Умирам от разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Умирам от разбито сърце
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1344 пъти
Моята история не е много кратка, но я споделям с вас, за да чуя дали и на вас ви се е случвало нещо подобно и как преживявате такава любов.
Всичко започна преди една година, когато ми писа едно момче, имахме много общи приятели, а и ми се стори интересен, затова му отговорих... Той ме харесваше много, но аз имах само приятелски намерения. Така де мина доста време ние си писахме постоянно и започнахме да се срещаме, което всъщност беше началото на цялото нещо. Срещахме се много често, бяхме постоянно заедно и аз се влюбих. Направих първият си път с него, с него за пръв път изпитах толкова голямо щастие, той ме караше да се чувствам повече от щастлива. Обаче това не продължи много, след около 4 месеца се скарахме доста и той ме блокира, но аз реших да не го търся и да изчакам той да ме потърси, но така 1 месец нищо не стана. След около 2 месеца аз реших да му пиша, но той тогава беше станал съвсем различен човек... искаше от мен само едно и това беше секс, а преди не беше така, уж ме обичаше. Нараняваше ме постоянно като ми даваше напразни надежди, а аз винаги му се връзвах. Сега почти една година по късно виждам го постоянно но той отвръща погледа си всеки път, най-добрата ми приятелка му писа преди 2 дена и той и каза, че съм била грешка и че съм му безразлична, също така, че никога повече няма да ме поздрави, нито да ме погледне... Боли ме, боли ужасно вече почти една година не мога да го забравя и имам чувството, че няма да се влюбя в друг, но знам, че живота е пред мен и предстоят много нови подобни преживявания. Искам да ви питам вие как се справяте когато някой ви е наранил толкова много. Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: c7945fdc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зачеркваш си глупавото детско влюбване от списъка с неизбежните грешки и си отдъхваш, че си е минало реда и няма вече да ти се случва. Кофти индивид, кофти решение, момичешки чувства. Не заслужава да страдаш по него или да ти липсвали погледите му. Напред към някой, който те оценя. Първата връзка е специална за всички, за това си се чувствала щастлива, но човека е бил неправилен и затова не е станало. Сега същото чувство към заслужаващ човек и всичко е 6.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 04e3b14fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Криеш нещо - явно много си го разочаровала и наранила, за да се промени така. Ще си носиш последствията.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 510564ab46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здрасти,
Виж разбирам те и то много. В същата ситуация съм. Първия път е много зле. Мислиш си, че няма да обичаш някой друг, защото и аз така мисля в момента. Трябва време и зам казваш, че една година е минало, но може и да отнеме още 3 не се знае. Момчетата не разбират и то въобще (съжалявам но е така). Изостават те и не ги интересува как се чустваш. Мислиш, че те обичат и накой път си мисля, че наистина го мислят но когато спрът казват, че никога не е било така.
Ще ти кажа едно. Опитай се да флиртуваш с други. Може би звучи лошо, но ти казвам може и да помогни.

Това, че около теб не е много лесно и то въобще. Опитваш се да го заабвиш, но той е постояно там и това, че не те поглежда те кара да го искаш повече. ГОРЕ ГЛАВАТА. Ще намериш някой и ще отнеме време. Не те заслужава и ти обещавам ще намериш някой който ще те обича и оценява.
Късмет

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf8f476ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " но аз реших да не го търся и да изчакам той да ме потърси"

това доказва че не го обичаш , а просто искаш вниманието му за личното си его.

Остави човека намира и се регистрирай в клуба на безпътните жени на България.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2523b52b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не го търси повече. Разделиш ли се с някого, той престава да бъде предишния човек. За него би била лесен секс като няма с коя друга, губиш каквото и уважение да е имал към теб преди. Това е истината-разделите ли се, престава да те уважава, не е задължен вече. Трудно е, но ще мине. Просто не му обръщай внимание, не го търси и не нахалствай. Приеми го като натрупване на опит.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: db9e77011b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А ти какво направи, че да се стигне до кавга? Или очакваш да повярваме, че един ден просто го е хванала психозата и те е отсвирил? Ей така, буквално от нищото? Това далеч не е цялата история.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 90359c6ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4- Не съм автора, но това са пълни глупости. Защо по-точно ще се вайкаш след някой който ти е бил шута? Значи аз и казвам на мадамата ,че не искам нищо от нея и тя понеже ме обича ще се влачи след мен като кутре това ли ти е логиката? Много правилно е постъпила, грешката и обаче е била ,че го е потърсила след това. Зарежат ли те, не поглеждаш назад , това е! В противен случай просто изглежаш жалък в очите на другия. За това много мъже никога не печелят обратно жените си. Гонят ги и им се обясняват в любов, когато е пределно ясно ,че не го искат.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: df6d70f2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Намери си нов приятел!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker