Изневяра ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1840 пъти
Здравейте,
Имам приятелка от 2 години на която много държа. Живеем заедно, обичаме се и се подкрепяме. Тя също много ме обича и ми го е доказвала многократно.
Наскоро обаче ми се случи следната случка - приключих работа и една колежка(която от много време съм забелязал, че ми прави супер много намеци) ме помоли да я закарам до у тях, тъй като беше без колата си днес и понеже ми е по път се съгласих. Когато пристигнахме, тя започна да ме целува по врата, а с ръката си ми разкопча панталона. Опитах се да я отблъсна в началото, но след като го хвана и го лапна, се предадох. Направи ми свирка, а после ми каза, че следващия път няма да е само това. Естествено аз си тръгнах и от тогава избягвам и погледа и на работа и отказах да я возя 2-3 пъти, тя продължава да ми прави намеци и да ми се бута на работа, но този път още повече от преди.
Това е цялата история, от тогава съм много притеснен и ядосан на себе си. Винаги съм държал на момичето до мен, много я обичам и никога не съм помислял, че мога да изневеря. Държа на нея. Самообвинявам се, че съм изневерил и случката не ми излиза от главата, тя забеляза, че нещо ми има последно време, но аз нищо не и казах. Имам въпроси:

Изневяра ли е свирката?
Да призная ли на приятелката какво се е случило?
Как да постъпя с колежката от работа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7f1542177d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изневяра е. Признай на приятелката си, а от тая курва колежката бягай с 300 и даже не я поглеждай. Ебаси долният, гнусен миндил. Ти също си паднал на нейното ниво.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b29a92b309
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано и приятелката ти направи така свирка на някой и го накара да се "предаде" като му го хване и лапне.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43711f781d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   1. Да, изневяра е. Предполагам не си бил вързан, нито тя е борец свободен стил, така че е можело да я отблъснеш още щом е започнала да те целува по врата. А най-умното щеше да бъде, след като си забелязал, че ти се натяга, да я направиш на 5 стотинки и ясно да се разбере, че нямаш интерес и не искаш да мишкуваш зад гърба на приятелката си. Ама явно не ти е било проблем... Сега, каквото и да направиш, колкото и да я избягваш и т.н., си се компрометирал здраво и изобщо няма да те вземе на сериозно. Както сам си видял, госпожата се е настървила още повече. Защо? Защото си слабак и си ѝ пуснал.

2. Не си бил мъж, когато е трябвало и за да запазиш и малкото си останало достойнство, ще е редно да ѝ кажеш. Не се оправдавай с колежката, която те тормози и притиска, защото тя не е виновна. Нищо не е било на сила, сам си се вкарал в тая ситуация. Жени, които те свалят упорито, приемат и най-малкия жест (в случая да я закараш), като знак, че си умираш за тях. Моят мъж и той е много умен та веднъж решил да изпрати една негова почитателка до тях и тази подлудя. Такива се режат рязко и грубо. Та просто си признай без оправдания и обвинения по чужди хора. Все пак от теб се очаква да си верен на момичето, не от трети лица.

3. Зависи какво искаш. Ако признаеш на приятелката си, най-вероятно ще те зареже. Поне цялата патаклама да не е била напразно - легни си с нея, явно не ти е неприятна. Ако пък си толкова потресен от събитията и не можеш да я гледаш, ѝ кажи да се разкара и престани да ѝ обръщаш внимание. Ще ти е доста по-трудно сега, но ако не е страшно обсесивна, след някое време ще се спре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a4b15f9d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, как нямам и аз такива колежки, дето ей така от нищото да ми разкопчеят панталона и директно да ми го лапнат и то посред бял ден в колата на улицата? Измисляй ги поне по-добре аннайсънмъ.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6dc186fa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пич, тя ти го е лапнала и ти си се предал. Тя да не е някой ММА боец, че да те вкопчи в някаква хватка и да те надвие.
Още когато е започнала да те целува по врата, е можело просто да я избуташ, да й стиснеш ръцете или де да знам, да я изхвърлиш от колата.
Щом чак и до панталона е стигнала, явно хич не си се дърпал.
Изневярва е това. По- добре да го признаеш на приятелката си, отколкото тя да го разбере от друг.
Мъж съм, солидарен съм, ама искрено се изсмях от описаното от теб, хаха. Просто си кажи, че ти се е е*ало, какво си измисляш, че едвали не те е надвила в ръкопашен бой, хаха.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 70f4fd3ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изневяра е и според мен е редно да признаеш на приятелката си.
Друго ми е чудно, обаче. Едва ли си на 15 и би трябвало да се досетиш, че след като тази колежка ти прави "супер много намеци", то тя ще поиска нещо повече от "само" да я закараш. Убедена съм, че умишлено е оставила колата си и всичко е планирано. Можеше, обаче, да платиш таксито на кандидат- мераклийката, така хем щеше да останеш верен на приятелката си, хем щеше да си постъпил като кавалер. Още нещо ми е чудно - не си ли се научил за толкова време да се справяш с подобни нахалници? Като не разбере след като ѝ обясниш, че си обвързан и други жени не те интересуват, то като я напсуваш пред всички има голяма вероятност да ѝ смачкаш желанието за флиртове с теб. Да, грубо е, но понякога самите хора ни поставят в ситуации, в които трябва да бъдем отвратителни с тях, особено когато отсрещната страна не разбира от добра дума.
И най- крайната фаза - можеше да я ошамариш когато е тръгнала да те целува по врата. Като жена съм против насилието над жени, но тази нахалница си е позволила да налети на обвързан мъж и едно отрезвително шамарче нямаше да е лошо да ѝ плеснеш.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ea348b2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не е гълтала не е изневяра)))))

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3a58721050
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Гледай приятелката си като писано яйце, а долната ку*ва чукай без притеснение. Аз ли да те уча? Прави си кефа с тая, щом ти се бута. Като ти омръзне, я изритай. Какво толкова? Не е нужно някой да разбира какви ги вършиш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 53672e73eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   А ако това беше лелката от градската тоалетна дали щеше да се предадеш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0d1c6f2d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 6, аз съм истинската Black Sabbath и ми омръзна от фалшивите ти постове с моя Ник нейн. Срамота е.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ead940715
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   това ми звучи като вица:
- Скъпи, с презерватив нали не е изневяра?
- Разбира се, то и със заглушител не е убийство.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 53672e73eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10

ти пък защо реши, че БС е запазен ник само за теб? Може и той да е фен на БС и да е решил така да се кръсти, какъв е проблема? А и не е длъжен да ти чете коментарите, че въобще да знае дали вече има такъв ник в сайта.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a0f89b4364
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Посмях се на частта с предаването. Личи си колко си обичаш и цениш приятелката, като толкова лесно се предаваш. Който обича, винаги би секнал чуждите настъпления,културно или не чак толкова. Ама такива са повечето връзки-любов и вярност за пред хората само.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a8131e10b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Звучи ми малко измислено, ама айде.

За разлика от повечето тук, аз ще те посъветвам да не казваш. И то защото казването в такива случаи обслужва единствено гузната ти съвест. Ти ще се разтовариш, а приятелката ти остане наранена. Според мен имаш две опции:

1. Изневерил си, друго название няма. Като не можеш да си го държиш в гащите, раздели се с приятелката си и бъди свободен да ти правят каквото искат.
2. Мълчи си, носи си вината и да ти е за урок. Но трябва да си напълно сигурен, че няма да повториш.

И запиши нещо карате, самозащита ли, ддз... Срамно е колежки да те преборват в ръкопашен бой.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 70f4fd3ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   12, защото един човек се подвизава от години с този псевдоним от поне пет години и това съм аз и ще стане объркване. Все едно аз да почна да се пиша Дядо Торбалан или Alpha. Като на някой му харесва името ми, да сложи нещо, че да се различава от мен и моите коментари. А за 10 е ясно, че не харесва никнейма ми, а се представя за мен, за да ме дразни, но аз като цяло не обръщам внимание.

10, как се казваше онази болест с раздвояването на личността? Май страдаш от нея. :) Е, лекувай се и успех с лечението.


Black Sabbath (Оригиналната, която пише тук от години и която нападаше невинни хора)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5782e94b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Изневяра има само в официалния брак, всичко друго е кастинг! :D :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9201392841
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Пич, още щом си влязал в дома й си знаел какво ще се случи! Не се прави на ощипан и да се опитваш да прикриеш гузната си съвест. Знаеш, че колежката ти има мерак, и въпреки това си отишъл у тях. Наистина си боклук и ако жената до тебе научи за подвизитети, развоят е ясен. Прави си пас, поне още малко ще кяриш от нея, пък ако те зареже, колежката е на линия, там ще топиш жилата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker