Не мога да смогна на толкова секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да смогна на толкова секс!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3121 пъти
То звучи смешно от устата на мъж, но е истина. Когато учиш, работиш, тренираш, претоварваш се - нямаш желание и физическа стамина за ежедневен секс. В началото на двайсетте сме и двамата с моята приятелка, тя е малко по-голяма. И двамата не бяхме девствени, но в началото го карахме някакво кротко - целувахме се, после започнахме с натискането и накрая френски ласки. Първия път секс бяхме на Банско точно за днешния празник, но преди 2 години, а тя просто ми скочи като обезумяла и каза, че достатъчно сме чакали. Тогава много ми хареса, защото само 10% от момичетата, които познавам са такива тигрици. От там се почна редовно - сутрин ме събужда със свирка, от което не мога да се оплача, след лекциите задължително ми скачаше, но бях много скапан, а и почнах работа и накрая стигнахме до всяка вечер секс само и уикенда маратони. Което също ми идва в повече. Аз не мога да вися на гърба на нашите и работя почасово в мола. Имам лекции всички дни без уикенда и вторник. Специалността ми е трудничка, изисква се присъствие (мога да кажа само електроинженерство в ТУ). Аз никога не съм завиждал, но на нея й е лесно - има богати родители, глези се, не ходи редовно на лекции, всичкото време за нея, спи много и накрая има енергия на бик. Чак ми се сърди. Намекна ми, че с бившия точно заради рядко секс били скъсали и аз трябвало да се радвам. Значи аз не мастурбирам дори, не съм животно, то сексът ми идва в повече - в почивен ден тя е искала 4 пъти. Другото, което е, че много бавно свършва и трябва да издържам, което успявам засега, но после иска и повторения. Като не искам и съм уморен, тя ми казва да си легна и без това отгоре й е любимата, щяла тя да свърши работата. Ама като си скапан и това уморява, искаш да спиш просто! Значи не разбирам толкова сексуални хора. Като е 3-4 в седмицата е готино, но толкова на ден или дори по веднъж всеки ден за зает човек идват в повече. Аз я питам, че един ден ако имаме семейство и работа, пак ли ще го караме така и тя отговаря, че не, но сега сме млади. Да, но аз имам задължения. Тя подхвърля да напусна работата, ама не съм като нея. Разбирате ли? Намразих секса направо, правя го като задължение. Тя не схваща. И обичам я, затова не искам да късаме. А и това е глупава, но не маловажна причина. Дразни ме егоизма й относно въпроса. Да кажем, ако бях моряк, войник, шофьор или нещо такова и отсъствах с месеци, какво щеше да прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5194b17cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С такава тигрица , може и изневери да има . Ами ако не те разбира , как ще я карате .
На мен мъжа ми ми е отказвал , не го приех добре ,но ние не сме толкова сексуални . А защо не и предложиш нещо друго да правите ?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ba84bb8acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По- хубаво всеки ден, отколкото 2-3 макс 5-6 пъти в месеца. Мацката да не е нимфоманка, та иска постоянно секс. И аз искам ама той като не иска и не се дрънкам.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8135e032c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Като не можеш, тя ще ти намери помощник, споко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1e84332f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съгласна съм с теб, че не е нормално. Обясни и като на разумен човек, че си уморен и не ти се прави толкова често. 3-4 пъти в седмицата е нормално според мен. Няма нужда да се клатите всеки ден. Но можеш да опиташ да задоволяваш само нея - с пръсти, с френска. Това може би е най-добрият компромисен вариант.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eeb5c83828
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена постоянно изтезавала съпруга си чрез секс.
Мъжът вече не издържал на темпото и направил график:
- Ще правим секс само дните от седмицата, където има буквата "Р", разбра ли?
- Разбрах! - отвърнала сломено съпругата.

И така я карали известно време. Но жената не издържала, след като се събирали поредни петък, събота, неделя и понеделник.

Не издържала, разгорещена нападнала мъжа. Изумен, че по негови сметки не е ден за секс я попитал:
- Кой ден сме днес?
- ПондРелник, мъжо, пондРелник!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1e1230a7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами какво да ти кажа... КРАЙНОСТИТЕ НЕ СА ХУБАВО НЕЩО! И в едната, и в другата посока.
То след тези лекции, работа, тренировки и секс (и сън), изобщо остава ли ви време за нещо друго? Не бих издържал и на половината от тази програма, а ако при това трябва и всичкото свободно време да отива за секс - абсурд!
В края на краищата животът не се върти само около секса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4bf8caded9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хем те разбирам и теб, хем и приятелката ти(тъй като аз съм като нея-много сексуална), и при мен връзките са ми се разпадали заради това, че не могат да ми издържат на темпото. Кофти е, но и при вас така ще стане, такова несходство, не е малка причина да се зачеркне. Ще търпите известно време, но най-вероятно тя ще те зареже.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5d210b5f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Защо пък трябва да тренираш? По-добре я опъни.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d453db13a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За това всеки трябва да се простира според чергата си! ;)
На нея й трябва такъв глезан, ти си за момиче, което се труди и знае цената на свободното време.
Във връзка няма да издържите много, все пак тя с цялото си свободно време ще намери някой да я боде, докато ти миличък работиш, учиш и се мъчиш да си самостоятелен.
Тя не е виновна че е такава, нейните родителите не са я възпитали когато е било нужно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: df3d9ad87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе как може да се оплакваш от такова благо и щастие, аз бих бил супер щастлив и благодарен на твое място! Ти си неблагодарник. Спри с тренировките и намали или смени работата с някоя по-лека.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c93ab4a019
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Може с времето да й мине желанието и да понамали темпото. Бих те посъветвала да поговориш с нея. Наблюдавай я как реагира. Дайте си време. Усетиш ли, че няма да се получи, не си губи времето. Секс може да намериш навсякъде, но човек, който да те подкрепя и разбира - много рядко!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d1f2e63e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Пич, засрами се!
Моят хич не се сеща за секс и ми иде да го убия...
Ти вместо да се кефиш, че толкова те искат, орева тук орталъците...
Мъжете наистина не знаете какво искате...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ab4415ecb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ще започна с дружелюбна шега, но в една част от шегите има и доза истина. Имах голяма заслуга за монтирането на рога върху главата на един като теб. : D Надявам се, че чаткаш. Трябва или да си вършиш работата, или да очакваш някоя изненада от нея. Отстрани се вижда, че ти си търсиш оправдания и се занимаваш с други работи. Според мен е тъпо много мацки да постъпват кофти с теб и подобните ти колеги по съдба, защото ви дават прекалено много време. Тая дето я плясках преди години, загуби две години от живота на момчето. Вместо да го остави да си пробва късмета с някоя друга. Понякога имам усещането, че жените не разбират кой може и кой не...

Шеф на кокошките

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8321fcb0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Глупости. Ако ролите бяха разменени друго щяхте да говорите. Ако момче в 20те казва, че секса му е опротивял, не е маловажен проблем. Пич, кажи й всичко това! Ти имаш цели и приоритети. Не те дундуркат мама и тати. Ако не може да те разбере и да направи компромис, искаш или не, това ще ви развали любовта. Тя е егоист. Секса трябва да е естествен.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5f00cc9a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ми не, хора. Той живота не е само секс. И аз съм бил на мястото на автора и пределно го разбирам. Това че тя не намира нещо ползотворно да върши не е моя вината. Нито на автора, нито на другите като нас.
Били млади... голяма работа. И със секс и без секс един ден пак ще остареят. А дали заедно ще остареят е друг въпрос.

А до това "трябвало да се радва на вниманието "... ми не. Не съм комплексар и не търся внимание. Нямам нужда да ме гушкат на всеки 10мин. Държа на много други неща от физическата привързаност. Напротив, неприятно ни е! Изтощава се връзката така.

Авторе, намери си някоя на твоето либидо. По добре ще се разбирате. Или тая да си намери нещо за вършене

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86126ec928
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, това разминаване в сексуалните желания само по себе си е натоварващо, разбира се, но е симптом на далеч по-голям проблем, а именно неуважение към потребностите на другия. Мъжът ми е хиперсексуален, за себе си не мога да кажа същото, макар да обичам секса. Когато обаче той види, че съм уморена, изнервена, угрижена и т. н., просто ме гушва, целува, погалва ме нежно, успокоява ме и така заспиваме. Може да има огромно желание и за нещо друго, но разбира, че на мен в момента не ми е до това и се съобразява. Случвало се е и обратното. Аз съм настроена на палава вълна, но виждам как главата му клюма от умора. Правя същото - приготвям му нещо вкусно, правя му отпускащ масаж, изслушвам разказа му за проблема, който го мъчи, гушкам го и пак заспиваме. Секс правим когато и двамата сме на една дължина на вълната. Самият факт, авторе, че твоята приятелка те е принудила да й кажеш в очите, че не ти се прави секс всеки ден, говори, че на нея й е все едно ти как се чувстваш. Ако те обичаше, тя отдавна да беше разбрала, че ти идва в повече и да беше проявила деликатност. Нямате бъдеще като двойка. По-добре се съсредоточи върху образованието и амбициите си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a49ac63042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Млади сте, нищо ненормално не виждам. Ясно, че ако тя е по-свободна, ще има повече сили за секс.
Поговори си с нея сериозно, кажи и че не издържаш на такова темпо и се уговорете да правите само уикенда или както там се разберете. Ама вярвяй ми че е адски глупавп да се разделяте заради такова нещо щом нямате други проблеми. Помисли си колко мъже има дето се оплакват че жената им пуска един път месечно, или пък че в леглото е дърво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker