Това нормално ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това нормално ли е ?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1251 пъти
Поредното тъпо заглавие и тъпо съдържание на лапе, което трябва да си гледа уроците, нали така :D Еее здравейте, сладури и сладуранки :)Всъщност преди да започна да Ви разказвам, искам да изкажа благодарностите си към всички Вас, защото не ми е за първи път да пиша тук и слава богу попадам все на милички хора, които успяват да ми вдъхнат кураж, да ми дадат съвет и насока :) Бъдете живи и здрави абсолютно всички! Айде сега и една усмивчица на екранаа ии да започваме :D Момиче съм вече на 17, и съм имала само 1 връзка ( и тя беше 1 седмица и го преживявах 6 месеца), девствена съм (не ме е срам), със социална фобия (социална тревожност ), както и страх от страшно много неща, но тук ще Ви споделя за едно мое маалко по-различно притеснение.... Момчетата. Много пъти ми се е случвало да си харесам, някое момче, което не ми обръща много внимание и тогава започва някаква борба... Аз го искам, въобразявам си, че много съм влюбена и т. н и започвам да се боря за вниманието му и накрая започна ли да го получавам, аз не го искам повече (нито на среща искам да изляза с него нито нищо) Аз не искам да е така, защото се случи преди и с едно страшно добро момче, но това е по-силно от мен. Сега много харесвам друго, но много ме е страх да не се случи същото, иска ми се с него да е различно. С него си пишем от лятото, ставало е въпрос за среща, но той е доста ангажиран, а аз му влизам в положение и нищо не казвам преди него. Също може би е голяма моя грешка, че съм способна да се променя заради момче, ако ми дава всичко, от което имам нужда ( упора, подкрепа, уважение и тн)Гадно ми е също така, че имам чувството, че живеем в различни светове. Той финансово добре, аз не, излиза много, обикаля, а аз нямам тази възможност, макар че работя от 3 лета насам за да помагам финансово на майка ми и сама да се подготвям за училище и тн. Дори не знам, за кой проблем по-напред Ви искам съвет, обърках ви сигурно и съжалявам, но и аз се обърках. Имам толкова много проблеми и не знам как да се справя. Лабилен характер, на моменти агресивна, но наистина работя върху агресията и се опитвам да я преодолявам. Извинявам се, че толкова много писах, надявам се да не съм ви отегчила много :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 27ff3a1dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! Според мен когато постигнеш целта си, в случая вниманието на момчето, друго не ти е нужно и губиш интерес. На твоята възраст и при мен беше така. Постарай се да поработиш над характера си. И аз имах много агресия, лабилен характер, плачех много и куп други неща. За парите - не вярвай от сега да срещнеш любовта на живота си, случва се, но рядко. Затова неща като нечии финанси сега не е ок да те интересуват. Макар че си права, че при зрелите хора това има значение. Гледай на връзките като на приключение. И е хубаво, че си девствена. Няма защо да се срамуваш от това, напротив. В сват, в който малки момичета отрано бързат да растат девствеността е качество.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dafdd5804a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма смисъл да искаш нечие внимание а после щом го получиш да се отдръпваш, това е глезотия, която после кара хората да не гледат сериозно на любовта и отношенията и да не чувстват нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f93fca789c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката :
То, че няма смисъл - няма. Аз не искам да се получава това, но се случва, а не мога да се насиля да бъда с някой, който не искам... Мисълта ми беше дали на някой се е случвало също и как го е преодолявал и също съвет също би бил полезен. Ако нямаш какво конкретно да кажеш освен очевидни неща без смисъл да ги казваш - подмини ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b05695f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вместо да мрънкаш, благодари на хората, че са ти обърнали внимание на написаното и то с грешки. На 17, а на родния си език не можеш да пишеш грамотно. Всичко се преодолява, но с воля и самодисциплина. Както и с това да имаш цел- голяма и смислена, за която да работиш ежедневно и да ти е приоритет. Тогава всякакви лигави историйки и закачки с момчетии ще са ти безинтересни наистина и губене на време. Познавам хора, които от преди гимназията знаят какво искат, учат здраво, печелят медали на международни олимпиади, готвят се за престижни западни университети, други вече следват в тях. Вместо да се тюхкаш и да се чудиш защо си нямала интерес към някой си, на който след време няма да помниш и името, притеснявай се и работи за собственото си бъдеще. Занимавай се със спорт, танци, ако искаш, някакво изкуство, чети книги, стани доброволец към организация за грижи за природата, това са къде по-стойностни неща от някакви незрели увлечения за седмица, чатове и пр.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3bd7a5fdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   до 4: и после като стане на 30 да се чуди защо е девствена още и как няма перспективи да намери сериозна връзка и да създаде семейство?

Баланс трябва - не може на 17-18, когато хормоналните промени са в пика си, хората да се изолират като някакви коне с капаци от телата си и да започнат само да мислят за медали. То може и за медали да мислиш, но и на тялото трябва да се обръща внимание. Хората не сме само мозък. Баланс му е майката.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f93fca789c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хах айде само да не ми казваш какво да правя, а? Грешки не е ли възможно да допусна от бързане? Плюс да ме наричаш лигава едва ли не без ама изобщо да ме познаваш? Айде моля ти се... Благодарна съм на 1-вия коментар, на теб за какво? Че се заяждаш с 17 годишна ли? Горда ли си? Милата интересно ми е ти до къде си стигнала с твоя живот и твоите, , цели”.. Интересно ми е поне 1 успя ли да постигнеш? Какво ми пречи да уча здраво, но да си гледам и личния живот според теб? Ако мислиш и следващия ти коментар да е злобен, по-добре си го спести и си лей злобата другаде!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f93fca789c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до номер 5
Благодаря !:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker