Недовършена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Недовършена любов
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3074 пъти
Здравейте :) Следя историите в сайта и реших и аз да споделя моята. Благодаря на всички предварително, които ще и отделят време и дадат мнение или съвет :)

Аз съм момиче на почти 21 год., много свободолюбива, жизнена, смея да кажа разумна и здраво стъпила на земята, знам какво искам да ми се случи, какво търся като връзки и взаимоотношения, знам какво искам от живота. До сега връзките ми все не са се получавали, може би заради волната ми лличност и сложен характер, все искаше някой да ме спира от разни неща, да ме ревнува, да ме ограничава и т.н.
Не искам някой да си помисли, че като казах "волен" характер това означава, че "бройкам" момчета и ги сменям постоянно, напротив много рядко може някой да ме привлече истински.

И така си живеех волно до преди 2 години, бях и сега съм харесвано момиче, но някак си обичах повече себе си отколкото някой друг. Та преди две години с Него ни запознаха общи приятели. Последва много продължително време на свалки от негова страна, имахме хубави моменти, беше много мил, възпитан, общо взето след 3 месеца добре прекарани с него, реших да му дам шанс.

Нещата вървяха много добре, аз се влюбих, нямахме проблеми, караници, такива неща, всичко беше идеално. След кратко време обаче на такова безоблачно щастие, аз започнах да усещам промяна в него (проклета женска интуиция), попитах го какво има, каза, че нямало проблеми. Но след още кратко време, един ден просто ми каза, че нямало да се получи и това е , без никакви обяснения. Разделихме се, бях много обидена, че просто ей така каза "край" и реших да приключа всякаква комуникация с него.

След известно време разбрах, че има нова приятелка, която е на 15год. (стана ми много смешно, помислих че се е побъркал, да бъде с толкова малко момиче, а и не мислех, че е такъв човек, все пак той беше на 27год.). Но по интересното в моята история, е че и до ден днешен изглежда с него не сме се разделяли. Въпреки, че тотално го бях игнорила след като постъпи така, а и факта, че е имал нещо с другото момиче дори и докато е бил с мен, просто ме огорчи много.

Но той не спираше да ми звъни, ако не му вдигна все намираше начин да ме намери и да се видим, и така аз влюбена и наранена позволих това - излизахме, всико беше както преди, целувките, срещите, заниманията, интересите, нещата които правехме заедно (само без секс, позволих си го само веднъж и това ще е грях, който може би ще нося цял живот, защото все пак не постъпвах честно спрямо момичето с което е вече година и половина и която го чака да се прибере след като е бил с мен).

Толкова го обичам, а вече не мога да живея с тази любов, да се чуваме всеки ден, да се виждаме, да ми споделя проблемите с нея, аз да го утешавам, да го съветвам как да се държи с нея, какво да и подари и т.н. Аз не съм му любовница, дори и приятелка май не съм, само отдушник за чувства.

От две години живея с надеждата, че един ден просто ще бъда наистина с него, пропуснах толкова шансове, защото той винаги е бил фактора който ме е карал да се надявам на неговата любов, на неговите ласки и това, че ще се върне, ревнуваше дори и леко от обожателите ми и ми го казва и това е - надежда. Всеки ден се питам, защо след като " не може без мен" ме остави, защо ме търси, какво иска от мен ? Каква игра играе?931

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: f66981bfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми ти си му успокоила съвеста ..ето не му се сърдиш ,обръщаш му внимание ,даваш му съвети ..значи всичко е наред ..той си живее живота ..не смятам че между вас ще има някакъв шанс ..той с теб е приключил ..за да приключиш и ти и да продължиш напред по добре го игнорирай ..изживей си мъката ,изчисти съзнанието си и намери човек който ще те оцени такава каквато си ..и няма да бяга след някакви ученички ...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f60a654f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам защо, но като ти прочетох историята ми се насълзиха очите ( а не съм от най-чувствителните ).. Много ме докосна и се поставих на твое място.
Не съм била в подобна ситуация и надявам се да не бъда, и няма как да ти дам кой знае какъв съвет.
Наистина не знам този мъж какво точно иска, много ми е странно.

Явно ти си онази сигурната, добре познатата, добрата, тази която винаги ще помогне, винаги ще вдигне телефона, ще изслуша проблема. Кой не иска да има такъв човек до себе си? Щом толкова време не си е отворил очите и не сте се събрали по онзи начин, по който сте били.. едва ли ще се случи.

Виж, как си минава времето.. а ти какво правиш? Стоиш на едно място. И дигаш телефона? Какво точно искаш? Запитай се.. Нали казваш, че си разумна? Така, както се описа доста си приличаме по характер. Защо позволяваш всичко това? По-добре наистина приключи всякакви връзки с него.. да те търси, да ти пиши, ако иска серенади да ти прави - дай му пълен игнор, но не за 3 дни или месец, за много..
Ще ти е трудно, но може и през това време да го забравиш, да срещнеш някой нов.. Може през това време той да се осъзнае, да осъзнае какво е изгубил.. Често се случва.

Ако продължаваш така ще изгубиш много време и нерви, а те не се връщат. Нали не искаш един ден да се обърнеш назад и да съжаляваш, а нищо да не можеш да направиш?

Каквото и да решиш ти желая успех и дано да позволиш на някой да те обича истински и да ти даде всичко, което заслужаваш.

Mrusnellka

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cdeea03b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Oная е била лесна и затова сигурно е тръгнал с нея, просто той все още не знае какво иска от живота. на 27 години и да тръгне с некаква на 15 години (и тя неориентирана в живота, и освен секс, друго не знам дали може да му даде, все още неопитна в живота) и е зарязал теб, а ти си, както казваш добра и ориентирана вече в живота, имаш си цели и като цяло си човек на място.

Не знам той какво иска, и защо не вижда тази подкрепа която му даваш, и просто май все още си обръща внимание на външната красота, а не на вътрешната. Защото ако беше обратното, нямаше да тръгва със оная малката. За човек на 27 години, това е излагация.

По-добре го забрави и си намери човек който знае какво иска, защото 27 годишен да тръгне със 15 годишна.. това е неориентиран човек. Не ти трябва такъв, остави го да си ходи с тази с която си ходи. Ти заслужаваш по-добър. :)
Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker