Грозните и бедните направо можем да се гръмнем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грозните и бедните направо можем да се гръмнем
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 3209 пъти
Здравейте, не чакам съчувствие, нито пък подкрепа. Знам, че сега ще излеете една камара глупости, с цел да покажете колко сте умни и вървежни. Яд ме е за много неща, дори не знам защо пиша. Мисля, че животът е място единствено за красиви и богати хора. Тоест искам да кажа, че колкото една жена или мъж са по-красиви, толкова повече шансове имат за успешна връзка. Кой каквото ще да ми казва красотата е супер супер важна. Ето вчера например, с моя приятел се прибирахме заедно от работа. Говори ми нещо и все поглежда назад. Явно беше, че зяпа някоя по-красива от мен. Отдолу под нас има един салон за красота. Там има една руса жена с типична курвенска мутра, извинявам се за изказа. Непрекъснато я зяпа и след това отрича това да е така. Ок де, защо примерно като харесва такива жени не се хване с тях. Аз няма да стана такава. Първо за да изглеждам добре ми трябват пари. Ами жалко, но не изкарвам кой знае колко, всъщност всичко отива за двамата, нали уж сме като семейство. Тоест искам да кажа, че някои хора по природа са си много красиви, а други имат пари и влагат голяма част за визията си. Грозните по рождение, които нямат пари какво да правим? Всичко се върти около парите и жените. Защо? Просто много се влияя от едно известно време. Комплексиран се, имам нужда от внимание и комплименти. Искам да се чувствам желана и обичана. Някак си не мога да го разбера, не искам да се примиря. Просто грозния човек няма шанс никъде. Невзрачен, незабележим винаги последна дупка на кавала. Може би някои от вас ще се припознаят в думите ми. Знам, че има такива които се чувстват като мен. Все едно още с раждането си сме прецакани и нищо не е поправимо. Знам, че думите ми ви звучат повърхностно, но аз не съм беден човек отвътре. Просто знам, че в живота има много по-важни неща, благодаря на Господ за всичко, което имам, но не е честно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: eee6b09ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Комплексиран се, имам нужда от внимание и комплименти. Искам да се чувствам желана и обичана."
Това ти е проблемът. За да харесват другите, трябва да се харесваш сама себе си. Да излъчваш самочувствие. Явно ти не си такава. Имам приятелка, която, също като теб, постоянно следи мъжа си къде погледнал, кой погледнал, като заговори с някоя сервитьорка или барманка - веднага скандали и ревност. А разговорите са съвсем обикновени, не флиртува и аз съм присъствала на такива случаи. Всички се заглеждаме. И аз се зазяпвам по хубави мъже, но си обичам моя мъж и се чувствам добре с него. С тая твоя мнителност, единственото, което ще постигнеш е да го отдалечиш от себе.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a78864e247
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   В много голяма грешка си. Познавам много грозни, плюс нахални, тъпи, дебели и пр. женени/омъжени. Плюс още толкова красиви и и сами. Няма никакъв ред, смисъл или нещо такова. Просто всеки има индивидуална съдба, късмет, които също зависят от поведението ни и пр. Не можеш да се сравняваш с другите, защото хората просто различни. Един е грозен, но богат, друг красив, но беден и/или стар...има десетки комбинации...Хубавия живот е за смелите, силни хора и за тези с много късмет по рождение, ето това е моя извод.
Ж 43

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d29f8100ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също се заглеждам по красиви жени, жена съм. Красотата е до време. Може би ти липсват комплименти, не ти показва че те харесва. Аз съм красива, но моят мъж не е от хората, които са по комплиментите. Не вярвм да е толкова зле положението, у всяка жена има нещо красиво.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 53e8b66de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Гледай мъже пред него, коментирай ги. Дали ще му е хубаво? Мъжете винаги гледат по-закуканите, но знаят, че с такава нямат шанс. Или ако имат, ще е съвсем за кратко.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b7c1ccadb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Такъв е животът - несправедлив. Едни се раждат богати, красиви, други бедни и грозни. Някои са болни, други - тъпи. Отделно стартът на всички е различен. Не е честно, но всеки изтегля определени карти и от него зависи как ще ги изиграе.
Не знам колко си грозна (много хора се мислят за такива, без да е така, просто имат ниско самочувствие), но приемам, че е така. Със сигурност можеш да направиш нещо за вида си. Една боя за коса струва 5 лв, подстрижи се добре и се боядисай, няма да ти излезе повече от 20 лв. Научи се да се гримираш подходящо, ще си подобриш вида. По вторите употреби и из сайтове има маса евтини и ефектни дрешки. Ако имаш наднормени килограми, ограничи сладкото, тестените, движи се повече и бъди постоянна.
Сигурно няма да станеш Анджелина Джоли, но всеки има какво да пооправи по вида си, и то без много пари, нужно е по-скоро постоянство. Да се мрънка защо хората са такива и онакива, е безсмислено, по-добре насочи енергията си в това да подобриш вида си. Разбира се, нямам предвид да се вманиачиш по него, но ти самата ще се почувстваш по-добре и по-уверена

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ee850bfc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Точно казано !
До болка те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 150f750da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, така е, естествен подбор. Грозните мъже трябва да избират красиви жени за по-добро поколение. Грозен мъж и грозна жена прави квазимодо.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6b4c0f339f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Виж сега, живота е за хората със самочувствие, а не точно за красивите.
Имам роднина. Нисък, черен като ром, няма пари да си оправи зъбите, а те порутени и пожълтели от цигарите. Ходи с една рошава коса и стари метълски тениски. Образование едвам взе средно, характер малко селски тарикат. Един месец може да вземе 1000 лева, а друг да няма пари за хляб.
Обаче този мой роднина има самочувствие до небесата. Ходи така все едно има дини между краката. Главата изправена напред и от нищо не му пука.
Та този мой роднина е спал със сумати жени. Постоянно има женско внимание около него, дори и жени са се развеждали заради него. Ис
тински Казанова. Просто има самочувствие и някакъв чар.
Аз от своя страна: 190см. висок. Спортяга, не съм нацепен но съм с добра и здрава фигура. Бял, с добри пропорции. С висше образование, бил съм и в чужбина, знам езици, сериозен и с добър доход. Еми за първи път спах с жена когато бях на 21 години. В момента имам сериозна приятелка, но като цяло никога не съм имал голям успех с жените. Сядам с него на заведение, всички гледат него. Въпреки визията си, Аз нямам самочувствие, и явно това се усеща от жените.
Това е работата, самочувствие трябва. А приятелят ти явно не те цени, щом постоянно се оглежда наляво- надясно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fa604b10dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Има и друга страна на нещата. Аз съм мъж и бих казал, че съм привлекателен и поддържан. Мислиш си, че са само позитиви, нали. Нека ти кажа няколко неща. Когато изглеждаш добре и се поддържаш, хората очакват постоянно това от теб. Става един голям товар. Постоянно ме оглеждат отгоре до долу и коментират детайли. Кача 1-2 кила и хайде - коментар. Знаеш ли колко ме дразни това. Има и друго нещо - не може да спреш времето. Старостта те променя и колкото по-хубав си, толкова повече има какво да губиш. Имах един колега - много красиво момче, с хубава усмивка, руса коса и сини очи. В момента е на 30 години и е значително оплешивял. Нямаш идея колко коментари отнасяш, ако си хубав и в един момент ти опада косата, или пуснеш коремче, или се сбръчкаш, или ти побелее косата, или какво ли още не.

Най-тъпото е, че аз съм много над тези неща, ненавиждам да ме оглеждат отгоре до долу, да ми коментират външния вид, както и да ме подценяват, заради това. Това с визията е адски, наистина адски повърхностно нещо. Не казвам, че не е важно, не казвам, че човек не трябва да се поддържа, но си има цената. и ти взима голяма част от свободата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f88d1f8bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Познавам красиви жени, които са сами. Познавам грозни жени с мъже и деца. Познавам и красиви мъже, които са сами (айде да не се хваля много, но вероятно съм един от тях, а може и от грозните да съм, знам ли?). Както и грозни и ниски мъже с жени и деца. Красотата дава предимство в някои сфери от живота, няма спор. Но когато става въпрос за основните две дейности на всички живи същества - оцеляване и размножаване, предимствата често са илюзорни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 298c1d0988
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Непрекъснато я зяпа и след това отрича това да е така"

Е, какво да ти каже? "Аз я зяпам"? Нали с тая ревност после ще го изядеш с парцалите?

"Ок де, защо примерно като харесва такива жени не се хване с тях"

Ами защото иска да е с теб. Това, че ти си несигурна в себе си и от там идва цялата ти жажда за внимание, не означава, че не иска да е с теб. Гледал, ами гледа, защо да не гледа? Като ти харесва нещо визуално е нормално да го гледаш. Това какво общо има с вашата връзка и чувства? Като я гледа, не те обича ли, какво?

В момента работиш много усилено по съсипването на връзката.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4b02fb04fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това е така, което казваш. Но това някой да е красив не означава, че е абониран за хубавия живот. Винаги ще има някой по- хубав от него. А и ти не знаеш този човек колко време полага, за да изглежда така. Може и той да си има проблеми, комплекси. Постарай се за себе си. Винаги човек може да се разхубави. Плюс това и характера е важен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d6dddbcc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Просто изглеждай и ти така и ще ти е мир на главата точка

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3816b61b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Виж сега, то е до човека. Някои им е супер да си имат някой вкъщи, който да ги чака и да ги глези, а те си хойкат колкото си искат и изобщо не им пука. Визирам мъже и жени. Има и свестни обаче, пак от двата пола. Физическата красота е много относително понятие и колкото и клиширано да ти звучи, е абсолютно вярно. Освен това, много важно е и отношението. Аз съм мъж и жената, в която най-силно съм се влюбвал до момента, изобщо не ми направи никакво впечатление първоначално. Работихме 2-3 седмици плътно заедно и нито веднъж дори не погледнах на нея като на жена. Спечели ме обаче с отношение и само за месец вече бях хлътнал толкова дълбоко, че не знаех къде се намирам. Не се получиха нещата между нас, но причините бяха съвсем други. Просто тя имаше сериозен приятел, с който бяха на ръба на сватба и знаеше, че не е редно и т.н. Костваше ми 3 години, за да я преодолея и през това време не е минавал буквално и час, в който да не мисля за нея. След нея също съм имал доста случки, в които дадено момиче изобщо не ми привлича вниманието, но само с 1-2 жеста ми обръща представите.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 84df34ba87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Няма грозни хора - има неподдържани (духовно и физически).
И бедни няма - винаги има работа, наемна ако е, е още по-лесно. По-трудно е да имаш собствен бизнес или да си търсен специалист, но пак не е невъзможно. Истински бедни (нямащи вода и храна) са хора по запустели райони, далеч от цивилизацията, нямащи питейна вода, или райони където има военни действия.
България е скапана държава, но има благодатна природа и няма подобни пусти райони, дори в планините на доста високо, пак има възможност за прокарване на водопровод, рядко има години на суша. Почвата е плодородна, та дори селянин на село да си ако работиш - ще имаш.
Да се живее в град, навсякъде е скъпо. Имотите в София са на европейски цени, наемите за хубаво жилище са високи, но поправете ме - българите сме с доста голям процент собствени имоти.
Единственото, което ни пречи е робската психика. Като ви предложат работа под 1000 лв. ама каквато ще да е нискоквалифицирана - откажете я. Като няма кой да им работи - ще вдигнат заплатите в частния сектор, а вдигнат ли ги там, ще увеличат парите и на другите, например на учители, лекари... Не може един хигиенист да взима 1000 лв., и лекарят да взима 1000 лв.... ще се сетят, че лекарят трябва да взима 5000 лв. при това положение.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f5171d6a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Разбирам те отлично! Аз се чувствам по същия начин. Сравнително наскоро започнах да се грижа за себе си, защото допреди няколко години не си обръщах внимание нито на облеклото, нито теглото, нито на прическата, абе въобще ходех 5 за 4. Сега е малко по-различно, започнах да се грижа за „фигурата си“, почнах да подбирам дрехите си, да си оправям косата, да се гримирам, може би изглеждам малко по-добре то преди, но нямам това излъчване и тази харизма на истински красивите жени. Нямам и усетът за стил и мода.
Външният вид е първото нещо, което се забелязва и за това има значение. Да, не е единственото важно, нито е най-важното, но пак има значение.
Наистина, красавиците имат повече шансове за връзки и за щастие в живота, защото бидейки красиви, винаги са получавали комплименти за външността си и са имали самочувствие.
Това ги прави уверени в тях самите, сигурни, че ще бъдат забелязани и харесани, и ги нахъсва да поддържат красотата си.
Докато ние, невзрачните, от малки получаваме нечовешки комплекси, с които се борим цял живот, или се предаваме и приемаме, че нямаме кой знае какъв шанс.
Аз не съм вманиачена, но полагам бих казала прилични усилия за външния си вид. Никога няма да изглеждам като модел, защото нямам волята, нито пък средствата да си позволявам толкова чести разкрасителни методи. И не притежавам естествена красота, така че... напълно съм наясно със състоянието ти.
Разбира се знам, че и на красивите жени не им е никак леко. Те постоянно биват смятани за глупави и трябва да се доказват в много области, трябва да търпят завистта и злобата на не толкова красивите, абе въобще... на никого не му е лесно.
Но нали знаеш, всеки гледа това, което няма. Аз като малка си мечтаех да бъда красива, умна и силна, но съм далеч от тези определения.
Но ти не унивай! Щом приятелят ти още е до теб, значи те обича и иска да сте заедно. Не позвонявай на комплексите ти да съсипят връзката ви!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2f94aff84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Както се вижда, повечето коментирали са на едно и също мнение. Аз мога само да обобщя, че ако не си се родил красив, това не зависи от теб, но от теб зависи да си намериш добра работа за да не си беден. От теб зависи и това да поддържаш в приличен вид даденото ти от природата. Познавам много жени, които живеят в заблудата, че като си направят прическа и си лакират ноктите, като се намажат и напудрят и всичко им е ОК, не е необходимо да се занимават със спорт, да си контролират храненето, да се образоват, да работят.
Ти авторке се жалваш, че не си красива, което е малко спорен въпрос, но това дали си бедна или не, зависи само от теб - работи в тази посока и ще придобиеш самочувствие, а когато застанеш със самочувствие пред огледалото, то също ще отрази друг човек.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1733fab8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Повярвай ми, ако твоят приятел е с тази- русата, ще гледа “черната”. И аз си имам сериозен приятел, живеем заедно от две години, но и аз гледам други мъже. Примирих се с това, че вечно ще гледа. Всички сме такива, и мъже, и жени. Виждаме нещо хубаво- гледаме го. Гадно, но така е устроен светът. Не се ядосвай.. винаги ще е така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9b8917e6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Липсата на самочувствие води до такива изказвания като твоето. Прекомерната липса на самочувстие води до депресия. Научи се да цениш и да обичаш себе си и това което си. След това намери правилния човек, от който да получиш същите чувства. Не се събирай с хора, които са комплексирани и те карат да се чувстваш зле. Повярвай в себе си повече.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a0903ff07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Дръж се и ти по същия начин заглеждай се по яките пичове с готини коли и ги коментирай. Нее, остави, не си струва да слизаш на неговото ниво, бий му шута и няма смисъл да си с това лайно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b05740cf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Виж сега, моето момиче! Мъжът ми е голям ценител на женската красота, а и самият той е бих казала красив мъж. Та. Вечеряме в ресторант аз, той, моя приятелка и майка й. Майката ни покани на рождения си ден, че навършвала 70 години. Съпругът ми се скъса да й кавалерства, то не бяха специалитети само за нея, то не бяха свалени сака, че да я наметне и т. н. Като се прибрахме в отлично настроение на шега го попитах: "Ето, днес ти вечеря с три жени. Ако не се познавахме, с коя щеше да си тръгнеш? " Той дори не се замисли, а веднага отговори: С Адриана (майката) Защо? - попитах. "Защото е най-умна. Вие с твоята приятелка пред нея сте като някакви неориентирани пиленца".
Какво искам да ти кажа, авторке? Искам да кажа, че подценяваш силата на личността, а тя е от съществено значение. Давам ти пример. Когато съм с вечерна рокля, аз никога не слагам бижута, за да може тоалетът да отиде на заден план и да изпъкне личността ми. Гримът е обран до минимум, често - само едно червило. Толкоз. При мен с годините се е превърнало в инстинкт, но той никога не ме подвежда. Графикът ми за следващата седмица е запълнен от-до. Съпругът ми с удоволствие ме придружава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5ce773712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке, следващият път като си вземеш заплатата, я изхарчи за себе си. Отиди на фризьор, направи си хубава прическа, изруси се, направи си хубав маникюр, купи си красиви дрешки и козметика. Ще се изненадаш, че с немного пари ще постигнеш смайващ резултат. И така ще се окуражиш, и ще добиеш самочувствие за още. Нека види твоят хубавец, че красотата струва пари, и че ти също може да си не по-малко красива и ефектна от другите, и че другите изглеждат добре, защото са вложили пари в себе си. Просто се погрижи за себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 56401e9668
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Детска работа е твоето. Всеки се заглежда, в това няма нищо лошо. Ние с моят зяпаме и обсъждаме заедно. Аз не съм красива, но съм чаровна и това ми стига. Промени мисленето си по въпроса. От време оно привлекателните хора са били с прееимство. И какво от това? Защо трябва да се смачкваш?
Относно комплиментите за външен вид. Аз никога не съм ги харесвала. Супер лицемерни са ми.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4d63068f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Проблемът е че живееш с комплексар, който явно те унижава. Един мъж на място никога не би накарал жената до себе си да се чувства малоценно. Това говори лошо за самия него, нали все пак той си я е избрал. Авторке, не се нуждаеш от пари и корекции, а от нов мъж!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 369f7cebf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Поредната филмарска тема относно тези мъжки заглежания. Какво ти пука, загледжай се и ти пред него и коментирай. Аз заглеждам жени пред жена ми и пускам коментари, някой път доста сочни. Тя не ми се връзва, не и прави много впечатление, също и нямам против тя да се заглежда и коментира. Все пак красотата си е за гледане, радва окото, не е свързано непременно с желание за изневяра. Опитай се да овладееш тази ревност и да преодолееш комплексите си. Няма нищо по-отблъскващо за един мъж, жената която е харесал и е с нея, да му прави подобни сцени щото някоя си била по-красива и я бил погледнал. Лично аз не бих издържал дълго и след 2-3 подобни скандала директно и намазвам ските....

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e38e69a0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Подкрепям номер 6.
Разбира се, че красотата на тези които ходят по салони струва. Просто прави каквото може и е достъпно за теб. Едното тичане в парка 2-3 пъти седмично е безплатно и може да има ефект. Или някоя друга маска за коса.
Ако няма да е пълен грим един ББ крем и едно червило или спирала са супер за жени които нямат време. Просто не може да очакваш, че една жена която само се е събудила днес има нещо общо с тази която е прекарала дори и само половин час да се облече красиво и да сложи грим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker