Спри, преди да е станало късно.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спри, преди да е станало късно....
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1901 пъти
Тази изповед ще се стори банална за вас, но много емоционална за мен.

На кратко, аз съм на жена на 30 влюбена в обвързан мъж с дете. И преди да започнете да ме критикувате прочетете следното - постъпих безрасъдно признавам, а от своя страна той никога не ми е давал напразни обещания. Дори напротив, още в началото сподели, че проблем в семейството си няма и нищо не му е липсвало. Просто се влюбихме взаимно! И пак ще ви прекъсна, ако помислите, че той ме е използвал само за секс, защото няма да сте прави. За едногодишната ни връзка са минавали месеци без да бъдем интимни, в които той не спираше да показва чувствата си към мен.

Споделям това с вас, защото ми тежи раздялата ни. Аз реших да сложа край, защото осъзнах, че не искам да съм причина за разпада на едно семейство, нито да причиня болка на жена, която не познавам, нито да отделя един баща от детето му.

Искам да бъда с него, но няма обстоятелство, което да ме подкрепя.
Пиша на вас, за да споделя, че ми е тежко, че ми липсва, че не ям, че не спя, че го мисля постоянно.... но съм с надеждата да оздравея, да ми мине и да продължа живота си. А на него пожелавам също много щастие....
Моля спестете си критиките, мен ме боли достатъчно, а и научих уроците си вече....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2bad2c01a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е и? До тук нищо ново, просто си една от многото, с които мишкуват и изневеряват женените мъже, вместо да си платят на проститутка. Връзката е безперспективна и няма бъдеще, защото той няма да се разведе. А не че ти си толкова благородна, че не искаш да разваляш семейства. Ако беше, щеше да си настрана от женения. Какво искаш? Да ти се възхитим и да подложим рамо, на което да поплачеш? Аз лично не ти съчувствам. Правила си си кефа, сега плащаш. По-бих съчувствала на съпругата на любовчията.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7854cde864
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, дано поне си намазала достатъчно, я некой айфонец, ботушки, може и на хубави хотелчета с бая храна да те е позавел д а си напълнила тумбачето. Ами за страдане си е, ама ще намериш някой чичак да те издържа, ако си читав а що годе

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e082d6e2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До "2" - очевидно е, че имаш личностни проблеми, но поне опитай да ги прикриеш зад адекватни изказвания, които не преливат от злоба.

Това е гадна история, която може да ти докара много жестоко отчаяние. Помни обаче, че животът е изпълнен със събития и възможности, които могат да те измъкнат от отчаянието. Огледай се в себе си и прецени коя си ти и какво искаш за себе си - когато можеш ефективно и точно да оцениш същността си, тогава ще можеш да вземаш правилните решения за себе си. Този мъж не е за теб, той вече има своя живот. Подобно на него, ти опитай да изградиш твоя живот. Не спирай да търсиш добрите нрави във всяко нещо, за което имаш съмнения и се отдай на любовта.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 60fad23e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да се държите така с нея? Мила, ще отмине като всяко нещо, просто си трябва доста време. И аз постъпих така като теб, и мен ме боли, и аз изтръпвам при всяко случайно виждане, но ще мине... В това е живота, да минеш през всичко, дори и през болка... Ако можеш, сподели и поплачи на приятелка, на мен толкова ми липсва да поплача на някой за това, но няма на кой, защото... Няма кой да ме разбере, както и не те разбират горните коментари.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 042ae3a5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе глупави жени, не разбрахте ли, че масово българските мъже са стиснати и са готови да ви кажат какво ли не, само и само да не си платят на проститутка. Безплатен секс срещу мили думи. Ми кой няма да се навие? !

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 47824c4c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Взела си правилно решение. Спокойно, случват се такива неща - човек може да се влюби във всеки. Просто приемаш мисълта, че по-правилното решение в случая е да не сте заедно, свикваш с нея и продължаваш живота си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f99279f129
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Страдаш ли? А ти какво мислеше, че ще цъфтиш, като се въргаляш, с който ти падне? Криви са излезли сметките ти, скъпа, не, че си много благородна и се интересуваш от това, което причиняваш. Е, позабавлявали са се безплатно за твоя сметка. Не упреквам любовника ти. Ти доброволно и съзнателно си участвала в тая нечистоплътна афера. Всеки избор се плаща. Кой с болка, кой с изгубени илюзии, кой с пропуснато време... според случая. Иска ми се да те окуража някак, но не намирам аргумент да го направя. Дано се справиш със себе си, това е доста трудно. Само така би могла да се измъкнеш от блатото, в което си затънала. Звучиш като обречена.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: be74dcd2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тук ми намирисва на лицемерие.Знаеш че е нередно-и все пак го правиш.Твърдиш,че не искаш да си причина за болката на жена му и не искаш да разделиш дете от баща му....колко благородно и възвишено.Само че малко по-горе си писала,че той нищо не ти е обещавал,че няма проблеми в семейството си и нищо не му липсва.Е,и как тогава ще развалиш семейството на мъж,който дори не си прави труда да те лъже.Колкото и да обличаш в красиви думи грозната си постъпка няма да я направиш по привлекателна.Сега страдаш.На твое място чисто от инат бих си забранила да страдам за мъж,който заспива с жена си в прегръдките си.Не си заслужава.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: eb0dddf431
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щом не искаш да разваляш семейства защо си започнала тази авантюра?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b63c1c7036
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не бих бягал от чувствата си! Освен, ако не си си го изживяла. В крайма сметка след годин-две ще си здрави и ще си спомняш само с хубаво връзката ти, така че Браво малката :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 39a84d982e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нормално е да ти тежи щом си била влюбена. Ще ти мине.
Щом си решила да прекратиш - дръж си на решението. В случаи като твоя много често неженените се връщат във връзката отново и после пак я прекъсват - и така 10-на години. Женените нищо не губят ако не ги хванат.

Между другото - това, че сте имали периоди на неинтимност - нищо не значи. Той си е имал интимност с жена си и нищо не му пречи да те баламосва докато се навиеш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54c6e74ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо се занимавате с такива хора, щом залита значи не уважава жена си. Търси си тръпка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5098374609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не си ти тази, която разваля семейства! Престанете да омаловажавате действията на съпруга/съпругата. Една връзка се проваля само и единствено заради двамата, участващи в нея, а не от трети лица. Който не иска да изневерява, няма да изневери. Днеска ще се хване с теб, утре с друга и това ще е само по негово желание. Той се е клел да е верен на жена си, не ти. Да, може да не искаш да си с обвързан мъж и това, че има семейство да те притеснява, но трябва да е по съвсем други причини, а не защото ще го "развалиш". То си е развалено още преди тебе.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5c13c69366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Eй такива като тебе не ги разбирам... правиш нещо и година след това "моралът" ти се включва? ! Това е супер нелогично.
Кой лъжеш? Себе си? Че си добър и морален човек, който не иска да съсипва семейства?
Само да те светна, че такъв човек НЕ БИ си позволил изобщо да си помисли да изпитва нещо към женен човек. Защото чувствата имат нужда от подклаждане. Така че това е твой съзнателен избор и ти НЕ си морална.

Просто курвите имат едно такова чувство на самоизяждане и се опитват да го маскират като правят "добрини".




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0b2c396f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тази история е измислица и кристално ясно си личи. Има противоречия в написаното. 30 годишна жена постъпила безразсъдно, не ти си постъпила глупаво. След като ти е споделил, че няма проблем със семейството си ти защо си продължила с него. Явно е, че си искала да създадеш проблеми и вероятно да разбиеш семейството му. На 30 ти си сама и вероятно вече подминавана от свободните мъже затова и завиждаш на семейните жени. Ти защо не си се омъжила до 30? Развявала си си полата наляво и надясно и реши да се бъркаш в семейния живот на хората. Това е мерзост за една жена като тебе. Минавали месеци без да сте интимни. Хайде тези ги разправяй на децата от детската градина те може да ти повярват. На края вече си осъзнала, че не искаш да си причина за разпада на едно здраво семейство. И на това не ти вярвам и не само аз. Дадох на моя приятелка да ти прочете историята и тя просто се изсмя наричайки те лъжкиня. И тя също запита защо не си се омъжила досега а гониш семейните мъже.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 62515dbfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като се правиш на невинна, която не иска да разваля семейства защо изобщо си почнала това? Влюбена била в женен мъж. Намери си някой свободен. Помисли жена му ако разбере ще ти бъде ли добре да бъдеш на нейно място? Ама не си виновна само ти, той е повече виновен като не обича жена си и не я уважава да се раздели с нея тогава да почва с теб. Този мъж ако беше свестен или щеще да каже твърдо обичам жена си остави ме или щеше да я остави и да бъде с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e6be54aaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, не обръщай внимание на нападките. Много жени и мъже са били в твоето положение. Колкото до разпада, на което и да е семейство, отговорност и вина имат само участниците в него, така че ти не би могла да бъдеш причина за нечии провалени отношения. Тежко е, но е най-правилното решение, което си могла да вземеш. Дай си време, съвземи се и не се връщай назад, защото най-вероятно той ще изчака и пак ще се свърже с теб. Продължавай напред и запази хубавите моменти, но не се връщай. Пожелавам ти да срещнеш прекрасен мъж, който да те обича с цялото си сърце.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ba995cbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всяко действие има следствие. Карма, майка. Другият път пробвай с позитивно действие

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker