Приятеля ми се реже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятеля ми се реже
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1250 пъти
На 18години съм момиче. Имам приятел от 4 месеца и разбрах, че се реже, когато е наранен или когато самия той нарани някой. След като разбрах исках да му помогна и просто да спре да го прави. Но той просто не се променя и не иска да ме слуша. Осъзнах, че този човек не е за мен и когато му казах, че не искам да сме заедно той просто ми каза, че не иска да живее живот без мен. Постоянно ми пише как иска да се самоубие и тн. Живее сам и няма как да се свържа с родителите му а приятелите му знаят за неговия проблем, но и те нищо не правят. Той е на 19 години. Започна да ме следи. Постоянно ми звъни. Ако някои е изпадал в подобна ситуация то как се справихте? Имате ли идеи все пак как да му помогна или просто да го оставя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: fe86fa4f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно е депресиран и наранен след като си казала, че не искате да сте заедно. Това означава, че наистина има чувства към теб и го е страх да те изгуби, ако е почнал да те търси постоянно. Каква е причината да не искаш да си с него?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a803d3870c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Блок и игнор
Thank me later

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b9a5274bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Номер 1, каква по-добра причина искаш от това, че е психически нестабилен и се самонаранява? Та той е психически болен и има нужда от квалифицирана помощ. Защо опитваш да вмениш на авторката вина?

Авторката е разбрала за проблема, опитала е да му помогне, но той нито може да се промени, нито я слуша, нито търси помощ - тя какво следва да направи в този случай? Да го лекува? Тя не е психиатър, ако можеше да помогне, досега да е - очевидно не и е по силите. Да го дондурка цял живот ли? Ти би ли стоял с някой, който системно се реже? А с някой, който когато поискаш да се разделите започне да те заплашва със самоубииство и да се държи обсебващо?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3bff3a9ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той има психически проблем. Убеди го да отиде на психолог. Аз бих го оставила. За момента се наранява сам, но може да нарани и теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c3d6ac1770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да не слуша Black Metal.
На една от любимите ми групи Mayhem трима от вокалите се режеха с нож пред публика докато пееха (по точно с писъци) двама се самоубиха а третия е изключен заради системния си алкохолизъм дължащ се на сценично прегаряне.
Той може да им стане 4 и обаче изглежда е някакъв недорасъл келеш, а ония са истински зверове. Това беше 90 те. Вие още не сте съществували тогава. Вашето поколение за нищо не става.
Тая държава няма бъдеще с такива разлигавени деца.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3bb9d49408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1, ти чуваш ли се?! Момчето е психар, кой нормален се реже?! Съгласна съм с 3 напълно. Абсолютно грешно е да караш някой да е с теб от съжаление и вина. Наистина я обичал?! Просто е поредният депрсесар, който се прави на интересен. Има някакви проблеми, но не иска да си помогне. Търси съжаление. Такъв човек на никого не пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 93cfdc161b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да се реже.

Никога не си губи времето с такива ретардчета. Ако иска да мре, да мре. Помни едно - ти търсиш партньор, не сополиво бреме. Не си длъжна да се грижиш за някакъв мухъл, който само мрънка, че не искал да живее без теб. Това си е емоционална изнуда по учебник. Имал съм такива хорица жални в живота ми, никога не го правят. При мен мамчето се самоубиваше по 10 пъти на ден (в другите имаше рак). Не да разкривам отрано развръзката, но не се самоуби. Хората, които са в опасност да си посегнат не мрънкат по телефончета, при тях се забелязват значителни поведенчески промени - депресия, раздаване на ценни вещи, опити да се помирят с всички, този род неща. Твоят пес прави баш това, което всяко тъпо емо чини (гние в небитието).

Съвет - следи ли те, казваш на приятели (момчета), купуваш си за няколко кинта лютив спрей (поне да го овкусиш, ако ще се реже), ако стане досаден го блокираш отвсякъде и се ориентираш към ограничителна заповед. За абнормален ахмак като него няма да е трудно да го намерят за опасен. Ако и след заповедта дразни - вече полицията се намесва, тогава да видим каква драматична плюнка ще е. Такива нещастници са за лудницата, друсани на халдол, не за личните ти връзки.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1b2d9fcb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Намери начин да се свържиш с родителите му - в 21 век сме, значи със сигурност има такъв начин, просто ще трябва да положиш малко усилие. Разкажи им всичко и после последвай съвета на номер2.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker