След 6 месеца, още обичам бившата си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След 6 месеца, още обичам бившата си!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1186 пъти
На 21 съм, тя е година по-голяма. Бяхме заедно 3 години. Преди нея не съм се влюбвал и не съм си харесвал някое момиче по-силно. Когато я срещнах тя имаше гадже и не съм се месил, той живееше в чужбина, но се влюбих от пръв поглед и бях сляп за всяка друга. Просто се видяхме и не можех да откъсна поглед от нейните омагьосващи зелени очи. Живеехме в родния малък град. Скъсаха в крайна сметка. Престраших се да й пиша, станахме приятели и 2016 се събрахме. На бала ми беше първия път, с нея, също така се забавлявахме много, имам най-хубавите спомени. После лятото. Отидохме да учим. Връзката ни беше хармонична отвсякъде и двамата сме правили компромиси и нямахме много спорове. Това до април тази година някъде. Когато за месец връзката ни просто беше унищожена до основи. Април забелязах рязка промяна в нея. Започна да ме критикува за щяло и нещяло, все аз бях кривият. Беше решила, че лятото ще отиде на почивка, за пръв път сама с приятелки, за да се разведри малко, но каза, че ме обича и няма да се разделяме. Аз бях ОК с това. И изведнъж в края на май ми каза, че не си подхождаме ей така от нищото. Е историята е по-дълбока, оказа се, че има замесен друг. А и баща й не ме харесваше и накрая, колкото и тя да го игнорираше и нареждаше, явно го е послушала него, защото той победи. Молих се като куче, унижавах се както никой мъж, никой човек не трябва. И накрая я виждам, на втората седмица от нашата раздяла, качила снимка с нейната “любов”, така беше написала. Аз влязох в болница с нервна криза. Тя не дойде и да ме види, а знаеше. Даже е разправяла насам-натам като хвалба, че заради нея съм се поболял. За няколко месеца са се разкарали с господина (той е от друг съседен областен град). Изпитвах страшна омраза в началото, тъга, всичко негативно. После празнина. Толкова много нейни подаръци останаха в мен и всеки път като ги погледна - умирам. Сега ми остана разбитото сърце. Всеки път като започна да общувам с ново момиче се връщам към нея и просто ги отблъсквам. За 6 месеца освен първоначалната силна мъка и шок друго не се е променило. Обичам я още! Но никога повече не мога да й вярвам. Затворен съм в лабиринт, който сам си изградих. И знам, че звуча като лигльо и има много по-важни неща, но повярвайте ми 3 години в добро и зло, първите ми усещания с жена... няма как да забравя ей така. В момента да ми предложат най-красивата на света, ще я върна и ще кажа, че си искам моята! А не малко момичета се въртяха около мен и след това. Какво да правя, хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: ec9399dadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на психолог/психиатър, щом като сам описваш, че си в лабиринт. Няма нищо страшно в това.


Гея от Корея

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5a9e968b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай си време, Авторе. Времето лекува.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a6e5f2438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Три години не изчезват бързо. Хората забравят за година и нещо стара връзка. Това, че се е хванала с някакъв и се показва с него из мрежите нищо не значи. Ще се разпаднат, на това му се вика rebound relationship.
Излизай, събирай се с хора. Изхвърли снимки, подаръци, всичко. Не ходи сам където сте били заедно. Изтрий телефона, блокирай профила и я махни където я снимаш. Не и следи профила или през неин приятел.Помоли общи познати да не говорят за нея. Далече от очите, далече от сърцето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0ce07b4bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много драматична ми се струва този ситуация, отделно че тази девойка явно никак не е стока, щом скача от пишка на пишка.
Първо е имала приятел с който се е разделила и веднага се е хванала с теб, след това по същата схема тя си е намерила друг и сега ти си потърпевш. Очевидно това е начина по който тя действа и едва ли ще се промени.
Не си струва да го преживяваш толкова, излизай с приятели, ходи по заведения, не се изолирай вкъщи анализирайки евентуални грешки, които може да си допуснал. Започни да излизаш с други момичета, не се надявай пак да си с нея, защото дори и да се съберете, тя рано или късно пак ще те разочарова. Не я търси и се дистанцирай от минали спомени. Не си губи времето с глупости, бъди умен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 94eea52ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хвани се за косата и се издърпай.
Може още много дълго да я обичаш и да си обсебен от нея, но животът продължава. Не казвам, че утре вечер трябва да се влюбиш и да я забравиш. Просто, не се закопавай и живей-учи, работи, излизай, прави секс. Обичай се и си цени твоя личен живот и младост.
Гарантирам ти, че това момиче няма да ти е единствената любов, може да има много. И различни. Не е и задължително, ако обичаш някого, да можеш да имаш общ живот с него. Две различни неща са.
Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4c78df5337
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо не можеш да направиш, щом тя вече не иска да е с теб. Тръшкаш се като дете за любима играчка - искам си момичето... Тя е минало, история, приеми го. И вече не е твоя. Толкова е била и преди, щом те е зарязала. Спри да се вайкаш като някоя женка и се стегни малко. Така е трябвало, така се е случило. Незаменими хора няма. Един ден ще се чудиш на акъла си. Хората се срещат и се разделят, нищо по-естествено, връзките като всичко друго се изхабяват, колкото и дълги да са и колкото и да обичаме и да си мислим, че ни обичат. Направил си грешката да се поставиш в зависимост от един човек, да го направиш център на живота си, вместо в центъра да си самият ти. Приеми го като житейски урок и си направи извод за в бъдеще. И е тъпо да оставиш миналото да ти затрива настоящето, да отблъскваш момичета, които те харесват, докато тя си прави кефа с друг. Сори, знам, че те боли, но истината е неприятна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b2af858d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като за начало не се насилвай толкова да харесаш някоя. Имал си тригодишна връзка, обичал си и е почти невъзможно за кратко време да се влюбиш в друга. Това е нормално, не си луд, не си и лигльо. Ти си човек, емоционално същество си, загубил си нещо и сега те боли. Не си пчеличка, че да скачаш от цвят на цвят. Успокой се. Излекувай си раните, постави си цели за изпълнение и не се притеснявай за любовта. Обичаш я още, защото си я обичал истински през цялото време. Вероятно винаги ще я обичаш по някакъв начин, но няма все да искаш да си с нея и няма да я идеализираш.

Изхвърли или прибери някъде вещите, които ти напомнят за нея. Вероятно не си готов да изхвърляш, но поне вземи един кашон, в който да събереш всичко и го прибери в мазето. Не ти трябва да гледаш тези вещи, те само затварят порочния кръг, в който се въртиш. Започни да се разхождаш повече и да отделяш време на приятни занимания. Излизай, сериозно. Ще се изненадаш, но така човек има време да се усамоти, да се върне към себе си и да помисли на тишина. Хващаш се и ходиш по 2-3 км безцелно. Когато те връхлетят спомени- пусни си филм, излез с приятели, отиди да тренираш или да рисуваш. Знам, че в такива моменти искаш да останеш у вас на тъмно и да се депресираш, но това няма да ти помогне. Колкото по-пасивен си, толкова по-дълбоко ще потъваш с болката си. Можеш да се консултираш с психолог, да си излееш мъката и да чуеш някоя мъдрост. По същия начин можеш да споделиш на приятели или да си изпишеш мислите на лист. Животът ти не е свършил, не се отказвай, прави разни неща, а не мисли само за загубата и болката. Сега ти се струва невъзможно, но ти ще се влюбиш отново, когато си готов и ще е също толкова красиво.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c2222e1abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 21 години и вече си едва ли не болен от любов? Ей, момче, я си гледай живота и не изпадай в сантименти, никоя жена не заслужава да си хабиш от енергията за нея. Ех, ако може след години да поговоря с теб на тази тема...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dc0d7b6618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сестра ми ходи 5 години с бившият си. 5 години на разбирателство и хармония и почти без противоречия. Планираха даже свадба. После той изяви желание да учи и се премести в др град. Съответно всеки ден се чуваха и си казваха колко си липсват и колко се обичат. След 3 месеца по този начин, той й звънна един ден и й каза, че не я обича вече и, че си има друга, бившата му, която явно е била и явила желание да се съберат. На сестра ми й отне 1 год да се съвземе, а сега не дава и 5 пари за този.
Ако искаш да си нечия изтривалка, продължавай да се надяваш, пък може и да се съберете. Но е много тъжно, колко ниско се оценяваш, да позволяваш на някой такова отношение към теб. Дори ще си позволя думата "жалък", само чакаш да ти подхвърли нещо, че да захапеш. Никой не уважава такива хора, ако уважение не е нещо, което цениш, няма да имаш проблеми. Ще й погалиш егото още повече, ще знае че с теб може да се държи както си поиска, защото в нейните очи ще бъдеш зависим от нея. Ще се разхожда със самодоволната си усмивчица, докато ти ще се надяваш на всеки изблик на нежност и близост, така както едно време сте били. Накрая, момата ще намери друг бодала, а теб пак ще те отешаваме и ще се опитваме да разплитаме мистерията тук.
Веднъж курва, винаги курва! Както ти казаха отгоре, няма незаменими хора, ти си си втълпил, че е незаменима. Ако това ти е еталона за жена, направо ми е жал за теб. Не си я забравил по твой избор. Защо пазиш боклуците, които ти е дала? Купи си боксова круша и си изливай гнева там, ще ти подейства и на самочуствието. Надуваш музиката и удряш. Разговаряй с приятелите си и кажи после дали има и един, който да мисли, че тя си струва всичките нерви. Живота ти не е свършил, а депърва започва и сам няма да останеш. Чети книги, развива се и си гледай твоята работа, оная мърла нека си говори каквото желае. След 2 седмици да си показва новият, е голямо неуважение. Колелото се върти, сега ти си долу, но това е временно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3d2a82123b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората, които коментират годините, явно не са наясно, че е до човек първо. Хората, които обичат силно, обичат така на 12, на 20 и на 120.

Авторе, минава. Абсолютно всичко на тоя свят. Спомените избеляват, забравяш дори какво си изпитвал към даден човек. 6 месеца е нищожно време, за хора, които чувстват много. По-скоро година и 6 месеца, две... ама всичко се оправя. Вади си поуките от тая случка.

Братан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker