, дали да не я целуна? Смисъл не знам как да продължа от тук нататък... Както казах пишем си много за всякакви теми, но примиерно ако и пратя сърце в чата, тя ми праща усмивка.. Как да и кажа, че искам повече от приятелство как да постъпя, поне да не си губим времето взаимно, защото щом тя ми пише без да съм и писал едвали съм и скучен и безразличен.. така си го обяснявам поне аз със скромният опит :D??? Благодаря!

- Б1

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 715cd7e991
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те желае, но просто я кефи да знае че си и в кърпа вързан. Или я питай директно или по-добре не се занимавай. Има и други хора общувай с тях и най вече не по интернет. Там всичко е една лъжа.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8218cea7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче и бих казала, че мислиш малко по-консервативно в тази ситуация. Това, че момичето те търси, не означава, че иска да имате връзка. Щом те търси значи ѝ харесва компанията ти и да прекарва време с теб. Не трябва да си правиш изводи от такива неща. Когато едно момиче харесва момче, тя по-скоро би му правила някакви намеци. Също така би било признак, че те харесва, ако се държи с теб по-различно отколкото с останалите момчета с които комуникира. От това, което прочетох, не виждам да има интерес, но може да я целунеш за да видиш какво ще стане, човек никога не знае. Риск печели, риск губи. Не бъди шубе

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d99a39867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Забавил си се, брат. Щом сте излизали само двамата, че и повече от веднъж, ти нищо не си направил, те е паркирала във френдзоната. Тези неща с целувките отиват на първата, втората среща, не след месеци. Комплиментите и намеренията преди това. Съжалявам, но просто е така. Можеш все пак да опиташ, за да те отреже и да не си губиш повече времето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5a111ab36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте! Авторът съм. Излязохме още няколко пъти, доста се ''закачахме'' след това се целунахме и прегърнахме, съмнявам се ако няма интерес да й харесва. Даже не искаше да се прибираме, а беше станало много късно, хаха. Интересно ми стана, като видях, че докато вървяхме й звънна друго момче, което също я харесва (така предполагам), най-вероятно ни върти двамата, ще видим какво ще стане. Вие какво мислите?

- Б1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker