Ужасно искам да се влюбя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасно искам да се влюбя!
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1677 пъти
Ужасно ми тежи, не издържам повече! Няма на кого да кажа, няма на кого да го изплача, а ми иде да крещя, да крещя, да крещя! Отвътре се разкъсвам, чувствам се празна, ограбена. Красива, умна, млада, но за какво? Никога не съм обичала, не съм била обичана, дори не съм се влюбвала, как е възможно? Да не говорим за секс. Срам ме е. Не съм романтик. Нямам опит. Боя се от срещуположния пол. Гледам младите двойки, как се целуват, натискат, и отвътре почва да ми гори душата! Искам и аз да получавам комплименти, да правя любов, да ме прегръща любим човек. Никога не са ми подарявали дори цветя. Унизително е! Пари за жиголо нямам, а и не мога с първия срещнат, имам си високи критерии. Всички грозотии с момчета до себе си, а аз? Дори десетгодишните са с повече опит. Незнам защо се получи така. На 24 съм. Не е да не са ме заглеждали - постоянно по улицата ме заглеждат мъже, момчета, чичковци, чужденци, работници, роми, някои подвикват и подсвиркват, казват комплимент, други се усмихват - и дотам! Излизала съм на срещи, записвала съм се в сайтове, но не ми допадат хората, с които съм излизала. Започва да ми страда самочувствието, психика, физика, ставам нервна и зла. Появиха ми се бръчки, които не знам с какво да махна, пробвах кютен. Появи се безсъние. Но вината не е само в мен, а и в мъжете. Сякаш ги е страх да направят първата крачка, да се осмелят? Другото, което чувам, е че сегашните мъже търсели жени с пари. Вярно ли е? Карам само на порно, не излизам от нета, мастурбация, а след онанизма се чувствам още по-нещастна. Незнам, просто изпитвам физическа погнуса от мъже, от мъжко тяло. Иначе съм се целувала. А и собственото ми тяло ме отвращава - пълна съм, и се срамувам. Тези комплекси много ме убиват. Имам някакви психологически бариери. Страх ме е да се влюбя, да не ме наранят, лош ми е характерът, прекалено съм независима, а може би просто съм егоист. Видя ли красиво момче, си гълтам езика, но си казвам, че не е за мен. Чувствам се недостойна да обичам, да ме обичат, да съм с гадже. ако се получава така? Не съм нито лесни, нито асексуал а, а просто сдухана. Или бавно развиваща се? Или луда. Да посетя ли психолог? ...
Ужасно, ужасно искам да се влюбя! Не чакам принца, просто ме е страх. А годините си текат. Аз цялата съм любов, и копнея, жадувам за любов! За страст, защото иначе съм много страстна. Ще се самоубия, иде ми да си разкъсам дрехите. Ако продължава така, ще се нахвърля върху всеки срещнат. Копнея за обич! За устни, ръце, за топлина, мъжко тяло, комплименти, внимание, да се държим за ръце с някой. А сякаш възприемам секса за нещо мръсно. Не мога повече, тежи ми. Дори момента плача. Другите живеят. А моите предразсъдъци, комплекси и страхове ме сковават. Усещам се, че намразвам влюбените, песните, филмите, женените, не съм в състояние да ги гледам. Сякаш ме обвиняват, когато ги срещна, и сърцето ми се свива болезнено.
Как да преживея това? ... Как да продължа напред? Всичките седем милиарда са имали някого. Не разбирам! Не съм грозна, нито тъпа. Как си позволих да си проспа най -хубавите години? Сърцето ми стене, цялото ми същество се разкъсва.
Искам да ме обичат. Заслужавам го. Искам и аз да обичам. Нима искам много!? Не издържам... Ако не се влюбя, ще умра!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 068eefd535
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смени си средата - отиди да живееш в друг град!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3d640bea45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пълна съм - значи си дебела. Ами наложи си воля, отслабни. Тръгни на фитнес, там е пълно с мъже. И т.н. Обаче историята ми се струва измислена от мъж...онанизъм, разни такива...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4a3657d9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оставяш впечатление на леко налудничава. Ти може много да искаш, но то не става с искане. Трябват благоприятни обстоятелства, добър избор на партньор, химия между двамата, еднакви цели и тн. Сложно, доста сложно. Направо не виждам с какво може да ти се помогне. Ако си прехвърлила 30така, не ми се мисли за теб. Ходи по някакви мероприятия, курсове, събирания, може да го срещнеш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8afbeaae98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пишеш, че искаш да се влюбиш. Пишеш, че излизаш с разни мъже. Пишеш, че никой от тях не ти харесва. Изводът, поне според мен, е че не искаш да се влюбиш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6c973c14b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Проблема ти е психологически - ти си кондиционирана да се страхуваш, мразиш и пазиш от мъжа а същевременно искаш от него любов, страст и секс. Тези твои психологически настройки са в противоречие с твоите естествени нужди и желание за близост и любов. Това прави един евентуален процес на сближаване неимоверно труден, защото ти или ще издигнеш преграда и ще кажеш, че човека не е за теб, защото имаш "високи изисквания" или ще решиш, че не е за теб или ще го обвиниш, че той не е предприел нещо. Ако искаш нещата да се променят трябва да осмислиш как твоя начин на мислене ти пречи и да промениш начина по-който мислиш и постъпваш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2d5956fec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На здрава глава - болест :)
Зорлем искаш да си завъдиш проблеми! Ти като се вклюбиш не значи че и отсреща ще ти отвърнат с любов!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3bcc86d3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Красива... пълна съм". Да не се бъркаш нещо? Много жени имат изкривена самооценка. Кажи ръст и тегло.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9f7deb41c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще дойде и тоя момент да се влюбиш, тогава така ще ти се иска да не си го искала, дано да е споделено. Ще дойде и твоя момент точно когато не очакваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a3177b4dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката - благодаря за коментарите.
Номер 9, аз не казвам, че красива и пълна си противоречат. Просто тялото ми наистина е тромаво, имам корем, целулит. Ръст 1, 57, кг. - 60. Над нормата.
Номер 6, ти си казал нещата направо. Мисля, че уличка истината. А защо е този страх? Не съм била травмирана. Проблемите са наистина дълбоко психологически, трябва да ги разнищя, да се изправя срещу тях. За което се изисква смелост. На мен ми липсва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6452dda07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Момиче, първо, успокой се. Знай, че не си единствената в това положение. Включително и аз съм си създала някаква бариера към срещуположния пол и много добре те разбирам. Много добре знам какво е някакви "грозотии" да имат супер гаджета и да им пишат готини момчета/мъже. И тъй като съм сингъл и винаги съм била, наскоро питах приятелка как така на тази "грозотия" й пишат. И както тя ми каза "Характера е важен, стига си гледала само външния вид, момичето е супер готино", но въпреки това аз още не мога да повярвам.
Съветът ми е да спреш на гледаш само и единствено секси мъже, с перфектни тела, добре оформени бради (Абе, ти си знаеш какъв е твоят тип мъже). И започни да ходиш на някакви обществени мероприятия (запиши се на танци, спорт, отиди на семинар). Така ще си създадеш нови запознанства и дори приятели. Ако не ти хареса винаги може да се откажеш, но поне ще си пробвала.
Късмет! :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: baa37bf779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Смелост ми липсва, каза авторката. И дотам. Ще хапне за успокоение и ще чака пред телевизора да се влюби. Ами, направи нещо със себе си, бе момиче! Иди на някаква гимнастика - фитнес, пилатес, каквото си избереш, учи чужд език. Запълни си времето с нещо смислено, вместо с порно, рев и самосъжаление. Не промениш ли мисленето си, начина си на живот, ще я караш все така.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0426452065
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 6 - Страха идва несигурността в себе си, от опасението, че ще бъдеш отхвърлена, използвана, наранена. Това психологическо настройване не идва от собствения ти опит и не е нещо реално за теб а е вследствие на социално кондициониране, на послания, които са ти внушени и ти си приела безкритично за истина. Тези внушения те правят свръхпредпазлива и пораждат в теб страх от това което може да ти се случи. Това те парализира и отнема оптимизма ти и ти пречи да живееш истински като те огражда в една кутия на неосъществени желания и неясни опасения. За да може човек да се развива, да се случва нещо положително с неговия живот той трябва да подхожда с желание и оптимизъм и чрез тях да преодолява трудностите и пречките. Ако отначало той е неуверен, несигурен и изпълнен с опасения поради страх от евентуална загуба той няма да може дори да започне нещо или ако започне ще се откаже при първата трудност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 325c0a17c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, с този речник и тези "стандарти" (каквито и да са те) не принц, ти коняр няма да си намериш. Наричаш други момичета грозотии, сипваш си с черпак комплименти и самохвалки, мрънкаш непрестанно, мъжете ти били виновни, па и от търтеи те е шубе. Медът идва с жилото. Истината е, че няма как хората да ходят с гаранционна карта, че еди-кой-си не е боклук (или няма да стане).

Думите, употребени в творбата ти, същите несъмнено ги употребяваш и сред компания. Не знам какво очакваш от другия пол, но по словото личи, че не отговаряш на очакванията за държание на много хора. Никой не ще истерия покрай себе си, мъжове или женове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker