Той е безхаберен към случващото се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е безхаберен към случващото се
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1477 пъти
Здравейте, казват, че при екстремни ситуации се виждат истинските лица на хората. И вчера много се отвратих от приятеля ми.
Отскоро се виждаме, той има заведение и вчера, след като обявиха затваряне на публичните места той като за последно направил купон, качи клип на който клиентите пияни, прегръщащи се се веселят, пълна простотия.
Аз съм сериозно момиче, давам си сметка за сериозността на ситуацията и това ме отблъсна.
Той е безхаберен към здравето си и към околните.
Как мислите, трябва ли да му кажа, така или иначе вече не се виждаме. Само ще влоша нещата може би ако взема да го възпитавам. Той е с 10 години по-голям от мен. Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6df7043bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен би ми паднал в очите. Не казвам, че трябва да изпадаме в траур едва ли не, но това неговото е несериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf96d5eac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя простотията не ходи по гората .... Та в тоя ред на мисли, каквото и да му кажеш, само ще ти се изсмее. Подобен род хора просто ги изрязваш от живота си перманентно и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c3a5b5e238
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Един вид е по-велик от закона и от всичко. Да, би ми паднал в очите, защото това говори за ниска култура.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d1d7c73444
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторкага: Да, прави сте. Опитах се да му кажа, да не прави глупости, да се пази. Отговорът му беше - скъпа, пазя се, умен съм. Грижи се и ти.
И днес отново го гледам, че е излезнал навън на по бира с приятели...
Кой знае какво ми се смее на реакциите, а аз го обичам.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 31c18ffa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към авторката-а тази бира да не би да я пие пред някой магазин? Често срещана гледка е пред кварталните магазини-контингента си купува алкохол от магазина и си го там отпред! Някои още от сутринта са там! Най-често това са безработни хора, изкарват пари я от вторични суровини, я от някаква моментна работа, изкарат си парите и се събират там! А това, че трябва да се пазим от този вирус не е за подценяване! А и гаджето ти не трябва да се самозабравя!

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7dbc842d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разделяла съм се с бивш точно, защото ми се струваше, че му липсва човечност. После пак се събирахме, защото го обичах и виждах И доброто в него, а след това отново се разделяхме, защото беше циничен и не уважаваше хората. Накрая го осъзнах - никой не е на 100% лош човек. Но такива като нас заслужават някой поне на 70% добър, а не подобни наглеци.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf96d5eac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке и ти ли си от захлупените девойки без грам достойнство. С какъв акъл обичаш подобен човек. ДА, правилно - акъл. Щото обясненията как любовта била сляпа и идвала от сърцето, са оправдания на слабохарактерни хора. Човек който не държи на себе си и на теб, който показва потресаващо различни ценности - какво изобщо му обичаш?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ca5c4866df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Заради такива като него, ще умрат много хора в България. Не разбират ли, че работата наистина е супер сериозна. Хиляди ще умрат, хиляди!!! Ваши роднини, приятели, скъпи хора. Пазете се заради тях! Само ако сме единни, ще успеем да се справим. Ако претоварите капацита на всички болници, лекарите ще трябва да решават на кой да дадат апарат да обдишване и на кой не, т. е. кой ще живее и кой ще умре! В България и без това капацитетите са супер ниски и няма никаква апаратура. След 2 месеца, всичко ще издиша и ще има много, много жертви! Ситуацията е много сериозна. Ние не сме Китай, където е цялото световно производство и могат да си направят машини, маски, апаратура и цяла болница да построят за 10 дни. Ние сме в мизерна държава и само единството ни и строго спазване на карантини, седене вкъщи, минимум контакти може да ни спаси.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ad2addb345
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Стадо овце тича и блее сякаш до оня ден не са си блъскали безмозъчните тикви всяка година на обществени места докато са болни. Но понеже на стадото решиха да му покажат този път колко народ измира от вируси и грипове, то най-после видя малко по-далече от овчата си муцуна. Но за жалост не достатъчно далече и сега тича като обезумяло, че го е налегнало зомби апокалипсис. Както казаха някои, овцете сякаш по-скоро се забавляват с това извънредно положение отколкото наистина да ги е страх, и се радват на новите емоции и силните драми да се тръшкат наляво и надясно. Акъл няма да ви дойде и това е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c3a5b5e238
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелят ти не осъзнава мащабът на това, което се случва в момента. Как това се отразява на психиката на хората и как ще постави света в икономическа криза, защото и двете са неизбежни. Може пък това да е неговия начин да се справи с положението.
И да говориш, няма да те разбере.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a75eeb58f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Вирусът е тотална манипулация на общественото мнение! Да опасен е за възрастните, като всеки вирус и толкова. Няма нито едно доказателство, че хората починали от него са починали единствено от него. Всички случаи са компрометирани от други заболявания. В италия умрели вчера над 400 души и не не от Вируса а общо. Италия е 60 милиона. Знаете ли, че в България вчера умряха над 120....От тях 2% От сезонни вируси. всичко друго е средство, за да ни се изпразнят джобовете бързо. Който е умен в момента, който има кещ да изчака някоя и друга седмица и да купи нещо. Биткойнът се срина, жалко, че не мога да купя толкова колкото искам :Д... Браво на приятелят ти... и показното, че е направил купон с повече хора, поне не значи овчедушието като на паникьорите. Да трябва да се пазим, ама не и да слушаме, новото генералче в чиито щаб, няма нито един вирусулог, нито един имунулог и нито един инфекционист... Ако мислете, че лъжа проверете щаба. Нито един ВИРУСУЛОГ, няма думата. Само Циркаджии

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d1d7c73444
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от авторката: И на всичко отгоре, понеже отказвам да излизам и съм вкъщи, днес той публикува клип с друго едно момиче от компанията ни, как се забавляват по време на кризата. На разходки, у тях била.. изобщо това ме разби тотално.
Как мислите трябва ли да му кажа нещо или просто да го забравям.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: cf96d5eac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке защо изобщо продължаваш да питаш ?
Трябва да са ти ясни 2 неща:
1) на него не му пука за теб
2) каквото и да му кажеш по темата няма да промени мнението и поведението му

Оттук нататък остава да решиш дали да продължаваш да се унижаваш пред този човек или чисто и просто да го отрежеш тактично. Хубаво е че осъзнаваш колко зле е господина, но ако все още си във връзка с него си направо за бой.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker