Що за парадокс е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Що за парадокс е това?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3067 пъти
Здравейте, навярно моята история ще ви се стори доста банална, самата аз съм изчела доста подобни в този саит истории, но все пак реших да ви я разкажа, за да мога да получа поне някакъв логичен отговор, ако има въобще такъв.

Аз съм момиче, студентка, на 21 съм, досега не съм имала приятел.
Красива съм -и не го мисля само аз, доста мъже са ми го казвали, от където идва следния парадокс- виждам как като се разхождам доста мъже ме изпиват с поглед, даже се обръщат след мен, усмихват ми се, като излизам на диско винаги се намира момче, което да ме сваля или да танцува с мен...., но ДО ТАМ.
Въпреки интереса им към мен досега не се е стигало по далеч - да ме заговорят- ако съм по улицата, или да ми поискат телефона за евентуална среща. Това дяволски много ме обърква- след като им харесвам, след като непрекъснато ме свалят, защо никой не се осмелява да ме покани на среща или поне да ме заговори, вместо да им текат само лигите по мен???
Моля ви, дайте си мнението и ми помогнете да си отговоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 642bee6cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е проблем на много красиви жени, просто ги е страх да не ги отхвърлиш, но има и едно голямо НО. За една връзка трябва повече от хубост.
За да дадеш на мъжете някакъв знак, че ги харесваш крачка номер 1 е КОНТАКТЪТ НА ПОГЛЕДИТЕ.
Експериментирай.
Другия път като те погледне някой, погледни и ти, задръж погледа си много дълго, направо некомфортно дълго и се усмихни. Ако тръгне към теб, не спирай да гледаш.
Аз чрез обратната тактика - напълно игнориране и НЕГЛЕДАНЕ в очите се спасявам от досадниците.
Когато срещнах приятеля си обаче се гледахме просто. Бяхме като поразени от гръм. Доста време му трябваше, но му позволявах все повече и повече.
Не се притеснявай, момчетата не хапят. Знаеш ли колко е хубаво да имаш някой до себе си?
Затова спокойно. ПОВЕЧЕ усмивки, по-малко грим и токчета, повече гледане в очите на мъжете, които ти харесват. Като си в компания - важи същото. Като си в дискотеката, ти пък не се притеснявай да оглеждаш. Мъжът чувства това и ако те харесва, ще се доближи и ще почне да танцува в близост до теб. Знам, че е трудно, но го остави да те докосва с тялото си.
После разменете фейсбуци, телефони, НО НИКОГА не оставяй насаме с непознат.
На другия ден може да се видите на светло в кафе, да говорите, кой знае, кой знае.
Отпусни се първо и експериментирай с погледи и усмивки, ще видиш, че мъжете ще почнат да се пристрашават! Успех

П.П. ако носиш дънки и тениски (потничета), комбинирани с ниски обувки, не носиш грим (само гланц за устни например), не си особено фризирана и наконтена, мъжете ще имат по-малко страх да те заговорят. Хувавите жени плашат, мъжът не иска да бъде унизен от евентуален отказ. Ако си облечена спортно, ставаш по-достъпна и някак си по-симпатична

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bb67a7fa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би ги отблъскваш с нещо! Или като повечето случаи, те мислят за Ку.. ва таи като излгеждаш по добре от останалите! Тоест грешно мнение, както се полочава в 90% от случаите! А може би се правиш на много лесна, а мажете не харесват такива жени! Тоест искаш това което ти се дърпа, а не това което можеш да имаш, както е в моя случай ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: eb483365d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер едно е абсолютно права... поздравявам я за точните съвети.. просто искам да вметна нещо.. на 28 години съм изглеждам на 20.. въпреки че слагам грим и никога през живота си не съм носила токчета.. винаги мъжете са ми казвали че имам особен чар който няма нищо общо с красотата.. понякога не мога да се отърва от досадници.. не спират да флиртуват с мен да се пробват за кафета и т. н.. когато се оплача на някого ми казват да се радвам че имам обожатели но не е точно така.. защото понякога са изключително досадни някои са и доста агресивни като им откажеш.. много пъти съм си мислила с това детско миловидно лице сигурно изглеждам по достъпна и едва ли не всеки се пробва.. друг е въпроса кой остава да се доказва в следващото ниво :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 04514c57ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причина 1- не им подаваш сигнал, че е ОК да те заговорят и да ти поискат номера, тоест не ги "насръчаваш" по никакъв начин.
Причина 2- всички мъже обичат да гледат красиви жени, но малко са тези, които смятат себе си за "достойни" да бъдат с такава. Липса на самочувствие, комплекси, каквато и да е причината, те се чувстват по-добре в компанията на не толкова красиви жени.
Причина 3- опаковката ти е красива, но не си интересна като личност. Първото, което привлича мъжа е външния вид, но за да предизвикаш някакъв по-голям интерес от това и задържиш вниманието на мъжа, е нужно малко повече. Виждала съм красавици дето от километър им личи, че се интересуват само от дрешките и маникюра си.
Причина 4- всички знаем, че на днешно време мъжете смятат жените за едни меркантилни същества. А колкото по-красива е жената, за толкова по-меркантилна я смятат, защото ще си знае цената, нали така? Е, на мъжете, които мислят по този начин, просто не им се иска или нямат възможност да бъдат спонсори.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f02daedf92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си млада. Когато срещнеш точния човек и двамата ще знаете как да пристъпите един към друг. А мъжете си гледат и толкоз. Много са наивни жени, които си мислят, че ги свалят и искат нещо от тях, акто им обръщат някакво внимание. За тях това си е поведение и нищо друго.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 063014ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Споко.. просто е до време да се случи. Не се вторачвай в това. Ще срещнеш и точния човек!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9df8444869
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Благодаря за мненията скъпи дами. Само искам да уточня, че попринцип, даже изобщо, не използвам грим- като излизам слагам само малко руж и гланц, нито пък съм някоя манячка на тема дрехи и други подобни.
Ще се постарая да съм по усмихната и да приведа в действие съветите на номер 1 :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 59bbedad9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За 4 ти номер-я пробвай се няколко пъти с красиви жени и като те отрежат всички до една тогава ми приказвай за самочувствие и комплекси. Като тръгнеш да ги заговаряш само те наблюдават как си облечен и как говориш. Ако нямаш дрехи и бижута за няколко хиляди лева по тебе или не притежаваш така наречения"тарикатски жаргон"просто забрави да ти обърнат някакво внимание. Съжалявам, тази Планета Пайнер просто проми мозъците на красивите жени в България, бил съм и в чужбина и чак такова чудо като тука никъде не е било.
Та такъв мъж вече след тия злополучни опити развива нещо като вътрешна неприязън към такива красиви девойчета, особенно ако са и с наперена походка. Нищо чудно авторката да е такава.
Колкото до спонсорството-ами не всеки свестен мъж е преуспяващ бизнесмен, ако не знаете да ви светна, че България е най-бедната страна в ЕС, т. е. и да работи някаква хубава работа, то едва ли ще получава 2-3000 евро заплата. По вашите критерии излиза, че на такъв мъж не му се полага хубава жена до него, нали така. Но вече наблюдавам тенденцията, че по-богатите мъже, особенно тия, дето знаят и езици осъзнаха, че света не е само България, има много страни и в Латинска Америка и в Югоизточна Азия, където е пълно с прелестни същества, търсещи спонсори, разликата е, че спонсора ще получи много повече любов и нежност, отколкото някоя надута нашенка би му дала!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4b4a08463f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласен съм с по-горните мнения. Просто това, че си красива притеснява мъжете да направят първата крачка. Може би си по-стеснителна и срамежлива, а те възприемат това по-скоро, като липса на интерес от твоя страна към тях. Освен ти да поемаш инициативата, за да покажеш, че не си безразлична. Голяма част от това, което си написала все едно се отнася за мен. При мен точно това е порблемът - стеснителен съм.
Ще се радвам да си попишем, мейла ми е fly_high@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 04514c57ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, спокойно де, аз само съм посочила няколко от възможните причини за "парадокса", който описва авторката. За какво точно не съм права, че ме нападаш, не разбрах.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker