Кога една връзка е сериозна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога една връзка е сериозна?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравейте, напоследък ми се върти един въпрос в главата...
Кога една връзка може да се нарече сериозна?
Аз съм момиче на 25г.,а приятелят ми е на 32г. Имаме връзка от 2 години, но не живеем заедно. И двамата живеем с родителите си. Получаваме средни доходи, живеем в голям град. Аз имам желание да заживеем заедно, но той на този етап не е сигурен, че има доходите, които да му го позовлят /доходите ни са горе-долу еднакви, малко повече в негова полза/. Тъй като той за сега не желае да живеем заедно, аз смятам да си наема жилище и да оставя родителите ми вече да си гледат живота /не завися от тях, издържам се сама, като им помагам със сметки, пазар и т.н, изцяло по мое желание/.
Мислите ли, че мога да кажа че имам сериозна връзка? Виждаме се 2-3-4 пъти седмично за кафе, кино, разходка... Секс не се случва често да правим тъй като и двамата сме при родителите си и не е никак удобно - 2 - 3 пъти на месец.
Запознал ме е със семейство и приятели.

Та според вас това сериозна връзка ли е?
Кога една връзка става сериозна и може да се определи като такава?
Какво бихте направили вие в такава връзка? Трябва ли да настоявам повече да живеем заедно за да имаме пълноценна връзка или не е редно жената да го прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6370250bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж на 32 още живее при родителите си...
Също така не иска да поема отговорността да заживее сам или с други хора...
Тоя човек ако е сериозен, не само към теб, но и към себе си- към личностното си развитие, отдавна би трябвало да се отдели от родителите си.
Явно е някакво мамино синче, което иска цял живот да го перат и да му готвят. Човек който не иска да поема отговорности в живота.
Хората на неговите години вече деца имат, той още при мама и тате седи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dec71fad36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Още го е страх да се пусне от полата на мама. За съжаление това е често срещан синдром в България. Малко са самостоятелните мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 32df757df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сериозно ще е след като заживеете заедно и започнете да делите един общ живот.
Има време, това също ще стане.
С моя приятел (вече 8 години заедно) започнахме да живеем в общ дом след около 3 години излизане като вас.
При вас може по-рано, може и по-късно да се случи. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0e17ee3a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Странна връзка е. Не бих се изказала толкова остро както номер 1, защото не познавам приятеля ти лично, а ти не казваш нищо лошо за него.
Сериозна връзка е когато двама души живеят заедно и опознаят човека до себе си в цялата му светлина, и въпреки това искат да останат заедно. Понякога е кофти, но ако и хората са кофти, или ако не се обичат.
Няма страшно, на 25 г. си, не го мисли толкова. Предлагай да живеете заедно и ако толкова пък не иска - значи не иска Теб. И край, всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 18125426a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той е на 32 и не е предложил да живеете само вие двамата? ! Осъзнаваш ли колко е нелепо това? 2 пропиляни години. Сериозна е връзката когато правите планове за бъдещето, и включва и теб. Досега хиляди пъти да бе намерил квартира и лека-полека да сте заедно там. Първоначално ще си за кратко, после може да оставаш седмица-две. Но трябва от него да дойде идеята, и той да намери къде да живеете. Може заедно да гледате квартири, да обсъждате. Не те съветвам да ходиш да слугуваш на свекърва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64b1846783
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам дали е сериозна, но едва ли е пълноценна. Щом дори сексът е рядкост, а той в крайна сметка си е доста важна част от връзката. Ако не иска да живеете заедно то би било добре поне единият да има самостоятелно жилище, за да има поне място, на което да можете да оставате насаме и да имате някакво пространство за себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 068beeea3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен една връзка е сериозна, ако е желана и от двамата - това е мое мнение.

Аз мисля, че приятелят ти не е несериозен към връзката ви щом чак и с родителите си те е запознал - не те крие, желае да сте заедно, но има някакви свои се представи и големи комплекси относно парите, дали ще ви стигат и. т. н, които вероятно са му набити от детството, но мисля, че това не е непоправимо. (е подозирам, че и други комплекси има, ама то всеки човек има някакви, така че спокс)
Сега отдели се ти от вашите, започни да го каниш в квартирата ти и като види колко е яко спокойно да си ходите голи из стаите е много вероятно малко по малко да започне да размисля... и да се изнесе и той от тях при теб :)
Иначе съчувствам ти искрено - аз секс под един покрив с мои или на друг родители не съм правила и не бих правила, просто не си представям как ще се възбудя като знам, че наблизо има нечии родители или някакви възрастни хора изобщо. Но ти, ако наистина го харесваш приятеля си пробвай това, което ти казах - да му покажеш готините страни на това човек да е отделно от тяхните си. Ако не стане, здраве да е, все ще си намериш някое друго момче.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c9f31e6214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз имам други представи за една връзка, авторке. Тази кина и сладкарници две години са нелепи. Като се срещнахме със съпруга ми, ние бяхме като залепени, бре! То любов, то лудост, правили сме секс по цели нощи, до сутринта, не можехме да се пуснем просто. Сега - след доста години - малко сме поукротили топката, но само малко. Ние не може да спим разделени. Ако той е в командировка, аз бродя като таласъм из цялата къща и не мога да мигна. И обратното. Може би ние просто не сме си добре, а вие сте правилните хора, но от моя гледна точка две години кина и сладкарници означават, че цял живот ей така ще си останете. Пълна скука! Абе я им теглете една на родителите и си наемете жилище някъде. И ние живяхме под наем първата година. Умряхме от глад и от студ, ама бяхме заедно. После си стъпихме на краката. В "емигрантския" период беше най-весело. Имахме един кръгъл зелен килим в единствената стаичка и два стола само. Постоянно идваха приятели и сядахме в кръг на килима, една бутилка вино обикаляше, а по средата си слагахме някаква пица. Щастливи времена! Днес имаме апартамент в София и триетажна лятна къща в провинцията и може далеч повече неща да предложим на гостите си, но всички го помнят онзи зелен килим и колко щастливи бяхме тогава. Не зная какво се разбира под "сериозна връзка". За мен това е да си готов да отидеш до края на света, заради любимия човек, да живееш сред пингвини и бели мечки, но са си с него всяка секунда. При вас... явно нещата са по-различни.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 201d88a8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Шапка свалям, номер 9.

Ей точно описаното от теб ми се иска да набия в кратуните на всички хора в псевдо-връзки, с измислени проблеми, неразбиращи, че единственият им проблем е, че не изгарят един за друг.
Защото когато двама човека се обичат и СЕ ИСКАТ, никой и нищо не може да направи живота им черен.
Пък било то на един килим. :)

Толкова е лесно да се гради, когато имаш непоклатима упора в живота.

И не, не са правилните хора те, а вие.




Братан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker