Защо момичетата си падат по лоши момчета? Трябва ли и аз да стана такъв, за да имам успех - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо момичетата си падат по лоши момчета? Трябва ли и аз да стана такъв, за да имам успех
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1520 пъти
Пиша в този сайт преди Коледа с надежда, че Новата година ще бъде по успешна за мен във всяко едно отношение.
Аз съм на 23 г. студент и вече съм с две провалени връзки. Почвам да търся вината в себе си както на физическо, така и на психическо ниво. Не съм дебел - висок съм 1.80 - 72 кг. Да съм супер красавец не съм, но мисля, че не съм и грозен. Сега пенисът ми е с размер от 13 см., така съм се родил и това не мога да го променя. Сексуално активен съм и то достатъчнж за възрастта си. Не съм психопат. Не притеснявам никого, ако нещо не му е приятно. С приятелките съм се отнасял с грижа, уважение и обич. Не пия, но пуша или по точно припалвам. Работя почасово. Родителите ми също ми помагат, но не са богаташи. Във връзките ки с момичетата, когато сме излизали аз сэм поемал разходите. Не съм стиснат по природа. Много бърборя, борборан съм, такъв съм от малък. Интересувам се от кино, изкуство, история, политика не съм някакъв тапанар или простак. Какво друго? Не знам...
Две сериозни връзки и два провала. С първото момиче бяхме ученическа любов. Заедно дойдохме в София с надежда да вървим напред, но тя ме изостави заради друг понеже се влюбила в него. Нали всички казват, че на женско сърце не може да се заповяда. Сега тя работи на две места, за да го издържа, а той се шляе по игралните зали. Задлъжнял е, взел е пари от кой ли не, а тя бачка, за да връща заемите, но явно на нея това и харесва.
Започнах връзка с второ момиче, допаднахме си взаимно. Имах надежда. Бях мил, нежен внимателен и накрая тя ми изневери с един квазимодо, което даже не желая да коментирам. Тя рева, прави сцени, но аз бях неприклонен - скъсахме.
Добре, къде бъркам? С какво съм по лош от другите? Развих комплекс. Да не би да е за размера на пениса ми? Сега колеги ми разправят, че колкото повече угаждам на една жена, толкова по зле става. Трябвало с нея да се държа като с кучка. Те обичали отрицателните емоции. Е, добре де това ли е начина? Мойте родители са женени от 25 г. и аз не съм бил свидетел на такива сцени. Още са заедно обичат се, правят секс, помагат и на мен и сестра ми. Ама ще кажете - те са друго поколение. Е, човешките отношения на поколения ли ще ги делим, няма ли непреходни цености?
Желая ви весели Коледни празници и щастие.
Христо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1fea7ab8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не прави. Живей си по същия начин - ценности, които явно не са твои няма да те направят щастлив.
2 връзки си имал - не е края на света и не са доказателство за нищо.

Само може да се замислиш с това поемане на сметките, щото все пак ти не си богат и не намираш парите по дърветата.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a3d1a34b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако станеш и ти лош, няма да си щастлив, защото ще се напрягаш да играеш роли. А и най-вероятно ще изглеждаш нелепо и смешно в чужда кожа. Дори и да забършеш някоя, тя няма да е такава, която би ти допаднала, щом си пада по лоши.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80fff0f2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм бил в същата дилема. Промяната не е толкова лесна колкото изглежда. Ако човек не е възпитан от малък с подобни ценности на "лошото момче" после няма как да ги развие лесно. Пробвал съм се да се правя на лошо момче и да - действително имах по-голям успех с жените, но същевременно не се чувствах в кожата си, не бях верен на самия себе си. Пробвай просто за експеримента, но според мен няма да ти допадне, а ако пък ти допадне - няма лошо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 152519da72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче почти на 20. Поне за себе си мога да кажа, че не си падам по лоши момчета. Не ги искам ни за приятели, ни за гаджета. Харесвам такива като теб, аз също не мога да разбера обществото или по-скоро нашето поколение. Искам нормална и спокойна връзка, без изневери и скандали за глупости. Абсолютно не искам някой да се държи с мен като с кучка, това е отвратително и грозно. Според мен не бъркаш никъде, просто всички са станали боклуци и заради това такива като нас развиват комплекси.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c9824d92dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не обичат лоши момчета, а такива с елементарно самочувствие и увереност. Не знам каква е твоята субективна дефинция на "лош", защото никой не харесва de facto лоши хора (или поне аз не познавам психично болни, които искат да бъдат ругани, блъскани, ограбвани или претрепвани до полусмърт). Ако твоята цяла работа до момента е била да покажеш колко "добър" (балък) си в сравнение с някой, то резултатите не са учудващи. Връзката е игра на икономика: кой какво предлага и кой го търси? Ако ти искаш жена с удивително тяло, висок интелект, заможна, с висше образование и красива визия, бъди готов да даваш реципрочното, защото кандидатите няма да са малко. Обратното, ако критериите са ти по-надолу от калта, винаги ще имаш кандидатка. Каквото и за тебе да е "лош", ти не си такъв, не ставаш, батко, няма и да. Стани какъвто ти можеш да си: умен, чаровен, интересен, забавен, дружелюбен, все там. Ако искаш добри взаимоотношения:
1) развиваш себе си, защото не можеш само да искаш от партньора без да си нещо особено;
2) знаейки какво можеш и какъв си, търсиш жена като за тебе - ако работиш в кол център вероятно няма да се хванеш с холивудска актриса. Ако си безмерно красив, ще си хванеш сходна. Ако си четирикрак с два носа, винаги ще има нещо в цирка.

Така че стига си се самосъжалявал, действай. Не е толкова трудно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9ce2fcbf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мъж съм. Моят съвет е да бъдеш себе си , не се е родил човекът, заради когото ще трябва да се променяш. Може би трябва да си една идея по-твърд с жените - да не им угаждаш толкова - те приемат това като слабост, но това не значи, че трябва да си лошо момче, да не говорим, че и то повечето не са такива, а се правят. Но, нали знаеш - не шарките правят тигъра :) Спортувай за здравето си, учи се и работи, не давай да ти се качват на главата. Жените трябва да се резултат на начина ти на живот , не самоцел. Винаги, когато някоя жена тръгне да говори да истински мъже се сещам за “Ако“ на Ръдиард Киплинг :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 512bdb3707
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз си падам по умни момчета с образование, възпитание и морал. Да не изневеряват и да не затварят кръчмите. Да не се забъркват в неприятности.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 69312daf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 4 и номер 7 къде сте? Криетв ли се? Аз съм в долу горе същото положение като автора и не намирам такива като вас... всички искат само да "затварят кръчмите" и това е...
Авторе явно не сме доста такива шматки(не го казвам с лошо)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 992851cb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз лично не си падам по такива. Не обичам да ме разиграват, нито обичам пиенето, изневерите, пушенето, купоните. По лоши момчета си падат жени, които не знаят какво искат. Аз харесвам умни мъже. Добри, грижовни, да ти стъпват в положението, да не се сърдят и да не чакат на готово, да се разбираме, дватама да правим компромиси. Всяка свястна жена иска до себе си мъж, който да я обича. Остави ги тези лоши момчета. Бъди себе си, това е най-привлекателното. За една жена, която те обича и цени, размера, парите и други глупсоти не важат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b71d1e92a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На първо време ни впечатлява увереността на един мъж, а не неговата "лошотия". Разберете го това най-накрая.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 512bdb3707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз освен, че не харесвам лоши момчета и нямам и приятелка, която да харесва. Чувала съм, че някои момичета си падат по лоши, но не познавам такива. Чувала съм, че колкото по зле се държиш с едно момиче, толкова повече се влюбва в теб. За мен такива момичета са празноглави и не бива да съжаляваш, че си се отървал.
Случи ми се веднъж един мъж да ме хване за косата за да ме сплаши, понеже изревнува. Е, това ми беше последната среща с него.
Та гледам им аз образованието и професията. След това гледам как се държат с другите хора. Някои мъже се държат зле с другите хора, но много добре с мен, тъй като ме свалят и искат да се представят добре. Е, не им се получава. Гледам и от какво семейство са, дали родителите им са интелигентни. Въпреки, че никой не си избира родителите и тук бих направила компромис, ако човека по всичко показва, че си заслужава. За незаконни занимания абсурд, въобще не общувам с такива. Боксьорчета, емемейци, футболисти и тн спортистчета също не ми покриват критерия, поне не съм срещала такъв, а може да има някое добро момче. Но пък не отговаря на първото изискване да има добра професия и да е образован. Такива, които шофират безотговорно, бързо, не спазват закона също отпадат след първата среща. И ако отговаря на условията до тук бих му дала шанс за среща. За връзка вече трябва да показва и други качества, като да е грижовен и мил, забавен, да може да се разчита на него, да не е мързелив, да се оправя в живота не само финансово, ами всякак. Хубаво е да е уверен и да има самочувствие. Аз се старая да му поддържам самочувствието на ниво, особено ако го усетя неуверен.
За това, че трябва да е моногамен не споменах, а е едно от най-важните неща. Изневери, ревности и всичко, което ти влошава качеството на живота е абсолютно неприемливо.
Това е от мен, аз вече не излизам на срещи, защото срещнах моята половинка.
Не се отчайвай от 2 момичета. Вече са и много меркантилни, това е защото са глупави. Намери си умно момиче с морал. Има такива, аз познавам, моите приятелки са такива. Всички са красиви и умни и работят, не чакат от мъжете. И всички са обвързани. Гаджето на една моя приятелка ми сподели, че я е харесвал години, докато е скъсала с нейния, който я разкара доста грубо, а тя е прекрасно момиче, красива, добра и умна.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d8d1a14e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За твое успокоение пич, ще ти кажа, че 99 на 100 ученически връзки се провалят когато хората станат на по 19-20 години. Така че тази връзка изобщо не се брои.
Втора провалена връзка, голямата работа. Нали не е стотна.
Това са нормални работи, всеки втори на твоите години е с по няколко провалени връзки. По-добре няколко месеца с някой и да сте на "дравей- чао" отколкото да си с някой с години, да имате деца и тогава чак да се разделяте.
Това с "лошото момче" е супер клиширано и детинско. Като си на 16 и се правиш на някакъв си в даскало... става. Ама като навъртиш едни 25-30 години, тези неща са супер безсмислени и нелепи.
Другото клише е "бъди себе си" ама наистина работи. Просто ти няма как да избягаш от същноста си. Особено на тези години си вече един устроен характер.
Рано или късно някое момиче ще оцени нещата които правиш, не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 152519da72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До номер 8 : Аз съм номер 4. Не се крием :), но и няма да ни намерите по кръчмите и дискотеките. Или пък, ако случайно ни намерите, няма да ви направим впечатление, защото сме по-пасивни там. Поне за себе си мога да кажа, че не обичам да се забавлявам като останалите - предпочитам компания от 1-2 човека, разходки из природата, спокойните места като книжарници, библиотеки, уютни кафенета, кино, домашна обстановка. Не обичам навалица. За някои мога да звуча като монахиня :D зависи от разбиранията на човека.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e7d30803c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Трябва да си такъв, не само да имаш успех сред жените ами и във всичко друго. Иначе умряла работа...
Аз съм на същото дередже като теб и нищо не може да ме убеди в обратното...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 354a9dc17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13. : всичко което казваш е супер и за да уточня.. Аз също не обичам такива места по няколко причини - нито пия нито пуша и се напрягам когато всички около мен го правят и се лигавят.. И все пак не познавам жени като теб.. Дано някой ден срещна все пак :)
Авторе спри да го мислиш живей си живота и да не ти дреме.
Поздрави

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80fff0f2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 13: а как да ви намерим? (Сериозен въпрос) Явно в обществото има проблем - има нужда от начин за запознанства между хора, които не ходят по барове и не ползват тиндър...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 76d33968e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От 4 и 13: Ами и аз това питам, как да намеря такива момчета/мъже, защото срещам само идиоти и лигьовци без капка морал и елементарно възпитание.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d15065ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 11:
Изисквания до небето имала нашата. Да не е мма, футболист, боксьор, да има хубава професия, ама да има и самочувствие, да е добро момче.
Ти кво даваш бе? За тея изисквания кво предлагаш?
Кво предлагатв толкова, че сте се взели за принцеси?
Естествено красива ли си, или се мацотиш по 2 часа да прикриеш следите по лицето?
Интелигентна ли си, четеш ли, разиваш ли се, имаш ли цели, които не са да ск намериш богат мъж??
Жалка си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a1621d649a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Хей,18! По- кротко! Момичето ми изглежда съвсем адекватно. Интелигентна и умна е. Това е коз за изискванията й. Аз съм от мъжете, които такива самоуверени жени, със здровословна представа за една любовна връзка ме привличат неудържимо. Не харесвам шир потреба, с каквито е пълно навсякъде и мога да я манипулирам както искам. За мен тези жени са жалки, не, жени като номер 11.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d78a4b6c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   По лоши момчета, батки, гамени и ултраси си падат бандитките, разпоретините и оборотните за гдина, две или три момичета. Ако искаш да се презставиш пред такива девойчета трябва да можеш да псуваш, храчиш, блъскъш, да караш срещу знака и на червено, да друсаш и вече да си изчукал оборотните поне на два квартала или училища. Е, тази посредственост харесва ли ти? Идкаш да си в рорята на ефектен гъз- не мисля! Успех с модела!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f82108e738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   18, много точно, с няколко реда и директно им скри топката. Всяка оценка и отговор към теб ще е чист хейт, но не се впрягай. Колкото по въпросите в темата: Да, жените харесват нахаканите мъже! Обикновено са добри в секса и не са смотани. Женската логика ми е понятна. Има и един малък процент жени с примерни добродушковци. Това са тия жени от интелигентните семейства, научени да търсят интелигентни мъже, но те са и по закостеняли в мисленето. Има и дето се правят, че не харесват мачовци, но при тях по-скоро е принципът на киселото грозде, те движат с така наречените "развеждачи". Развеждачите са им само за разходки и заведения, а интимните им моменти са изключително скучни. Те са някакви кротки типчета, нямащи усет на мъжкари и пичове. Всяка втора средностатистическа жена си пада по мъже с хубава физиономия и развито тяло, с чувство за хумор,
решителен и безсрамен с добър подход и усет, но повечето си кривят душите и се правят на всезнаещи, а и много често отказват връзки с такива мъже. Отказват ги от тъпотия или слушат съветите на разни свои приятелки. Толкова са тъпи, че като попаднат на мечтания мъж се отказват от него, понеже имат някаква много крива логика, че хубавците били бройкаджии и манипулатори. Бях с такива мацета, но явно имат много ниско самочувствие, щом се отказаха от връзка с мен. Защото аз и да се побъркам от мислене цял ден, кусур няма да си намеря сам. Имам почтенност и доблест, чувство за хумор и добра външност. Стабилно излъчване и приятен за общуване според всеобщото мнение. Няма как проблемът да е в мен. Понятни са ми тия простотии. Само допълвам, че около софийският университет, всеки по едър със суичър и навити ръкави е обиран с поглед от студентките. Тежко се съмнявам, че не харесват лоши типове. Айде със здраве.

Шеф на кокошките

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker