Връзка без развитие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка без развитие
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1461 пъти
Здравейте,
Аз съм жена на 20, Приятеля ми е на 21. Живея сама, на квартира. Заедно сме вече шести месец. Той живее с родителите си. Проблема в нашата връзка е че той иска да остава точно определени от него два дни седмично, дума да не става за трети ден да спи у нас. Преди три месеца го питах за причината- искал време за себе си. Реших че защото отскоро сме заедно трябва му време да свикне. Не излизаме много често защото следвам стоматология и ученето ми отнема доста врвме та общо взето се виждаме през тея два дни когсто остане вкъщи. Теших да го оставя така но вече стана шести месец и той пак дума да не става за трети ден да остане. Реших директно да го питам, казах му че в началото мислех че не е свикнал но сега мина достатъчно време, плюс това аз живея сама, прилично жилище, няма кой да ни пречи или да му е неудобно, даже е споделял че апартамента в който живея е чист лукс в сравнение с у тях(аз никога не съм стъпвала у тях). Отговори мк същого искал време за себе си, добре но той нито излиза с приятели(няма) нито има хоби(спорт или др), не гледа филми и сериали та ми е чудно какво е това време за себе си. Плюс това ние правим секс само 2 пъти седмично (когсто идва) и мисля че това е изклпчктелно малко за двайсетгодишни млади хора и то аз самостоятелна. Не знам дори кога ще има някакво минимално развитие в тази връзка, относно да остава по-често примерно, кажете съветв как да постъпя? Мисля да спра да говоря по темата защото вече съм казала мнението си, и да видя още колко време ще седим така, но това не ме ибнадеждава много. Вие как смятате? Благодаря предварително на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 56197569aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си си отговорила на въпросите още в заглавието. Време е да действаш, т. е. да го разкараш. Този не е твоят човек.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a4efd1f6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Каквото и да смятаме ние, решението си е твое. Човекът може да има друга/и жени, може да чете книги, само телевизията ли е развлечение? Може да ходи да краде или пък просто да спи? Но каквото и да е, два пъти седмично да те оноди му стига. Като не ти е достатъчно, разделяш се с него и си намираш някой полов атлет да те чука седем дни в седмицата. Просто и логично.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 098788b691
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо питаш нас как мислиме? А ти как мислиш?

Разбери насила, ако трябва, какво прави в останалото време! Ако не ти позволява, ставаш и си тръгваш и вече нямаш проблеми...

Историята ти звучи фалшиво! Не знам как 20 годишна се поставя за дълго в такава ситуация!? Ако във връзката няма откритост, тогава няма нормална връзка!

Имам една позната като тебе, само че е по-голяма от теб, ВИСШИСТКА!!! С нейния се виждат само еди-кои си три дни в седмицата като единият ден е само вечер - случай досущ като твоя...
Е не знам как им вярвате, че през останалото време не се еб*т наволя с други...?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker