Проблем с теглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с теглото
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2672 пъти
Здравейте всички, които влизате в този сайт. Сигурно ще си помислите тази е поредната, която се оплаква, че е с наднормено тегло и ще пита за някакви диети. Не съм от тези. Значи аз съм едно обикновено момиче на 17 години, което е вманиачено от идеята да напълнее. Висока съм 164 и тежа 50кг. Наистина има и по-слави момичета от мен, а и много хора са ми казвали, че имам перфектно тяло. Естествено има и такива, които са ми казвали, че трябва да напълнея малко. Винаги съм харесвала по-пълни момичета, в смисъл да си имат от всичко. Не харесвам момичета тип манекенки- кльощави и едва държащи се на краката си.

Това ми е фикс идея още от малка и просто искам да ви попитам дали случайно знаете някакви хапчета или витамини за апетит. Всеки ще каже това става само с ядене- опитвала съм да ям колкото се може повече, но организмът ми така в свикнал, че приема определено количество храна и след това не мога да погълна нищо повече. Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете нещо за напълняване. ;]]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6f643faedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   сама ще си напълнееш като порастнеш още мъничко, като забременееш един ден.
Не се тъпчи с химии и други работи за напълняване и не се тъпчи с вредни и сладки храни. Бъди себе си, който ще те хареса, ще те хареса каквато си. Важното е да си здрава, слушай тялото си!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e1201fd26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей, докато забременееш има многооо време, историята ти ми е до болка позната, цял живот съм искала да мапълнея, поради куп комплекси в моята глава, сега съм на 19 години, започнах сериозно да се занимавам с моя проблем, купих си "бирена мая" евтина е, има я във всяка аптека, с нея пиех и "рибено масло" малки желирани кръгли капсулки и то е евтино, естесвено пиех ги година еефект нулев, тогава бях на 16 години. Един ден отидох на гости при баба ми и споделих за терзанията си, тогава тя ми каза да ям следното нещо, купуваш си един буркан мед, но от този, който продават бабите по пазара купуваш три банана, нарязваш ги в меда и объркваш, ядеш от това по една лужица преди хранене и една лъжица след хранене, за 4 месеца качих 10 килограма, сега вече обичам тялото си и изглеждам като манекенка, тогава бях висока 171см и 49кг скелет ужасна гледка, днес съм 173см и тежа 58кг, обиколкта на бедрата ми от 46см сега е 51см, дупето от 88см сега е 92см и навсякъде съм идеална, поне за мен си знам какво е да си комплексирана от тялото си, пожелавам ти успех и епременно използвай съвета ми!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 39b4dd160a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Номер 2 благодаря много за съвета ти, непременно ще опитам с меда и банана ;] Иначе и аз съм пробвала с бирена мая и рибено масло, но нямаше никакъв ефект.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker