За жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За жените
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1402 пъти
Става въпрос за мъжете, който купуват всяка прищявка на жената до тях. Как става номера, жените ли си искат подаръци или си търсят богати и щедри мъже?
А до мъжете - до каква степен угаждате на жените си, ако иска нова рокля, която не и трябва купувате ли, или сама да се оправя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 689b8adf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най добрия вариант е да не се занимаваш с тоя тип слабохарактерни жени, които не са стъпили здраво на краката си и търсят мъже с повечко финанси, макар и чичаци...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a20160a8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познавам жена, която поиска на съпруга си нова кола имам предвид чисто нова не карана. Човекът и купи нова, но карана, просто не е имал толкова пари. За отмъщение тя му е извеверявала в продължение на един месец с негов приятел, докато и мине яда. И това го знам от човека спал с нея. Жени?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 396472ffde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Жена съм, но ще се опитам да ти отговоря.

Има мъже, които имат възможности и ги използват за да си купуват секс. Има и мъже, които нямат чак такива възможности, но пак търсят начин с материални неща да си купят една жена.

За първият тип мъже има един определен тип жени, които точно такава размяна търсят и тази работа ги устройва идеално. Вторият тип мъже нямат достатъчно пари да си позволят такива жени, а не осъзнават, че останалите жени няма да им клъвнат, само защото им правят подаръчета и са склонни да се опитат да им изпълнят всички прищевки.

Та така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 57c44255bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   #2, тая определено е абсолютна отврат, обаче къв е тоя "приятел" дето спи с жената на приятеля си и то защото на оная й се отмъщава за някакви абсурдни неща? И при жените и при мъжете има много долни индивиди.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 80a1285f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До 2. Сръбско и още две неща ще я излекуват, както и много други.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bef3f3bef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И на мен ще ми е интересно да следя темата. Преди да се омъжа подаръци от гадже съм приемала само на рождения си ден и то това бяха книги, парфюми или просто букет цветя. Веднъж един мой обожател ми донесе съвсем миниатюрни златни обеци от чужбина. Отказах да ги приема първо, защото не бяхме достатъчно близки и второ, защото такъв подарък задължава.
Днес аз си купувам роклите. Купувам и дрехите на съпруга ми, понеже нищо не разбира от мода. Той пък избира техниката в къщи. И така. Сериозните покупки - като кола примерно, се планират и за тях се спестява и от двамата.
Е, ако му кажа: вземи ми еди какъв си шампоан на връщане от работа, ще ми купи, естествено. Но това не влиза в графа "подаръци", защото и той го ползва. За Нова година ми подари толкова неудобна и на всичкото отгоре малоумно скъпа чанта, че деликатно му намекнах, че не е зле една жена сама да си избира аксесоарите според гардероба. Направо ми идваше да го убия! 300 лева за чанта! По-добре да бяхме отишли някъде за уикенда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: eefd6daccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако мъжът е на място, а и жената също, то не се налага да се искат подаръци или нито да се правят с очакването, че се плаща за мнякаква услуга. Повечето мъже се чувстват удовлетворени, когато са в състояние да поглезят и зарадват жената до себе си.

В нашето семейство мъжът ми сам поема инициативата, защото има възможността и защото му доставя удоволствие да ме глези и мисля, че това са съвсем нормални отношения. Никога не се е налагало да си искам нещо директно, не съм мрънкала за вещи, нито съм се цупила за нещо, което към момента не сме можели си позволим. Мъжът ми от своя страна оценява това, както и че не гледам на него като на касичка и се грижи да имам всичко, от което имам нужда.

Мисля че жена, която директно си иска и поставя финансови условия сама сваля нивото си, поставя си етикет и без да го осъзнава си затваря страшно много възможности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker