Немога да разбера, има ли умисъл в тези нейни действия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Немога да разбера, има ли умисъл в тези нейни действия?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1091 пъти
Здравейте имам въпрос за някой сигурно ще е глупав за други не, но немога да разбера има ли умисъл в това. Преди 4 години се разделихме с бившата, като за мен беше мн тежко, защото много я обичах, за нея обаче немога да кажа че е изпитвала същото към мен. Не съм сигурен дори какво изобщо е изпитвала всъщност, макар че се кълнеше тогава че аз съм единственият когото истински е обичала някога и ще си остана като такъв.... (само дето тоя тип "обяснения" и преди съм ги слушал от други) и все пак мисля, че аз бях този които обича повече като приключихме връзката ни, понеже го виждах това и не исках да страдам повече занапред а и имаше и други фактори. Та на въпроса през тази няколко годишна връзка заедно аз запознах тази жена със 99% от приятелите ми които са доста а тя ме запозна точно с двама нейни, също да кажа че бяхме от различни градове и сега всеки от нас отново се намира на много км от другия. Именно когато я изтрих от Фб видях, че има около едно 50-60 мои приятели, съседи и т. н. (дори най-добрите ми такива), които в последствие вече станаха наши общи приятели, а аз имах само две нейни приятелки които бях приел в фб заради нея, след като се разделихме ги изтрих, просто защото са ми никакви реално та какви контакти да имам с тях, аз нямах никакъв общ език с тези хора дори за чат и директно ги изтрих (плюс това едва ли ще ги видя някога изобщо отново). Минаха 4 години от тогава и с нея не съм комуникирал нито дума никъде, но тя умело харесва снимки и публикации на всички тези мои приятели, съседи и т. н. хора които са част от моя живот и до ден днешен, като на някой от тях дори им честитва и рожденния ден. Даже един от най добрите ми приятели ми спомена дори наскоро, че преди два три месеца му харесвала няква публикация. Сещате се, че всичко това ми изкача на моята стена в фб, плюс това тя си има някакъв друг мъж до нея от доста време. Немога да я разбера просто си лайква ей тъй квото виде или ми напомня за себе си, опитва се да ме дразни ли, найстина си нямам идея, но е адски глупаво да и гледам лайковете, честитките (мн рядко, но все пак) на лично мои приятели, че на всичко отгоре и на съседите ми с които тя единствено се запозна защото бе част от мен тогава. Вероятно може и да си комуникира лично все още с някой от тях, найстина не знам и не съм се интересувал, но както казах това продължава вече почти 4г. Ще ми интересно да чуя вашите мнения. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9fee170532
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много жени които правят точно това с напомнянето, понеже им липсва сигурност и смелост. Но не те съветвам да се вглъбяваш в това. Сам каза, тя има мъж до себе си. Минали са 4 години. Не се връщай назад, това никога не завършва добре. Абсолютно безсмислено е и после си разочарован, че си си загубил времето(отново). Наблюдавано е от мен много пъти. Колкото и клиширано да звучи, има си причини този човек да е в миналото и дори да не комуникирате.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aa05053080
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много се вкарваш във филми според мен- остави момичето да си лайква каквото иска. От къде си толкова сигурен, че нарочно харесва публикациите на твои познати? Може с тях да продължава да поддържа връзка въпреки раздялата ви. Живей си живота и не си намирай сам причини да се ядосваш за глупости.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cbd677300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Блокирай я и няма да виждаш нищо и няма да те дразни. Аз пък винаги махам на мои приятели/ приятелки бившите - така е редно. Твоите приятели/ съседи как не се сещат дя махнат, не ми е ясно. На някои дори не приемам. Примерно изпратил/а ми покана, защото ходи с много добра приятелка или приятел - не я приемам, само ако трайно заживеят заедно и този човек наистина стане част от живота и/му - тогава. Какъв е смисъл да приема човек някого, когото си видял веднъж и то там. Това аз му казвам клюкарска работа и смешно поведение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 846481f88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесва нещата без скрити помисли. Най- много да го прави , за да харесват и те и да има повече лайквания. А ти я дебнеш 4 години след раздялата ви. Чак с приятеля си я обсъждаш. Честитки му излизали.. и какво от това? По-скоро в твоите действия има умисъл.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 434cc466bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има доста жени, които живеят в фейса. Те имат нужда от колкото е възможно повече "приятели" там, за да има колкото е възможно по голям поток от информация, когато си отворят ФБ. И за тях е нормално да лайкнат това, което им е направило впечатление.
От друга страна ако искаше да привлече твоето внимание щеше да е доста по напориста, да коментира, да те споменава в коментари дори.
Затова си мисля, че тя е просто ФБ маниак, а не прави лайкове с цел да напомня за себе си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bcb2cc9dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да поддържа връзка с тях, и не всичко да се върти около теб. Това, че сте се разделили не значи, че с общите познати трябва да се мрази до гроб. Ако искаше реален контакт с теб, щеше да накара някой да ти предаде съобщение, нещо, или да намери хиляди начини да се свърже с теб. На днешно време е лесно да намериш някого.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker