Ще направи ли някога нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще направи ли някога нещо?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1023 пъти
Здравейте, та имам нужда от съвет, защото никой не може да ми помогне нито пък мога да питам някого. Цялата история започва години назад, когато имах чувства към едно момче (Радостин) и сега след години разбрах, че и той е изпитвал същото, но просто никой от нас не е направил нещо по въпроса... най-вече и защото по едно време и двамата бяхме заети с други хора. Стоях сама и го чаках изключително много време, за да стане нещо и той какво взе, че направи - влезе във връзка с едно момиче под натиска на приятелите си и като разбрах това ми стана много гадно и след време вече го преживях и влязох във връзка с едно прекрасно момче, с което сме заедно и в момента. Заедно сме от една година и адски много го обичам и съм адски щастлива, най-вече заради това, че той ме хареса и направи всичко възможно да ме спечели, което много ме впечатли, а Радостин си остана с онова момиче въпреки, че не иска да е с нея. Това как го знам ли ? Знам го, защото той се върна в живота ми и ми обясни каква огромна грешка е направил за това, че се върза на акъла на приятелите си и най-вече, че още стои с нея и се измъчва, защото не изпитва нищо към нея. Естествено аз побеснях , защото той се сети чак когато го превъзмогнах и сега станаха доста неприятни неща, защото и двамата изневерихме един с друг. Той е много влюбен в мен и наистина ме обича, въпроса е, че да и аз усещам, нещо такова, но обичам много повече приятеля ми. Сега не знам какво да правя дали да си зарежа прекрасната връзка за него и да му дам шанс или просто е прекалено незрял и по-добре да не захвърлям човек, който ме кара да се чувствам щастлива. Има и друго, че постоянно ми казва как на Радостин и приятелката мъ им "идва края" ама този край така и не настъпва и си мисля, че можеби изобщо не си заслужава да правя този компромис за негои да го чакам отново сумати време при положение, че той за втори път не може да го направи за мен. Какво да направя според вас и какво изобщо да си мисля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 924501588b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никакъв край няма неговата връзка, просто му харесва да има някоя фенка. И двамата не държите на хората до вас. Щом казваш, че приятеля ти е страхотен човек, защо му го причиняваш? И то с човек, който преди време не е направил нещо, за да сте заедно и се е сетил чак когато ти си заета? Не ти ли звучи подозрително и нереално? На мен този ми звучи като мъж, който търси резервен вариант, защото може наистина връзката му да не върви и просто се е сетил за теб, защото тогава си била навита. И, да, можело е и тогава да сте заедно, никаква пречка е нямало. Какви ще са тия приятели, че натиск, че чудеса, че насила връзки? Кой може насила да те накара да си с някого и как точно? Собствена мисъл този няма ли? Просто я харесвал нея повече тогава, това е жестоката истина. Ако някой мъж иска тебе, никой не може да го накара да е с друга. Самият той няма да го позволи.
Сега този принц иска да провали твоя живот и май успява. Мисли трезво и реално.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7caad91736
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наричаш го незрял, а си изневерила с него. Ти зряла ли се водиш? И двамата нищо не заслужавате и е кофти за прекрасния ти приятел, че не го заслужаваш, а той се е утрепал за теб и му предстои да му разбиеш сърцето по един или друг начин, сега или по-късно - то си ти личи. Жалко за момчето....
Радостин дали щял да направи крачка... Какво ти пука като си "адски щастлива" с приятеля си? За какъв ч*п му изневери? Щото ви се "живее", много ви е страх да не изпуснете някоя възможност, не ви стига да сте с добър човек, който ви цени и да сте щастливи. Трябва ви още. "ама можело ли нещо да стане, щял ли нещо да направи".
Не заслужаваш това, което имаш! Не го заслужаваш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker