Обичам женен мъж. Невъзможна любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам женен мъж. Невъзможна любов?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2442 пъти
Здравейте!
Ще опитам да бъда максимално кратка.
Семейна съм от 15г с две деца, а той с едно.
У нас нещата не вървят от самото начало, много сме различни с моя мъж... просто не се получава, но се мъчим още.
От почти 3г поддържам връзка с другия Човек- моята голяма Любов!
Почти година поддържахме контакт по тел основно, по цял ден.
Станахме много близки приятели, разкрихме си всички тайни.
След това дойде ред и на секса, който е страхотен.
Обичам го страшно много, вярвам, че и той мен.
Стигна се до момента, в който не ни стигат редките срещи.
Ревността започна да ни тежи-той ревнува от мъжа ми, аз от жена му :(
Тя успя да разбере за мен, поставя ултиматуми, но той отрича и реши, че ще запази и нея заради детето/9г/ и мен, защото не можел да си представи вече живота си без да ме чуе или види.
Аз обаче... все повече не издържам. Непрекъснато ги мисля, как са у тях, как може би и угажда, а го крие, как правят секс и т. н
Твърди, че някога ще се разделят и ще бъде с мен.
Всичкото това напрежение оказва влияние и от дни между нас не вървят нещата.
Как да постъпя? Искам да сложа край, защото много ме боли, но не мога, а той е категоричен-никакъв край!
Как да продължа?
Освен психически и физически не се чувствам добре :(
Може да е глупаво да търся съвет, може би сама трябва да реша какво искам - дали да ме заболи много и изведнъж и с времето да мине или да боли всеки ден, от сутрин до вечер по малко :(
Тая болка ме променя, както и всичко хубаво между нас и, ако някога наистина бъдем заедно, смятам, че няма да съм жената, в която той се влюби...
Споделете опит, моля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 15b0dff24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да разбера за какво се жените и създавате деца като отначало не се понасяте...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 662d9febd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Баналната история- голяма любов, мечти за общо бъдеще от нейна страна и обещание за развод от негова, ама не сега, а някога. Като под някога разбирай никога. Като започнеш да го притискаш по-сериозно, ще те остави. Ако е искал да се разведе, щеше да го направи за три години време. Каквото и да правиш, все ще те боли, но това е цената на изневярата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5bc8097579
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За разлика от повечето коментиращи няма да те съдя. Объркана работа, седнете и му кажи в очите как се чувстваш, вземете решение какво ще правите, постави му и ти ултиматум или се разделя с жена си или с теб и толкова. Не можете да я карате все така щом съпругата му е разбрала въпрос на време е да го разнесе навсякъде и евентуално и твоят мъж да научи. Така, че или прекратяваш с любовника или се развеждаш, мъжа ти разбере ли щете зареже и любовника също от страх да не си развали "семейството" ще изкара теб черната, бъди сигурна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f6885b3b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти луда ли си? Жена съм, но и до днес, не мога да разбера някои жени. Този човек, ако истински те обича отдавна да е с теб. "Ненавиждал" жена си, но стои при нея заради детето, а сигурно и с "отвръщение" прави секс с нея. Моля ти се! Махни го този бощлук от живота си и намери начин да оправиш брака си, имаш две деца и си отговорна за тяхното бъдеще. Няма не разрешими проблеми, едва ли мъжът ти е такова чудовище. Постарай се повече! Ако пък мъжът ти е толкова безнадежден случай - разведи се, няма смисъл да живееш в лъжа. След това чакай твоя любовник, с надеждата, че някога ще се разведе. И ти очакваш от тоя мърльо да ти гледа децата при един развод и да ти плаща сметките.
И моята "голяма любов" се сети за мен, когато бях вече омъжена и с две деца. То не бяха приказки, възхвали, сваляния на звезди от небето и какво ли още не. Накрая отидох при него с децата. Ето ни приемаш ли ни? Избяга "яко дим" и повече не се мярна. Какво да ти кажа? Моят съпруг никога няма да го изоставя, защото знам какво искам? Искам работлив съпруг и грижовен баща и нормален човек, с който да се живее спокойно. Всичко това го имам и не бих го заменила за нищо.
Отговори си на въпроса: ти какво искаш от живота и как мислиш да го постигнеш? Не забравяй, че имаш и деца. И приказките, че един ден ще порасннат и ще поемат двоя път са ала - бала. Те винаги остават част от живота ни.
Успех

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3e83dcf4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Поредната кифла, която я ебат на аванта , а тя си мисли да развали семейството заради един К.... Р.
Женен съм от 25 г., и си чукам две колежки , като авторката.
Никога няма да си зарежа семейството си, заради такива като теб.
Сигурен съм , че твоята голяма любов ще ти бие шута, щом се разделиш с съпруга си, тогава ще запееш друга песен!
В момента си положението на колежка, която си я ч... т както си искат и когато си искат, без ангажименти и отговорности.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cbe9992c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз няма да те нападам,но ще ти кажа честно какво мисля.Повярвай,имаш нужда от безпристрастни коментари,а не да те залъгват така,че да ти хареса.Аз също съм омъжена отдавна,също с две деца.Бих си отхапала езика,но никога не бих нарекла чужд мъж,мъж със жена,с дете любовта на живота си.При положение,че съпругът ми е баща на моите деца.И на мен ми е писвало,предполагам на всяка жена с дълъг брак също-но разбирах,че една изневяра не разрешава проблемите,които имаш-напротив,задълбочава ги.Има една грозна дума-"мишкуване"-вие точно това правите с любовника си-мишкувате като подли мишки.Че си позволяваш и да ревнуваш от законната му жена,от майката на детето му?Разбира се,че и угажда,разбира се че правят секс,разбира се че я обича-тя е неговия избор.Вземи се освести,сериозно ти казвам-тоя боклук няма да храни твоите деца,които за него са абсолютно чужди.Любовта,която ти се привижда е илюзия,но ако мъжът ти разбере и те изрита ще бъде горчива реалност.Жена на години си,да не използвам по-груба дума,стига сънува розови сънища.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 79f0cce90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Н. 6 ти вече си си развалил семейството, ама щом смяташ, че си ок...Лицемерието им изнася на много хора в наши дни. Тя и жена ти знае, ама нали плащаш сметките. Любов ли бе, да я опишеш?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0f1552d9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами той вече е взел решението, авторке, какво има да му мислиш. Казал ти е, че ще запази семейството си. Обаче не можел без теб! Я не на мен тия! Ако не може без теб, ще е с теб. Не говоря на теория. Била съм в същото положение. Уж на майтап, после се влюбихме и накрая действително не можехме един без друг. И двамата се разведохме и продължихме заедно напред. Разбира се, че минахме през колебания, угризения на съвестта, страх, съмнения и т.н., но накрая осъзнахме, че не сме щастливи със сегашните си партньори и жертвата в името на тяхното спокойствие е прекалено голяма. То пък се оказа за добро. Моят бивш съпруг ми даде развод с облекчение, оказа се, че и той отдавна не се е чувствал добре във връзката с мен. Сега се отдаде на истинската си голяма любов - бизнеса. Да е жив и здрав! Бившата съпруга на мъжа ми пък най-после се влюби до ушите, за щастие споделено, така че и тя е доволна. Но твоят случай, авторке, май е различен. Джентълменът го играе падишах - ти да си му подръка, пък в къщи - изгладените ризи, салатката и ракийката... кеф! Даже няма куража поне да признае пред жена си ситуацията, пък каквото решат двамата. Не ти ли хрумва, че "голямата ти любов" май не е от най-почтените хора, а? А ти как си лягаш до съпруга си още миришеща на кожата на друг? Аз нямах проблем с това, защото с бившия ми мъж последните 10 години не правехме секс, спяхме в различни стаи и си бяхме дали пълна свобода за странични връзки, но на теб вероятно се налага да "търпиш" ласките на твоя човек и може би той никак не е съгласен на "отворен брак". Е на това никога няма да се науча в този живот! Не ме ли устройват даден човек или ситуация, просто прекратявам отношенията. И в работата съм така. Ако работодателят ме е разочаровал, просто напускам, но до последния ден си изпълнявам чинно ангажиментите.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9ee9f0e221
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6, ти с какво си по-различен? Укоряваш нея, а хвалиш себе си,дето правиш същото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6103381d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво значи дойде време и на секса. Вие една година на телефонна любов ли го карате? И аз излизам с такъв мъж и ми е ясно, че има шанс и в дискотеката до мен докато приказва с мацки да ги зарибява. Мисля да го изчукам един два пъти и до там. Много филми гледаш, малко опит в секса и с мъжете обаче....

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5bc8097579
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 ако женати разбере, случайно си намери и тя двама ей така да я ч***т за разкош дали ще си все така уверен? Ти никога не би я изоставил, дали пък тя не би хлътнала и не би те изоставила?
Такива като теб много ме изненадват с увереността си, да ви завиди човек на съвестта, че и се хвалите с аферите си и двуличието си. Да следваме логиката ти авторката е "поредната кифла, която я е**т на аванта", следователно ти си поредният козунак дето е*е на аванта".
А женати поредната предана съпруга грижеща се за семейството и дома и в замяна получава изневяра. Изневерил ли си вече нямаш семейство имаш някаква бледа сянка на семейство - това е мое мнение разбира се, всеки с разбиранията си.

Ледената

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4f4596f905
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката: Благодаря на коментиращите!
Към днешна дата спадна напрежението, което изпитвах тия дни.
Не витая в облаци, ясно ми е до някъде, че шанса да бъдем заедно е минимален, а да се стигне до там трябва да се премине през доста неща, за които явно и двамата не сме готови.
Не можем и да приключим така изведнъж, та поне аз съм се оставила по течението..рано или късно ще ни разделят и времето и нервите.
Относно моя съпруг-аз знам, че не е моя човек, години се опитвах да го променя, да го приема такъв, какъвто е, да променя себе си и т.н....не става!
Не е и човек, с който лесно ще се разберем за "края", за това ще опитам да издържа максимално, докато поотраснат децата...
Ps: съпругът твърди, че не му е добре с мен, но не иска да ме "пусне" Ей такъв тип човек е, обича да му е зле във всеки аспект от живота...да има за какво да се оплаква и мрънка :/

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7f3499305a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката до номер 6:
:) Благодарение на връзката ни основно по телефона успяхме да се опознаем максимално, че да се стигне до тия ...драми.
Опита не знам много ли ми е, малко ли е, но и това ми се е случвало да спя с някой и да ми омръзне още преди да си научим трите имена, и не се гордея с това.
След 10г неуспешен брак, реших, че ново жилище и второ дете ще запълнят празнотата между нас,но сгреших. В деня, в който установих, че съм бременна, новия човек реши, че иска да ме "преслуша". Аз не падам от небето и на бързо го отсвирих, като му казах и за бременността. Той обаче реши, че може да продължи контакта с мен, знаейки, че няма да получи нищо..
И така се оказа близо до мен в най-трудните ми моменти, подкрепяйки ме морално, психически, че и физически за разлика от таткото.
Успях освен трите му имена да науча всичките му тайни, какво и как го обича и т.н и т.н
Та...можело и без секс, даже и е по-сладко :) :) :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7f3499305a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И отново до номер 11 от авторката: чукането може да бъде вълнуващо и истинско ;) Някъде посредата между любовен филм и качествено порно ;)
Благодаря ти за коментара все пак, полезен е

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 662d9febd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Казваш, че съпругът ти не е твоя човек, защо тогава си се омъжила за него? Че имаш и деца. Грешката е твоя, вместо с такъв, когото приемаш и харесваш си се свързала с неподходящ, който после искаш да променяш,а за грешките се плаща.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cbe9992c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке, колкото повече пишеш, толкова повече се излагаш. Донякъде бих те разбрала, ако си сгрешила веднъж и се чудиш как да преподредиш живота си. Колкото и загадъчно да се изразяваш, разбра се, че това не е първата ти изневяра. А прощавай, не разбрах кой е баща на второто ти дете?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: db0c269039
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей
Аз съм на 20 години и се виждам с женен мъж, който има и дете /6г. /
Виждаме се по 3-4 пъти в месеца
И те разбирам напълно, но знай, че той няма да остави семейство си и да бъде с теб..

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ed5a7115b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Добре бе авторке. Как така си мислиш, че ще навлезеш в чуждо семейство? Представи си, че се разведете. Ти ще приемеш ли неговото дете за твое и ще го обичаш ли както твойте деца - разбира се, че не! И обратноно той ли ще гледа и обича твойте деца, като свой - разбира се, че не!
И знаеш ли защо не иска да се развежда? Ще ти кажа - защото така ме е по - удобно, да ебе две жени едновременно и да му пърхат пеперудите в стомаха по тебе и още той много добре знае, че усещането, когато се съберете вече няма да е същото. Има една приказка, която казва: "ако искаш да разделиш двама любовници просто ги събери.
Така, че разведи се - октави децата си на баща им, а ти се отдай изцяло на любимия си тъпкач. Така е честно. Ще те има цялата по всяко време на денонощието.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker