Да я изчакам ли да види дали ще се получи с друг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я изчакам ли да види дали ще се получи с друг?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1467 пъти
С приятелката ми сме заедно от почти 4 години. Тя следва последна година в чужбина. Половината от връзката сме били от разстояние. Преди лятната ваканция е целунала друго момче и изглежда се е влюбила в него и е объркана. Не се е чувствала обичана последно време от мен и съм й липсвал на емоционално ниво. По нейни думи е объркана, хем иска да е с мен, хем иска да види дали ще изпита същите емоции като го види след месец, като започне университета. (Ние не живеем заедно). Истината е, че се променям и се надявам, че ще може да изградим много силна връзка за в бъдеще, и да се обичаме както в началото. В същото време не знам какво да правя, защото не мога да чакам те да се видят, за да реши тя как да действа. Говорим много с нея, но аз се съсипвам всеки ден... Какво бихте направили Вие на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7530a9fc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оставяш я веднага, това бих направил аз. Не ви разбирам някои хора. Тя целунала друг и не знае с кого да бъде, но ти си мечтаеш да се обичате както в началото. За тези които може да те посъветват "да се бориш". Борбата за връзката е двустранен процес и тя трябва да се води с обстоятелствата, които евентуално пречат, а не едната страна да се бори за другата.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b05303257d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да се правят компромиси в една връзка, но не и на такова ниво. Ако те обича истински, ще обича само теб. Ако те иска, няма да се "пробва" с други. Може и да е разбираема донякъде позицията ѝ, но според мен трябва да ѝ поставиш ултиматум - да избере между вас двамата, преди да се е видяла с него.
Късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e7a8334ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами те нещата са ясни, какво има да се чудиш? Ако наистина беше влюбена в теб, особено когато ви дели разстояние, щеше да тича по стълбата на самолета, че по-скоро да се метне на врата ти. Аз всеки ден търча по стълбите, когато мъжът ми се прибира от работа, защото нямам търпение да го нацелувам. Когато обичаш - не се колебаеш, а усещаш най-голямата сигурност на света. Какво има да решавам за някой си друг? Този, другият, просто няма да го забележа. Запомни от мен: любовта не е сляпа, както казва афоризмът, но има очи само за любимото същество.
Била съм в положението на твоята приятелка. И аз съм завършила в чужбина. Абе... не го обичах. Порядъчно, прилично момче, от почтено семейство, както се казва - изгодна партия, но... Все отлагах срещите ни през ваканциите, когато се прибирах, все нещо по-важно за мен изникваше, все ме болеше главата; накрая той самият ми подаде топката да се разделим като ми предложи брак, а аз му отказах.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 16384523ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момче, остави я! Намери си някоя свястна. Тя ако държеше на теб нямаше изобщо да го целуне че и сега да е объркана. Изобщо не те заслужава! Остави я да се спасява не трябва да ти е гадно изобщо и да се съсипваш :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3cf68e4bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Значи искаш да я пуснеш да се поебе с някой друг и ако не й хареса евентуално да се върне при теб? !
Ти, момче, имаш ли малко лично самоуважение? Защо се оставяш така да те тъпчат?
Имам една новина за теб. Дори и да не й хареса с новия, няма да се върне при теб, защото вече си бита карта - не си интересен и си тичаш след нея като кученце.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4af29d113b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Изчакай я да пробва с първи, втори, трети и после и с някой негър за разнообразие, пък след 5-6 години като е натрошила достатъчно пишки да се реши, пък ти през туй време си живей със спомените от миналото и чакай второто пришествие. Как може да си толкова глупав? Вашата т. нар. връзка не съществува.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9d9914b62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Припадам... :D

Какво ще градиш с някой, който е влюбен в други хора, че чак и се чуди...

Да, изчакай я да се изчука хубаво, пък ако не се получи да си се върне при теб, парцалчо.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f458c6d999
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съвършен егоист е приятелката ти. Как може да те разиграва така. По-добре я остави, тя ако държеше на теб, щеше да направи всичко възможно, за да сте заедно и физически, а не да се натиска с друг. И да я изчакаш сега и да се съберете отново, няма гаранция, че тя след година две няма да направи същото, на нея ценностната й система няма да се промени. А тогава вече, може да сте женени, да имате деца и да стане по-сложно. Лоша сделка е тази, според мен.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 675e44609c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бате ти луд ли си? Тя вече се е ебала с него какво се чудиш. Да чакал ли да види дали ще го хареса. Абе сериозно, ти... достойство имаш ли?
Късай, бягай с 200.. Какви разговори какви 5 лева

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f8a2dee9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще чакаш друг да я употреби, че да дойде при теб ползвана? Няма ли да те е гнус да я пипаш? Или искаш да си резерва и да обираш остатъците от друг? Я се стегни! Или си приоритет и мъжа в живота и, или не! Какво е това иди си, ела си, и чакай да видя с този какво ще стане, ама и тебе искам. Тя е лигла, а ти явно мазохист, че да обмисляш да обираш чужди остатъци.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7c3305cc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много е хитра пък тази.. леле, леле... Късайте, свършило е всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: de21ade4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не! Не пропилявай времето и младостта си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8040b1ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти си втора цигулка, едва ли не ако не стане с ония ти си наред. Много грозно и жалко, според мен трябва да си плюеш на петите много бързо, защото после ако е с теб и нещата с ония не се получат, тя пак ще гледа и ще се задява с други и ще си наранен. Бягай бързо от такива жени, не си съсипвай живота.
Веси 19

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2142cbe0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз пък ще ти кажа нещо различно, ако ще и да е скандално.
Случилото се е напълно нормално и обяснимо, дори е трябвало да имате готовност. Вие сте заедно от разстояние и дори да се чувате всеки ден по телефона, то отново ви липсват физическия контакт и трепетите от срещите. Аз лично много силно вярвам, че това момиче в действителност е объркано за чувствата си и само не знае какво изпитва. Няма как да е иначе. С теб е от 4 години и е свикнала да си споделяте и да си говорите за любов, но отдалеч, а изневиделица се появява някакъв втори, с който може да има нещо тук, сега, физически и на момента. Поддала е. Дали те обича, или не, можем само да гадаем. Колкото и силно да те обича, на вас ви липсва физическото във връзката и в един момент отношенията ви стават по-изнервени, по-дистанцирани. Такива връзки не са лесни, те са си почти обречени и в много редки случаи проработват.
Има за какво да я съдиш, но не го прави. Няма да ти проповядвам прошка и други глупости, но искам да се замислиш. Случващото се е нормално и причините да се стигне до тук са страшно много. Фактът е един, при вас тази връзка от разстояние не работи. Дайте си една почивка, паузирайте докато не започнете да живеете в един град и тогава, ако ви е писано и наистина се обичате, нещо ще се случи, няма да се стърпите. По този начин с телефонната любов няма да го бъде. Остави я да поживее като необвързана, да се начеше, дето се вика. Нека е свободна да си взима решенията, за да може изводите, които ти ще си извадиш, също да са истински. Ако толкова те обича, когато я пуснеш, тя ще разбере колко си ѝ важен и дори ще се почувства виновна. В противен случаи ще си ляга с разни типове, а когато се върне ти вече няма да я искаш, защото ще си видял нещо в нея, за което не си предполагал и което няма да си способен да забравиш. За мен е много важно какво прави човек, когато е свободен да прави всичко. Преди време мое гадже замина за чужбина и ние обсъждахме варианта да сме заедно от разстояние. Казах му, че не искам връзка, защото искам да видя колко ще се търсим, когато не сме длъжни да се търсим и колко ще се чакаме, когато принципно няма нужда да се чакаме. Един вид, да проверя дали любовта ни крепи, или ни крепи наличието на връзка. Едно е да не си легнеш с някого, защото имаш връзка и съвсем друго да не си легнеш с някого, защото обичаш друг човек. Тези работи звучат глупаво, но показват истинските лица на хората и мъката си струва истината след това. Пусни я. Млади сте, връзката ви е изтощена, нека сте сами, за да си подредите мислите и чувствата без чужда намеса. Има някакъв вариант, в който ще се съберете след години и тогава вече ще имате повече капацитет в главите, ще сте по-зрели и мъдри, тогава може да сте заедно и да ви е в пъти по-добре, но за момента няма да се получи нищо градивно насила.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2bd1900a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не е било само целувка, предполагам и за теб самия е ясно. Но дори да приемем, че само са се целунали, самият факт, че поглежда с тези очи на друг мъж, е достатъчно показателен. Всичко е свършило, поне от твоя страна трябва да е. Нея я устройва (разбира се) да й бъдеш в резерва, в случай че на оня му писне от нея и й бие шута. Но подобна изчаквателна позиция е унизителна и абсолютно нелепа за теб. Не си го причинявай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker