Повърхностна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повърхностна ли съм?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1864 пъти
Момиче на 22 години съм. Не ме интересуват парите изобщо, идвам от семейство с пари и никога не ме е привличал лукса, модерните коли и т. н. Обаче си имам нещо като мой тип, харесвам само хубави според мен мъже. Колкото и да е добър и печен, ако не ме привлича физически, няма какво да се лъжем, че може да стане нещо. Ако е обратното - хубав, но боклук, също няма шанс. Обаче просто искам да има нормално телесложение (да не е дебел или мършав), не съм казала атлетичен или мускулест (даже тия аноболните не ме кефят хич), леко закръглен може. Ама както момчетата повечето не харесват пълни жени, така и аз не искам пълен мъж. Или някакъв, дето дрехите му стоят като закачалка. Но най много внимание обръщам на красивото лице. Ако в лицето прилича на кон, абсурд. Харесвам да има сладко носле, хубава форма на главата, зъби, отлична хигиена. И много се отвращавам от косматковци. Приемало се за гейско да си оправят веждите (признавам, че някои прекаляват), ама при положение, че има една вежда и прилича на Реджеп Иведик, ненормално е да не си ги пипне. Или като ми ходят с космати гърди, гърбове (слава Богу не съм попада на много от вторите). Имам си предпочитания и не им изневерявам. Аз се подържам и не съм някаква фалшива кифла де, но съм висока, слаба и стегната, имам хубаво лице и кожа. Смятам, че имам право и аз да избирам. Наскоро си пишех с едно момче - умно, забавно, ама като видях снимката му просто. Веждите са му като гора, пък и мустаци пуснал. Отврат! И такива са много самонадеяни и се бутат! Наистина повърхностна ли съм? Все пак сексът малко или много е свързан с физическито привличане, а как ще го правя с някой, който не ме кефи... ще се отвратя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 735936520f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На същата възраст съм и харесвам, не харесвам същите нещата в мъжете. На парите също не обръщам внимание, макар че съм от бедно семейство.

А ти въобще не си повърхностна, просто знаеш какво искаш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2d219fc60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повече от повърхностна си не се заблуждавай

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2e7d8a5142
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Да, повърхностна си. Но не се тревожи - ще минат десетина годинки и вече няма да имаш възможността да избираш. Тогава "косматковците" ще ги бленуваш, душица. Най-вероятно, разбира се, ще приключиш купувайки си котка. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2546b2fc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами малко си да... Какво да ти кажа и аз имам една вежда както я нарече(и аз така си и викам де

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6978bf837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Да, повърхностна си. Като 90% от женичките търсиш господин Прекрасния. Е да, ама тия прекрасните са ограничен брой и не стигат за всички мераклийки. Затова които не ги огрее с напредването на годинките прогресивно намаляват изискванията и накрая се задоволяват с разведен чичо с бирено коремче, прогресивно оплешевяващ и съвсем средно-статистически или с компанията на някоя котка.
„ Най-важното е невидимо за очите.“ Казал го е един много умен мъж - Антоан дьо Сент Екзюпери.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 97908350de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Права си, авторке! Много добър подбор правиш! И аз не харесвам грозните жени-Ани Салич, Милена Милотинова, Гала, Цветанка Ризова и още много лица от екрана наистина ловят окото! А и те се поддържат, с която важи и за нас, мъжете! Не знам защо, но някои мъже просто приличат на торби! А и сигурно ядат такива храни, които бързо им увеличават теглото! Има нещо! Също така, не харесвам жени, които не си обират мъха от лицето, дори и този, дребния! Жени на всякаква възраст, които всеки може да срещне навън, на обществени места! Какво ще кажеш за това? Ти обезкосмяваш ли си лицето? А и за да бъде харесван един човек-мъж, жена-няма значение, трябва да полага усилия за външния си вид! Аз съм на 36, свободен човек, поддържам добра хигиена, не се изоставям, както някои, на които им миришат дрехите на пот и цигари от метри! За мен това е недопустимо-не че пуша, но седне ли някой до мен на спирката или в автобуса, веднага го усещам! За мен това са просто запуснати хора, които не се грижат за себе си и не се стараят да създадат добри мисли у другите! Това е от мен!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a28eb4a513
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не си повърхностна. Сега ти е времето да избираш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a505e8faac
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Тоя пост ме кара да пусна мустаки и да ти го бодна у дупарката.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: af4477543a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Не си повърхностна, а просто искаш най-доброто за себе си като всеки. Само че трябва да имаш и реална представа за себе си. Щото и аз искам Адриана Карамбьо, ама не съм ѝ нито на красотата, нито на парите, нито на ръста, нито на успехите. Та от какъв зор да избере точно мен. Така че гледай все пак да ги подбираш и според собствените си възможности, че ти по-красива няма да ставаш с годините. Да не стане от много избиране на края да се ожениш за котка, като чукнеш 40-така? Всеки иска най-доброто, но то е много много ограничено и стига само за най-най-добрите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 77185d43c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не си повърхностна, а си със съвсем нормални критерии към противоположния пол. Щом и парите не те интересуват си дори и повече от обратното на повърхностна.

Повечето мъже са с хиляди пъти по-големи критерии към външния вид на жените.

Тук масово пишат големи комплексари, не им обръщай внимание!

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5b91afecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Естествено, че външният вид и физическото привличане са от огромно значение когато става дума за интимен партньор. Защо да си повърхностна!? Или си мислиш, че само мъжете имат право да гледат външния вид!? Та нали ако правиш секс с някого може и да имаш дете от него! Напълно естествено е да гледаш външността на партньора си! Не ги слушай тези балканджийски "мъдреци" тука, дето те плашат че ако много си избирала може на 40 да се сгодиш за котка. Не ти го пожелавам, но по-добре сама, отколкото с някой който не те кефи, нали знаеш че няма смисъл човек да се задължава да търпи някой когото не харесва само и само да не е сам. Това важи и за мъже и за жени.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 922ee581fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си повърхностна, грозилите тук просто ги е яд и се опитват да ти обясняват как след 10 години ще се покриеш с люспи и никой няма да те иска. Пълни тъпотии от кисели и недоволни мухъли, сори.
Някак се очаква, че само мъжът има право да иска жената да е хубава. За него не се отнася чак толкова - може да е рунтав шкембелия, но повече се гледа да е успешен и сериозен. Жената е все още нещо като трофей. Веднага се сещам за божествената Грейс Кели и съпругът ѝ, принцът на Монако, както и хора от моето обкръжение. Сякаш единствената сила на нежния пол е външният вид... по-приемливо е да си грозен мъж, отколкото грозна жена. Затова са и тея глупави приказки, че след 35 се превръщаш в трол.
Важното е изискванията ти да са адекватни на това, което ти можеш да предложиш. Не описваш разни засукани красавци, така че стремежите ти са съвсем адекватни и на място. Можеше да бъдеш повърхностна, ако се интересуваше само от външния вид или само от парите, но случаят не е такъв. Не се притеснявай, трябва да има повече жени като теб. Както правилно отбеляза, грозните са много нахални и докачливи, когато ги отрежеш. Отнасяла съм страшни псувни от подобни индивиди, защото смятат, че за мъжете, като цяло, не е особено важно как изглеждат. Предполагам това идва от схващането за ролята на мъжа и на жената. И Йовков го е написал: "Грешна беше тая жена, но беше хубава. " Изпълнила е основната си функция (да е красива), другото са бели кахъри.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b98c101904
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Хахха, всеки те плаши с котка след 10г. Естествено,че не си повърхностна, имаш си критерии. Ако успяваш да си намираш такива, които описваш, че харесваш, какъв е проблема тогава? Няма нужда да се оплакваш и да се чудиш дали си повърхностна. Ако не си намираш, замисли се за следните неща-можеш ли да предложиш това, което тези мъже търсят и/или търсиш ли на правилното място?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 189c795eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Авторката: За мъж с бирено шкембе, космаци и мустаци точно никога няма да се оженя, по-добре сама да си стоя. И тренирала съм гимнастика 14 години, така че... не ми е никак зле фигурата. И нямам кой знае колко изисквания - да има нормално тяло, хубаво лице и да няма косми на дадени места. Боже, колко съм претенциозна! И ако трябва да избирам между грозен мъж, ще си взема куче (предпочитам пред котките и грозните мъже).

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4aa6cc1714
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Сега като чета какво си писала и се сещам за един пост във фейсбук където пишеше 'стой си ти сега на 40 години с 10 котки самотна, а тези които отговаряха на здр ко пр сега са се омъжили, но ти като не отговаряше на това сега си стой сама''. В случая и при теб е нещо такова. Който много подбира накрая сам остава. Аз също като теб идвам от заможно семейство, не търся богатия мъж, също имам хубаво лице, хубава коса и големи гърди и имам право да подбирам, но реално аз се влюбвам в отношението на човека, не във външността. Например моя приятел е леко закръглен, самото му лице не е най-красивото, има голям нос, облича се нормално, но има какво да се желае от страна на стил, не се бръсне, защото космите са му светли, ти примерно няма да го харесаш, обаче аз го обичам. Той се държи с уважение към мен, грижи се за мен, помага ми винаги, живеем заедно и в нас като сме си споделяме, като цяло самото му държание и характер са страхотни, но ако го бях подбирала по външност, нямаше да сме заедно и нямаше да разбера, че си пасваме и сега просто не гледам външността. Щастлива съм и така. Ти искаш някой красив, но да ти кажа едно, красивите мъже никога няма да бъдат само твои. Имах приятел, който имаше световни награди по красота, истински Бог беше, красота отвсякъде и като правех секс с него се чувствах като най-красивата жена на света, защото е избрал именно мен, но когато разбрах, че спи с още 2-3 момичета, тогава се разби сърцето ми на части. Беше ужасно, аз бях добра с него и мислех, че го правя щастлив, но и той сам ми каза, че красивите мъже не са за една жена. Пренареди си приоритетите.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6036dbae94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Всички хора са повърхностни.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c9b367d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Разсъжденията ти са повърхностни и неправилни!

С течение на времето ще разбереш, че външността съвсем не е най-важното в отношенията между хората.
Много по-важна е духовната близост, сходните приоритети, цели и да се обичате взаимно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker