Изневяра ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е това?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1470 пъти
Здравейте хора,

намирам се във много труден период. В момента със жена ми сме в развод от 1 година по нейно желание. Като цяло и двамата допускахме грешки но не смятах, че решението е директно развод за някакъв флирт просто от моя страна. До този флирт се стигна след абсолютно безразличие от нейна страна към мен и аз явно съм си търсел някой просто за внимание, не до там за физическа близост. Имаме и дете, което усложнява нещата. Аз много тежно преживявам този развод. Тя се изнесе и живее с детето отделно. През тази година аз правих няколко опита да се съберем, но има и фактора влиянието на нейните родители.
От нейна страна ту показва, че ме иска, ту ме отблъсква супер много което на мен ми е трудно да преживея. НЕ мога да я разбера какво иска.
Проблема е, че аз вече от толкова отблъскване една вечер просто бях с друга жена, и то не толкова колкото заради секса, защото не е от най-привлекателните, а до лбизоста и прегръщането което търсех от нея.
И пак ще питам като идиот, защото за мен една връзка не трябва да бъде омърсена, но счита ли се това като изневяра ако някой ден решим да се съберем пак. Или просто аз съм един наивен глупак който си мисли, че тя просто е в труден период и реални никога няма да се съберем. Трябва ли да се самообвинавам, че уж съм изневерил и счита ли се като изневяра, като омърсяване на връзката(която очевидно в момента не съществува) ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 27d92544dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, каквато и да е причината, изневяра е.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e6319ba30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   при развод една година и една разбита отдавна връзка каква изневява бълнуваш, всичко е свършило отдавна, всеки да си търси късмета в живота с друг...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bd4fd26e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За каква изневяра говориш, бре, човек? На кого изневеряваш? На жена, с която си разведен по нейно желание от една година. Вие двамата нямате никакви други отношения, освен като общи родители на детето. Оттам нататък всеки си върви по пътя. Една година след развода ми с първия ми съпруг аз вече бях срещнала втория. През ум не ми е минавало, че изневерявам на някой. Ние след делото в съда се видяхме точно два пъти - бях забравила при него едни документи, а после той си прибра от вилата ми риболовните принадлежности. Това беше. Оттогава са минали вече 6 години. Може и той да се оженил пак, не зная. Разводът, между другото, беше по негова инициатива. За сегашния ми мъж също е втори брак. С бившата му поддържат служебни отношения, свързани с нуждите на дъщеря им. С това се изчерпва всичко. Тя също има нова връзка.
Аз разбирам, че си емоционално свързан с бившата си жена, но това е нездраво чувство и може би трябва да потърсиш професионална помощ. Навремето една година живях с приятел, който загина при злополука точно когато организирахме сватбата. Четири години аз не допусках да ме докосне друг мъж. След като накрая се престраших да допусна сексуален контакт, после едва не се самоубих от угризения на съвестта. А годеникът ми, пак казвам, беше мъртъв от четири години. Добре че в това ми състояние ме срещна моя приятелка психложка и ме насочи към неин колега. За една година си възвърнах нормалното мислене и поведение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e82e8d9bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре, е...ш се насам-натам, после драпаш за брака си? Защо, изобщо?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4e35aad280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да изневяра е. Що за въпрос.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3a60cfd853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "До този флирт се стигна след абсолютно безразличие от нейна страна към мен и аз явно съм си търсел някой просто за внимание, не до там за физическа близост. " - и защо не остана само до прегръдка, а се мушна в леглото й, щом не е до физическа близост? С подобни оправдания можеш да заблуждаваш само гузната си съвест, никой друг! Мъже и жени, запомнете много мъдрата българска поговорка -"гъз глава затрива", ето ви ясен пример от автора. Любовните афери са като тока - миг невнимание, цял живот страдание, такива табели висяха по елтаблата. Така е братче, като катастрофираш с колата, можеш ли да я оправиш с молби и молитви!? Ще си носиш кръста, и ще си изкупиш вината. Гледай поне с детето да си в добри отношения. А щом само за една забежка жена ти се е махнала, тя просто е търсила повод. Даже и да не беше сгафил, тя щеше да намери други поводи да те напусне, а може и тя да е шавала и ти си й помогнал да си измие гузната съвест.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3ce625e635
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз така като чета, в труден период си ти, не жена ти, която е постигнала каквото иска- развела се е с теб, има и подкрепата на родителите си и си гради нов живот, вероятно и тя не стои на сухо и не чака да се събира отново с теб. За каква връзка с нея говориш след като сте разведени и за какво общо бъдеще? Избий си ги от главата и върви флиртувай сега на воля , нали това си искал (правил) като женен? Може да се чу-аш свободно, както и бившата ти, няма връзка, няма брак, следователно няма и изневяра.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 06b73a0139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вие сте в развод- каквото е било преди, никога няма да се върне, така, че си живей живота и дано намериш истинската любов. Вече си свободен и можеш да флиртуваш c всяка, която искаш. Иначе от моята женска гледна точка- да, изневяра е дори опита за кръшкане.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2d6af2dc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вдигни глава и гледай само напред. Не се обръщай. Минал съм кажи речи стъпка в стъпка по този път. Нищо добро и само трошене на нерви те очаква ако се обръщаш назад. Тя е намерила за какво да се хване, защото е търсела. И при мен ми беше правила фасони за невероятно несериозни неща. Не им обръщах внимание. Замислих се, когато ми каза, че майка й я водила на врачка и тя й казала, че си имам любовница с дете. Онемях, блокирах и само я попитах дали вярва. Като каза "да" разбрах, че нещата са излезли от контрол. Въпрос на време беше "да ме хване". Случи се нелепа ситуация, в която нямах как да докажа невинността си. А разтърсен от обидата не се и опитах на момента. После съжалих и се опитах да се боря, да докажа ... Само нерви. Трябваха ми цели 10 години да се оправя от сътресението. После нещата се наредиха, но животът се изплъзва с невероятна скорост.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker