Връзка с психопат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с психопат
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2580 пъти
Някой има ли успешна връзка с психопат, как успявате, то и психопатите са хора въпреки всичко, може да има успешна формула някаква? Много жени имат връзка с психопат но не го осъзнават, не всички са начетени,с висока обща култура или завършили Психология все пак. Психопат няма да обяснявам какво е има си гугъл за тази цел. Благодаря предварително, моля да ми одобрите поста. За една приятелка питам че мъжа и е психопат ама тя не знае нали, засега де, а са от 9 години заедно. Блажени са вярващите в истинската любов и светлото бъдеще ...с психопат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 28b191d907
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айдееее, поредната история за психопати. Много жени били с психопати...
Тези психически разстройства ги лепкате на кой ли не.
Това нещо "психопат, социопат и тн." заболяване може да го определи само психолог или психиатър. И това след щателен преглед, тестове и тн.
Сега пак прочитам темата, беше я пуснала преди няколко дни, горе-долу същата. Престанете вече да пълните сайта с вашите простотии.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2d1115a6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма и да разбере, но по интересно е ти как си разбрала? Психопатите са хора на крайностите и тяхната същност се проявява изключително рядко и винаги с огромни последствия. Трябва да си природно интелигентен, много начетен и изключително интересен и търпелив човек с огромна душа. Сложна личност

Психо

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ed9d3b2cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не, няма успешна връзка с психопат, но партньорите им развиват съзависимост и рядко напускат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d6c5a7b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на 'приятелката ти', че има 2 избора. По-точно три. Да зареже психопата, щом се държи като психопат. Второ: и тя стане психопат. И трето: защо 9 години е с психопат??

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f9d234eab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като психолог да кажа, че ми звучиш...психопатски, авторе...

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f678779a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ей всеки втори е психопат според вас, да ви имам общата култура. Внимавай, че те психопатите често са супер интелигентни и с уникална интуиция, да не гледаме криминале по новините :ДД.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fe9bc69a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма формула, която да показва кога или как една връзка може да е успешна, още по-малко при наличие на психопатия.

Има случаи на такива взаимоотношения, единични. Имаше британски документален филм за подобни изверги със силни нарцистични наклонности, такъв един се бе заселил в онази дупка FYROM (или Северна Макарония, все там), дори имаше връзка (доколкото може да се определи като такава) със себеподобна.
Имам нещастието да знам за (без да познавам лично) един друг такъв урод, който има женица, дечица и сладки внучета, но само като фарс: наркотици, кражба, сексуален тормоз, липса на какъвто и да е помен от съвест, това седи зад кулисите.
"Връзка" с такъв паразит е условен термин. Не е любов, а чиста употреба с дадена цел. Каква, защо, докога, никой не знае. Може и да потръгне, вероятно няма.

А и диагноза като антисоциалното личностно разстройство (клиничния термин за познатия всекиму "психопат") изисква доказани и трайни поведенчески проблеми от ранна възраст, заедно с резултат от тест като PCL-R. Това се прави само с документирани свидетелства и с психиатър/психолог, обучен в употребата на такава психометрична скала. Иначе всеки втори стана психопат напоследък.

Не на последно място, адресирай тази неграмотност, ако си толкова начетена и културна. "Психология" не се пише с главна буква по средата на изречението, за разлика от името на търсачката "Гугъл". Пред "че" и "но" се слага запетая, а след запетаята се натиска шпация (space), когато пишем на клавиатура.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 67e67c134b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Категорично смятам, че всеки човек на планетата, малко или много, има психични отклонения. Да психопатите са вече хора с по голям проблем, но причтелката ти също има своите отклонения и щом 9 години го търпи значи и нейните не са никак малки. Щом пък ти си й приятел.... сам си прави извод.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 009c0bcd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човеко, такива дето имат избор да бъдат при по-добър и разбран мъж, а не отиват при такъв, не са за съчувствие. Или са глупави и не виждат, или това просто си им харесва и са на един акъл. Защо да те е яд? Едно време и аз съм се чудил, как избра един тотален глупак, но днес вече разсъждавам по друг начин. Аз съм се отървал от нея, не тя от мен. Да не си някоя майка или баща, сестра, приятелка на въпросната? Оставете ги да си трошат главите. Ревете за разни глупаци и глупачката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b66b9fdfd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това за "една приятелка питам" много ми хареса. "Успешна" връзка естествено, че не може да има. Може да има нещастна връзка и да стои заради децата примерно или заради нещо друго. Той ще проявява пълно незачитане на нейните нужди, а неговите ще ги издига на пиедестал. А ти защо реши, че човека е психопат? И да е, не е гаранция че ще го зареже. Оставам с впечатлението, че си мъж и искаш да ги разделиш? Пробвай с някакви компромати - снимки с други жени, снимки от казина или някви други кофти работи. После ги пращаш анонимно по пощата и уж случайно й пишеш в последствие да се видите или пък се оказвате на едно и също място и ти се явявяш в ролята на спасителя :D После тя се хвърля в обятията ти и заживявате щастливо до края на дните си. Предполагам нещо такова търсеше като съвет?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0755a9ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Такива хора са за лечение или директна евтанация, като я пречука някой ден пак ше те питам ок ли си с връзката им

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0da5691683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   За една приятелка питам: В гугъл пише ли, че психопатията се диагностицира от специалист? И колко трябва да си нормален, за да си години наред с психопат? Аз такъв човек не познавам, но съм имала връзка с емоционално нестабилен човек и превърна живота ми в ад. А за психопат и то 9год... значи ''приятелката'' ти е Мазохист!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 899a6deedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не виждам смисъл в 'успешна връзка с психопат', при наличие на много други нормални мъже подходящи за успешна връзка. Има ли жена, на която да й е притрябвал психопат до нея!?
Аз почти перфектен мъж трудно бих 'търпяла', за психопат да не говорим. И между другото, има и жени психопати, не са само мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 38ef91a0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   автора съм: извинявам се за граматичните, лексикални, пунктуационни и др. грешки но не ми е приоритетно това. Трябва ли да един психопат да е диагностициран че да си мисля че е такъв като е очевидно и се е доказал с времето. Пък и те никога не биха се приели като такива по скоро теб биха обвинили в същото. Пък и по принцип психопатите си изглеждат съвсем нормални хора, но са актьори в живота и трудно ги разбираш ако си нискоинтелигентен и вярваш в доброто у хората. А В ТЯХ НЯМА НИЩО ДОБРО УБЕДИХ СЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Това са психични отклонения, нелечими....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9dfab7c2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ааааа, ето пак самоизтъкването на авторката. Значи психопатите трудно ще ги разбереш ако си НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН. Но ние виждаме, че щом авторката е разбрала, че мъжа на нейна приятелка е психопат значи нашата авторка е ВИСОКОИНТЕЛИГЕНТНА. Този факт тя винаги го е изтъквала в нейните истории. Така е, всички грандомани са високоинтелигентни. Авторке недей да изтриваш този коментар.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker