Самотата ме убива всеки ден! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата ме убива всеки ден!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1323 пъти
Здравейте на всички в този сайт. По принцип на тук съм писал теми преди години, но поради други проблеми. Та малко за моя проблем. Момче на 20 години съм и никога през живота си не съм имал приятелка. Правил съм секс с една съученичка в 10 клас. От тогава нито секс, нито приятелка. Студент съм втора година задочно, взимам си всички изпити с отличие, освен това и работя паралелно с ученето си изкарвам собствени пари. Семейството ми е заможно, винаги ме е подкрепят с каквото могат - съвети, пари какво ли още не. Не ме притискат за нищо. Имам собствена къща подарък от дядо ми. За абитуриентския бал ми я преписа, но не живея в нея, защото няма с кого. Чувствам си адски самотен. През април месец си купих трета кола откакто съм взел книжка. В буквалния смисъл на думата имам всички материални блага - пари, собствена къща и кола.

Като човек съм изключително добър, красив (не искам да звучи нарцистично, но се харесвам на външен вид, нямам забележки), излизам по дискотеки, имам приятели, колеги в университета, както и в работата и отвъд тях. Но, уви, пак оставям сам.
Просто усещам, че никоя не ме забелязва, не ме харесват, ли не знам. И на срещи съм ходил с момичета, пиша им инстаграм и месинджър и пак нищо. Събирам се по банкети, ходя на дискотека, барове, винаги съм душата на компанията. Не мога да кажа, че имам приятели, но все пак има хора, с които излизам макар и по- рядко. Не пия и не пуша.


В последно време мисля, че изпадам в депресия. Нито ми се спи, всяка нощ бродя като сомнамбул из стаите на апартамента, мислите, че ще умра сам като куче ме измъчват и не ми дават и секунда покой. Нито храна ми е вкусна, ям по задължение. Понеже вкъщи повечето време съм сам мислите, че ще умра в сам още повече ме измъчват и гледам да не се заседявам много вкъщи, а да съм сред хора, за да се разсейвам. Вечер преди лягане ми се плаче. Гледам моите набори имат си гаджета, возят си ги в колите, а като карам моята кола на дясната седалка отново е празна и на нея стои самотата. Какво от това тогава, че съм дал собствени пари 6000 лева за кола, като вътре се возя само аз? Какво от това, че дядо ми подари чисто нова от него обзаведена къща, готова за семейство с деца. Понякога материалните блага са нищо, искам ЧОВЕК ДО СЕБЕ СИ! ХОРА, НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!!! В последно време се пиша на работа да работя до късно вечер, не искам да си прибирам вкъщи, постоянно в главата са ми мислите как повече никога няма да правя секс и как ще умра самотен. И от къщи не излизам много вече както преди, вкарвам колата в гаража и от смяна до смяна на работата съм си все вкъщи с моята приятелка самотата.


Моля Ви, дайте ми съвет, но не и свързан с това - "Отиди на дискотека, фитнес или пиши на някоя" всичко това вече е изпробвано и не работи. Благодаря Ви предварително! Желая ви приятно изкарване на коледните и новогодишните празници, бъдете с хората, които обичате, то се знае още от сега, че на Коледа ще празнувам с нашите, а вечерта пак ще плача в леглото, гаснейки в сянката на самотата всяка нощ! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7162c598b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те как ти е, самата аз съм се чувствала така. На 21 съм. Не бих ти дала съвета да търсиш по дискотеки, защото и аз самата не бих търсила партньор за сериозна връзка от дискотека. Някак си несериозно ми изглежда. Начините, които аз съм пробвала и са имали успех са следните:

1. Чрез компания - самата аз не мога да се нарека общителна, но пък се е случвало да попадам в различни компании, които са организирали събирания в някого или просто по друг начин са ме запознавали с тяхни познати и приятели и се е случвало да се харесаме и да станат нещата. Сменявай компаниите, не казвам да ги зарежеш старите!!!, а да направиш разнообразие. Излизай с разнообразни хора на разнообразни места. Разшири интересите си, поинтересувай се от неща, от които не си се до момента, за да имаш повече общи теми с всякакви хора. Помага.

2. От училище/университет. Ако има някакъв начин, мини на редовна форма, за да можеш да имаш досег до повече хора. Много хора срещат половинката си именно в университета. Случвало ми се е по този начин да се сближа с някого и да станат нещата. Постоянно срещам хора, различни курсове, специалности. Сега в момента също си харесах едно момче от магистратурите, ще видим дали ще стане :D. Не бих ти дала съвет да търсиш от работа, защото съм на принципа "Там, където си вадиш хляба, не си вади оная работа", но пък някои хора и там намират късмета си.

Общо взето най-важна е социализацията, но живата такава. Не одобрявам социалните мрежи, защото там всеки се представя, за когото си поиска и на живо се оказва съвсем различен и просто при мен специално не са се получавали нещата. Много рядко да ми се задържи познанство от интернет. Предпочитам живия контакт. Остави ги дискотеките, заложи повече на домашни събирания, предварително се интересувай дали ще има нови момичета, но тактично, да не те усетят. Аз така правех и имаше успех :D. Друго нещо, което може от една страна да е трудно - не показвай до каква степен си се отчаял от положението. Жените обичаме по-уверени мъже. Не бъди негативен, не обяснявай веднага колко много искаш сериозна връзка и такива. Опитай се да си пресъздадеш имидж на мъж, на който не му липсва всъщност женското внимание. Винаги се усеща, когато един човек е отчаян, важи и за мъже и за жени!! Млади хора сме, съвсем естествено е да не искаме да бъдем сами и да искаме любов, внимание. Но е много важно по какъв начин ги търсим. Важно е да подредим приоритетите и изискванията си относно това какъв човек търсим и да имаме реалистични изисквания. Може би търсиш грешния тип момичета? Помисли и анализирай всичко. Когато сме в повтарящи се ситуации, има винаги причина, която стои и чака да я отрием, за да я коригираме!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3fd11e710d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи си куче.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 17d723e675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ако смърта на близък човек е неочаквана-как се приема това
50 годишна сама без деца без приятели

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fde8aa5d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въх, тука само красиви и богати хора, дето не могат да вържат и едно пиче. Мхм...

Кога мармотът ще започне да си играе със станиола?



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 584aead729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами щом мислиш, че си красавец, а в същото време нямаш обратна връзка от околните за това твое мнение, значи може би не е вярно. Или пък си в неподходяща среда.. или има нещо в характера ти. Може би, това че имаш пари до някаква степен те кара да се чувстваш по-горе от другите, но в същото време да компенсираш с това други твои недостатъци. Каквото и да е, по-важно е да се развиваш като човек. В общуването и т.н.
Възможните причини са хиляди и едва ли някой ще може да те разнищи с няколко реда написани. Остава ти този някой да си самият ти.
Освен това самотата понякога е полезна.

Моят съвет е да предприемеш някакво пътуване щом имаш пари. Примерно по пътя на Сантяго или там където искаш. В интернет има сайтове, в които можеш да намериш и спътник/чка. Пътуването понякога ти помага да погледнеш на ситуацията от страни. Доста често смяната на средата носи нови хоризонти, за които не си предполагал, че могат да ти се случат.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5ca7257254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: Благодаря на номер 1 за ценния съвет. Забравих да спомена в написаното по - горе, че съм влюбен в едно момиче от моя квартал. Живее на няколко минути от моя блок. С две години по - малка е и учи в гимназията, в която съм завършил средното си образование. Скоро, т. е до седмица две съм решил да й пиша и ако в по - напреднал план си допаднем, ще я поканя на кафе, ще й купя нещо, ще направя всичко възможно да я имам. Но ме е страх да не ме отхвърли като другите или да ме блокира от профила във Фейсбук. Страхувам се да не ме отхвърли, наистина ще дам всичко от себе си ш този път.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b536f1c503
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имам едно разсъждение по въпроса. Когато нещо стане фикс идея, то не се получава. Т. е. момичета може би усещат, че си едва ли не " отчаян". Не искам да те обидя. Не го мисли толкова, дай го по- лежерно.
Една идея- тръгни на йога, ще ти хареса, и е пълно с млади и готини хора

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5ca7257254
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора: Днес писах на това момиче, което харесвам, но така и отново ударих на камък - не ми отговори. Дори не го прочете. Ясно е, че надежда за мен вече няма. Иначе ви благодаря за съветите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 05f311eca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичето което харесваш като нищо си харесва някой съученик от гимназията в която си учил.. (между другото не ми хареса как се изразяваш за нея, тоест би и купил нещо, за да я имаш. Виж сега, те хората не са домашни любимци, че да ги "имаш" туко-тъй... )
Иначе съвета ми е-чупи се от Бг. Наистина най-добре ще е да отидеш в чужбина. Най-вероятно тук средата в която се намираш не е подходяща за теб... А и смяната на обстановката ще ти се отрази благоприятно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker