Чувствата ми отслабват, а аз не искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствата ми отслабват, а аз не искам
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1402 пъти
Здравейте! Веднъж започнах да пиша история, но така и не и намерих края, освен това събитията се промениха. Така, ами нека започваме: Това лято реших, че ще работя като аниматор и ето ме сега: аниматор. Само да вметна, момиче на 16, а въпросният човек, за когото ще говоря е момче на 21. Преместиха ме доста далечко от дома, но това не е особено голям проблем, тъй като това място се превърна в моя втори дом. Та имам си шеф, в когото просто се влюбих или с други думи започнах да изпитвам чувства към него. Първо го отричах, не исках да го приема, не го признавах на себе си. Но това, което изпитвах бе силно, затова просто го приех. С него живяхме в една стая, познавам го много добре, прекарвахме толкова време заедно, просто бе прекрасно. Имаше моменти обаче, в които тези чувства не бяха така силни, но ги имаше и все още (мисля) ги има. И защо написах "мисля" ли? Защото се оказа, че от фирмата, в която работя ме местят в друг град и вече една седмица съм без него. Първо плаках много (не само за него, но и той се включва към това число). Вечерта след заминаването ми, той написа публикация за мен, при което просто не издържах и се разплаках... Та един ден (вчера; също да вметна, че ми дойде, което също доста ми влияе) нещо се замислих за себе си, абе като цяло влязох в някакъв филм, че мразя себе си и т. н. и че не съм се забавлявала с него, което не е така, всъщност с него ми бе най-приятно и така. От тогава обаче, като помисля за него, вече не чувствам онези така силни чувства и това ме побърква, ядосва ме. Понеделник, като съм почивка, ще отида при него, за което се вълнувах до вчера... Та така де, според вас нормално ли е чувствата някак си да отслабнат, когато не виждаш този човек? На някой случвало ли му се е нещо подобно и според вас дали като се видим, ще изпитвам отново онези силни чувства? Сега, като си мисля за него на моменти не изпитвам нищо, на други изпитвам нещо малко... Защо така не знам... Буквално до вчера всичко си бе наред... Какво му е на това сърце... Просто искам да изпитвам онези силни чувства към него, но вече ми е трудно... Помощ...
Също да вметна още: доста го ревнувах, мислех, че си пада по една колежка, но не е така. Няколко пъти чух да го питат за мен, а отговорът от негова страна бе "Малка е за мен". За сметка на това винаги отиваме някъде заедно. Предполагам, подчертавам думата ПРЕДПОЛАГАМ, той също си изпитва нещо, но може би се страхува от възрастовата ни разлика, не знам. Аз, от своя страна, бих била с него без изобщо да ми пука за възрастта. Обаче сега просто не изпитвам всичко това толкова силно. Дали е ат разстоянието или от времето, което е минало или пък от филма, в който се вкарах вчера и който ме ядосва, като си помисля за него.... Не знам, затова ви моля за съвет, ако на някого му се е случвало нещо подобно, моля да сподели. Не искам да спра да изпитвам чувствата към него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: bd1241238b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти на 16, ''шефа ти'' на 21, затвора е просто гигантска стая, в която ако влезе, ще стане жена на всеки стар затворник там. Епик.

м23

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f811d8435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми като не искаш да те "отслабват" - седиш си сама и си непоклатима като скала!
Само в един момент да не вземеш да се тюхкаш, че ще си отидеш от този свят, без да си оставила никаква следа след себе си?
Разберете най-сетне - да имаш връзка с някого не е купон и забавление! Това са сериозни отговорнисти към друг човек и други хора. Към нещо общо. Включително и към въпроса за продължението на рода/вида.
Ако сте още малки и с празни глави, и изобщо не разбирате с какво се захващате - по-добре недейте. Да си във връзка е дълг и разделяне с част от свободата си, с част от комфорта си, а не е развлечение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker