Свалки по време на танци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Свалки по време на танци
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1650 пъти
Здравейте,

От няколко месеца ходя на танци, където се запознах с едно момиче. Не я бях виждал преди. Посещаваме една и съща група от около 5-6 месеца. В началото нищо но, няколко седмици след започването започнахме да се "гледаме" по особено по време на танцуването. В последствие започнахме и да се усмихваме и закачаме взаимно. Няколко пъти погледите ни се засичат докато танцуваме, дори и когато не танцуваме заедно. След това започна общуване в социалните мрежи. Намеци, флиртуване и така до днес. Мисля, че се влюбвам в нея, макар и да не я познавам извън това, което виждам в залата за танци. Реших да я поканя да излезем да си поговорим, да се опознаем повече. Няколко пъти отклонява поканата ми.
Една вечер след танците се заговорихме, но проблема е че все има някой наоколо. Поканих я отново да излизем, тя каза ще видим, ще се разберем. Реших, че няма интерес към мен и това, което се случва на танците може би съм го тълкувам погрешно и не ми е удобно да я каня по 100 пъти да излизаме. Помислих си, окей, няма да бъде по нахален, какво мога да направя повече, как да направя следващата крачка, когато не иска да излезем.

Случи се да не отида на една тренировка, след което получих съобщение:
"Надявам се имаш добро оправдание за отсъствието си тази вечер"! , " Зашо ми го причини"? , Много ми е скучно без теб едва мина вечерта, нямах търпение да свърши. Следващия път да си там! " Не са същите тренировките когато теб те няма и т. н.

Всичко това ме кара да си мисля, че също съм и интересен и може би може да помислим за нещо повече. Да коментираме. Доколкото се информирах няма приятел. Живее сама. И си казах, окей ще опитам отново да я поканя да излезем.

И ето ме отново покана да излезем, която не беше отказана, но беше деликатно отклонена и така вече няколко месеца. Не и намеквам да излезем, направо директно си и го казвам. Не знам колко по-директен мога бъда. Освен малко да спра вниманието си към нея не знам дали тогава ще се зачуди какво става.

Кажете как мога да и привлека вниманието. Изключвам факта, че може да не я привличам защото иначе нямаше да дава такива намеци, пък в следващия момент всичко приключва с края на вечерта.

Моля за мнения.

Поздрави,
М. 23г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 663e1caa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто направи така че тя да те покани на среща. За тази цел прекрати всякакви контакти със нея! Успех!
Ако не е тя, ще е друга.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1208f4cc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би е срамежлива. Аз съм момиче и постоянно попадам в такива ситуации ии винаги първия път като изляза с някое момче ми е много неловко но след известно време се отпускам и така.. не се отказвай от нея явно и тя те иска!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f35fdc75bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Има си някого и я е страх да се впусне в авантюра с някой нов. Харесва й вниманието което й обръщаш и в общи линии те "използва" за батерийка.

Имах абсолютно същия случай. Мацката от другия край на залата идваше при мен. Бореше се с другите момичета, само за да се докопа до мен. Оставахме след тренировката, за да танцуваме само двамата, без никой да ни гледа. Имахме представление и заедно се подготвяхме за пред стотици публика. Много държеше на мен. Бях се побъркал по нея. Беше безумно красива и грациозна. Но знаех и че нещо не е наред, защото точно това правеше :
-"искаш ли да излезем в петък на кафе? "
- " не мога, съжалявам, имам ангажимент. "
Ако наистина искаше да е с мен щеше да каже: " в петък не мога, но какво ще кажеш за събота/сряда и тн.? "

Накрая спрях да я търся изобщо. Нито пък и тя посещаваше тренировките постоянно. Ако идваше в залата я отбягвах.
След 3 месеца я видях на Сердика на перона по случайност. "ей, много исках да ти се обадя! "
Казах й :
" Ами да беше го направила " и се качих във влака си.

След това ми светна, че всъщност е ходила на салса, само да си разнообрази ежедневието от скучния приятел. И да събира материал вечерта с него. Гнус ме е. И се чувствам/х използван.

Виж, разбирам го това за кокошката дето бягала от петела и си мислела " ако бягам бързо, петела ще се умори и ще спре. Ако се спра ще ме помисли за курва. Я да взема да се спъна.... ".
Ама три пъти е напълно достатъчно да я поканиш на среща. Повече от това си е унижение за мъжа.
Авторе, не се унижавай.
Разбери какъв й е проблема, ако трябва в прав текст и се оттегли с достойнство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4c2d587aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с тая. Щом не иска да излезете, значи не я кефиш. Само си играе с теб. Тъпи манипулаторки, които само си двигат акциите с балъци.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 443fe770b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Зарежи, на твое място и школата по танци ще сменя. Тази не е сериозна, просто си играе игрички, докато чака Чаровния принц. Тя затова е и сама. Но пък ѝ се ще някой да ѝ лъска егото и да се усуква около нея. Губиш си времето, само те разиграва.
Може директно да я попиташ какво всъщност иска и ако не иска да излиза с теб, да престане да ти праща съобщения или ще я блокираш и пълен игнор. Нека тя да се почувства неудобно, не ти. Това нейното са стари женски (да не кажа кур-енски) номера. Дори да няма никакви намерения към теб, те разиграва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: afdbb57960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не те харесва наистина, не и с цел да се задълбочат нещата между вас. По-скоро си чеше егото и нарочно ти поддържа интереса. Или е флиртаджийка, или си има гадже, но ти пуска въдички.
Зарежи, няма да излезе нищо от това. Ако искаше, досега щеше да излезе с теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ef989aa169
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора:

Здравейте! Прави сте, в крайна сметка след толкова време само и вдигам самочувствието за сметка на своето. Може би ще спра да и давам от вниманието си и да видим дали ще и светне лампата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ead9ae1fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Каквото ти казва номер 3.

Ти си направил каквото трябва, а повярвай ми тя АКО ИМАШЕ ИНТЕРЕС щеше да изрине плочките от кеф, че я каниш и да ти кажеш кога ще може тя.

Жените са странни създания, лишени от логика и никога незнаещи какво и защо искат. Но обичат да си играят. Винаги.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ef989aa169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора:

Здравейте, както ви казах спрях да и отделям ванимание. Изобщо пълен игнор по време на тренировките и да ви кажа ей това жените са страшно нещо. Веднага ме потърси да разбере какво се случва и вече тя изяви желание да излезем. Егото в мен се обади и каза, не и казвай, че си свободен вечерта, когато тя иска. Казах и, че въпросната вечер съм зает и че ще трябва да сменим вечерта, иначе може да излезем. Просто чакаше толкова време и отклоняваше поканите ми за да стане така че да се откажа от това да я поканя за да се сети че трябва да излезем. Тааа това е. Благодаря ви за обективните мнения на всички.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c5611f7711
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво се случи авторе? Излезнахте ли

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker