Това, че не нося бюстие или сутиен странна ли ме прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това, че не нося бюстие или сутиен странна ли ме прави?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1204 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 13 години и приятелката ми каза, че все още нося нормални потници пред една друга приятелка. Стана ми малко обидно, защото ме гледаха много странно. Те носят бюстиета, споделяли са ми и оттам знам. Веднъж, два пъти пробвах бюстие, но не ми е удобно и не мога да ходя с него. Това, че все още имам възможност да нося нормални потници, вместо бюстие или сутиен странна ли ме прави? Знам, че темата е странна, може би смешна, но исках съвет. Приятен ден! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b3ea0f40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Носи каквото решиш. И аз не нося понякога, за мояразмер все са бабешки сутиени и зърната пак си личат понякога. Не е задължително да си като другите.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c226c85f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте. Аз съм авторката и чак сега забелязвам, че темата ми не трябва да е в “Любов и изневяра”. Извинявам се за тази моя грешка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 725154b696
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма абсолютно нищо "странно" в това да се чувстваш добре в тялото си. Когато стане време ще носиш сутиени и бюстиета, ти сама ще усетиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 455cfbd405
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е странно само, ако имаш гърди. Ако не си се развила все още, и си както се казва като дъска отпред за какво ти е сутиен/бюстие?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 639f422212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм на 19 и с бюстиетата и сутиените минах през няколко фази.

На 14 някъде 2 момчета и леля ми ми казаха, че имам много малки гърди и естествено беше подигравателно, така че тогава не се чувствах комфортно в кожата си (и по-конкретно- с гърдите ми)

След година две, когато започнах да водя полов живот, осъзнах, че на момчетата не им пука особено относно това и притесненията ми изчезнаха с времето.

Преди година някъде водих разговор със сестра ми на темата, защото тогава тя минаваше през същото, през което и аз, когато бях на нейната възраст(14). И тогава се запитах... всъщност защо нося сутиен? Гърдите не ме болят, когато нямам сутиен(като изключим случаите, в които бягам, подскачам, слизам бързо по стълбите)... всъщност тези банели са неудобни и понякога убиват. Тогава реших, че няма да нося сутиени... И от тогава не нося, като изключим някои случаи, например в университета или по-официални случаи, защото все пак, тогава не искам зърната ми да се отбелязват.

Няма причина да се притесняваш за такива неща, подобни теми действително вълнуват само 13-14-15 годишни(или възрастни с акъл на 14годишни). Честно казано би ми се искало тези теми да не се избягват, ами да се обясни как стоят нещата, защото познавам момичета, които все още имат комплекси, заради подобни изказвания на ранна възраст.

Та... Не, носи си каквото искаш, както искаш, когато искаш, а, когато някой направи коментар, ако желаеш, можеш да им обясниш защо правиш, каквото правиш и, че в крайна сметка сме различни и това, което работи най-добре за тях, не означава, че ще е най-добро за теб. Не позволявай хора, които не осъзнават това да те комплексират или да те карат да се чувстваш нелепо, странно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e765f7d08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом още няма какво да слагаш в сутиена или бюстието, ок, няма проблем да не носиш. Малка си още, възможно е гърдите ти да започнат да се развиват на 14, 15 ( моите тогава почнаха) при някои момичета пък растът още на 11, 12, а при някои доста по - късно, така че не се притеснявай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker