Има ли надежда за нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли надежда за нас?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1412 пъти
Става на въпрос за една моя колежка, която започнах да харесвам преди няколко месеца. Изведнъж стана, просто я видях един ден и си помислих, че е супер яка. Не че не сме работили заедно предходните две години. Не знам как стана така.
По принцип аз съм срамежлив, затворен, нямам приятели и много познати. Но реших че няма как да не се пробвам и започнах да я занимавам. Писах й в социалните мрежи, каних я да излизаме, не се бавих много - показах й, че искам да минем границата на колегиалните отношения. Но тя каза "не". Доводи колкото ми душа не иска - не ме приемала по-различно от другите колеги, харесвала някакъв, не й било сега до връзки, не искала да си прецакваме отношенията и какво ли още не. Гордо казах "Ок", тя отвърна, че не пречи да се виждаме извън службата, стига да нямам надежди. Съгласих се. Все пак нямам приятели, хора!
И сега излизаме тук-таме. Сменях жилището миналата седмица, дойде да ми помогне с опаковането на багажа и подредбата му в новата квартира. Без малко да остане да спи у нас, но после се сети нещо и си тръгна. Много е мила с мен. Понякога неволно уж ме докосва - я по рамото, я по крака. Сякаш не със сексуален мотив ама все пак... Мислите ли че има надежда да й стана по-привлекателен в процеса на срещите ни? Или просто това е нормално женско приятелство, да не го приемам така. Чудя се. Иска ми се да вярвам, но и не искам да се самозаблуждавам. Ако смятате, че има шанс, то да пробвам ли пак да я целуна и кога? Някакви предложения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: f1f849bf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ц... Любовта на жената минава през п... Ако от началото не е искала да спи с теб, няма и да го поиска. Тя може да е сама, може да станете най-добри приятели, но вечер ще гледа фейса и въздиша по някой засукан пич. Както ти е казала директно - за нея си част от сивото пространство. Просто така функционират жените. Всичко е в представата която им създадеш, особено на първо четене. Ако си нормален, обикновено изглеждащ мъж, ако я познаваш от повече време и не си направил крачката - забрави... Аз също съм я правил тая грешка, да се занимавам с жена с която сме били вече познати/приятели. Не става, защото жената е емоционално животно, и зависи какво впечатление създадеш у нея. Тя никога няма да те погледне с други очи.

Иначе можеш да я използваш, за да се запознаеш с нейни приятелки. Това ти е ползата, и ако като човек става - повече социални контакти. Само не си губи времето в напразни надежди...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: eb66566618
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че има- вие сте приятели! Хората са различни и не мога да знам какво мисли и как се чувства тя, но те съветвам да проявиш търпение. Първо се сближи с нея, поинтересувай се какво й харесва, какво би я зарадвало, накарай я да се почувства добре, покажи някаква грижа и заинтересованост. Не бързай и не пришпорвай нещата. Явно не е безумно влюбена в тебе, но може би й трябва време да те приеме. Вече ти е показала, че е приятелски настроена и това е много.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d31665c097
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Звучиш като свястно момче (предполагам около 25-годишен).
Но изглежда, с тази няма да стане, не и на този етап. Казала ти е вече точно и ясно, че не пречи да се виждате, стига да нямаш надежди. Което означава, че ставаш за компания, няма против да прекарвате време заедно понякога, но нейното съзнание е ангажирано с друг. Ако и тя те харесваше по начина, по който и ти нея-едва ли щеше да използва тези клишета (особено "не ѝ било до връзки"- кой ли не го е използвал?!) Ако си съгласен на "просто компания"-продължете си така...

The Little Donut

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 23d7a89682
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста директно го е казал #1, но е прав... Любовта на жената наистина минава през п***та. Демек, трябва да я накараш да те желае. За разлика от мъжете, при нас жените любовта и сексът не са толкова независими.

Попринцип е прав и за друго, като не те харесаме веднага, каквото и да правиш, трудно ще го промениш. Но има един ключов момент. Дали не те харесва, защото си й физически непривлекателен или защото не те възприема като мъж.

Ако е първото, според мен шанс няма, докато не си промениш външния вид. Примерно, има един дето ме сваля от много време, но физически просто не изглежда добре и не мога да си представя да си легна с него. Забелязвам го, че пробва някакви тактики, но няма как да имат ефект, като физическото желание липсва.

Но ако изглеждаш прилично, има шанс да си изиграеш правилно картите. Повечето мъже бъркат, защото почват да угаждат и си мислят, че така ще ни "купят". А това отблъсква всичко сексуално. Моят съвет? Сближи се с нея, обръщай й внимание, поугаждай й известно време... И после просто спри. Не бъди груб или злобен, просто... Безразличен. Леко надменен. Според мен ще лудне. Ако е имало някакъв шанс или ако е достатъчно нарцистична, ще клъвне. Ако не... Значи ти е доста над възможностите и се откажи.

Но като цяло трябва да работиш в посока да изградиш характер. Дори горната тактика да сработи някъде, най-много да уредиш някакъв секс, няма да можеш да задържиш връзка. Но пък това се учи с опита, а опита тръгва отнякъде.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b8b0995f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От личния си опит мога да кажа, че една жена още от самото начало не изпита ли поне малко някакви симпатии към теб, няма как да се случи впоследствие. Да, те понякога не се впускат от самото начало, а само дават шанс да се докажеш с времето, искат да свикнат с теб, трябва им време да те възприемат, тестват и т.н., но за да стане всичко това, трябва все пак да е имало поне минимален интерес в самото начало. Рядко се случва да нямат никакъв интерес и после от нищото да те заискат, пък дори и да се "доказваш".

А тя изрично ти е казала да нямаш надежди. Мисля, че това е доста красноречиво.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a1ea6a686c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм на съвсем друго мнение. В началото на запознанството ни с моя съпруг дори не помислях да имам нещо с него. Нещо повече-не го приех от пръв поглед. Бяхме съвсем различни-аз свита, неуверена, не твърде контактна, а той-другата крайност-много комуникативен, забавен, с великолепно чувство за хумор, със самочувствие-изкарваше добри пари и мацките му се лепяха. Сигурно се чудите защо при тия качества не го приех-ами не знам, те тия неща не могат да се обяснят. Той прояви огромно търпение, бяхме заедно в компании, по кръчми, обаждаше ми се на работа. За пръв път виждах мъж, който да не ме притиска за секс. Неусетно, лека полека го погледнах с други очи, без сама да разбера как се случи това. Секс правихме за пръв път 7-8 месеца след запознанството ни. Едва ли ще ми повярва някой, но това е истината. Имаме две невероятни деца и не е минало ден в който да не благодаря на Бог и съдбата, че са ми изпратили точно този човек. Така че, авторе, аз не вярвам в бурната, светкавична любов. Съдейки по собствения си опит те съветвам да се опиташ все пак. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 44d26a7964
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н.6 Така е, трудно е за вярване, сигурно е истина, но е ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Ако физически не харесаш някого /това харесване става за по-малко от секунда/, шансовете да се развие връзка са минимални. Авторе, не си губи времето, не се залъгвай.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c21273d06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Най-важният въпрос е, като те барна по рамото, на тебе пишката стана ли ти?

Ако отговорът е да - покажи ѝ. Свали си панталоните пред нея директно.

Ако ти хване топките в шепичка, значи имате бъдеще.



Братан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker