приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама
  

Споделена история от Любов и изневяра

приятелката ми
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1447 пъти
Здравейте... искам да споделя нещо от което много ме е срам, даже не знам дали ме е срам или просто искам да го споделя, да видя какво мислят другите хора за моето влечение, дали е нормално или нещо не е наред с мен. (извинявам се за правописните грешки предварително не живея в България от много години и съм отвикнал)
Със приятелката ми сме заеднов вече 5 години. Запознахме се когато тя беше на 16 аз на 19. Веднага я харесах. Беше идеална за мен - висока 166, леко мургава с черна гъста коса. Тялото й е уникално - много слаба със стегнато малко дупе. Въпреки, че прятелките й се подиграваха тогава, защото беше прекалено слаба. Както й да е, за мен беше идеална. Влюбих се в нея веднага. Бяхме постоянно заедно. На нея нищо не й липсваше с мен. Няма да крия, че тя беше от бедно семейство, а моето беше леко казано добре финансофо. Аз съм израстнал в САЩ. Там баща ми иам фирма за разрушаване на стари къщи и почистване на строителни обекти след събаряне. Както й да е. Всяко лято си бяхме в България в Варна по точно където се запознах със Жена ми.
В началото на връзката ни тя много ме ревнуваше и постоянно я беше страх да не ме изгуби. Не знам дали това се дължеше на парите ми или просто защото бяхме млади и влюбени, но тя правеше всичко за мен(както и аз за нея разбира се). Всичко започна с една обикновенна закачка.
Една вечер след като я оставях пред таях, тя за пореден път ме помоли да и дам колата да я покара вечерно време малко когато няма хора. Аз й казах, че нямам как да стане, защото ме е страх да не се убие. карах мерцедес към 280 коня. Казах й на шега, че ако се съблече чисто гола и така се прибее във блока. Тогава ще й я дам. (малко инфо за нея - тя живее с баща си, който работи на кораби и брат си който е на 18 години, майка й е в София разведени). Тя не се замисли дори и за секунда. Веднага се съблече. Отиде до входа на блока и се върна в колата. Тогава за пръв път изпитах нещо, което не бях изпитвал никога... сърцето ми биеше като лудо не знаех дали ми харесва да гледам приятелката си гола насред улицата или я ревнувах въпреки, че късно вечерта нямаше никой. Адреналина ми беше на макс. Не й дадох колата да я кара но правихме страхотен секс в колата. На следващия ден се почувствах доста зле, че не си спазих обещанието за колата и за да й се рванширам и подарих най скъпия тел за онова време.
След два дена трябваше да замина за САЩ за един месец. Тя много се притесни да не ме изгуби(все пак беше началото на връзката ни). Говорихме си по скайп всеки ден. Обсъждахме с часове как беше гола на улицата и секса след това в колата. Тя разбра, че това ми е слабото място и започна да прави всякакви глупости за да ми задържа интереса към нея. Първоначално се разхождаше гола из вкъщи и ми пращаше клипове. Постепенно нещата започнаха да излизат извън контрол. Аз имах огроман жажда за адреналин предизвикателства и рискуви ситуации подобни на случката ни пред блока. Веднъж както си говорихме по скайп наобяд брат и беше в детската, тя в хола, аз я накарах да се съблече чисто гола и да започне да мастробира посредата на хола. Тръпката, че брат й може да влезне всеки момент й да я хване беше много яка(не я хвана). Но с времето нещата взеха да стават по сериозни.
Ще прескоча няколко години тя стана на 21 и имаше право да пътува.
Бяме на един плаж във Флорида където е нещо като нудиски. Тя беше гола. Други хора я гледаха. Често ходихме там. Беше много яко. Тогава започнах да изпитвам нуждата от това други хора да гледат приятелката ми. Имаше един мъж на около 55 където постоянно я заглеждаше. Ще прескоча разговорите ни с него... накратко той я доближи пипна я по дупето и започна да се пипа и свърши. Няма да крия, че много ми хареса как друг мъж свършва само като пиа приятелката ми... странно но ми хареса. Исках още и още от това изживяване. Тука нещата излезнаха извън контрол. Същия човек водеше онлайн блог за нудисти воайори и разняма на партньори. Много си говорихе с него за моето влечение. Тогава той предложи да събере към 20 мъже чисто голи без камери и записващи устройства и да се срещем на плажа. Нямате си наидея какво се нарича адреналин да видиш приятелката си чисто гола насред 20 мъже който я гледат и са готови да свършат. Тия американци я гледаха все едно за пръв път виждат жена. Изрично им казах, че само върху ходилата й могат да свършват. Беше уникално. Станахме големи приятели със всички... повечето бяха мъже по на 55 60 години женени със стабилен доход и професий като адвокати брокери лекари. Идея си нямате колко готини хора се оказаха всички. Разбира се това го разказвам накратко... но всъщност е дълъг процес на опознаване и доверие.
Следващата стъпка беше, когато започнахме слинга. Да правим секс с други двойки. Нямате си наидея колко е разпространено това във САЩ и какво хора го практикуват. Стигна се дотам, че 9 мъже си направихме изследвния за болести. Идея си нямате какво е да гледате как приятелката ви прави секс с 9 мъже и всеки свършва където си поиска. Накрая цялата беше покрита със семен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: a5215b09bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не прочетох до края ,но си личи и че двамата сте болни мозъци и никакви пари не могат да ви направят нормални хора, а неграмотността ...нямам думи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker