Мръсника - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мръсника
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3285 пъти
Здравейте! Сигурно вече ви е писанало от истории за несподелена любов, но се надявам, че ще издържите още една.

Преди да ви разкажа какво се случи може би трябва да спомена, че движа в изцяло мъжка компания. Обожавам футбола, хокея, волейбола, видео игрите и постоянно да дрънча на китарата си. Още от малка съм такава и момичетата не ме харесват особено за приятелка, за това и имам само 2 приятелки. Но не бих казала, че е болка за умиране. Единственото нещо, с което това ми се е отразило, е може би факта, че трудно приемам някой мъж като нещо повече от приятел. Трябва да ме впечатли изключително много с ума и характера си и да има една особена искра в очите си, която да ми секва дъха.

Предполагам вече сте се досетили, че нямам особено много опит във връзките. В момента съм на 20 и съм била само с 2ма мъже. С първият се запознах когато бях на 13 и бяхме заедно две години и половина. С втория се запознах 2-3 месеца след като се разделихме с първата ми любов и бяхме заедно до няколко седмици преди случката, за която ще ви разкажа.

От известно време, може би почти година, започнах да разширявам кръговете си и започнах да движа с една доста интересна компания рокаджии и геймъри. Бяхме се събрали на Гергьовден и именника беше поканил и хора, които били напуснали компанията малко преди аз да се появя. Така се и запознах с Мръсника. Няма да издавам името му, а и това му отива много повече.

Винаги съм се смятала за момиче, което си пада по определен тип - високи, атлетични, светлооки, открити с хората и изключително добродушни - но той ме опроверга. Изобщо не беше от моя "тип" момчета. Висок колкото мен (175), грозноват, арогантна егоцентрична свиня. Не разбрха кога влезе в стаята, говорех с един приятел. Усетих как нечия ръка минава по бедрото ми и един нагъл (но невероятно секси) глас каза "Не си ли се научила вече, че когато си единствено момиче на купон не слагаш пола".

Обърнах се за да го зашлевя, но той хвана ръката ми. Бях на милиметри от лицето му, усещах дъхът му върху устните си и това ме побъркваше, но още по-влудяващ беше погледът му. До сега още не съм виждала толкова горещи кафяви очи, толкова мръснишки поглед. Цялата ми увереност се стопи, целият ми акъл все едно изчезна и не мислех за нищо друго освен да бъде мой.

Незнам как се озовахме в спалнята. Говорихме цяла вечер. Оказа се, че под маската на егоцентрик и мръсник се крие най-интелигентния мъж, когото бях срещала (той е на 23). В следващия момент отидох да взема още ром и най-добрият ми приятел ме хвана и ми каза, че Мръсника си има гадже.

Сринах се за секунди. Отново се върнах при него, казах му че знам и тръгнах да излизам. Той не ме пусна, притисна ме на затворената врата, каза че го побърквам и че го е страх от мен и ме целуна. Беше 4 сутринта. Бяхме говорили цели 6 часа без дори да се докоснем един до друг и през цялото време усещах покачващата се възбуда. И целувката отприщи всичко. Забравих за приятелката му, за партито, изглежда и той също.

Викнахме си такси и отидохме у тях. Беше най-добрият секс в живота ми. След това той ме прегърна, галеше лицето ми, продълждаваше да ме гледа с топлите си очи по най-нежния начин по който някога са ме гледали. Телефонът му звънна. Беше гаджето му. Облякох се набързо и тръгнах към вратата. Той ме настигна и отново ме прегърна. Предложи да ме закара. Приех. В колата говорихме как той искал да ме види отново... Бях се побъркала напълно, разбрахме се да продължим да се виждаме, имахме среща в срядата...

Във вторник вечерта получих смс, в който ми казваше, че не мисли, че е чак толкова ужасен човек, че да спи с мен в деня, в който правят 2 месеца, но искал да ме види, мислел за мен... Известно време след това отново бях стабилно почерпена и му звъннах да дойде да на партито. Беше много изморен след цял ден лекции и работа. Каза, че ще се обади да ме види...

Минаха 2 месеца и още чакам онова обаждане. Поглеждам някоя снимка, която побликува и сърцето ми отново започва да препуска. Припомням си онази нощ постоянно, погледа му, думите му... Минаха 2 месеца, а не мога да го преодолея, не мога да го забравя. Отварям чат с него в скайп, но не знам какво да му пиша. А искам само да знам защо каза, че се страхува от мен? Защо реши само да си поиграе? Защо ме лъга? Искам само да разбера защо след всичко, което ми каза - как тя не означава нищо за него, как иска мен - той отново е с нея, а мен ме боли.

Сигурно изглеждам жалка, вероятно наистина съм такава. Но само онзи Мръсник ми е в главата, не мога да погледна никой друг. Искам него - онова, което не мога да имам. Разбирам това, разбирам че няма смисъл да продължавам да се надявам, но не можеш да кажеш на сърцето да спре да обича.

Ако можете ми дайте съвет какво да направя, как да започна един разговор с него...

Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: e7cf1e8325
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление той е направил своя избор. С теб е било една игра, флирт или ти сама разбираш за какво е ставало въпрос. Ние жените често ставаме плячка на мъжете когато са тръгнали на лов-те по природа са си такива. За нищо на света не му пиши в скайп, за него ставаш още по безинтересна. По добре да заложиш на уж случайна среща, тогава трябва да се владееш, да покажеш само че ти е приятно да се видите и в никакъв случай да показваш силни емоции.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fd9aa83f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех, душичко... Много мило ми стана като прочетох написаното от теб. Аз съм на 24 и съм в подобна ситуация. И при мен нещата започнаха по подобен начин. И моят е един мръсник, с един изпиващ поглед... Но ние се виждаме вече 3 месеца редовно. Но той си има приятелка и си е с нея. А аз май съм хлътнала. Но не смея и дума да отворя за чувства, че да не се отдръпне. Ех... Иначе според мен трябва да го заговори ей така, закачливо. Пиши му нещо небрежно, например: Хей, какво става с теб, и едно здрасти не казваш... Нещо от сорта. Сякаш искаш да си полафите. И ще видиш според реакцията му какво да предприемеш занапред. Успех и дано има развръзка в твоя полза :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8acc7e1328
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Казваш "грозноват, арогантна егоцентрична свиня". Спал с теб, а сега никакъв го няма. И се учудвам, че не можеш да се досетиш тоя случай какъв е, щото от написаното ми се струваш като умно момиче :))

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 35d60884c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпа, те мъжете всички са мръсници...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 42c0acde30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Забрави го миличка иначе много ще страдаш. Аз съм в твоето положение и ми беше много трудно още ми е трудно, но лека полека го забравяй иначе до никъде няма да стигнеш. За два месеца се смях много, флиртувах, влюбих се, обичах(м), затворих се в себе си, скарах се с всички и се превърнах в най-голямата злобарка.. Това би могло да ти се случи и на теб ако не го забравиш. Не мисли и не страдай за човек, който не страда за теб!
По написаното съдя, че си мъжко момиче и ще се справиш с Мръсника! ;)))
Ж19

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a85c0ac150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Драга ми пациентке,

от Вашата изповед ми става ясно, че числото 2 е съдбоносно за Вашия жизнен път. Моят съвет е да си носите по две запалки в случай на недостиг на искри.

П.С. А вие знаете ли как се пише "не знам"?

Вашия психолог

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d44db6ba2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   За следващият път внимавай повече с хората. Сега в цялата история описваш главно какво той е направил или какво вие двамата сте направили.
Аз до колкото разбрах си харесала човека който има приятелка, лъже те за нея и те сваля. Ти сама си решила да си легнеш с него. Какво очакваше че ще излезе от такъв индивид?
В случая сама си си виновна? Някой по-свестен не можа ли да си избереш? Не можеше ли да си заминеш сама от купона?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker