Приятелят ми се държи страшно глупаво! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми се държи страшно глупаво!
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1529 пъти
Здравейте, момиче ня 18 години съм и имам приятел на същата възраст, заедно сме от 2 години и 3 месеца. Напоследък се държи страшно глупаво, постоянно играе на компютъра си.. Не ми обръща никакво внимание, та той дори не ме вика навън или просто да се видим. Не съм някоя глезла.. ходя на училище и работа. Него го издържат техните, ходи на училище, фитнес и компютъра. Това е неговия живот. През по-голямото време от връзката ни, ние сме в тях, това не ми пречи, но започна да се случва тази ситуация: разбираме се да отида в тях и да гледаме филм, аз отивам и в продължение на 2 часа стоя сама на леглото му и го чакам да свърши глупавата игра. В крайна сметка просто отидох до него и започнах да го гледам.. , имахме и друга подобна случка, аз бях на работа и трябваше сред това да спя в тях, бях му направила палачинки.. отидох в тях, той играеше дадох му ги и му казах, че го чакам да си легнем. Ами той стоя цяла нощ на компютъра, аз дори не можеш да заспя тъй ката говореше с неговете приятели и на моменти викаше.. легна си на сутринта в 7 часа, дори не беше докоснал палачинките.. аз станах и отидох до него, попитах какво правиш за бога защо още играеш, неговият отговор беше толкова глупав и смешен.. обърна се и ми каза:сърдиш ли се, искаш ли гуш? Не отговорих нищо.. легнах си.. след малко и той дойде гушна ме и заспа. Аз станах към 9, и просто си тръгнах. Стана ми толкова гадно, отивам при него за да се видим.. (Не се бяхме виждали от няколко дни) а той избра компютъра.. просто реших да ви разкажа тази случка..
Вече дори не иска да ме изпраща до нас, да излизаме. Сега сред като сме в извънредно положение сме не се виждаме точно от седмица, не ме е викал на във или да се видим, аз също не га правя искам да видя до къде би стигнал.. вчера му написах когато има време да ми звънне и да се чуем, ами нито звънна, нито се чухме. Не знам аз ли правя нещо грешно.. Не искам много, нямам проблем с това да играе, но искам когато сме се разбрали да се видим, той да бъде с мен.. Не да играе..
Какво мислите за всичко това.. да го оставя ли или да чакам и да видя просто що за човек е.. мисля, че това да стои толкова време на компютъра е болестно състояние, става яде, отива на компютъра, пак яде, играе, яде, ляга си и така и на другия ден..
Съжалявам ако някъде съм допуснала някоя грешка
Ще се радвам ако някой отговори..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 26 дни
hash: e5af7ffcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас. В същата ситуация съм почти. Не си сама! Ще следя темата.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 68af5e6c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "що за човек е" "болестно"... стига преувеличава с глупости. Права си, че когато се виждате трябва да ограничава това и да прекарва време с теб, но не се изхвърляй с някакви големи фрази, които просто са глупави. Просто сега са се хванали да играят с приятелите му явно и не се усеща, но и ти нямаш никаква търпимост пък. Какво сте се заяли с това игране.. на един хобито му някаква трошка, дето си прекарва половината живот под нея, на друг мачове не се прибира от игрището и залага като пристрастен, на трети му е да играе с приятели онлайн. Не е прав да не неглектира така, но съм почти сигурен, че е фаза, която ще си мине, ама ти като те слушам вече си търсиш вратата да си ходиш. Не си за връзка с тая липса на разбиране и търпение. Ако осъзнаеш, че не е за губене човека за едно дразнене от игри просто му кажи, че малко ти е кофти да ходиш у тях и да си седиш сама, а когато ще играе като си легнала, да е тих поне.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 453c2361b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не те харесва вече и не мисли за теб. Дори не си заслужава да го зарежеш. Просто спри да го търсиш без да му даваш никакви обяснения.. и съветът ми е да не се връщаш при него после, когато те потърси, защото ще минат 1-2-3 седмици, ще му се шрииска нещо повече, и ще поиска да го получи от теб. Дори да се върнеш при него, ще постъпи по същия начин след време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: d983432ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха прав е човека, в днешно време гадже не ти трябва като имаш компютър, а и в това разбъркано време за гадже ли да мислиш за вируси ли.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 22f1a962f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момичета, не се хващайте с геймъри, ако имате нормални очаквания, защото те не са нормално поведение!!! Това е все едно да се хванеш с наркозависим, само дето не са агресивни. Игрите ги обсебват и те подчиняват живота си на това. Лека полека общуването с околните намалява, реалният живот за тях изчезва, след време идват и депресии. В конкретния случай - седни и поговори откровено с него, кажи му всичките тези неща и го напусни. Няма да се промени, по-зле ще става. Знам от опит.

 
  ...


...
преди: 4 години, 19 дни
hash: ae05e0243d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти. Все едно ми описа връзката напоследък. Само че при мен не играта е проблемът, а нежеланието на момчето до мен да ми отдели внимание, винаги всичко и всички са по-важни и приоритетни. Но- казах момче, не мъж. И там е проблемът. Истински мъже рядко има. Първата ми любов беше много красива, била съм обичана и ми е било показвано това. На 18 съм, и за мен е важно връзката да е сериозна. Но с пубери няма как да се получи, освен ако не е изключение от нормата. Нека ти кажа, момчетата имат по-бавно развитие от момичетата. Развивай се, остави го да си играе игрите. Но да не си играе с тебе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9d9d5e349e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте,пише авторката .. вчера се видях с въпросното момче, ,той ме извика навън. След като написах историята не съм правила никакви намеци да се виждаме,той ми пишете аз отговарях и това е,понякога ми и звънеше . Викна ме навън и му отказах,исках до го видя,но прецених,че е по-добре да не го правя. Сред това той си продължаваше с игрите, пишеше ми ,но не ми звънеше. Преди няколко дни реших просто да видя дали още ме обича,сред като направя нещо което той мрази ,знаех,че ще стане скандал,но предпочетох да разбера, отколкото да се заблуждавам. Нещото което направих е да пусна стори в инстаграм с въпроси, въпросите си бяха съвсем нормални,аз отговарях. Той тогава спеше.. звъннах му и не ми вдига,по едно време ми звънна и ми каза какво има бебе, казах му виж ми сторитата. Продължихме да говорим ,видя се ,че му стана кофти . Започна да ревнува,да пита от кой са въпросите ,аз му обясних. На края му стана мега гадно и ми каза пиши си с кой искаш (бях отговорила на едно момче,по принцип не го правя или оставам на сиин, или дори не го отварам, може да ви звучи странно ,но аз съм такава .. след като имам човек до себе си ,защо ми е да си пиша с други момчета дори,особено когато знам какво искат. Вече ги няма тези приятелски отношения между момиче и момче... уж са ти приятели и в един момент те питат да спиш с тях)прочетох му чата беше само здрасти,какво става ,на колко си и това е. Затвори ми талефона ,звъннах му и му казах защо всъщност съм го направила, той ми каза и не можа ли само да ме попиташ.. Не те виках навън защото ме отряза ш чаках да ми кажеш ,че може да се видим . Каза ми,че му липсвам и иска да ме види. Видяхме се няколко дни сред това и поговорехме, на края на срещата ни така да си каже,той заспа (беше играл цяла нощ и не беше спал..)завих го и си тръгнах. Не му бях писала нито,че съм се прибрала,нито нищо. Той ми писа вечерта защо не му вдигам . Звънна ми пак и ми каза какво става, защо ни ми пишеш,че си си прибрала, казах му,че съм била с майка си и съм се отплеснала . Попита защо не му вдигам (бях заспала..) Каза добре,извинявай ,казах няма проблем и че ще си лягам, че много ми си спи и така приключи нашия разговор. За коментар номер 2,не не преувеличам . Не мисля,че е нормално да ставаш и да си лягаш с компютъра . А и също аз не искам нещо много от него,искам просто до ми обръща внимание и за да не ме разберете погрешно имам предвид да ми звънне ей така за 5 минути само за да ме чуе.. Да ми напише едно съобщение за лека нощ или добро утро ... Това са много малки неща, но са от голямо значение! До коментар 6..Да правя си. Аз също искам сериозна връзка,но сериозна връзка с несериозни хора не става! Всичко е страшно относително и трябва да се правят компромири понякога . Ще видим как ще сме с приятеля ми сред като се видяхме и поговорехме. Ще пиша и ще ви кажа . Благодаря ви за отговорите.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4340073f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като бях на 20 , бях същия като него. Само че моя случай , беше малко по различен. Приятелката ми беше пристрастена към вниманието което й обръщах. Обсеби се. Това беше защото имаше тонове комплекси , никакви приятели , както и (особено напоследък ) нисък морал..Задушаваше ме. Търсех приятелите си по често , а те играеха. Игрите се превърнаха повече като бягство от нея, не че толкова бях пристрастен. По-късно обаче и това стана , когато съвсем спрях да й обръщам внимание.
В този момент човек се пита "къде сгрешихме". И тогава си отговорих , че тя никога не ме е уважавала , нито пък обичала. Отиде си на бала без мен, защото съм бил нисък и я било срам от мен. Да,, тя беше и още е доста по-висока от мен. От тогава подсъзнателно доверието ми към получи бариера. А тя пък усети хладината , и с предтекст че съм бил ужасен геймър отиде да се чука с други. Разбрах че с мен е била само да ме държи за резерва , докато си намери друг, по-висок. Следващия беше стиснат .Следващия алкохолик .Следващия женкар
и тн. Вув всеки намираше кусур В момента е самотна майка , долна курва . Минала е 100 човека поне. Цял живот го търсеше това внимание , комплименти и храна за комплексите си. Но така и не се научи да обича.

Колкото до геймърството. В момента съм на 40. Никога не съм спирал да играя. Но разликата е, че ако сега дойде някой да ми каже "хайде на кафе", веднага скачам и отивам. Винаги съм тук и сега и после е играта. Нещо ,което младите все още не са научили да правят и пак да извлекат удоволствие.
Аааа...сегашната ми приятелка също играе и се разбираме прекрасно. Правим всичко заедно. И готвим и чистим, и гледаме филми заедно и играем заедно. Братовчед ми и жена му са с две деца и не само че не са спирали и двамата , а даже играта вече 15 години им е една и съща. Просто ей така го казвам....
Играта сама по себе си не е причина...винаги има и "друго". Ако не го виждаш , значи "другото" е в теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: eed80f0188
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами момичета, какъв е проблема да си намерите истински мъже , вместо да се оплаквате ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3340771d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелят ми играе дота през половината си живот - буквално. Имал е случаи да не спи, да не яде и тн. Въпреки, че е геймър, аз пък точно нямам против това, понеже той когато съм с него не играе нонстоп. Когато е бил сам, да. То си му се е превърнало в навик, както с цигарите - сутрин става и играе 1-2 игри, яде, гледа филми, после пак някоя игра. Преди, когато не живеехме заедно се събирахме всеки уикенд - момчетата играят, а гаджетата им си намираме някакво забавление или излизаме по женски. Те цялата компания момчетата си играят заедно дота от малки. Аз такъв съм го взела, не е станал геймър след като сме тръгнали, затова и не се опитвам да го спирам. Съобразява се с мен, ако спя или уча да не говори мн силно или изкл звука напълно. Аз нямам проблем с играта му, тъй като в това време, в което играе аз си имам мои занимания - уча, гледам филми, чета книги, пиша си нещо, общо взето все мога да си намеря с какво да се занимавам, дори когато не живеехме заедно винаги си носех учебниците или книги.
Не всички геймъри са еднакви ;) е, моя приятел отдавна е минал през вманиачаването да играеш денонощно, но сега си ляга даже преди мен. Негов приятел, който също играе с него, гаджето му постоянно мрънка, а те живеят заедно вече повече от година и нещо, тя иска нонстоп внимание и му брои игрите. Другите момичета от компанията нямаме проблем. Дори се опитвахме да говорим с нея, понеже : те не взимат наркотици, не ходят по дискотеки, не ходят по жени, даже вече почти не пият, дали има и 2 пъти в годината. Това е техния начин дс разнообразят и това им е хобито както на нас жените да речем гримове, дрехи, маникюр, клюки с приятелки.
Просто му кажи какво става, че искашза 2-3ч когато си с него да не играе, пък после каквото иска да прави на компа. Но е важно да се говори. И да се разбира също.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker