Жена ми ми изневери след 19 години съвместен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми ми изневери след 19 години съвместен живот
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3338 пъти
Здравейте. Със съпругата ми сме заедно от 19 години. Аз съм на 39 години тя на 35. Имаме детенце на 5 годинки почти. Преди десет дни разбрах, че жена ми ми изневерява с шефа и. Стана съвсем случайно. Исках да видя нещо на телефона и без да искам цъкнах вайбър и видях че си е писала с шефа си. Бях любопитен но това което видях ме потресе. Уговорка за среща с доста подробности които не желая да разказвам. Бях съкрушен. Тя си беше легнала вече. Не знаех какво да правя. Реших да изчакам сутринта. Не можах да заспя цяла нощ. Сутринта я попитах има ли смислено обяснение тя каза не. Започнах да я разпитвам и тя си призна всичко. Имали връзка от четири месеца, прави ли са секс САМО три пъти. Почувствах се ПРАЗЕН. Много ме болеше. Наливам се с алкохол всеки ден. Не знам какво да направя. Идваше ми да я удоша. Незнам защо си го причинявам но постоянно я карам да ми разказва подробности. Незнам къде сбърках. Той е по възрастен от мен с 10 години по дяволите. Секс правим почти всеки ден. Финансово сме доста добре. Имаме си прекрасно дете. Къде сбърках. Всичко вървеше доста добре, а сега съм една развалина. Винаги съм си мислил какво ще направя ако я хвана в изневяра. Какво ли не ми е минавало през главата. Но сега съм в безизходица. Ударих я с което въобще не се гордея но бях много пиян. Тя ми каза, че е било голяма грешка, че няма никога да се повтори, че ме обича. Как да повярвам, как да простя??? Незнам. Само искам детенце да не страда. Почти не съм спал от 10 дни не се храня нормално, плача. Съсипан съм. Толкова много я обичах, а тя така да се подиграе с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3ead7f8649
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти. Само ти си знаеш през какво минаваш.

Ако все пак ми позволиш един съвет - навярно това ще преобърне "съвмествният" ви живот, но в никакъв случай не позволявай това да обърне "твоя" живот. Знам, че след толкова години сте се "срастнали" с нея. И сега го чувстваш все едно са те раздрали с нож в гърба, но все една ръката се движи вътре в тялото ти, толкова е болезнено. Това е така, защото "ръката" наистина е била там, вътре в теб. Сигурно така си я чувствал жена си. Досега. Наистина съжалявам.

Но в твой интерес е да осъзнаеш, че от подобни деструктивни мисли и поведение, няма никакъв смисъл. Даже напротив - в такова афектирано състояние най много и ти да направиш някоя глупост за която после ще съжаляваш. Станалото е станало, чашата на доверието и годините брак , е вече безвъзвратно счупена. Но в най вече в името на детето трябва да се вземеш в ръце и да подходиш цивилизовано, зряло и логично. Как точно, това вече си зависи изцяло от теб.

П.С. Едно уточнение - кажи на жена си, че всъщност иска да каже "няма да се почетвърти". Аз лично мисля, че звучи глупаво. И в пряк и в преносен смисъл. Ти си вади изводите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5c4cee824
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малко й е боя. Бате, не че нещо, ама лично аз мен такива работи като шефове мефове не ме дремят. Ше ги разфасовам като пържоли. Бахти курвата е “жена ти”. Аз МРАЗЯ такива хора и лично аз смятам, че са за трепане и за нищо друго. Аз бих ги прибил като кучета, ше те правят на п*тка ше те правят.

Гаро

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7a54b03053
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Оцени факта,че го е направила ЧАК сега.Била ти е вярна мноог дълго време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b404358ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вместо да се държиш по този начин и да пиеш и биеш се замисли, защоэстигнахте до тук. Нито си първият нито последният. Тръгнал си в грешната посока. Да ядосан си, наранен си, но дащоэсеъстигна до тук. Поговорете и преосмислете връзката си. Разбира се това не значи раздяла а преосмисляне и тръгване в нова посока. Отидете някъде само двамата, забравете за всичко и давайте напред. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4daaadf6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Голяма грешка правиш , че ревеш като един чехльо.
Първо намери начин да счупиш кокалите на любовника , защото са се подигравали на теб , няма значение какъв е !
И несъжелявай , че си ударила жена си , тя го е заслужила .
Спри с пиенето , явно тя не те обича , те е приела като даденост
Като мебел.
Как може да я чакаш , цяла вечер да се наспи и сутринта да говориш с нея .Това не го разбирам.
Напусна ли работа или още работи при тъпкача , ако още е там е ясна работата.
То такива работи не се прощават лесно без ВЪЗМЕЗДИЕ , авторе.
Затова от тук нататък , трябва да върнеш изневярата , започни да излизаш с други жени дискретно , света не свършва с една жена .
Наблегни на себе си , ти си най важния , за какво ревеш ?
Твой ред е да отмъстиш , не се прощава без ВЪЗМЕЗДИЕ !

Скорпион

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6141191c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторе здравей!Моето мнение е че жената като жена трябва да е пазителка на дома и уюта,не да прави секс със който и да е и да влиза в авантюри.Колкото и крайно да звучи отдръпват се разделят се и така.Като не може да е вярна има достатъчно жени които могат.Другото което е вече едва ли ще имаш вяра на тази жена.По добре раздяла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a5e1232066
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко е било, че си я ударил. Аман от курвенски изпълнения. Махай я и да си ходи при шефа САМО да си я гледа той. Вземи си и детето при възможност и да е свободна да се...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 695333834b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Колкото и да е трудно - разведи се. Няма смисъл да се мъчиш. Нямаш и доверие.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6caff02759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съжалявам, трябва да напусне работа иначе пак ще ти изневери с него. Казваш й ако го направиш пак, се разделяме. Да видиш как ще бъде по ниска от тревата. Аз съм разделен с бившата,като теб съм като характер,гледам често детето,но майката е повече потърпевша от бащата от една раздяла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4843dde221
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   така правят жените.Интересуват се само и единствено от себе си.Сега поне вече знаеш истината за тях.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 558d09df7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Всички курви ще я опрвдаят затова, че му го е лапала.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 41dd55bb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Искрено съжалявам за това,което ти се е случило,авторе.И това не са само думи-познато ми е всичко за което пишеш,и на мен се случи същото.Разбирам и болката ти,и празнотата,която чувстваш,и чувството за ножа в гърба.Ако позволиш,ще ти дам няколко съвета.Първо не рови за подробности-и аз правех така.Като научиш няма да ти стане по-леко.От това,което аз научих не можех да спя повече от 2-3 часа на нощ.Всяка подробност ти нанася рана,която не заздравява.Колкото по-малко знаеш-толкова по-добре.Второ-не и вярвай,че те обича.Аз съм жена и с чиста съвест ти заявявам,че когато жена обича мъж,няма и да помисли за за друг-камо ли за изневерява.При мъжете казват било по-различно-не знам,аз говоря от позицията на жена.Всяка изловена разпоретина така се кълне-много те обичам,сгреших.И да ти кажа ли защо?Защото тоя "шеф"и през ум не му минава да я ползва за нещо повече от секс.И тя прекрасно го разбира това.Та я да не гоним дивото,а да си седим при питомното.И последно изобщо не слушай №4 и в никакъв случай не си вменявай,че си виновен за това,което се е случило.Ако се е налагало да говорите и да преосмисляте връзката си това е трябвало да стане преди изневярата,не след нея.За това Бог ни е дал ум,език,говор-кажи на най-близкия си човек какво не ти достига,какво те дразни-недей да бързаш да тръгваш по нанадолнището.Желая ти спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8b889d2123
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Добре дошъл в клуба. Тормозиш се за детето, а на нея не и пука, именно защото знае, че ще преглътнеш в името на детето...Според мен имаш два варианта - да я разкараш или не. Ако не я разкараш, цял живот ще те боли, защото ще я виждаш всеки ден, а тя ще се наслаждава на това , че пак те е врътнала и те е оставила да си доставчика на благини в семейството. Виж как жените тук се опитват да ти вменят вина, че тя е бръмчала...Такива са всичките. Ще живееш половин живот, и няма да можеш започнеш отначало. Затова - вторият вариант - разкарай я, не я разпитвай повече, не я виждай известно време. Подготви си нещата, води развод, бъди твърд. Опитай се да извоюваш детето , доколкото можеш - всичко в тази страна се купува. За съжаление повечето бракоразводни съдии са жени и се подкрепят, но все пак ...съветът да пребиеш любовника е от една страна глупав, защото ако кучката не си вдигне опашката, кучето не ходи при нея, от друга - точно в този момент това може да ти направи лоша шега - онзи може да ти пусне дело и това да се използва срещу теб, а не е добре да воюваш на два фронта. Това не значи да не реагираш, а да концентрираш енергията си за по- важните неща, а другото - когато се оправиш с развода и детето. Той няма къде да иде...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2dfc764765
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   До номер 10 Хайде да не слагаме всички жени в един общ кюп, а? Аз съм омъжена повече от 20 г. и не съм изневерявала, въпреки неизбежната рутина и многото възможности. Просто имам съвест и принципи, това е. И между другото, има още много като мен.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 558d09df7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Прекрасни разсъждения н. 12. Желая ти щастие.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4fbdc0c939
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   до 14, когато си на една на стотици, си е направо за обобщаване, даже в инженерството, ако грешката е под 3 процента, правилото се приема :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ad81c61c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   какво ли не правят хората за повишение в кариерата ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 41dd55bb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Благодаря ти,№15.Не искам моите разсъждения и коментари да са прекрасни.Милион пъти бих предпочела да не мога да кажа нищо по темата,тоест да не ми се беше случвало.Не случайно е казано-не питай старило,питай патило.Човек казва най-големите истини,когато говори искрено и от сърце.Аз ще ти пожелая не само щастие-ще ти пожелая никога да не преживяваш това,което се е случило на мен.От №12

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 02240004fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Хора, защо се изказване така категорично за човек, когото дори не познавате. Лесно е да съдим като имаме само една гледна точка. Така да е. Аз ще кажа, че аз съм тази жена. Която наричате каква ли не без да знаете тази жена през какво е минала през последните 19 години. Този мъж, ми изневери и то когато бяхме млада семейна двойка, бореща се за дете и оправяйки си къщата. Не , той не ми изневери, той дойде и ми каза, че не знае дали не е влюбен( в длугата) и аз трябваше да се изнеса, за да реши на спокойствие. Този мъж е супер ревнив и аз никога не съм имала спокойно излизане , ако е без него( в много случаи и с него). Този мъж ,в много тежък за мен момент не ме подкрепи. Този мъж ме е обиждал, злепоставя и какво ли още не, но въпреки това останах с него, защото наистина го обичам, въпреки, че и аз вече не знам защо. Може би защото като иска да се държи нормално е супер.мил.човек, но това е рядко. Имам още много за казване, но смятам, че е излишно. Желая приятна вечер на всички.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0bbe41b2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Помисли за причината. Единственото, което си споменал е, че имате пари и дете. Както и че според теб сте добре. Парите и детето не водят автоматично до вярност, само затрудняват изневярата. Че сте добре е твое мнение, не нейно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d390bd8919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Поне да е имала причина да го направи, да се намери някой да я оправдае. Незнам какво да те посъветвам, поне се опитай да не се самообвиняваш. Историята ти е много поучителна за всички заклети верни госпожи, който казват, че не разбират изневеряващите. Време е да се събудят и да осъзнаят, че тя е част от живота ни. И е факт, че колкото да си верен и добър във връзката си във всеки един момент може да ти забият ножа в гърба. Поздрави на всички наивници.
Ж32г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 13c795f541
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ами нали знаеш ежедневие, може шефа да я е свалял и е поддала. Да и е липсвало нещо, внимание, думи, жестове. Не одобрявам, но на всеки може да се случи. Ако иска теб, оправете нещата. Може би няма чувства. Взели сте се млади, сигурно само с теб е била...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 743af81c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Сериозно взе да ми писва от това НЕЗНАМ! "НЕ" СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛА!! Който и да е глагол! Дори "знам" и "мога", представете си...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1df3a6a8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Авторе ще ти кажа къде си сбъркал. Та, та това е класиката в жанра.
И ми разправят, "айде да не слагаме жените под общ знаменател", ама това го казва разбираш ли всяка жена. Е как да не ги слагам, като всички действате по абсолютно един и същи начин.
Как да не ги слагам?
Ето примера на автора, тема номер 135345345 в този сайт с този случай.
Задоволена отвсякъде жена, материално, съпруг, който се грижи...
Авторе, нали не вярваш, че САМО 3 пъти са правили секс? Моля ти се, не си го причинявай да вярваш, че е било само 3 пъти. Отвори си очите един път завинаги и прогледни след този случай напълно. Жена ти няма да спре да изневерява, ако ще да се закълне във всичко, за което се сети и съжалявам, но не е било 3 пъти човек, а 333 пъти. Скъсана е от ебане. Сори, че така ти го казвам, но не се заблуждавай.
Баща ми на едно нещо ме е научил и то е на жена да не вярвам, дори когато казва истината пак да имам едно наум.
От 4 месеца викаш имат връзка, ама са правили секс 3 пъти хахахха, тая твойта жена ще ме скъса от смях. А през останалото време какво правят според тебе, говорят по работа? !
И жените е така си ги подхвърлят изреченията, даже и не се опитват да замажат да изглежда по-достоверно.
Аз съм по-малък с 15 години от тебе и честно да ти кажа ми стана много гадно, като прочетох. Личи си, че си добър човек.
Питаш къде сбърка? Грешката ти и на теб, и на всички мъже в такава ситуация е, че си бил прекалено грижовен и добър. Прекалено много си държал на нея и си се оптиавл всичко да е ок. И тука веднага
"не съдете жената". Не я съдя. Поредната домакиня, която е умряла от скука, защото мъжа и се грижи прекалено много за нея.
Това е парадоксалното при жените. Те не обичат спокойствието. Те искат драма, емоции, които ако не ги получават сами си ги създават.
Тея бракове и женитби и раждането на деца са само за да има нещо сигурно зад гърба си. Жените искат сватба, но не обичат семейния и брачния живот. А след определена възраст повярвай ми си мечтаят за чужди мъже и дори не можеш да си представиш какъв вулкан от мисли е в главата и. Докато ти си мислиш, че всичко е ок вкъщи, тя е прехвърлила хиляди сценарии и хиляди варианти какво да направи и как да постъпи, за да получи това, което иска.
Няма да се женя, за жалост ти си направил тази стъпка вече.
И това, което трябва да направиш е да я пратиш да си ходи. Останете ли заедно заради детето, считай, че си загубен.
Изневери, изневери, а ти ще си мислиш, че нещата започват да се оправят.
Бих си поговорил с теб на живо, но няма как, а тук ще стане много дълго.
Не потъпквай дойстойството си, а се стегни, никакво пиене. Да не си посмял да те вижда в състояние на отчаяност. Това ще и даде още повече сила над теб. Можеш да ревеш, да пиеш до припадък, когато си сам, но пред нея бъди като скала и я изгони от вас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8d880962e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   №19
Разбираме, че се е държал лошо с теб и съжалявам. Да си се разделила с него по-рано. Дали е решение да го направиш с Шефа? Просто май са прави като казват, че жените сте като маймуните, трябва винаги да сте се хванали на някой клон. Супер глупаво и незряло е това с Щефа, нали знаеш как всичко се разбира и губиш уважението на колегите си и на Шефа си!? Всеки прави грешки и не си за бесилото, разбира се.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3c82e9e84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Изобщо не мисли за никакви причини. Това само друга разпоретина може да го каже като съвет. Послушай 12. Също е жена , но ти дава най адекватното мнение измежду всички тук.
Дори и да й е липсвало нещо на жена ти е трябвало да ти сподели и да говорите за проблема. Не да ходи да се чука като последната мастия.

Едно. Развеждай се. Реално тази връзка няма да я бъде. Казва ти го човек на когото са му изневерявали и се е връщал. Няма смисъл . Тя няма да се промени . Дори и на нея ще й е некомфортно да те вижда всеки ден , гузна. Освен това тя трябва да си понесе последствията. Това е търсила , тоя е намерила.

Две . Мисли рационално. Пак си пий. След година-две ще ти мине влечението към алкохола , но мисли и с главата си за реалните решения, защото тук трябва да мислиш и за детето. Майка му е курва , поне баща да има. Гледай да не го оставиш при нея. То сега е малко и няма как ти да го гледаш сигурно , но като поотрасне задължително да си е при теб. То не трябва да става свидетел на това как майка му си води любовниците в къщи в бъдеще.

Ще го кажа така . В живота човек си слага приоритети. Здраве, деца, семейство (мъж) , след това идват и другите четвъртостепенни неща , като работа и развитие , финанси , секс . Виж чак къде го слагам аз секса , а тя го е сложила на челно място. Т.е. Била е готова да зареже всичко за едното ебане.
С такъв човек никой, никога не може да има бъдеще , тъй като на него не може да се разчита, нито да бъде майка , нито да бъде съпруга , нито добър служител , нито финансова подкрепа ...т.е. От този човек друго освен курва не става . Сигурно е било и винаги така , просто досега си бил сляп. Съжалявам и искрено ти съчувствам.

За обобщение : вземи се в ръце. Това дете на теб ще разчита.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 89db9a01e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Голяма мандра. Няма да се претърка я. Говори какво и/ви е липсвало и подминавайте. Един живот живееш, а ти в момента съществуваш само.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 695333834b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   До 19. А ти защо продължаваш да живееш с него, след като е такава свиня? Само не ми казвай, че е заради детето или че го обичаш още. Кухи клишето. Изневярата ти е отдушник на собственото ти безсилие да решиш ситуацията.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8fcc6cff60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   не видях всичките коментари, но щом е толкова спокойна, че заради детето ще преглътнеш всичко... ми намери си и ти любовница бе авторе... в наше време изобщо не е трудно...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8fcc6cff60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   не видях всичките коментари, но щом е толкова спокойна, че заради детето ще преглътнеш всичко... ми намери си и ти любовница бе авторе... в наше време изобщо не е трудно...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5c69c3b77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Шефовете чукат жените на много хора. Това е факт. Във всяка фирма е така. Почти няма значение на какви години са. Не мога да проумея следното-как така не им е неудобно на тези жени да се гледат всеки ден като спят с един и същи мъж-петела в курника. А в повечето случаи това са омъжени жени или жени с гаджета. Видях това в една фирма, където работех.
Към автора-приятел не се съсипвай заради жена. Зарежи го тоя алкохол. На 40 год си живота е пред теб. Можеш да се разведеш и да си намериш друга жена. Можеш и да простиш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9ed31d941d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Просто седни и мисли дали искаш да си с нея и ако да - при какви условия. Минах през това, реших, че искам да останем заедно и поставих едно условие: абсолютно уважение към мен. Тоест, ако прави някъде случаен секс, газ да пикае, но да направи така, че Н-И-К-О-Г-А да не разбера, да няма откъде просто, ако ще да убива любовници, не ме интересува. Но ако стане емоционална връзка, да не ме мотае, да си каже и да се маха. 13 години оттогава. Винаги ме уведомява къде е, винаги иска специално разрешение да излезе сам, това е веднъж годишно някъде. Винаги звъни от командировки. Абе, старае се да не се притеснявам. Аз не настоявам да го прави, ясно ми е, че човек ако иска и в обедната почивка може. Но ми е приятно да ми показва това уважение.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4fbdc0c939
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   до 19
Извиненията са като задниците - всеки си има. Истината е много проста и безкрайно очевидна - ако наистина ти е било зле, си щяла да си тръгнеш , не си го направила, значи не ти е било толкова зле. А че жените обичате да преувеличавате за да се изкарате жертви, знаем всички...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f5c65e7d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторът, ако е изневерил, значи няма какво да се жалва. На мен, ако мъжът ми ми изневери, дори да останем заедно, изобщо няма да имам повече скрупули по тоя въпрос. Не, няма да го направя явно и демонстративно, даже няма да си го търся, но попадне ли ми, ще си направя кефа и вечерта ще се прибера с усмивка. Както се пееше в една песен, аз съм му вярна, колкото и той на мен.

И като гледам коментарите си затвърждавам позицията. Някой мъж като изневери, то не било природа, то не било липса на секс, пък жената отказвала нещо в леглото, пък била лоша, пък трябвало разнообразие. Но жена ако го направи, каквото и да е станало, е най-черната на света. Няма как да ми тежи на съвестта изневяра спрямо някой с такова мислене.

А ти, авторке, наистина си си виновна, че още го търпиш. Разбирам, че има много фактори да не напуснеш един човек, но по един или друг начин, ти си си направила избора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker