Изневерих ли му !? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих ли му !?
преди: 4 години, 25 дни, прочетена 1706 пъти
Здравейте на 22г. От малко градче, от 5г. имам връзка с едно момче, общо взето връзката ми е стабилна и много сериозна.. подходили сме сватба след някой месец.
От година и половина имам угризения на съвестта, постъпих много подло признавам си и много съжалявам!
Бях започнала работа в една фирма и там започна всичко!
Имах един колега, с който излизах за по цигара, лафихме си нищо друго ( той е женен ). Всички колеги мислиха, че има нещо между нас, но не беше така... Докато един ден както пушихме той ме дръпна към себе си и ме целуна, аз не отвърнах но и не се дръпнах.. Той знаеше, че имам приятел както и аз, че е женен.. След това, много често започнаа да ме търси викаше ме за по цигара, лафихме ме си.. шегуваше се с мене. Излизах с него само по време на работа, но това че ме целуна не ми даваше мира! Въпреки това неможех да спра да излизам с него ( по време на работа).. И така се задълбочи всичко, всеки удобен момент той ме прегръщаше, целувал ме е.. за друго не съм си и помисляла, но допуснах огромна грешка за която се разкайвам от тогава. Никога не съм изневерявала на приятеля ми, по точно годеника ми. И така продължихме с него, докато един ден се реших да напусна работа неможех да продължавам така. Спрях, но съвестта ме грезе! Приятеля ми не знае нищо, но в работата имаше негови приятели.. Приятеля ми знае, че излизах с този колега за цигара друго нищо не знае. Осъзнах грешката си и напуснах работа, но съвестта не ме оставя.. незнам какво да правя!!
Ако му кажа ще го загубя, а не искам! Страх ме е много да не разбере от някого, от тогава мина почти година и половина..
Как да постъпя не искам да го загубя! Благодаря Ви за вниманието, бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 24 дни
hash: 2e158f6891
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   "един ден както пушихме той ме дръпна към себе си и ме целуна"

Това може да стане само в интервю с Кубрат Пулев.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: b0a170a837
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тва човек да има жена, която само да се е целунала веднъж - дваж с някой си е за завиждане.

На всеки втори жена му се прибира едва избърсала спермиша от муцуната си, а ти си седнала да се притесняваш за целувка.

Това твоето си е жив урок, който си си взела дори.

Изобщо да не ти дреме и си се взимайте с твоя левент. Спи спокойно.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: e4e9f965bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом досега не е разбрал, шансът да разбере е много малък. Забрави тази случка и в бъдеще не се оставяй някой просто така да те целува.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: e40bbb850a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му казвай нищо, защото направиш ли го, ще те зареже. Вече си прекратила отношения с колегата, а все пак са били само няколко целувки, не си спала с него. Не, че не е изневяра, но поне си се спряла навреме, преди да стане по-голяма беля. Трай си и не подхващай темата за старата ти работа изобщо, гледай напред, а не в миналото. Каквото било, било. Важното е, че си си взела поука и не се е стигнало до секс.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: d45e5fa73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тази тема ми е позната, не ми се рови сега назад из сайта. Само не помня натискациите по време на фас паузата ли ставаха.
Интересно защо съвестната годеница не е казала на натрапника, че не иска да пуши с него, нито да я целува и прегръща? А ако не разбере да му лепне един шамар или да го срита между краката? Можела е да каже на годеника си и приятелите му и те да посъветват колегата как да се държи. Но си траела, защото и на нея и се искало. Ако този и беше бръкнал в гащите сигурно пак щеше да си трае. И я грЕзе (в една теме скоро пак беше написано така) не съвестта, а страхът, че женихът ще я изрита като парцал.
Иначе мен ме грЕзе съмнението, че тук фалшивите теми станаха повече от истинските.

 
  ...


...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 8d59235700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това "грезе" и "подходихме сватба" са ми познати от предни теми.Някой нарочно се прави на идиот и гледа колко голям пожар ще запали.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: f783c01d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искам да попитам каква е разликата между "зная" и "знае" освен, че единия глагол е в първо, а другия в трето лице, но е един и същ глагол, нали!? Тогава, защо, за Бога, пишете "незнам/незнаех", а все още правилно "не знае"!??
Както и "не искам", но по някаква мистериозна причина "немога/неможех"!? Каква е причината, за Бога?

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 2dbea8e120
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изневерила си му малко, да. Но не мисля, че трябва да разваляш планирания живот, заради това. Но определено заслужаваш да те е срам и да те гризе съвестта, че си го допуснала. Можеш да канализираш това съжаление в съвестен съвместен живот отсега нататък и леко компенсиране - извини се на мъжа си без да му се извиняваш, опирай да си най-добрата жена за него, която можеш да бъдеш за това, че преди си била кофти гадже.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 81dce38893
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   " Въпреки това неможех да спра да излизам с него ( по време на работа).." споко, след сватбата ще продължите и с другото!? Щом още не те е изритал приятелят ти, може и да има сватба, но после ...?! Мислиш си, че той нищо не знае, щом неговите приятели знаят?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: 833890601d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички! Авторка
До Н11 от тогава се мина година и половина.. напуснала съм работа, и няма да го повторя.. ВЗЕХ СИ ПОЛУКА.. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!! БЛАГОДАРЯ ВИ!

 
  ...

...
преди: 4 години, 17 дни
hash: c11af6672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, няма защо да се притесняваш.Твоето е просто целувка, която не си искала дори.Но дори да се стигне някога до нещо повече с някого то съвсем нормално е понякога да търсиш тръпката в чужди хора,които те привличат тъй като влюбването е до време.След което пламъка угасва и се превръща в обич.Ти започваш в един момент да обичаш половинката си като част от семейството ти като твой най - близък човек и точно когато влюбването премине в обич и особено ако не те привлича вече то осъзнаваш, че любовта ти към него е истинска.Нещо което рядко се среща в днешно време.И ти като не изпитваш същото онова лудо влюбване с летенето сред облаците и пеперудите в стомаха към твоята половинка ти започваш да го търсиш в други хора и то просто временно за кеф, което не значи, че искаш връзка с другия и , че искаш да се разделиш с половинката си.Това го казвам специално за себе си и за колегата, който те е целунал въпреки че е женен.Просто не изпитва същото към жена си като едно време, това е.И теб те е харесвал, искал е временно да се позабавлявате, но нямаше да иска връзка с теб,така мисля поне.Аз пък въпреки че обичам истински моя годеник и никога не бих го заменила , в същото време съм влюбена в един мъж, който е женен с дете.Ние официално не сме се запознавали с него.Просто тази година в университета ми зимния семестър бях отишла на едно упражнение с друга специалност да отработвам, че го бях изпуснала и седнах до този мъж, защото само мястото до него беше свободно.Тогава го видях за първи път, но той изобщо не ме отрази.Даже не ме е и забелязал.Като се засичаме ме подминава.Престраших се веднъж да го заговоря, отговори ми сухо, пак изобщо не ме отрази.Видяло се е ,че наживо винаги ще ме игнорира затова планувам да му пиша във фейсбук.Ще намеря за какво и в следващия момент уж случайно ще започна да си качвам най - провокативните снимки.Снимки на които изглеждам много сексапилно с такива пози.Които още от години съм си правила, за да карам обектите на моите чувства да луднат по мен.Така са направени,че съм убедена,че щом види тези снимки няма как да не ми пише.И аз не искам да се мешам в семейния му живот, аз не съм такава!Напротив!Уважавам жена му и детето му,не искам да се развежда с жена си и да тръгва с мен.Искам просто да не ме игнорира ,да ме забележи на тези снимки колко съм секси, да си пишем и просто както е станало с авторката и нейния колега - да излизаме , да се закачаме, да се сваляме, да се целуваме на шега, да го направим един - два пъти колкото за кеф, за да просто да ми мине мерака.Защото и тръпката ми към този човек не е вечна дори, а аз не искам сериозна връзка с него.Нито привличането, което изпитвам към него ще се превърне в обич.Мога да обичам само един човек!Аз обичам моят си годеник ,уважавам го и само с него мога да имам сериозна връзка, независимо, че не ме привлича той е незаменим в сърцето ми.
Затова ти казвам мисля, че при колегата ти беше нещо подобно, за което няма вина.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 73218112ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, жена на 25 съм
За мен целувката не спада към града изневяра, просто си пофлиртувала и толкова. Второ, ако го обичаш ще му кажеш и в случая ще разбереш дали той те обича наистина.
Имам 8 годишна връзка, изневери ( ама какво си трябва) преди 4,5 години,но го свързвам с това, че бях още малка и лесно смк завърта ха главата . Признах си, поговорихме с мъжа ми, той ми прости защото ме обича, а аз не го повтори, защото разбрах грешката си. Лично аз никога не бих оставила любимия си човек заради изневяра за 1 път, а пък никога за някаква тъпа целувка. Според мен кажи му, не е хубаво после да те гризе постоянно, че криеш нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker