Има ли интерес към мен или е изгубена кауза? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли интерес към мен или е изгубена кауза?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 943 пъти
Здравейте,
с въпросния мъж се запознахме преди няколко месеца, аз съм млада жена 20+г., а той на 35+г. но не разликата във възрастта ме притеснява. Когато се запознахме аз имах приятел, с който впоследствие се разделихме, понеже аз му изневерих с този мъж, както и поради други причини, които смятах за непреодолими, за да продължим напред заедно, накратко аз бях инициатора да се разделим, за което не съжалявам.
При нас нещата с 35+г. се развиха малко бързо в началото, работихме заедно по един проект, виждахме се всеки ден във връзка с работата, след това продължи с писане от негова страна, получих малък подарък, който вече ми доказа, че този човек наистина ме сваля и не е само заради “красивите ми очи”. Усетих химията и тръпката с него, бях решила, че го искам, независимо, че тогава си имах приятел, защото там знаех, че нещата не са това, което си представям за дългосрочен план. И така след едно излизане в обща компания си тръгнах с него и всичко беше много хубаво. Той разбра, че си имам приятел, но това не му попречи да пожелае да се опознаем повече. Аз бях тотално объркана, и въпреки че много исках това да се случи, тогава не му дадох шанс, защото знаех, че няма така лесно да приключа нещата с приятеля си, затова спрях контактите си с него по всякакъв начин. Проблемите дойдоха, когато казах на приятеля ми, че се разделяме. Той не се побира в кожата си вече месеци и това което направи, за да провали отношенията ми с другия беше да му вмени вина за нашата провалена връзка и че ние все още сме заедно и се обичаме. Междувременно другият вече спря да ми пише, тенденциозно дори не ми харесва и снимките, но ми гледа редовно сторитата, и се държи адски хладно и дистанцирано. Докато той ми предлагаше срещи, сега вече аз съм тази, която предложи последно и беше деликатно отрязана. Така вече месец без никакво развитие.
Искам мнение като на страничен наблюдател дали този мъж ме изпитва по някакъв начин и изчаква да мине бурята в отношенията ми с другия или просто няма интерес към мен и се е разочаровал от лъжите, които е чул, които колкото и да си дава сметка, че не може да приема за чиста монета, все пак сигурно са му развалили мнението за мен. Не сме си писали вече цял месец, а не сме се виждали и от повече, защото вече нямаме общи проекти, а и той се дистанцира след разговорите с бившия ми.
Според вас как се заговаря човек, който не си виждал и чувал от толкова много време и двамата имате горчив вкус от едни недоказани твърдения и как да завъртиш колелото, така че пак да предизвикаш интереса на този мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 02daa72b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че теб изневярата изглежда не те бърка и не ти прави впечатление не я прави по-малко грозна и грешна. 35 явно усеща, че не е било правилно да е с теб, докато си във връзка и особено след разговора с бившия ти му е станало особено кофти, както и трябва. Освен това си е дал сметка що за стока си щом изневеряваш без да ти трепне окото и много ясно не иска нищо сериозно с теб - ако изневерява с теб, защо да не изневери и НА теб, разумните хора си го знаят.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: caa39643e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно е, че "внезапно" е изгубил интерес. Докато си била обвързана с друг си му била удобна - хем си прави кефа, хем не плаща цената, ако ме разбираш. Под цена визирам неизбежния ангажимент, който би поел, ако си свободна, защото тогава вече очакванията ще са много по-големи от твоя страна.
Не виждам каква ти е ползата да търсиш контакт и внимание от него, защото определено не е влюбен в теб и само те е използвал, това мисля аз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker