28 години, самота и депресия... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

28 години, самота и депресия...
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1574 пъти
Не знам как дори да започна моята изповед. Дълго време мислех дали въобще да я напиша и дали въобще има някакъв смисъл. В крайна сметка реших, че трябва да споделя пред някой, било то и напълно непознати хора. Може пък и да ми олекне... малко. Момче съм на 28 години и никога не съм имал гадже, никога не съм срещал любовта, никога не съм обичал, никога не съм бил обичан. И ме боли, страшно ме боли, крия го от хората, но от скоро започна да ме яде отвътре, гадно да ме яде, до толкова че се депресирам вече от мисълта, че ако продължавам така ще остана завинаги сам. По принцип никога не съм усещал слабост в живота ми, сега за първи път усещам, и се чувствам наистина слаб. Не мога да владея чувствата и емоциите си. Знам къде ми е проблемът, аз просто нямам никакъв подход към жените, никога не съм имал, не знам дори какво да говоря с тях, все пак не са мъже да говорим за коли, футбол и т. н. По-притеснителен и срамежлив съм вътрешно, макар външно да изглежда точно обратното и нямам никакъв опит с жените. Ужасявам се от мисълта да изляза с някое момиче, което харесвам, да стоим заедно и да няма какво да си кажем и да си гледаме само телефоните. По-ужасно нещо не мога и да си представя. Пък и как в днешно време да си намеря гадже? При тази огромна пропаст в комуникацията между хората? Да пиша на напълно непознати момичета във фейсбук и да ги зарибявам... изглежда ми супер тъпо и никога не бих го направил. И така ден след ден, живота си тече, хората около мен се женят, създават деца, семейства, а аз... стоя сам и дори не съм и близко до намирането на своята половинка. Сякаш чакам някое момиче да ми пише, да направи първата стъпка, и да ми каже "хей, харесваш ми, бъди с мен", което знам че няма как да стане. Скоро ще чукна 30 и ще ме подиграват всички, че съм "стар ерген". Мисля че трябва да спра дотук, че започвам да си бия още по-големи филми... Благодаря на всички за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8441a3fde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре си идентифицирал проблема. Или правиш нещо по въпроса, или ще затъваш все повече. Няма момиче, което да дойде и да ти каже, "харесвам те, дай да пробваме нещо". Не че жените не правим такива неща, но ги правим с готините, вървежни мъже. А не с някой, който на 28 години още се нарича момче. От теб зависи да преодолееш глупавите притеснения. А това не става с търсене на празно успокоение, а с действия.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6794ca93a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти не търсиш любов, а просто някоя, за да не си сам. Съжалявам тази, която ще ти върже.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f0d7998246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще съм максимално кратък, от теб зависи дали след тоя коментар ще се вземеш в ръце и ще подобриш живота си.

1. Сам си си виновен

2. Имаш интернет, дори в бг се водят обучения по сваляне на жени

3. Излез си от зоната на комфорт

4. Най-хубавото е, че още днес можеш да предприемеш първата крачка към целта ти.

От теб зависи!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 78297de4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм по същия начин. Иде ми да се убия. Не съм обичала никого, нито мен. Не съм работила. Пропилях живота си пред компа. Умна, красива, и за какво? Даже мисля да пусна тема тук. Проблемът ми е ниското самочувствие, лошия характер и психиката. Чувствам се празна и болна. На 25 съм, от голям град. Имам образование и приятели. Те са вече женени, а аз? Депресията ме убива, ходих на психолог, не помага. Ставам все по -зле. Но разбрах разковничето на
п просто аз не обичам себе си. Ако се науча да се обичам, чудеса ще станат. И опитвам.
Пробвай и ти. Обичай себе си. Гледай позитивно. Бъди себе си. Прави каквото искаш. Само така ще разбереш желанията си. За какво ставаш. Яж. Гледай филми. Излизай. Танцувай пред огледалото вечер. Обичаш ли себе си, и другите ще те обикнат. В това число и момичетата. Аз преодолявам срамът. Опитай и ти
Пий. И да не ти пука, че другите се женили. Всеки си знае живота. Аз например няма да се женя, и какво? Сега си млад, живей. Да се ожениш можеш о на 50. Животът не е схема. Не трябва другите да са ни образец. Запиши се в сайт. Чети книги. Има йога, психологична литература. Анализирай се. Всеки един момент от живота си. Не стой на нета, а се върни в детството, за да разбереш какво те е зациклило там, кое те е травмирало. Вземи тетрадка и пиши вътре, дневник, каквото искаш. Набележи си цели, желания, планове. Не е лесно, знам. А момичетата не ги чакай. Ти ходи при тях. Почни от познатите си момичета, запознай се с техни приятелки. Заговаряй ги пръв. Бъди активен.
Не знам какво друго да кажа. Шоколадът и алкохола са временно решение, както и дрогата, и хаповете, и вярата, и порното, и нета. Бягство. Обикни себе си и виж колко си ценен. Само на 28 си! Късмет, момче. Аз съм в твоето положение, но девойка... все още... уви.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4544682f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти ко си мислиш, че да си обвързан е приказка? Знаеш ли че предпочитам на моменти да съм девствен и да изтрия всички разочарования от миналото. Винаги във връзка съм дърпал яко назад. При мен точно така е ставало, тия дето ги свалям не връзват, на мен ми се натрисат.... Сега съм сам и пак взех да живеем. На 37 съм. Ще ти кажа нещо - 90%от връзките са нещастни. Хората си тровят взаимно животеца, заради ей тия комплекси като твоите. Сакън, да не останели сами горките.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5119ed77df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Спортувай, намери си хоби и бъди непукист. На урок по свалки не се връзвай, защото свалката е елементарна и не се учи. Става спонтанно! Бъди уверен и весел и ще стане. Жените фиксират готините, усмихнати и визуално привлекателни мъже. Стига да не си нисък, грозен, дебел или гърчав, шанс ще имаш. Прави лицеви, клякания за форма и стягане. От шест години всеки ден правя лицеви и благодарение на това ми хвърлят погледи по ресторанти, паркове и всевъзможни места с хора. Потенциален баща съм за адски много от жените. На 27 съм и ме зяпат и такива дето не са завършили, и такива над 30! Аз си избирам обаче, не те мен. Не слухти и не търси вниманието им. Мъжа е този дето прави избор. Така трябва да е, така е било и така ще е. До 22 бях един объркан и смотан младеж. Тъжното е, че от това състояние не излизат и такива по 30-35г. Те никога няма да спят с жена. Но, ако станеш много силен и уверен душевно и физически, няма как да си аутсайдер. Аз го разбрах. Пожелавам го на всеки като теб да го разбере. Игнорирай дори хубавиците! Така ги мачкаш и те сами деградират. На един приятел една му рева пред блока и искаше да му духа, защото е готин и я реже, пък преди това се заиграл с нея и дал надежда. И още един съвет - не се влюбвай в момичета под 25 за сериозни отношения, нито в жени на по 40 дето слагат рога на мъжете си. Не им казвай "обичам те" ще те гаврят много. Можех да преспя с десет за 4г., но си направих подбор и преспах с три. Три, но за чудо и приказ в кревата!

М27 с опит и поглед в живота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ef7cff77a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам наблюдения защо нещата в комуникацията не вървят. Жените чакат на мъжа и са ужасно пасивни, критични и сякаш не са част от комуникацията а странични наблюдатели, които дават оценки. Нормално е, жените през огромната част на световната история никога не са правили избор за партньор, това винаги е уреждано от родителите и обществото и сега те не знаят какво да правят и объркват всичко, използват някакви техни си представи, тестове и преценки, които нямат никакво обективно значение и взимат решения на базата на тях. Мъжете като виждат, че инициативността им не е оценявана по-достойнство а са преценявани повърхностно също стават пасивни и затворени. В такава среда няма как да няма много самотни хора, които просто чакат да се случи чудо докато времето си минава.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: af5c936470
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Най-баналния съвет - събери 300лв и върви на проститутка. Като казвам 300лв значи гледай проститутка за 300лв, а не за 50-100. Да ти остане добър спомен и да получиш вдъхновение, а не да те е гнус съмнения дали не си болен вече от нещо. После пак. И след това с натрупаното самочувствие ще се запознаваш. Имай едно наум, че жени над 26г леко се повреждат и не са наред (ако не са вече омъжени/сгодени).

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ce81a8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По- зле е да си обичал, че но да си останал сам. Тогава виждаш чувството, но никога не си го бил споделил и осъществил. Животът не го интересува.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5233bafcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, пак си избълваха отровата, хахаха.

Авторе, в никакъв случай не слушай индивиди като номер 6. Ако го направиш, цял живот ще си останеш сам. За свестните жени е достатъчно просто да си мил, възпитан и да не смяташ пениса си за център на Вселената. Това е възможно най-отблъскващото за една свястна жена. Бягаме с 300 от такива. Хубаво е и да не си търтей в леглото и да не се заблуждаваш, че жените са ти длъжни на всяка извратня. Също е важно да не лъжеш, да си откровен, добър, да ти се има доверие, да си интересна личност със свое собствено мнение и богата обща култура. Прекрасно е, когато има за какво да си говорим с мъжете, обменим мнения, идеи и т. н.

А колкото до срама, не го мисли толкова. Поправимо е. В Интернет има доста статии за самопомощ по темата.

А най-важното е да обичаш и уважаваш жената до теб. Да не се мъчиш да я правиш на парцал, защото много бързо ще избяга.

Погрижи се и за външния си вид. Той е нещото, което първо прави впечатление. Бъди винаги чист, спретнат със свеж дъх и прилично облечен. Тренирай. Жените харесваме спортни, стройни типове (не батки и културисти, нито пък дебели).

Общо взето е това. Дано съм била полезна. Успех!

Ж, 22

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 47bb0951ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10, тези съвети за автора ли са предназначени, или за теб?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker