Взаимни симпатии в приложение за запознаства и после... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Взаимни симпатии в приложение за запознаства и после...
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2619 пъти
Мъже, не се връзвайте на тия приказки, че някой си е успял да се хване с мадама от приложение. През последните месеци имах взаимна симпатия с около 10 жени, като почти всички бяха около 30 години(аз на 32). После писането не се случи, от другата страна гробно мълчание. Карах разни приятели да се регнат и те, да пробват, да се разровят малко и.. същата работа и при тях. Запознах се с две жени, на 34 и 37. Оказаха се интелигентни и писахме бая фермани, но не искаха срещи на живо с никой, а уж искаха нещо истинско и приятно. Искам просто да ви споделя, че няма почва за развитие на контакт, не си губете времето и парите. Други пък се срещат и въобще не си допадат. Мълчаливи, темерутки, лекомислени жени.. НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ. Имам приятел с десет години неуспехи във виртуалните свалки.!!! А, реално е супер як пичага. На снимките му се вижда, че е стабилен и дори интелигентен. Спортист с високо и релефно тяло. Масово трябва да се знае, че в България не трябва да се регвате и да си давате парите за тях. Те се хрантутят от вашите пари. Заплатите на разни тъпи програмисти се трупат от услугата " плати за да видиш коя те хареса" или " купи кредити за да си популярен и да те виждат повече жени", това е. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 87043c1f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха добро утро! Ако искаш "да си хванеш мадама", не се занимавай с приложения, а започни да я търсиш в реалния живот.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dc55e317d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно съм съгласен! Тези сайтове са тотална, ама наистина тотална, загуба на време. Няма никакво значение как изглеждаш, какви снимките слагаш, дали изглеждаш нацепен, надежден, интелигентен, или каквото и да било. Крайният резултат е един и същ - загуба на време и разочарование.

Аз съм от хората, които обичат да говорят от личен опит, а не наизуст и затова съм изпробвал различни варианти в подобни сайтове. Истината е, че различните стратегии водят до различни моментни резултати, но крайният е един и същ.

Давам пример: слагам снимки, които са не са нещо впечатляващо, нормални и резултатът е очакван - почти нищо, слаб интерес от жените.

Следваща стратегия: слагам по-атрактивни снимки, демонстриращи по-добра визия и по-интересен начин на живот. Тук временните резултати са различни - интересът е значително по-голям, но почти никога не се стига до някаква смислена комуникация, а дори и да се стигне - въпросната жена в един момент просто изчезва като призрак.

От тук преминаваме към следващата теория - скучен съм и не мога да им задържа интереса. Да, звучи логично. Опитвал съм различни стратегии по отношение на комуникацията. Стигал съм до там да ми пишат, че супер много ми се кефят и съвсем малко след това - изненада, изчезват.

Аз съм стигнал до заключението, че жените (поне в София) са презадоволени и хората като мен, чиито живот ги поставя в социална изолация, са яко прецакани. Никоя жена на търси нищо онлайн. Всичко е галене на его, убиване на време, абе да се си занимава там нещо, когато съвсем няма какво да прави. Нямаш ли среда просто не се получава. А да имаш среда се изразява в това да имаш постоянен реален контакт с жени. Отново не е лесно, но ако си стабилен може наистина да пламне нещо. Когато съм имал средата ми е вървяло, сега нямам такава и стоя сам като куче.

Няма почти никакви реални опции, защото:
1) Социални мрежи - никакъв шанс да се получи нещо.
2) Опити за импровизация на живо - тоест да опитваш да се запознаеш с някоя някъде. Жените веднага издигат една огромна барикада и удряш една стабилна гредичка. Донякъде е обяснимо - презадоволени са, постоянно им се лепят и те приемат всеки като потенциален досаден бацил.

Като заключение - ако не си извадил късмет навреме да създадеш някакви смислена връзка, или си сбъркал професията си яко претакован и си оставаш вечно сам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 68390462e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Пичаго, това са невъобразими глупости.

Аз съм имал гаджета от Тиндър, Фейсбук, Инстаграм, Гепиме, Флиртче, dir.bg и дажие mirC-а преди 101 години.

До една сериозни. И до една заинтересовани. Това, че някой е тъп на гьон и не може да предложи повече от релефното си тяло и ограниченият си ум... е съвсем отделен въпрос.

"Имах взаимна симпатия" е достатъчно, да видя какъв си калъф и ми става ясно защо успевамостта ти е зЕро.

Пък аз ще продължа да си го "причинявам".



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: db0e90ab75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И според мен запознанствата трябва да се случват на живо. Ако все пак се случи да си допадна с някой в нета, гледам бързо да си уредим среща, за да стане ясно дали ще се харесаме и на живо. Другото е излишно разтакаване, а и бързо губя интерес, без да съм се видяла човека.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6cb19b9526
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Добре, разбрахме, пак жените са виновни. Нещо друго?

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1d5ea48539
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Там са само някакви икономистки с УНСС, НБУ, т.е. с дипломи тип мики маус.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d876d95948
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братане, като те гледам подписан под всяка тема, само като човек с висока успеваемост те виждам. Безспорен Факт, че тия приложения губят времето и нямат нищо общо с реалността. Ако някой има успеваемост там, то той наистина попада в нещо като модерен стереотип. Примерно аз познавам един брутален чукундур, той награби няколко от там. Изобщо не му завиждам, защото не бих искал да бъда с неговото поведение. Такива като него обикновено само по порно сайтове се ровят и лепят чекий, но цаката в тия приложения си е една и съща. От нищо да се правиш на нещо. Някои хора се подписвате и ставате направо смешни. Бил си пет пъти на компаньонка и един път си хванал гадже и вече всичко знаеш. От 20 души ни Един не знам да е хванал нещо, а повечето от тях ще те залеят от смях, Братане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6496d205d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Много едностранно виждате нещата - "на мен не ми връзват, значи и на вас няма да ви вържат, не си губете времето"....
Аз съм на 50, нормално изглеждащ, начетен, интелигентен и живял на различни места по света. Откакто се разделих с жена си (около 6 години вече), съм "пуснал пипалата" в Гепиме, Тиндър, Елмаз и тн. и трябва да призная, че се разковавам от секс. В моя случай е обратното: повечето дами искат нещо сериозно, докато аз не. Стигнал съм дотам, че по-редовните знаят, че не са единствени и че чукам и други. Един вид харем с няколко постоянни и няколко по-нередовни... Дамите са най-различни, както на възраст, така и по социален статус. От златотърсачки до много стабилни финансово, от кифли с мечти за деца и пътувания, през дами със солидна професия и доходи та до омъжени жени, търсещи тръпката на изневярата. През последните 6 години съм изчукал повече жени, отколкото през целия си предишен живот. Така че, недейте да обобщавате възоснова на вашия опит, моят опит е съвсем друг.
Поздрави & успех ви желая...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7673456135
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз като жена също ползвам приложения за запознанства. Заета съм доста, нямам много свободно време и за дискотеки и барове. Та запознанствата онлайн са ми удобен вариянт. Не вярно, че жените от София сме презадоволени и не търсим нищо онлайн. Напротив търсим. Лично аз като имам взаимна симпатия пиша на мъжа отсреща. Мен лично ме дразнят хора, които на третото изречение искат среща и най вече такива които ме канят в тях. Дори и да съм си писала с някой малко по дълго и вместо да се видим на по кафе примерно ме привика в тях просто спирам да с е разправям и изчезвам. Дори и за единия секс пак ми е тъпо да ме привикват в тях. Не само мой личен опит, но и опит на мои познати показва, че мъжете от този тип приложения са само за бройката. Даже не търсят и приятелство с привилегии. Някой в по горните коментари беше казал, че запознанствата трябва да се случват на живо. Както казах аз нямам много време за излизания, но пък работата ми е свързана с непрекъснат жив контакт с хора. Там съм се запознавала с доста мъже. Много от тях даже не са и чували за подобни приложенийца и сайтчета, но положението е индентично. Започват се пак мръсните разговори и каненето по домовете. Аз пък мисля, че не жените, а точно мъжете в наши дни са презадоволени. И не само тези в София. Пазара е претъпкан като започнеш от 16 годишни, та има жени и на майка ми на годините считайте някъде 50 . Та на господата малко ако не им се угоди, малко ако им накривиш нещо, взимат си ,, багажчето,, и хайде при следващата. Тук даже не говоря за тези най вървежните от към външност, финанси и социален статус, а най обиковен средностатистически мъж. Те се дърпат, правят фасони все едно цяла опашка от красавици чака пред дома им.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3b09518e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 5, обективно погледнато са виновни, и? Жени, които киснат в приложения и сайтове за запознанства и то за чат, щото имагинерните им представи не се вписват в реалността, която и сами те не разбират, са заблудени и мнооого глупави. Фантастични мъже не съществуват. Освен това, ако някои успяват да се запознават с жени там, едва ли са от най-умните и досетливи мъже. Излиза , че 90 процента сме тотал щета смотаняци, а не ми се вярва. :) всъшност, зеро успеваемост имат поне 95 от 100 с акаунт. Еваларка за темичката, полезна е и отваря очите на младите момчета.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f6857c365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Вие сериозно ли! Жена съм. Да, нямам регистрация в тези нови приложения, но съм в елмаз. Външния вид има значение, но по-важно е какво има в главаата.
И Братан е прав. Ако не можете да задържите жена или да я изкарате извън виртуалното пространство, търсете проблема в себе си!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3e646d7e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте ! На 23 год съм. Използвала съм тиндър 2 год и половина и за това време съм излязла с около 6 - 7 момчета. С едното от тях имах връзка година и малко, а с другия 2 месеца. Много мъже и жени търсят там сериозни връзки. На много, които са ми писали съм отказвала, тъй като изглеждат твърде настъпателни, нахални и невъзпитани. Още от първите 15 мин чат те канят у тях или на кафе. Мъжете са свикнали да стават нещата бързо, а жените не. И да много хора са там само да си галят егото или искат да са смели, но не им стиска. Всичко зависи до късмет и до това до колко може да прецениш хората.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cf931c74a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз лично нямам проблем в общуването с жени на живо, а в приложенията нищо не се разбира и почти не пишат. Преценката им е супер нереална и подминават всеки, доста често е така. Много хора не успяват в тези приложения. Това са неефективни методи за намиране на жени, неефективни за масата от мъже. Дори се чудя Защо жените висят там. От тъпотия и само да си пишат.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3352526b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Жените висят там за да ви гледат панаира и да се смеят на тъпите ви "стратегии",дали не го разбрахте досега?!? Хахаха

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b0fac05168
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   до 14

Е толко умни жени там няма, повярвайй...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b2df34ae42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До 14

Аз да правя секс, те да си мислят че се казвам Радостин от Пловдив и да ми пишат на фалшщивия фейс, па нека си се смеят ;)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f9a6eb63f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И аз съм съгласен с Братан. Аз също съм имал доста връзки, които са почнали онлайн и още повече … да го наречем флиртове - със или без секс.

Може би има разлика във възрастта и доколко хората са узрели.

Съгласен съм и с номер 4. Срещата или става бързо, или изобщо не става - поне такъв е моя опит. Виждам, че номер 9 - като жена не мисли така, но - такъв е моят опит. Колкото по-дълго си пиша с някоя - толкова по-големи са шансовете, че тя е в сайта за да си чеше егото и най-вероятно е обвързана.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf931c74a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Бърза среща от социални приложения, възможно , ако жената е на зор или директно сте се разбрали за екстрите и кинтите. Трябва да си хипер обаятелен и чаровен, че да прояви такъв екстремен интерес. А, многото срещи пък изобщо няма какво да го коментираме. То е малко " Много пъти съм срещал мечки в гората" В реалното време живейте, в реалното. Плати за кредити, виж коя те харесва, намери любовта - Мижи да те лажем! Това изобщо не е сериозно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f6857c365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм жена и не съм съгласна с теб 17! На достатъчно откачалки съм попадала, които в началото са иизглежадли нормално и са водили интелигентен и приятен разговор. Та вече със срещи не бързам. Давам си достатъчно време да пишем в самия сайт неангажиращо, после минаваме на лични-било фейс или вайбър. Там обикновено всичко изплува. Ако успеем и там чак тогава среща:)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f9a6eb63f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ами - такъв ми е опита номер 20. В тези сайтове вниманието се задържа за кратко. И на мъжете, и на жените.
Не може да очакваш някой да си общува само с теб. Да си дам Фейсбук профила на някой от сайт за запознанства е абсурд, който никога не бих си позволил. Срещата е далеч по не ангажираща.

Номер 17.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a224b7cb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Жена съм. Имала съм 4 връзки. З сериозни, от сайт за запознанства, когато бяха модерни и една кратка (запознахме се в "реалния свят"). Вече 10 години съм с единия от тримата от интернет. Женени сме. Мисля, че другаде е проблемът при теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf931c74a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ма, разбира се 22, как не го е срам, че са ограничени и не му пишат.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a5b3c5b8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ще си позволя да перифразирам една мисъл на Джон Ленън „Животът е това, което се случва докато си правим планове“. Запознанствата, харесванията и връзките в реалния свят се случват докато писателствате, надлъгвате се и е предлагате в разните приложения и сайтове. Всичко, що е стойностно няма нужда да виси там, след като получава достатъчно внимание в реалността.
Не знам дали се пести някакво време наистина както пише една жена по-горе, ако като вместо да излезеш ровиш из нета, пишеш с някой/и и накрая все пак излизаш пак за да го/и видиш на живо. И ако не те привлече, писането си остава загубено време.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 296bfc54c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Жена съм
Мисля че не е толкова безнадеждно в тези приложения и сайтове. Както казва номер 22, отдавна омъжена за човек от нета, имам приятели, които също се запознаха така и сега да сгодени.
Аз си пиша с едно момче от нета, вече известно време. Пращаме си снимки, пишем си почти постоянно, но не ме кара да се виждаме. Аз също не се натискам, защото ми изглежда отчаяно жената да се натяга... Как мислите, запълва си времето с чат с мен и си чеше егото, или умишлено не дава зор... А по писането си личи че е остроумен и са му приятни разговорите ни... Същевременно е леко дистанциран. Тактика или липса на интерес? Не искам да го питам директно, защото ще ме сметне за яко филмирана
Евала за темичката :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f8d28d3c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Два реда и хоп на среща? :D ОК, точно така ще стане. :D Кефят ме пичагите с ,,много" връзки от тиндър. Всеки втори мъж ще потвърди, че като те матчнат 20 пъти, няма да ти пишат и 5, а пък да се видиш с тях е вече Химера Невъзможнова, ако я познавате, добра жена е. :D Сериозно, на някой се случва вързията, ама това са един от 10 и отгоре, пълна заблуда. Един ФР ги забива яко по баровете, но няма никакви постижения с tinder, badoo, twoo и пр. Даже му писали "чекиджия", а момчето имаше две приятелки и една любовница на 40 и нещо, с две деца и разведена от десет години. Е, дали е чекиджия? Ходи го обяснявай на тия заблудени тролове от женски пол. Да спиш на 24 с жена на 40 !!! И на мен така са викали, даже и тая дето не искаше да ми пусне и ми отлагаше среща цели три месеца, и тя ме нарече загорел смешник, а в леглото се виеше като змия. И ми разправяше ,,бившите не умеят така, бяха скучни". Абе, жените много губят от стереотипите и предразсъдъците, на които робуват. Първо се запознай, пробвай с един и после коментирай кой какво може! Само на живо може да се контактува. Какви са тия дето им връзват у тиндър, не знам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c87e80c618
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Братане смешников големия мачо се изкара, целия ти коментар (както и доста други) вони и смърди на комплексиран мизерник.. А и такива свалячи (както ти се описа) обикновено свалят жени в реалния свят, не виртуалния... Аз лично всеки път бих избрал очи в очи, щото мога да гледам как жените се топят покрай мен и реакциите им са странни, независимо за какво говоря с тях, това няма как да се случи виртуално, и не е хич толкова интересно и забавно.....

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fcba5401e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Нямам нищо против Братан, даже има готини коментари, но тук наистина се поизхвърли прекалено много с цел да се изкара много вървежен. Имал 1000 "сериозни" връзки от сайтове. Те ако бяха толкова сериозни, нямаше да са толкова много, защото сериозните продъжлават години. Освен ако не е на 60. Той изброи 7 сайта, ако от всеки е имал 1-2 "сериозни" връзки, това са поне 10-20 години връзки без прекъсване в най-лошия случай. А и точно от тиндър и гепиме сериозна връзка леко ме съмнява. И изобщо в сайтове е много трудно да намериш връзка, камо ли пък сериозна, камо ли пък толкова много на брой.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a5b3c5b8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Най-успешният мъж с жените, когото познавам е представител на голяма чужда фирма в Бг, много интелигентен, симпатичен, изискано облечен винаги, възпитан, джентълмен, щедър, жените сами му се натискат, няма никакви тиндъри, елмази и не знам какви сайтове. Така че, работете над себе си, образовайте се, изградете стабилна кариера, натрупайте знания, въобще БЪДЕТЕ НЯКОЙ вместо да си губите времето с разни чатове. Тогава жените сами ще ви търсят.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d5cd89c458
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   На мен пък ми е жал за хората, които се запознават по този начин...
Значи нещо много сериозно им куца в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker