Аз ли приемам грешни сигнали ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли приемам грешни сигнали ?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1041 пъти
Здравейте, имах 4 годишна връзка с едно момиче което обичам и до ден днешен. Разделихме се доста лошо със караници, обиди и т. н а преди раздялата се карахме доста. Имахме и своите много добри и мили моменти, но и дразгите между нас си ги имаше даже малко в повече бяха. Разделихме се тя тръгна със един нейн колега скъса с него хвани си още един. След този втория започнахме пак да излизаме като приятели разбира се но аз и обяснявах че много я обичам и общо взето и се обяснявах в любов. Тя замина да живее при техните на около 100 км от града в който жевея аз и всеки път когато си идва насам винаги ми пише, звъни ми да се видим. Иии както казах аз и обяснявах че искам да сме заедно, но тя е непреклонна и иска да сме си само приятели. Сега има нов приятел ходят от един - два месеца и сега наскоро дойде тук в града защото имаше изпити последни в университета пак излязохме на кафе говорихме си за него за нас и я попитах дали му е казала дали излиза с мене тя каза че не е и аз я попитах защо лъже момчето тя ми отговори защото не иска да се карат защото щял да я разбере много погрешно. След като се прибрахме аз реших да и пиша като за последно последен шанс последна надежда си казах! И просто и писах за това че от 2 години сме разделени а аз още съм влюбен в нея и се обясвах общо взето и и казах че спирам контакт с нея че така съм решил ( с надеждата тя да ме спре ) тя само отвърна нещо от рода на ти си знаеш кое най провилно и дотам. Мина се не мина 1 седмица тя ми писа от нищото че е завършила университета взела е всички изпити аз я поздравих и това беше. Въпросите ми са защо след като има приятел не му съобщава че излиза мене и защо като знае че ме боли да я гледам само като приятел продължава да ме търси и да иска да се виждаме. Според вас дали има още надежда?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 59dff54298
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, приятел, няма надежда. Гадно ми е да ти го кажа, но аз така виждам нещата като страничен човек.
Може би с тези обяснения в любов и цялото внимание, което ѝ отделяш, тя се чувства поласкана и егото ѝ е много погалено, но това нейното не е любов. Тя, ако те искаше по начина, по който ти я искаш, досега да сте се събрали 100 пъти. Ти си ѝ казал, че се отказваш и не виждаш повече смисъл, но тя ти е писала след седмица, защото е била сигурна, че ще ѝ отговориш и ще я поздравиш за успехите ѝ. Сигурна е в твоите чувства, удобен си ѝ. Не казва на приятеля си, защото той ще се ядоса, че тя още поддържа връзка с бившия си, а не защото нещо между вас може да се получи и тя го иска. Представи си ти да си хванеш приятелка и да разбереш, че тя все още се вижда с бившия си, който е влюбен в нея. Как ще се почувстваш и как ще реагираш? Отговори си и бързо ще разбереш защо тя не е споделила тези неща на приятеля си. Момичето се опитва да стои на два стола. Хем си гледа връзката и се радва на приятеля си, хем получава допълнително внимание и чувства от теб.
Съжалявам, сигурно се чувстваш отвратително, но трябва да разбереш, че това момиче не държи на теб и от цялата история ще излезеш още по-разбит. Поведението ти не е здравословно за теб самия, ще се съсипеш, следвайки тази методика в отношенията ти с нея. Пусни я да си живее живота и поеми своя собствен живот в ръце. Ясно е, че няма да се влюбиш утре, но поне си дай шанс да ти се случи след месеци.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a0892a5a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Търси те и ти пише, защото ти отговаряш. Ти си насреща за нея винаги. Тъче на два стана, емоционално изневерява на другия. Приятелят и получава секса от нея, целувките, статуса на гадже. А за теб се сеща, защото търси вниманието от двама мъже. Получава всичко от него, но и трябва още. Ти си кошчето за емоционални отпадъци, ти си резервният вариант, ако нещо не се получи с официалното гадже. Затова те претърсва, за да си осигури къде да отиде после. Вика си дано ме приеме. Няма приятелство между хора, които са се обичали и спали заедно. Има някакво подмолно приятелство, лицемерие с цел изгода. Ако те искаше, нямаше да ходи с тоя и ония, а да оправите нещата. Ако наистина ти мисли доброто, ще те остави на мира. А не казва на нейният, защото той е мъж и не е идиот. Може да събере две и две, и да реши, че спите заедно. Просто е от ония типаж хора, които все искат още. Решила е, че не ставаш за връзка, но пак те държи в резерва. Хем не те иска, хем не те пуска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker