Привлечена от женен колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Привлечена от женен колега
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3292 пъти
Историята вероятно е банална. От няколко месеца имам нова работа. Проблемът е, че колегата ми, с когото работим ежедневно и ежечасно заедно, много ме привлича. Разбираме се и като характер си допадаме. Но той е женен и с две малки деца. Имаме навик да си споделяме лични неща и да си говорим за секс в колектива ни. И той е разказвал как с жена му рядко прави секс, както и е разказвал за предишни връзки и тн. Общо взето всички си споделяме такива неща.
В един чат аз и той се бяхме разлигавили доста и започнахме да си споделяме за секса, той какво прави с жена си, питаше ме аз какви неща съм правила и какво ми харесвало и тн и тн, каза, че съм била яка мацка и тн и тн. И аз го питах директно дали ако не беше женен, би спал с мен, той каза да, със сигурност. Съответно и аз му казах, че бих спала с него, ако не беше женен. Уж въображаема ситуация.
Но има привличане между нас и мисля, че след този разговор стана повече от очевидно. А може би сме изтрещели заради карантината?.
Ясно ми е, че ако има нещо помежду ни, би било само секс и чиста страст, а не съм такава по принцип. Не искам и да развалям ничий брак. Но този мъж много ме привлича и не мога да спра да мисля за него, особено сега. Посъветвайте ме как да си избия мислите за него от главата, да го игнорирам е невъзможно заради работата ни. Не искам да съм нечия любовница, защото ми е ясно, че винаги би предпочел жена си. И как съответно да си продължим нормални колегиални отношения след този виртуален фал от страна и на двама ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: d2b5405829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, ти не си такава, само ти се иска чужд мъж. Вземете поне се наебете, че да ви мине. Иначе само за това ще мислите. Може пък вашите партньори да разберат колко струвате и да ви освободят от присъствието си, за да се ебете на воля.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d1f04147f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз като харесвах една колежка преди време и тя омъжена с 2 деца накрая се стигна до секс 1,2,3,4 ......n-пъти и накрая ми омръзна и спрях ,един вид и се наситих и спрях ,така ,че поиграй си,направи си кефа ,един живот живеем и после спри и на теб ще ти омръзне 100%

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5a4cb416a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Не е от карантината, ами от вас двамата. Ще спестя определението какви само заради модераторите. Явно и останалият ви колектив е на същото ниво, съдейки по темите за разговор. Попаднали сте на точното место.
Както казва и номер 1 докато не си начешете ...няма да мирясате. Като не искаш да разваляш семейства и (уж) не си такава по принцип, нямаше да го питаш иска ли да те ч.ка. Разбира се, че ще иска, като те вижда колко си лесна и дашна.
Една жена с достойнство и самоуважение не се предлага сама на мъжете, нито пък разправя на колегите си неща от интимния си живот. Същото важи и за мъжете. Винаги можеш да кажеш, че това е просташко и не се интересуваш от ничий сексуален живот, както и да не коментираш своя собствен. Можеш и да си вършиш работата, за която ти плащат без да се сваляш с мъже, още повече женени. Освен ако наистина не си ТАКАВА.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: bee1e81f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с обвързани хора. Това е огромна грешка. Преди време аз направих същото с една колежка, въпреки че подобно нещо беше тотално против принципите ми. Бяха ми се струпали 2 разочарования с момичетата едно след друго. Тъкмо бях започнал да превъзмогвам първото и дойде второто. Това ми послужи като оправдание, макар че изобщо не е никакво извинение. В крайна сметка поддържахме сексуална връзка няколко години, но изобщо не бях щастлив. Всичко това ми тежеше като планина на душата. Добре, че Господ се смили над мен и ми помогна да прекратим всичко. Да не говорим, че през тези години всички около мен си създадоха сериозни връзки и вече имат по 1-2 деца, а аз си стоя сам. Не се занимавай с глупости, а си намери сериозен мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 32eaef852d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Само като се стигне до "не съм такава по принцип" и друго не ми е нужно. Картинката е винаги една и съща, само гарнитурата се променя.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cc6dfd18c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   То че си изтрещяла-изтрещяла си, но не виждам какво ти е виновна карантината. Ако нещо адски ме дразни в тия истории, че всяка... да не казвам каква започва с уговорката-не, аз не съм такава, аз не искам да развалям семейства-ах, милата-и после следва едно но.... Винаги има но. Явно си некадърна да си намериш мъж, по-лесно е да крадеш чуждия. Жена съм, но повярвай изчервих се като четох как директно си му се навирала. После върви, че не вярвай на приказката за кучката, дето си вири опашката. Радвам се, че поне едно нещо си проумяла-жена му винаги ще е номер 1, ти ще си поредното леко момиче. Само че за жени с твоята ценностна система и това стига.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: b848a7e3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лично аз намирам за особено забавен фактът, че хората имат склонност да си мислят, че са нещо повече от вродените си инстикти. "Принципи", "стойност", "морал", "вярност", и най любимото ми - "любов"... всичките тези заевилюирани думички отиват в канавката в момента в който съвсем случайно( ама разбира се - "просто така се случи, от само себе си") този твоичкия се окаже ей така небрежно зад тебе, и ти усетиш на дупето си как те подпира нещо твърдичко. И така до следващият път.

"Тя не била такава по принцип"... тва пък ме кара да се усмихвам снизходително защото се сещам за вица "Иванчо пита баща си за разликите между "по принцип" и "дефакто" :)

Не само, че си и лека, ами не си и особено съобразителна. Даже не зацепваш, че ти вече си тръгнала по тази пътека. Направила си първите крачки. От тук насетне е въпрос на време докога ще издържиш на "сърбежа там долу".

Питай ме сега дали някога бих гледал сериозно на жена която активно обсъжда сексуалния си живот с колегите си и пита директно дали някой случайно не иска да я изклати. И тва ако не е сериозна червена лампа, здраве му кажи.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e9e438129c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Има едни работи наречени вибратори. При разгонените женски като теб - спасяват семейства.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ce88761ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   В потрес съм от вас, хора, честно. Понеже всички сте супер морални и съответно съдите другите, без да имате идея за тях и за живота им изобщо. На никого от вас не ви се е случвало да залитнете, да харесате някого, когото не трябва? И съответно да се опитвате да не го харесвате?

Има голяма разлика между това да си мислиш за някого (да ти се иска да бъдеш с него) и да го правиш. Да не го правиш въпреки това е осъзнат избор.

Аз ви казах много ясно, че няма да спя с този човек, нито ще се хващам с него за каквото и да било. И въпросът ми беше да търся съвет как да не си мисля за него при положение, че го виждам всеки ден в работата. Но благодаря много за квалификациите от ваша страна, макар непоискани, те все пак показват вашето ниво и възприятие за света.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e4d16c7ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не си такава ама го питаш би ли спал с мен ако не беше женен? Ами просто е..на никой не би му било приятно да знае,че мъжа му иска да ебе колежките си но пък на който му липсва нещо вкъщи го търси другаде.В колко жалко общество се превръщаме всеки втори е разведен вече понеже е избързал с избора си преди време.Ами мила ако си вярваща не се поддавай на удоволствието,защото всичко се връща в този живот!Но ако не ти пука и много ти се доебе давай

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5ae98222f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сменяй работата, не се занимавай с неща, за които ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ad8f97ae3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Най-добрият начин да устоиш на изкушението е като му се отдадеш!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4613b83105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ма какви страшни моралисти сте всички бе ей!Авторке за разлика от всички, които те оплюха аз ще си призная тук и сега пред теб и пред всички моето мнение и какво мисля аз по въпроса за изневерите!!!Защото тук сме анонимни!Затова е този форум всеки спокойно може да си каже какво мисли!Аз нищо лошо не виждам да се позабавляваш или да пофлиртуваш с някого дори да е женен или обвързан, защото тези забавления и флиртове НЕ СА нищо сериозно и това не означава,че ще има нещо сериозно между вас!Да не забравяте най - важното, нещото което много от вас не си признават, когато се влюбиш в някого то е до време.Пламъчето угасва и се превръща в обич.Вече приемаш своята половинка като член от твоето семейство.Но я няма тази лудата любов, тръпката не е същата вече.И започва да ти липсва всичко това в един момент.И ти го търсиш в други.Харесваш си някой, позарадваш му се, излизате, пофлиртувате, закачате се докато не ти мине мерака.Тръпката към него също ти угасва.След време пък ще си харесваш някой друг.И така се въртиш в едно колело.Не сме моногамни, разберете го!

Да, аз също не искам да развалям ничия връзка.Авторке и хора няма на повярвате,че това ви го казва щастливо сгодена от 7 години жена, която може да не е лудо хлътнала по годеника си вече , но го обича истински!Обича го със сърцето си като човек и това няма общо с привличането!В момента си падам по един човек.Но той е стиснат и ми е трудно да намеря как да се запозная с него.От приятели разбрах, че е женен.Но аз знам, че ако изглеждам твърде така да се каже провокативно няма как да откаже да си пишем.В момента приятелка, която разбира от фотошоп обмисля да ми помогне като преправи мои снимки с много горещо изглеждащо, провокативно и сексапилно гяло и лицето ми да поразкраси малко.И да го намеря във фейсбук и да му пиша.Отказах се от идеята наживо да се опитвам да го заговарям, защото е стиснат и защото не съм толкова красива и секси, изглеждам като обикновено момиче и няма да прояви интерес към мен.На чата ще е друго.И преди да ме нападнат моралистите ще уточня, че НЕ ИСКАМ да се меся в семейния му живот и да му развалям връзката!Не, не съм такава! Искам просто да се позабавляваме временно.Нещо, което е съвсем естествено и ще ми отминат тези чувства към него рано или късно.
Авторке и твоите чувства ще отминат с времето спокойно.През това време се запознавай с нови момчета и гледай да си намериш нов обект на твоите чувства.Така веднага ще забравиш за стария

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 50f80e269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   ДО 9, която се представя за авторката. Ако наистина си авторката...
Какво е нашето ниво? Ами какво е твоето???
Женен мъж с две деца и си тръгнала за секс да приказваш с него!
Ти изобщо осъзнаваш ли къде се намираш, там в офисът? За какво си там?
Ай сиктир

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ce88761ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15, изобщо не става въпрос за офис, работим в ресторант, не че това има каквото и да било значение. И не започвам аз такива разговори, но така се случи, той започна, питаше ме разни неща (няма нужда да уточнявам), и от въпросите му си личеше, че има желание да ги прави тези неща с мен. Затова и го питах би ли спал с мен, ако не беше обвързан, не защото съм му се предлагала да го направим.

Мисленето на някои от коментиращите тук, а явно и твоето е, че щом двама души са се бъзикали на тази тема, непременно на живо ще правят секс. Ами не е така и номер 14 е много права. Колегата ми вероятно обича жена си, може би му липсва просто тръпката, както тя казва, честно казано не вярвам да й изневери реално и да спи с друга, просто се забавлява онлайн човекът, като му доскучае. Интересното обаче е, че винаги жената в тази ситуация е лека, а пък жененият мъж, който ги провокира нещата, никой не го коментира.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8af305d0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 14, а ти понятието "уважение" да си го чувала? Знаеш ли какво би направил моят мъж, ако тръгнеш да му пърхаш с мигли, при положение, че знаеш, че е във връзка? Ако е в настроение, най-малкото би те разпространил като опция на няколко пръча, които да ти се изредят поетапно.
И взе да ми писва с вашите обиди на "моралисти", моралисти, драга, се използва като обида за пуритани противници на мастурбацията и практикуване на споделени сексуални желания, а не за хората, които имат ценности и уважение във връзките и отношенията си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ef2efeed36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Всички ди имаме тръпки . Изключително глупаво да го питаш дали би те ... . Изключително грозно е , че е женен , но се пробва . Ако търсиш нещи сериозно , не го търси там . Просто приеми реалността .

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ef2efeed36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От колко време е женен ? Ти няма какво да губиш , но щр лапнеш много , не се занимавай .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ce88761ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20, голямото му дете е на 10 години, оженил се е доста млад колегата, жена му е била бременна, като са се оженили.
Това е просто детайл от картината, не променя нищо. Пак ви казвам, няма да спя с него, но човекът в последните дни пак започна да се пробва и да ми говори на сексуални теми. Този път смених темата още в началото на разговора.

Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c2eea72cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Авторке, едва ли е истина, че никой не коментира женен мъж, който се одумва на чужда жена. Лично аз не мога да понасям такива отрепки, дето точат лиги след всичко, що е чуждо, а собствените си жени третират като готвачки, чистачки и детегледачки на собствените им деца. Те са ловци, търсят да завоюват нова територия, да четкат егото си. Ама я някой да се одума на техните жени-стой та гледай. Всичко обаче зависи от жената-той се пробва, ти решаваш. Я се дръж както подобава на жена с достойнство и да видим ще посмее ли да те закачи. Може да пробва веднъж, но като види че не стават нещата няма да повтори. А ти наливаш ли наливаш масло в огъня-би ли спал с мен, ако не беше женен? Най лесно може да ти каже-какво ми пречи да го направя и като съм женен? Майтап на голо дупе не бива. Уверявам те, че всички изневери започват точно така-приказки, майтапи, намеци. Казваш, че той по всяка вероятност обича жена си и сигурно е точно така. Ти сериозно ли би спала с мъж, за който знаеш че обича и държи на друга?

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5a4cb416a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Както е описан този колега е едно леке. Вероятно му е малко работата и на раб място и в къщи, щом има време да се лигави с колежките. Пробва всяка врата, пък където му отворят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: ce88761ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   От Авторката:

Поправям се, бяхте прави, наистина колегата ми е гадно долно леке. Днес се убедих напълно. Изобщо няма да се занимавам дори да си говоря и приятелски с него, само каквото трябва по работа и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: c2eea72cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   За пръв път виждам в този иначе великолепен сайт някоя заблудена жена да види нещата такива,каквито са.Поздравления за теб.Аз съм №22,имам дъщеря може би колкото теб и съм те съветвала абсолютно добронамерено,както бих посъветвала и нея.Млади сте и лесно се лъжете.Ама хората казват-не питай старило,питай патило.Какво си очаквала от човек,който е готов да предаде жена си,децата си,семейството си?Предателят е винаги предател,запомни го.И това не са просто думи и клишета,изстрадана истина е.Всеки гледа да те изчука и след това ще те изхвърли като ненужна вещ.Никога не се забърквай с женен мъж,послушай ме и няма да сгрешиш.Ако искаш напиши какво се е случило.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 7ee3eabfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Сигурният начин да преодолееш изкушението е да му се поддадеш .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: f6547ca104
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Обвързан мъж да търси чуждо и то толкова явно , е отблъскващо. Само за секунда се постави на мястото на жена му, която даже и деца му е дала- сега става ли ти ясно какъв е? Добре, че си го разбрала навреме и си махнала розовите очила.

 
  ...

...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 092ec1ef4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Защо пък не ?А ако свикне със теб и след време изпита някакви чувства към теб защо да не предпочете теб пред жена си?

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: dd7141c2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Здравей!
Няма да те обвинявам и хуля, защото си жена и си попаднала в капана на емоциите, хормоните и въображението си, което е съвсем нормално.
Много жени попадат в тая люта битка между разума и желанието.
Ще ти разкажа две истории с мои приятелки, с които преди години сме споделяли юргана, но бяхме млади и никой не пострада - без чувства Абе хлапашки истории.
Та първата да я наречем Р. се хвана с един момък, ама не се хвана ами направо полудя, пича имал 3 деца от две жени, а нашата го прибра да живее при нея.
Говорих ѝ съветвах я, ама пуста любов ли та секс ли "Не та не - той е Мъжа!!!". А оня лют ревнивец та накрая след един тупаник в лицето ѝ докато е бременна, вече се усети и с полиция и съд го изгони. Сега му гледа детето сама.
Втората е Н. и тя се хвана с разведен с две деца.
Казах и на нея - винаги ще го тегли кръвта - все пак са му деца.
Не ме послуша и тя роди. Сега оня през уикенд си ходи при семейството, а тя ми се оплаква, че не обръщал внимание на детето, че нямало секс.
Така, че съвета ми е да бягаш с 200.
Ако е толкова трудно и смяташ, че няма да се влюбиш легнете си да мине тоя зор, НО бе забравяй, че има голям риск да се влюбиш или по лошото да си гледаш сама детето.
Има такава опасна порода мъже - може да не са много красиви или богати, но са много чаровни.
А по неустоимо от чаровен мъж е само чаровник, който осъзнава това си качество и съвсем умишлено уж невинно го използва, за да вкара някоя мацка в леглото си.
Горката ти, а и горката му жена.
Дано всичко завърши без драми.
Успех ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: caa2bb9502
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторката правилно се е ориентирала. Човек, който изневерява на половинката си, без значение дали е мъж или е жена, ще изневери и на следващия. Приказки от сорта на "брака не върви", "живеем, като съквартиранти", "стоя заради децата" и др. подобни са прах в очите. Хора, чиято връзка наистина не върви, просто се разделят, останалото е лъжа и измама.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 96c3feb138
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторката:

Не съм имала нищо с колегата, деликатно го отсвирих последния път, когато пак ми правеше сексуални намеци, даже доста по-директни. Даже казах, че имам свалка с едно момче от Тиндър, за да не ме занимава, макар че не е вярно.
Споделих с друга колежка на моите години и много симпатична,
тя работи от 2 години тук, че този колега ми е намеквал разни неща, и се оказа, че преди време и с нея се е пробвал, като е говорил отвратителни неща за жена си, как била разплута, не го привличала, била досадна,бил с нея от съжаление и заради децата.
Е казвам ви, приповръща ми се. Не съм вярвала, че този човек е такъв лицемер, страшно ми падна в очите, да говори такива гадни неща за майката на децата си, само и само, за да "забърше" нещо младо. Изключително долно. Номер 25, права си, предателят си е предател. Съжалявам само, че се бях подвела да мисля, че е свестен човек.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 0dcd4e35ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ти си курва и си го знаеш. Неудачница си, както и той защото е искал да се ожени и да създаде семейство за да не си остане сам. Ти си и егоистка щото не мислиш дори за децата които най-много биха пострадали от раздяла. Като толкова не му харесва със жена му можеш да му дадеш съвети как да си подобри връзката с жената вместо като хиена да си буташ интереса защото няма кой да ти обръща внимание. Отделно само факта че ако изневери на жена си със теб та дори и да я напусне и да разрушиш нечие семейство УЖ за да създадеш твое, ще рече че той и на теб ще е склонен да изневери. Нама да има печеливши. Привлича те това че е зает и че не можеш да го имаш уж.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 22 дни
hash: e07ace1914
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   "И аз го питах директно дали ако не беше женен, би спал с мен"

"Не съм вярвала, че този човек е такъв лицемер"

Защото да питаш женени дали хипотетично биха ти го вкарали е морална чистота. Ето ти един експеримент, който ще ти покаже какво лицемерче ти си: попитай жена му. Ще ти стиска ли директно да питаш майката на децата му какво мнение има по въпроса ти да му се разкчрачиш, ако нея я нямаше? Сериозно, пробвай това със следващия женен, жена му несъмнено ще ти "благодари" за жеста.

Присмял се Хърбел на Щърбел.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 987e4c5a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Обичам да чета коментарите тук! Брей, че моралисти са всички участници в доскусията

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: ef2efeed36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Такива неща стават с двама , дамата е свободна , той го иска , защо да я обвиняваме , един секс не е задължително да води до разбито семейство , той си се пробва с много ... Ма всеки му се иска чуждо .ч

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: 4613b83105
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Много моралисти в тоя сайт, вярно...
А сега сериозно: и мен ме привлича женен мъж и аз също като авторката ще кажа , че много добре знам, че никога няма да заменя жена му и, че ако постигна това да ме забележи, дай Боже да го постигна, за него ще съм просто любовница и винаги би предпочел жена си.Просто искам да ме забележи, да ме харесва, да го привличам и да се сближим като приятели.Това за мен е напълно достатъчно за да се почувствам така да се изразя "полетяла сред розовите облаци".Имам нужда от това чувство.Което изобщо не означава,че съм такава за каквато ме мислите.Не искам да се мешам в семейния му живот и да му го развалям, аз уважавам жена му и децата му.Не съм такава.Но имам нужда да изпитам какво е чувството обекта на твоите чувства да те харесва.И преди да ми философствате ще ви задам един въпрос, който авторката ви зададе и е много точен и на мястото си " На никой от вас ли не му се е случвало да харесвате някого когото не трябва"?

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: f6547ca104
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   37, всичко, след :''Не съм такава'', е без значение. Някои жени просто обичат драмата и си умират да са използвани. Искат да се издигнат в очите на поредният коцкар, за да се чувстват значими. Това си е психологически проблем. Щом ти трябва одобрението на скучаещ съпруг и си абсолютно наясно как ще гледа на теб и как ще те мотае, значи нещо ти има.

 
  ...

...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 41268a4617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Един моралист ще ви уточни някои неща, които се учат още в пубертета:
1. естествено е да изпитваш сексуално влечение към противоположния пол. Женейки/омъжвайки се не се кастрираш. Случвало ми се е и то не веднъж, но не съм преспивал с тези жени.
2. въобще не е естествено да ползваш това влечение като оправдание, за да се изчукате. Щеше да бъде, ако бяхме животни и обитавахме зоопарка! Уж се имаме за напреднал вид - да го докажем тогава! Ето ти идеален повод!

Така че трябва да съм луд, за да се разсърдя на някого, защото го привлича друг човек. Всеки от нас си има тип, всеки от нас притежава феромони и това е ОК. Не е ОК да си се събрал да живееш с някого и да имате деца като онзи господин, но да си говориш за лични работи с колежка, надявайки се да я забиеш. Повярвай ми, не е бил случаен разговор! Отдавна си фантазира за теб поради липса на секс с жена му.

Така и за теб, авторке - знаеш, че е женен. Тогава задействай онова нещо, наречено воля и не задълбавай повече! Не е странно да те привлича сексуално. Напълно естествено чувство е. Странната част е момента, в който обвързваш сексуалното с някави по-възвишени чувства и се самоубеждаваш, че ако не правите секс, животът свършва. Не писа дали имаш приятел, но ако сега сгафиш, въобще не започвай сериозна връзка! И тогава ще се появи някой от твоя тип и ти пак няма да се спреш. Не го причинявай на човека, който ще възложи всичките си надежди и мечти на теб! Това е брутално и никой не го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 дни
hash: 406421e5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   35,

Пак по-умни мнения от малкото ти коментарче изразяват. Не знаеш дори значението на думата "моралист", кексченце сладичко.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: a941f70db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До 37. Абе случнало ми се е, но съм си държала краката затворени. Ако всеки път, когато някого харесам тръгна да му се предлагам, докъде ще стигна? Ще ти кажа докъде - до пазара на развадените с две деца и тогава няма да мисля за пеперудите в стомаха си, а затова как да отгледам децата си. Е сега покрай коронавируса съм без работа и ако не е мъжът ми не се виждам. Имам и две колежки, едната с едно, другата с две деца, разведени заради пеперудите .... Майка плаче.. Бившите им хвърлят някаква издръжка, ама тя не стига. Любовниците чужди деца не гледат.
Имаш ли семейство и деца отговорностите са на първо място, а също и умът ти трябва да е на мястото.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: ef2efeed36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   41 Така е , но не е излючено и мъжа да е имал връзки за по една вечер , ако говорим за системна изневяра с чувства , тогава се остава сама с две деца , но може просто мъжа да си е тръгнал от жената , без да има изневери от нейна страна . Общо взето чуждото няма да доведе до нищо добро .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 16 дни
hash: ce88761ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   От авторката:

Нямам приятел, но за пред колегата вече излизам с едно момче, с което сме се запознали в Тиндър.
Не знам как точно да го обясня, но ми допадаше този колега, не само чисто визуално, но и по характер и като виждания за живота - сякаш много си приличахме, вървеше ни чудно приказка, сигурно ще си кажете колко ли могат да си говорят, като работят в ресторант, там е супер натоварено, но имаше моменти, в които сме сядали да изпушим по цигара, да поговорим, някоя закачка и тн.

Общо взето идеята ми е, че съм се била заблудила в преценката ми за него, защото се е държал така със задни помисли, не просто от добри колегиални или приятелски чувства. Взех си поука, вече почти не говоря с него. Ако така се увърта на доста момичета, жалко само за жена му.

Благодаря на всички за коментарите, мисля, че вече няма какво повече да се дискутира по темата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 15 дни
hash: c2eea72cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   До 37-така като чета коментарите глупачките май са повече от моралистите. Да, ти не си такава, не-ти само се натрапваш на женен мъж. С нечувано безочие заявяваш, че уважаваш жена му, но искаш и да се чукаш с него. Я я попитай-иска ли тя твоето "уважение"? Не си искала да му разваляш семейството? -че то ако мъжете си разваляха семействата заради всяка срещната пачавра нямаше да остане ни едно семейство. На въпроса ти дали и на нас, "моралистите"не ни се е случвало да харесаме някой, който не трябва-да, случвало ми се е, и даже не веднъж. Но аз смятам, че разумния човек по това се отличава от животните-че има втора сигнална система, ако изобщо си чувала за това, че умее да се контролира и да не причинява на някой това, което не иска да се случи на него. Силно се надявам, че тоя женен мъж до който се домогваш мисли като мен и ще те натири където ти е мястото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker